Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Åby 15.1.2020 – jättipottikierros

Julkaistu:

Toto86
Rivin luotettavin tukipilari tulee Suomesta, kun potissa on ekstraa 588 857 euroa.
Nina Pettersson-Perklénin valmentama Religious jahtaa vuoden toista Solvallan-voittoaan keskiviikkona ja on 86-kierroksen luottohevonen.

Myös avauskohteeseen lähdetään vain yhdellä merkillä. Bradin ja Hachikon veli Gizmo de Veluwe on noussut oivaan vireeseen ja voi jatkaa voittokannassa. Ideavarmaksi nostetaan huippuasemista starttaava Zelante C.R., joka voi pitää kovan Sevillan takanaan maaliin asti.

Kierroksen maistuvimpia yllätyshakuja ovat aamun pelijakauman valossa Gashaw Boko ja Souzy (86-4), sekä Tengil Face (86-7).

Vuodenaikaan nähden sää jatkuu erittäin lämpimänä. Päivän mittaat sateetkin ovat mahdollisia molemmilla paikkakunnilla.


Toto86-1

Suosikit: 6 Gizmo de Veluwe on palannut pitkän tauon jälkeen vahvalla tyylillä takaisin tositoimiin. Solvallan kisassa ori ei saanut 3. sisältä kunnon mahdollisuutta lopussa, mutta ratkaisi viimeksi varmasti johtavan ulkopuolelta. Sopivassa seurassa Henriette Larsen suunnistaa nytkin vähintään samalle paikalle ja voitto on ulottuvilla. 1 That's Art ei ole edellistä huonompi hevonen, mutta kunto on pieni kysymysmerkki. Toissa kerralla sekin kairasi voiton johtavan rinnalta, mutta viime startissa kiri 4. ulkoa tyrehtyi pahoin jo loppukaarteessa. Jos vire on hyvä ja Johan Untersteinerin ajokki onnistuisi puolustamaan keulapaikan, ei Gizmo de Veluwekaan pääsisi helpolla. Kun kumpikin asia on epävarma, pelivalinta kohdistuu ensin mainittuun.

Haastajat ja yllättäjät: 10 Asger Molar kiri toissa startissa myöhään 3. sisältä tilaa saatuaan lopun virkeästi ja työntyi viimeksi kuolemanpaikalta niukkaan voittoon. Takarivistä Peter Ingvesin ajokki jää kuitenkin tällä kertaa haastajaksi. 11 Gideon H.Renka omaa kelpo kapasiteetin, mutta asetelmat ovat hankalat ja virekin hieman epäselvä. Halmstadissa Adrian Kolgjini ei luottanut keulahevosen vetoapuun enää takasuoralla, mutta ratkaisu osoittautui vääräksi. 2 Tournado Dream pinnisteli Jägersrossa 3. sisältä kohtalaisesti ja voi tasoltaan kirjavammassa lähdössä kamppailla hyvällä juoksulla jo totosijasta. 5 Wisdom Teacher laukkasi viimeksi avauskurviin, mutta teki sitä ennen kelpo suorituksen takana. Nyt nopea lähtijä voi päästä oleellisesti parempiin asemiin, eikä totosija ole poissuljettu.

Juoksunkulku: That's Art ei ole ihan kovin raketti alussa ja Wisdom Teacher voi ladata edelle. Sillä keulapaikka luovutettaneen edelleen Gizmo de Veluwelle, jonka mahdollisuuksia ei toki veisi paikka johtavan rinnallakaan.

Pelijakauma: Gizmo de Veluwen (39%) kuuluu olla suosikki That's Artia (33%) vastaan. Asger Molar (15%) on takaa liikaa pelattu.

Ranking: A) 6, 1 B) 10, 11, 2, 5 C) 9, 7, 3, 4

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 6
Suuri: 6

Toto86-2

Suosikki: Keulasta vaivattomaan voittoon vuoden alkajaisiksi porskuttanut 2 Religious on mainiolta lähtöpaikalta jälleen kiinni täysosumassa. Muutama räväkkä haastaja ulkopuolella on, mutta ilman suurempaa revitystä Mika Forssin ajovärit voivat keikkua kärjessä maaliin asti. Epäonnistuneen Gävlen kisan jälkeen ori osoitti erinomaista virettä lyömällä Lahdessa johtavan takaa Look Completen helposti ja kirimällä Vermossa 5. ulkoa kolmanneksi. Kierroksen todennäköisin voittaja jää varmaksi.

Haastajat ja yllättäjät: 4 Give Me Ten on suosikin kovin haastaja alkumetreillä. Viimeksi Klaus Kern latasi oriilla avauskurvissa johtoon ja valjakko piti pintansa maaliin asti. Erik Adielsson panostaa tietysti myös alkuun, mutta voi olla suosikin kannalta edullisempi vastustaja, sillä ammattimies lopettanee vedätyksen aiemmin, jos ohitus ei näytä onnistuvan. Suosikin tuntumastakin hyvä sijoitus on haarukassa. 8 Grainfield Aiden jatkoi hyviä suorituksiaan lauantaina Bergsåkerissa, jossa Hannu Korpi kierrätti ruunan aikaisessa vaiheessa toisen radan vetäjäksi. Voittaja meni keulasta lopussa menojaan, mutta muut suomalaisvaljakko sai pidettyä takanaan. Kiertämistä on tiedossa jossain vaiheessa tässäkin, silti kärkipäähän on saumoja. 11 Ti Punch Brolinen käyrä oli jo ennen viime starttia hieman laskevan oloinen, mutta nappireissun johtavan kannassa saanut tamma spurttasi maalisuoralla helppoon voittoon. Se ei toki tarvitse menestyäkseen välttämättä yhtä onnistunutta juoksua, mutta voiton suhteen tehtävä voi muodostua takaa liian työlääksi. Eskilstunassa 2. ulkoa puolittain voittajan rinnalle lopussa noussut 10 Cafu Boko onnistui viimeksi jäämään loppusuoralla hakaukseen kahden eri hevosen kanssa kahdessa eri tilanteessa. Harvoin voittaneelle ruunalle kuskinvaihdos on mielenkiintoinen. 5 Liam Dana ei esittänyt viimeksi takaa ihmeitä, mutta pystyy parempaankin. Terävämmällä vireellä ehkä pieni totosauma.

Juoksunkulku: Religious torjuu Give Me Tenin ja 6 Indian Fourin alussa ja juoksee keulassa. Grainfield Aidenin tehtäväksi voi jäädä viime kerran tapaan kiertäminen toisen radan veturiksi.

Pelijakauma: Religious (53%) on täysin ansaitusti selvä suosikki. Grainfield Aidenin (19%) peliosuus tuntuu paikka huomioiden liian suurelta.

Ranking: A) 2 B) 4, 8, 11, 10, 5 C) 1, 7, 9, 6, 3

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 2
Suuri: 2

Toto86-3

Suosikit: Tasaisessa kohteessa niukan ykkösvihjeen saa 3 Bastian, vaikka ruunan viikon takainen suoritus olikin varsin tasapaksu 3. sisältä. Startti alla parannusta voi kuitenkin olla luvassa. 4-vuotias pääsi auton takaa aiempaa paremmin liikenteeseen viimeksi ja yltäisi kärkipäästä tässäkin korkealle. 9 Jareth Boko rikkoi viimeksi kuparisen lyhyestä alkulaukasta huolimatta, ja suorituksen perusteella voitto tuskin jää uran ainoaksi. Ruuna kiersi aikaisessa vaiheessa johtoon ja vastasi 12,6-vauhtisessa lopetuksessa huomattavasti enemmän tienanneelle Grande Diva Sisulle varmasti. Aiemmat suoritukset olivat asiallisia. 7 Enzo on ottanut viime voittonsa parijonosta ihan kelpo tyylillä, mutta selvä suosikkiasema tuntuu silti liioitellulta, varsinkin kun paikka on ulkona. Viimeksi voittoon 2. ulkoa riitti 16-lopetus, edellinen tuli pari pykälää kauempaa niukasti.

Haastajat ja yllättäjät: 12 Allocco Jetin juoksut eivät ole menneet täysin putkeen viime starteissa, eikä lähtöpaikka puolla asiaan muutosta tälläkään kertaa. Kuntopuolella ei sen sijaan ole vikaa, ori on pistellyt lopun virkeästi. Juoksun suosiessa korkealle. 5 Global Workaholic pinnisteli ennen joulua johtavan rinnalta niukkaan voittoon. Sopivan juoksupaikan löytäessään se on mahdollinen tässäkin. 2 Laurenti kilpailee mukavassa vireessä ja eteni viimeksi kaukaa takaa toiseksi. Lähtöpaikka on nyt oleellisesti suotuisampi. 4 Patos Rose pinnisteli viimeksi 75-tammalähdössä sisältä kelvollisesti ja tähtää nyt keulaan. Kyseiseltä juoksupaikalta tamma esiintyi varsin meneväisesti 9. joulukuuta, mutta kesti voittoon. 6 Marcel P:n tyyli ei ole kaikkein sulavin, mutta kykyjä ruunalla tuntuisi olevan. Viimeksi tuli lähtölaukka, mutta sitä ennen se ratkaisi 2. ulkoa kelpo otteella. Mukavat suoritukset joulukuun alkupuolella tehnyt 11 Tresexton jäi viime startissa hakaukseen toisessa kaarteessa ja laukkasi.

Juoksunkulku: 1 Icloud saa alussa Patos Rosen kimppuunsa, jolle on suunniteltu keulataktiikkaa. Global Workaholic voi olla ainakin alkumatkasta toisen radan vetäjänä.

Pelijakauma: Enzo (34%) on liikaa pelattu, Bastian (12%) ja Jareth Boko (16%) puolestaan liian vähän.

Ranking: A) 3, 9, 7, 12 B) 5, 2, 4, 6, 11 C) 10, 8, 1

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 3, 9, 7, 12
Suuri: 3, 9, 7, 12, 5, 2, 4, 6, 11

Toto86-4

Suosikki: 7 Indy D. onnistui pitkästä aikaa uuden vuoden alkajaisiksi ja porskutti johtavan rinnalta lopussa kontrolloituun voittoon. Roger Walmannin suojatti on esittänyt lupaavia otteita aikaisemminkin, mutta laukatkin ovat olleet mukana kuvassa. Toissa kerralla ruuna laukkasi takana voimissaan lopussa. Matka suosii, mutta lähtöpaikka voi tuoda verkkaiselle avaajalle ongelmia. Sen takia Örjan Kihlströmin ajokki ei saa sopivassakaan tehtävässä täyttä luottamusta.

Haastajat ja yllättäjät: Suosikin takana lähtö on huomattavasti tasaisempi kuin alustavasta pelijakaumasta voisi päätellä. 6 Gashaw Bokon kiri ei kantanut toissa kerralla takaa perille asti, mutta viimeksi ruuna ei ollut tyhjä laukatessaan loppukurvissa. Jenkkikärryt tällä kertaa peräänsä saava menijä ei ole alussa aivan ripeimpiä, mutta tallikaverin päästessä keulaan Hannu Korpi voi olla aktiivinen ja päästä hakemaan vauhtikestävällä suojatillaan keulat. Muiden tehtävä ei olisi silloin helppo. 2 Souzy debytoi viime viikolla uusista käsistä, mutta laukkasi vähän ennen maalia noustuaan 6. ulkoa kamppailemaan kolmossijasta. Balanssia muutetaan tähän, eikä hyvällä reissulla tamma ole ulkona kuvioista. Aikaisemmin se on osoittanut lähtönopeuttakin. 4 Langen's Airborne teki viime keskiviikkona kelpo suorituksen 3. sisältä ja reipas lähtijä voi saada tälläkin kertaa suotuisan juoksun. Hyvällä tyylillä aikaisemminkin mennyt 8 M.T.Mourinho avaa Björn Goopin käsistä ja on mielenkiintoinen kehnosta lähtöpaikasta huolimatta. Kyvykkään 10 Little Bossin viime suoritukset Suomessa eivät olleet parhaita mahdollisia, mutta tasaisessa lähdössä sekään ei ole vailla mahdollisuuksia. Jos lompakko antaa myöten, myös huonoihin selkiin viimeksi ajautuneen 3 Serenity Facen ja sinnikkään suorituksen tauolta tehneen 5 Jonatan Trotin mukaan ottaminen voi olla hyvä ratkaisu.

Juoksunkulku: Souzy ja Langen's Airborne ovat ripeimpiä ensi metreillä, mutta pitkällä matkalla selkäjuoksu lienee kummallekin paras vaihtoehto. Gashaw Boko hakee vetotyöt toisessa vaiheessa? Vauhdin tasaantuessa Indy D. tullee eteenpäin.

Pelijakauma: Indy D. (41%) on hieman liian selvä suosikki. Gashaw Boko (4%) ja Souzy (3%) ovat tuntuvasti aliarvostettuja. Langen's Airbornen (21%) peliosuus on liian iso.

Ranking: A) 7 B) 6, 2, 4, 8, 10, 3, 5 C) 9, 11, 1, 12

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 7, 6, 2
Suuri: 7, 6, 2, 4, 8, 10

Toto86-5

Ideavarma: Tasoituksessa, jossa isorahaiset saavat takamatkaa 40 metriä normaalin 20:n sijaan, paalun 1 Zelante C.R. on keulat pitäessään vahvoilla. Halmstadissa Hanna Lähdekorven 5-vuotias teki parin kuukauden tauolta 2. ulkoa mukavan suorituksen ja vireen luulisi olevan nyt startti alla entistä parempi. Jägersron voittosuoritus oli juuri sellainen kuin tähänkin tarvittaisiin takahevosten torjumiseen. Ruuna lisäsi silloin keulassa vauhtia koko ajan ja hallitsi hyvällä tyylillä helposti perille.

Suosikki: 9 Sevilla on alustavasti koko kierroksen suurin suosikki. Kovissa lähdöissä juossut ruuna pääsee tällä kertaa selvästi helpompaan seuraan, joten tanakan kannatuksen ymmärtää. Jos juoksu kuitenkin muotoutuu edellä kuvatulla tavalla, ei Joakim Lövgrenin suojatti pääse missään tapauksessa helpolla. Jägersron voiton se kuittasi takaa lopussa varmasti, Solvallan finaalissa sen sijaan paukut eivät riittäneet keulasta aivan totoon saakka. Molempien edellä mainittujen rastaaminen on turvallisinta, mutta vihjesysteemit rakennetaan alipelatun idean päälle.

Haastajat ja yllättäjät: 7 Breidabliks Cognac ei ole rahallisesti kovin hyvin sarjassa sisällä, mutta suotuisalla reissulla se voi silti olla lopussa korkealla. Axevallassa 3. sisältä päätöskierroksella toiselle radalle noussut ruuna valui väsyvän takana hännille, mutta tuli loppumetrit virkeästi tilaa saatuaan. 8 Just Wait And See meni viimeksi 3. ulkoa viimeisellä ringillä sisälle ja otti lopussa maksimisijoituksen. Ori pystyy tekemään vähän itsekin juoksuaan, mutta voitto on takamatkalta tiukassa. Viimeksi alkumatkan toista rataa vetänyt 4 Setauket vaipui lopulta 2. ulkoa kauas kärjestä. Sisäratajuoksulla jenkki voisi venyä totoon, jos Zelante O.P. onnistuu vetämään paalulta nousujohteisesti.

Juoksunkulku: Zelante C.R. omaa ykkösradalta hyvät mahdollisuudet kärkipaikan puolustamiseen, vaikka Setauket pääsee myös hyvin liikkeelle. Just Wait And See tai Sevilla lähtee taustalta vetämään toista rataa.

Pelijakauma: Zelante C.R. (15%) on edullinen, Sevillan (66%) pinnat ovat aivan liian suuret.

Ranking: A) 1, 9 B) 7, 8, 4, 5, 2 C) 3

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 1
Suuri: 1

Toto86-6

Suosikit: 4 Green Mamba on kuudennen kohteen osallistujista varmasti parhaassa iskussa viime starttien perusteella. Toissa kerralla lennokkaasti kaukaa takaa kirinyt tamma luovutti viimeksi keulapaikan vastahakoisesti Vikens Fingerprintille, mutta iski tämän takaa lopussa vauhdilla omille teilleen. Erityisen hyvää lähtönopeutta se ei ole osoittanut, joten juoksunkulku on arvoitus. Nykyvireessään se kyllä ehtinee lopussakin. Yli vuoden tauolta palaava 3 He's Marvelous voi menestyä heti. Kyseessä on lahjakas menijä, joka on paussin aikana ruunattu. Käsiohjelmatietojen ylimmät rivit ovat peräisin Derbyn ja UET Grand Prix'n karsinnasta, jossa Björn Goopin suojatti pisteli ulkokautta ihan mukavasti perille. Marraskuun kokeessa se lopetteli yksin 13,7-vauhtia ja sen jälkeenkin on ajettu reippaampaa. Vire lienee siis heti kilpailukykyinen.

Haastajat ja yllättäjät: 6 Eicas on tehnyt hyviä suorituksia, vaikkei ole voittanutkaan viime aikoina. Toissa kerralla ruuna seurasi johtaneen Inti Bokon takaa hyvin maaliin asti. Viimeksi se kiertyi 2. ulkoa johtavan kupeelle päätöspuolikkaalla, mutta putosi hieman maalisuoralla. Jos paikka nopeiden avaajien ulkopuolelta löytyy suotuisasti, kärkisija on mahdollinen. Muiden saumat voittoon asti tuntuvat hieman ohuilta. 11 Boulder Luke sai sunnuntaina keulassa statistilta painetta ja tuli lopussa ohitetuksi. Solvallassa suomalaisruuna teki 2. sisältä mukavan lopetuksen. Vastus kovenee, mutta selkäjuoksulla totosija on edelleen mahdollinen, jos viime startti ei paina kintereissä. Toissa kerralla raviongelmista kärsinyt 5 Betting Rebel pinnisteli Jägersron 75-kisassa Hector Bokon ja Volare Garin takana kolmanneksi. Sopivan paikan löytäessään sekin voi venyä totomatsiin.

Juoksunkulku: Pelaamattomalla 2 Digger Smasherilla uhitellaan ennakkokommenteissa keulajuoksulla ja siinä tapauksessa juoksusta voisi tulla värikäskin. He's Marvelous lähtee normaalisti sen verran hyvin, että pystynee torjumaan Betting Rebelin ja Eicasin. Se on todennäköisin keulahevonen. Green Mamba yrittää hakea iskuasemat toiselta radalta.

Pelijakauma: Green Mamba (43%) on ehkä hieman liikaa pelattu, mutta suurempaa huomauttamista pelijakaumassa ei ole.

Ranking: A) 4, 3, 6 B) 11, 5, 1, 10, 9 C) 7, 8, 2

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 4, 3, 6
Suuri: 4, 3, 6

Toto86-7

Suosikki: 6 Högstenastalldräng on saanut eniten kannatusta ja asialle on perusteita. Halmstadissa ori sai johtavan takaa mahdollisuuden loppusuoralla, muttei pystynyt vaihtamaan rytmiä riittävän tehokkaasti. Viimeksi 3. ulkoa johtavan rinnalle päätöslenkin alkaessa kiertynyt 7-vuotias puristi sitkeästi perille. Mikko Ahon suojatti lähtee ulkoa reippaasti liikkeelle ja ainakin keulasta voittosauma olisi kohtalaisen hyvä. Ei mahdoton muillakaan juoksuilla.

Haastajat ja yllättäjät: Lähdön ykkösmerkiksi nostetaan kuitenkin alustavassa pelijakaumassa aivan liian pienelle pelille jäänyt 4 Tengil Face. Viimeksi tuli lähtölaukka, mutta edellisessä startissa ruuna osoitti virettä kirimällä johtavan takaa open stretchiä pitkin hyvin perille. Adrian Kolgjinin valmennettava päässee sisäpuolen hevosten edelle ja on keulasta tai sen takaa erittäin vaarallinen. 1 Armour As on tehnyt kahdessa Ruotsin startissa hyvät suoritukset ja saa nyt ammattikuskin taakseen. Lähtönopeus on sen osalta kysymysmerkki, mutta jos 4-vuotias ei täysin jalkoihin jää, omaa se saumat aivan kärkeen. 11 Digital Science kiersi viime kilpailussaan pienistä raviongelmista huolimatta vahvasti voittoon asti takapareista. Lähtöasetelmat eivät ruunaa haittaa, jos vain kaikki on muuten kunnossa. 10 Admirer teki joulukuussa varsin positiivisen paluun muutaman kuukauden tauolta hallittuaan Jägersrossa keulasta. Kyvykäs ori voi menestyä takaakin. Erittäin hyvävireisen kuvan jätti tauolta myös 13 Celsius Evo viimeksi. Suomalaisori antoi tasoitusta metrikaupalla jo ennen lähtöä, mutta nousi vielä totoon. Miinuspuolelle meni ajoittain erittäin kehno ravi. Kapasiteettia on, ja vähän pelattuna ori on kelpo merkki. 5 M.T.Nordic Spirit ei voinut Axevallassa keulasta mitään Grainfield Aidenille. Reipas starttari pyrkii tässä sisäradalle ja voi kamppailla totosijasta. 8 Milord on tehnyt sinnikkäitä lopetuksia takajoukoista. Juoksusta tullee vaativa nytkin.

Juoksunkulku: Tengil Face, M.T.Nordic Spirit ja Högstenastalldräng lähtevät hyvin, keskimmäinen hakee tosin vain hyvää selkää. Jää nähtäväksi, onko Adrian Kolgjini kiinnostunut Mikko Ahon suojatin vetoavusta.

Pelijakauma: Tengil Facen (5%) pinnat ovat aivan liian pienet. Digital Science (17%) on saanut liikaa kannatusta. Celsius Evo (3%) tuntuu myös turhan unohdetulta.

Ranking: A) 4, 6 B) 1, 11, 10, 13, 5, 8, 9, 15, 7, 12 C) 3, 2, 14

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 4, 6
Suuri: 4, 6, 1, 11, 10, 13

Toto86-8

Suosikit: 1 Captain My Captain omaa lähtöpaikan takia parhaat mahdollisuudet voittoon päätöskohteessa. Toisinaan raviongelmista kärsinyt ruuna meni viime vuoden kaksi viimeisintä kisaa hyvällä tyylillä voittaen marraskuussa 2. sisältä niukasti ja viimeksi keulasta hallitusti. Keulasta voitto olisi nytkin liki. 3 Enriko Ha voi olla kovin vastustaja niin alussa kuin lopussakin. Hieman laiskanoloisesti aikaisemmin mennyt ruuna oli viimeksi 75-kisassa terävämpi, mutta kadotti raviaan sen verran loppusuoralla johtavan takaa ulos noustuaan, että sai tyytyä kakkossijaan. Edellä mainitun ohi alussa päästessään se olisi vahvimmin kiinni voitossa, ulkopuolelta hankalampaa.

Haastajat ja yllättäjät: 6 Italiano Boko on myös sarjoihinsa kelpo menijä ja kovat viime startit ovat luultavasti tehneet aiemmin hieman tasaisesti esiintyneelle ruunalle vain hyvää. Solvallan 75-finaalissa se seurasi 3. sisältä juosten perille saamatta täyttä mahdollisuutta. Edellisten ohi ei luultavasti ole juoksuradaltakaan alussa asiaa, joten Örjan Kihlströmin ajokki saa tyytyä haastajan asemaan. Kun parhaat kuskit ovat parhailla paikoilla, yllätys tuntuu hieman kaukaa haetulta. Sellaiseen voisi pystyä 8 Digital Class, jos saa alussa pidettyä asemat keulan tuntumassa. Viime startin loppukiri 4. sisältä oli pirteä. 7 Pols Crazy Diamond on kunnossa, mutta amatöörikuskille juoksuradan ulompi paikka voi tietää sen verran hankaluuksia, että voitosta on vaikea taistella. Mantorpissa valjakko prässäsi keulahevosta herkeämättä ja loppukin kulki siihen nähden kelvollisesti. Suomalaisista niukasti parhaat mahdollisuudet omannee Kouvolassa ennen joulua keulasta voittoon pitänyt 10 News Point. Kaikkien kukistaminen vaatisi kuitenkin kovaa kilvanajoa etupuolella.

Juoksunkulku: Eturivin pelihevoset avaavat parhaiten voltista. Sisäradan turvin Captain My Captain on suosikki keulapaikalle. Jos Pols Crazy Diamond pääsee sujuvasti matkaan, se edennee toisen radan veturiksi.

Pelijakauma: Captain My Captainin (31%) kuuluu olla suosikki ja sen pinnat noussevatkin vielä rutkasti.

Ranking: A) 1, 3 B) 6, 8, 7, 10, 4, 12, 2, 11 C) 9, 5

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 1, 3, 6, 8
Suuri: 1, 3, 6, 8