Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Bergsåker 20.11.2019

Julkaistu:

Toto86
Cavalier Broddelle syksyn ensimmäinen täysosuma keskiviikkona?
Kansansuosikki On Track Piratenin esiintyminen on 86-illan merkkitapaus, mutta sairastauolta tuleva ruuna ei saa täyttä luottamusta.

Suomalaisittain suurin mielenkiinto kohdistuu Solvallan 3-vuotislähtöön, jossa kolmesti Vermossa syksyllä juhlinut Markku Niemisen tallin Joseph Boko yrittää valloittaa naapurimaan pääradan.

Ulf Erikssonin ajamat Arabesque ja Cavalier Brodde ovat rivin luottohevoset Bergsåkerissa, Solvallassa luotetaan Björn Goopin ajaman Veritas Grifin hoitavan homman päätöskohteessa.

Molemmille paikkakunnille on luvattu poutasäätä. Solvallassa ollaan selvästi plussan puolella, mutta Bergsåkerissa lämpötila painuu illalla miinukselle.


Toto86-1

Suosikit: Tasaisen varmaa virettä jo pidempään esittänyt 6 Global Unlimited on pelattu avauskohteen selväksi suosikiksi. Rättvikin voitto tuli virkeällä lopetuksella 3. ulkoa, viimeksi ruuna ei voinut mitään Reverend Winelle, mutta nappasi sen takaa kuitenkin kakkossijan. Nopea lähtijä voi päästä ulkoakin keulaan, josta voittokin olisi sopivalla vauhdinjaolla mahdollinen. Sisäpuolelta alussa sille pyrkii vastaamaan 4 Coal Trader, joka saa tällä kertaa jenkit peräänsä. Rommen suoritus parijonosta oli kohtalainen, vaikka kärki jäikin kauas. Solvallassa ruuna kulki hyvin takana. Kärjestä tai sen tuntumasta korkealle. Kolmantena hevosena lapulle nousee vahva 7 Tsar Brodde, joka pysyi 75-finaalissa takajoukoissa, mutta pidentyvä matka suosii sitä nyt. Edellisellä kerralla se teki keulasta kelpo esityksen taipuen vain Global Winnerille. Rikard N. Skoglund voi kiertää johtavan rinnalle, joka voi tietää keulahevoselle ongelmia.

Haastajat ja yllättäjät: 2 Kövras So Far olisi normaalissa iskussa lähdön suosikkeja, mutta viime suoritukset keulasta ovat olleet pehmeitä, ja tällä kertaa ruunalle tarjottaneenkin selkäjuoksu. Asiallisia hevosia on muitakin, mutta voitto tuntuu hieman kaukaa haetulta. 1 Survival Kit näyttää jatkuvasti hyvältä, mutta onnistumisia ei tahdo tulla. 9 Heading Reference ja 4 Toutre ovat tehneet kelvollisia suorituksia, eikä totosija ole kummankaan osalta mahdoton. 12 Corrodedin tyyli heikkeni viimeksi loppua kohti, mutta reilun kuukauden paussilla terveyspuoli on voitu saada parempaan jamaan. Tehtävä on silti tiukka.

Juoksunkulku: Kövras So Far avaa ensin kärkeen, mutta tällä kertaa selkä kelvannee. Global Unlimited on normaalisti muista nopein, mutta Coal Trader voi onnistua torjumaan sen keskeltä. Jompi kumpi näistä keulaan. Tsar Brodde kiertää jossain vaiheessa toisen radan vetäjäksi.

Pelijakauma: Global Unlimited (47%) on aivan liian suuri suosikki, mutta tilanne tasoittunee päivän mittaan. Vielä edullinen Coal Trader (14%) kasvattanee kannatustaan ja lopulta Tsar Brodde (19%) voikin jäädä lähdön parhaaksi merkiksi.

Ranking: A) 6, 4, 7 B) 2, 1, 9, 3, 12, 8 C) 10, 5, 11

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 6, 4, 7
Suuri: 6, 4, 7

Toto86-2

Suosikit: 4 On Track Piraten ei noussut lokakuun startissa takajoukoista, ja tasapaksun esityksen syyksi paljastui kurkunpäätulehdus. Hagmyrenissä teräsruuna hallitsi helppoa lähtöä keulapaikalta. Valmentajan mukaan hevonen tuntuu treeneissä paremmalta kuin aiemmin syksyllä, ja normaalisti voittosauma on tietysti hyvä. Täysin purjein siihen ei silti oikein tee mieli luottaa, sillä tarjolla lienee toista rataa ja juoksusta voi tulla jopa hieman hankalakin. 5 Chianti on saanut syksyllä rakentavia startteja, eikä oriin lähtönopeutta ole juurikaan käytetty. Toissa kerralla se kiri ulkoa aivan Dibaban rinnalle ja seurasi viimeksi 75:ssä asiallisesti sisältä. Alkuun täysillä panostaminen tuskin palkitsee tässäkään, joten Björn Goop pyrkinee vain kärjen lähettyville, josta 5-vuotias voisi lopussa kohota matsiin.

Haastajat ja yllättäjät: 3 Star Advisor Joli on lähdön avainhevonen, sillä kuskin halutessa ruuna nappaa hyvistä asemista keulapaikan haltuunsa. Viimeksi se ei päässyt kovassa avauksessa Angle Of Attackin edelle, pudotti lopulta 3. sisälle josta nappasi maksimisijoituksen. Valtaosan voitoistaan keulasta ottaneella ruunalla ajettaneen tässä mielipaikalta. Pari vähän pelattuakin vielä isompaan systeemiin. 10 Scellino Luis näytti viimeksi taustalla jo varsin virkeältä ja jatkanee nousujohteisesti. 8 Order To Fly laukkasi Eskilstunassa jo ennen lähtölinjaa, mutta osoitti sitä ennen varsin mukavaa virettä. Juoksupaikka jää taakse, muttei silti aivan mahdoton. 2 Snowstorm Hanover ei ole niin huono kuin tulosrivi antaa ymmärtää, mutta vajaan kymmenen pinnan peliosuus on suorituksiin peilaten kuitenkin yläkanttiin. 7 Ajlexes Cubano lähtee normaalisti kovaa, mutta kaikkien sisäpuolelta kiihdyttävien ohittaminen tuskin onnistuu. Viime starttien perusteella sen kunto on asiallinen, muttei aivan huipussaan.

Juoksunkulku: Star Advisor Joli tuskin missaa hyvältä paikalta keulaa ja siitä ajettaneen. On Track Piraten voi joutua viimeistään puolimatkassa toisen radan vetäjäksi, sillä Chiantilla haetaan todennäköisesti selkäjuoksua kärjen tuntumassa.

Pelijakauma: On Track Piraten (40%) on oikea suosikki, mutta eivät haastajat sitä ja Chiantia (30%) vastaan niin ulkona ole, kuin pinnoista voisi päätellä. Scellino Luis (3%) ja Order To Fly (4%) ansaitsisivat hieman lisää peliä.

Ranking: A) 4, 5 B) 3, 10, 8, 2, 7 C) 9, 6, 1

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 4, 5
Suuri: 4, 5, 3, 10, 8

Toto86-3

Suosikki: 6 Arabesque on laukannut volttilähdöissä kolmesti peräkkäin heti alkuun, mutta auton takana ongelmia ei ole ollut. Gävlessä voitto tuli keulassa painamisesta huolimatta varmasti, mutta viime esitys oli erityisen hyvä. 4-vuotias prässäsi alussa keulahevosta tiukasti muttei päässyt ohi. Välillä johtavan taakse pudottanut ruuna eteni lopussa ylivoimaiseen voittoon. Samanlaisena se on sopivassa seurassa nytkin voitossa kiinni, sillä tarvittavaa kovuuttakin tuntuisi löytyvän. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: 4 Cobol Performer vaikuttaa ennakkoon kovimmalta vastustajalta. 3-vuotias on laukannut usein loppumatkalla, viimeksi erhe tuli 100 metriä ennen maalia ruunan jäätyä keulasta alakynteen. Färjestadissa se ratkaisi lopussa edettyään puolimatkassa vauhdilla johtavan rinnalle. Edelliseen verrattuna silti haavoittuvaisemman tuntuinen. 5 Carlos Chablis on ottanut voittonsa keulapaikalta, jossa sai viimeksi vähän painettakin. Samalle paikalle ei tässä ehkä pääse, mutta totoon voi olla silti saumoja. Myös 7 Ohio U.B. hallitsi viime starttiaan kärjestä, mutta ulkoa tehtävä on nyt tiukempi. Takahevosista 12 Dragon Starfly tuntuu varteenotettavimmalta. Sunnuntain kisassa se sai 2. ulkoa tyhjän radan eteensä viimeisen takasuoran alussa, painui kärkeen pari sataa metriä myöhemmin ja voitti hallitusti. Starttiväli on toki erittäin lyhyt. Uran avausvoittoa hakevista 2 Timotejs Flicka teki viimeksi 5. sisältä ulkokautta mukavan lopetuksen, 8 Adrianunow jäi toissa kerran ennätysjuoksussaan lopussa pussiin.

Juoksunkulku: Timotejs Flicka ja Cobol Performer avaavat kohtalaisen hyvin, mutta Arabesquelle vastaaminen ei ehkä onnistu.

Pelijakauma: Arabesque (46%) on aavistuksen liikaa pelattu, muttei kahta kovinta haastajaakaan voi alipelatuksi sanoa. Vähälle pelille jääneistä muutamat ansaitsisivat jonkun lisäpinnan.

Ranking: A) 6 B) 4, 5, 7, 12, 2, 8 C) 14, 1, 3, 15, 9, 11, 10

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 6
Suuri: 6

Toto86-4

Suosikit: Kovaa virettä osoittanut 10 Bon Ego on yllättävän suuri suosikki takarivistä melko tasaisessa lähdössä. Gävlen ja Rommen ykköset 5-vuotias otti helposti keulasta, Solvallan Diamantstoet-finaalin se voitti 10-vauhtisella kirillä takaa. Voittosarja katkesi viimeksi, mutta esitys 6. ulkoa oli silti hyvä. Vastusta piisaa, joten ei varmaksi. 4 Musique d'Invernen voitosta on aikaa, mutta kelpo virettä esittänyt reipas lähtijä voisi nyt kovimpia vastustajia selvästi paremmalta lähtöpaikalta riittää pitkälle. Viimeksi kiri 3. ulkoa ei kantanut ihan perille asti, mutta viikoa aiemmin se punnersi Conrads Rödluvan takana paremmin.

Haastajat ja yllättäjät: 12 Lady Youline on kova tekijä myös Gotlannin ulkopuolelle ja kuntokin vaikuttaa erinomaiselta. Lokakuun ensimmäinen täysosuma tuli keulajuoksulla, viimeksi 3. ulkoa. Jos Roger Malmqvist onnistuisi saamaan kiriin sopivaa vetoapua, voitto olisi taas mahdollinen. 7 Ti Punch Broline on tehnyt hyviäkin juoksuja, vaikka vuoden voittosaldo näyttää nollaa. Viimeksi tosin tuli laukka jo ennen lähtölinjaa, mutta edellisellä kerralla 4-vuotias pisteli sisältä oikein hyvävireisen näköisenä saamatta lopussa mahdollisuutta. Puutteellinen lähtönopeus on pieni ongelma, mutta juoksun onnistuessa sillä on eväitä aivan kärkeen. 1 S.G.Maleficent esiintyi viimeksi lupauksia herättävästi kirittyään 5. ulkoa toiseksi. Viimeiset 700 metriä tamma pisteli alle 11-vauhtia. Sekään ei ole alussa ripeimpiä, joten juoksun juontuminen on pieni kysymysmerkki. 3 Stardust Melody on Färjestadin vahvan kirin jälkeen laukannut kahdesti. Solvallassa se kadotti ravinsa päätöskierroksella ja viimeksi jo avauskaarteessa. Ei mahdoton, jos kaikki on mallillaan. Pelaamattomalle 9 Happy Confessille on jäänyt kahdella viime kerralla sisältä jossiteltavaakin. Johtavan rinnalla viimeksi aloittanut 5 On Stage Indika hyytyi kirissä loppukaarteessa, mutta punnersi sitä ennen Solvallassa sitkeästi hänniltä. Myös Carl Johan Jepsonilla vahvistuva 11 Vera Spiro mahtuu vähän pelattuna isompaan systeemiin, sillä tamma on esittänyt aivan kelpo virettä.

Juoksunkulku: Musique d'Inverne on todennäköisesti Stardust Melodya liukkaampi alussa. On Stage Indika ja 6 Juni Roadrunner lähtevät kovaa, mutta molemmille kelpaa hyvä selkä. Bon Ego kiertyy puolimatkassa toisen radan vetäjäksi?

Pelijakauma: Bon Ego (50%) on takaa liian selvä suosikki. Lady Youline (6%), Ti Punch Broline (9%) ja S.G.Maleficent (3%) ovat maistuvia merkkejä.

Ranking: A) 10, 4, 12, 7 B) 1, 3, 9, 5, 11 C) 8, 6, 2

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 10, 4, 12, 7, 1
Suuri: 10, 4, 12, 7, 1, 3, 9, 5, 11

Toto86-5

Suosikit: 1 Caipirinha Razz oli Gävlessä vakuuttava edettyään johtavan rinnalta viimeisellä takasuoralla kärkeen ja hallittuaan tapahtumia maaliin asti. Solvallassa tamman ravi heikkeni samalla juoksupaikalla loppua kohti ja laukka tuli lopulta päätössatasen käynnistyessä. Ravin kanssa on ollut aiemminkin ongelmia ja se tuntuu tällä kertaakin varsin ratkaisevalta. Jos kaikki on kunnossa, mahdollisuudet koko matkan johtoon ovat melko hyvät. 5 Peat Chimney voi olla kovin vastustaja niin alussa kuin lopussakin. Toissa kerralla tahmeasti takana esiintynyt 6-vuotias vastasi viimeksi keulapaikalta niukkaan voittoon. Myös vuoden aiemmat ykköset ovat johtopaikalta, mutta tulivat selvästi helpommin. Tämä kaksikko voi tehdä takamatkan hevosten tehtävästä voiton suhteen hankalan.

Haastajat ja yllättäjät: 13 Hope And Dreams ratkaisi syyskuun kisan varmasti 2. ulkoa, mutta jäi sen jälkeen tauolle. Tammalla on tähdätty tähän ja alla on reipasvauhtinen hiitti. Vire lienee siis heti kohdallaan, mutta 40 metristä tehtävä ei ole kadehdittava. Sopivilla vetoavuilla kuitenkin korkealle. 11 Keycard ei voinut viimeksi lopussa mitään Caipirinha Razzille, vaikka tekikin takajoukoista hyvän lopetuksen. Solvallassa jäi hieman jossiteltavaakin. Jos Rikard N. Skoglund onnistuu hyödyntämään juoksuradan alussa muihin saman paalun valjakoihin nähden, mahdollisuudet paranevat oleellisesti. 7 Fröken Sting on tehnyt marraskuun starteissakin varsin mukavat lopetukset, vaikkei aivan kärkeen ole yltänytkään. Ei täysin mahdoton tässäkään. Myös 8 O.M.Dont Cryn ja 6 Jazza Hålerydin kunto vaikuttaa hyvältä, eikä sopivalla juoksulla menestyminen ole täysin poissuljettua. Viimeisen kierroksen alkaessa johtavan rinnalle Solvallassa kiertynyt 15 Walkie Talkie hyytyi loppua kohti, ja takamatkaa on ehkä nyt liikaa. Myös 10 Vanessa F.B. voi jäädä tiukalta voltin vitosradalta liian hankaliin asemiin.

Juoksunkulku: Caipirinha Razz ja Peat Chimney lähtevät melko hyvin, ensin mainittu pitänee keulapaikan. Takaa Keycard voi päästä alussa lähimmäs paaluhevosia. Kärjessä ei odotella takahevosia.

Pelijakauma: Caipirinha Razzin (26%) pinnat ovat kovassa nousussa, joten Peat Chimney (15%) voi jäädä varsin edulliseksi. Walkie Talkie (10%) on yliarvostettu, myös Hope And Dreams (19%) ja Keycard (17%) tuntuvat liikaa pelatuilta.

Ranking: A) 1, 5 B) 13, 11, 7, 8, 6, 15, 10, 14 C) 9, 2, 4, 12

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 1, 5
Suuri: 1, 5

Toto86-6

Suosikit: 6 Stonetastic on ehkä tasokkaan 3-vuotislähdön paras hevonen, mutta tasapaino ruunan otteista on toistaiseksi vielä puuttunut. Viimeksi se iski takaa vauhdilla johtaneen Gargamel Sisun kimppuun, mutta laukkasi toisessa kaarteessa. Eskilstunassa se kiersi alkulaukan jälkeen 4. sisältä vastustajansa vaivattomasti 12,9-vauhtisella päätöspuolikkaallaan. Kärkimatsiin. 4 Kinky Boots vaikuttaa myös vielä varsamaiselta, mutta vauhtia löytyy. Viimeksi se ratkaisi 2. ulkoa vaivatta 13-vauhtisella lopetuksella, vaikka olikin toisohjainen. Nopeana avaajana se voisi päästä tässä keulaankin, josta olisi mielenkiintoinen. Lupaavia otteita esitti lokakuussa myös 2 Mr Marvelous. Avauskisassa suomalaisomistuksessa kilpaileva ruuna ratkaisi varmasti johtavan rinnalta ja pisteli viimeksi 3. ulkoa hyvällä otteella perille. Korkealle nytkin. Vermon starteissa vakuuttanut 11 Joseph Boko kuuluu myös aikaisin huomioitaviin. Toissa kerralla parijonosta jämäkällä loppuvedolla voittanut ori löi viimeksi johtavan rinnalta Qvidja's Aapon varsin vaivattoman oloisesti.

Haastajat ja yllättäjät: 3 Lemon Brodde paineli Färjestadissa keulapaikalla hyvällä otteella ja voitti hallitusti. Ei kovassa seurassakaan täysin ulkona. 12 Conrads Janne ratkaisi viimeksi varmasti johtavan rinnalta ja sitä ennen 2. ulkoa. Voittoon tarvitaan takaa ehkä hieman muiden apuakin, mutta varsin rutinoimattomien varsojen ollessa kyseessä yllättävääkin voi tapahtua. Nopea 5 Brandy Flame on tehnyt kärjestä ja sen tuntumasta kelpo suorituksia, mutta vastus tuntuu nyt turhan tasokkaalta. Keulapaikalta voittotilinsä viimeksi avanneelle 10 Tricky Treatille takarivin paikka ei ehkä ole hyvä juttu, sillä ruuna vaikuttaa vielä kaikin puolin lapselliselta tapaukselta. 1 Flight Deck voitti viimeksi hallitusti johtopaikalta 14-lopetuksella, mutta tehtävä tuntuu nyt liian kovalta, kuten kelpo suorituksia tehneelle tallikaveri 8 Digital Globellekin.

Juoksunkulku: Flight Deck ja Kinky Boots avaavat hyvin, mutta Brandy Flamelle vastaaminen ensi metreillä tuskin silti kummaltakaan onnistuu. Kinky Boots voi päästä hakemaan siltä kärkipaikan toisessa vaiheessa.

Pelijakauma: Mr Marvelous (7%) on jäänyt liikaa suosikkien varjoon. Lemon Broddekin (4%) vaikuttaa peliosuuttaan todennäköisemmältä pärjääjältä.

Ranking: A) 6, 4, 2, 11 B) 3, 12, 5, 10, 1, 8 C) 7, 9

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 6, 4, 2, 11, 3, 12
Suuri: 6, 4, 2, 11, 3, 12

Toto86-7

Suosikit: Ruotsiin alkusyksyllä siirtynyt 2 Cavalier Brodde on tehnyt Ulf Erikssonin ajamissa starteissa hyvät juoksut. Viimeksi ruuna kiersi johtavan rinnalle, josta tsemppasi hyvin maaliin asti. Toissa kerralla hänniltä ei ollut asiaa kärkeen, mutta lopun se tuli kuitenkin 12-kyytiä. Kesältä Vermosta on vielä muistissa ennätysjuoksu, jossa ruuna latoi lopun ärhäkästi ulkoratoja. Tällä kertaa sillä on tilaisuus saada hyvä juoksu kärjen lähettyvillä, jolloin voitto olisi hyvinkin mahdollinen. Vastuskaan ei ole erityisen kova. Kokeillaan ideavarmana! Keulapaikkaa todennäköisesti puolustava 1 Power Broline voisi vauhtia säädellessään vetää perillekin, mutta viimeksi ruuna taipui johtopaikalta hieman helposti lopussa. Jenkkikärryt voivat tuoda lisäpuristusta, mutta selväksi pelisuosikiksi Rikard N. Skoglundin suojatti tuntuu kuitenkin hieman köykäiseltä. 3 Cesar F.C:lle jäänee viime kerran tavoin toisen radan vetäjän rooli, josta lyhyellä matkalla 4-vuotias voi keikkua kärkikahinoissa pidempään. Åbyssä se tuli sisältä myöhään tilaa saatuaan lopun terävästi.

Haastajat ja yllättäjät: 11 Nyhet on ehkä lähdön paras hevonen, mutta synkältä lähtöpaikalta todennäköisesti kengät jalassa tällä kertaa menevä ruuna jää haastajan rooliin. Viimeksi se näytti hyvävireiseltä, mutta samalla epävarmalta, ja laukkasi viimeisellä takasuoralla taustalla. Syksyn aiemmissa kisoissa suoritukset kärjen tuntumasta olivat tätä kovemmissa lähdöissä asiallisia. Keulasta kahdesti voittaneelle 12 Craizy Daizylle asetelmat lienevät liian työläät, vaikka varaakin on viime kerroilla jäänyt. 6 Blytung Am lopetteli Rommessa kaukaa takaa hyvin ulkokautta, mutta parin kuukauden tauolta voitto on tiukassa.

Juoksunkulku: Power Broline lähtee sisäradalta parhaiten, ja lyhyellä matkalla sillä tuskin katsellaan selkiä. Cavalier Brodde hakee asemat kärjen tuntumasta, Cesar F.C. pitää vauhdin tasaisena toisella radalla.

Pelijakauma: Cavalier Brodde (19%) vaikuttaa edulliselta. Power Broline (30%) on liikaa pelattu, samoin Nyhet (18%) takaa.

Ranking: A) 2, 1, 3 B) 11, 12, 6 C) 5, 4, 8, 9, 10, 7

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 2
Suuri: 2

Toto86-8

Suosikki: 4 Veritas Grif on esiintynyt toisinaan epävarmasti, mutta viimeksi kokeiltu uusi balanssi vaikutti hyvältä. 5-vuotias hallitsi tapahtumia keulasta varmaan tyyliin, tosin loppukaarteessa ravi hieman heikkeni kuten on tehnyt aiemminkin. Björn Goopin taakseen saava tamma on hyvin todennäköinen keulahevonen ja viime esityksen perusteella voitto on lähellä. Kun vastustajilla tuntuu olevan enemmän tai vähemmän kysymysmerkkejä, luotetaan suosikkiin, vaikka mistään ”seinävarmasta” ei olekaan kysymys.

Haastajat ja yllättäjät: 10 Pastorns Lady teki syksyn alkajaisiksi mainiot suoritukset hyvillä juoksuilla, mutta viikko sitten se oli 2. ulkoa erittäin kesy lopussa. Sen perusteella nyt arvoitus. 7 Wishing Noon voitti kesällä ja alkusyksyllä neljästi putkeen, jäi toissa kerralla 2. ulos vaille kiritilaa ja väsyi viimeksi johtavan rinnalta. Useimpien voittostarttien tavoin keulaan ei ehkä ulkoa ole asiaa, eikä virekään ole enää ehkä sama? 2 Saga R.C. teki viime kerralla 2. ulkoa kohtalaisen suorituksen, ja jos vire on nousujohteinen, voisi Torbjörn Janssonin ajokki kamppailla kärkipään sijoituksesta. Elokuun lopun voitto tuli kontrolloidusti keulasta. 12 Västerbo Cirkus esiintyi lokakuun alussa tahmeasti ja jäi sittemmin tauolle. Luokkansa puolesta 4-vuotias voisi pärjätä, mutta paikka hankaloittaa. 6 Mama America laukkasi viimeksi lähdössä ja väsyi edellisellä kerralla johtavan rinnalta. Onnistuneella juoksulla ei täysin ulkona totokuvioista. Myös 8 Esther Richillä olisi potentiaalia, mutta pieni tauko huomioiden paikka taitaa olla liian vaativa vielä tässä.

Juoksunkulku: Veritas Grif lähtee keskeltä hyvin ja torjunee ulompaa reippaasti kiihdyttävän Wishing Noonin. Jälkimmäinen pyrkii pudottamaan johtavan taakse.

Pelijakauma: Veritas Grif (52%) on jo hieman liikaa pelattu. Saga R.C. (2%) on yllättäjistä aliarvostettu.

Ranking: A) 4 B) 10, 7, 2, 12, 6, 8 C) 3, 1, 11, 5, 9

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 4
Suuri: 4