Ravivihje: Toto75 Eskilstuna 10.11.2019

Julkaistu:

Toto75
Eskilstunan kaksipäiväiset ravijuhlat huipentuvat sunnuntain Breeders Crown -finaaleihin. Arvovoittoa lähtee jahtaamaan myös Raviliigan HIFK:n omistama Mascate Match.
Breeders Crownin finaalit ovat päivän Toto75-pelin kohteina. Kolmivuotiaiden tammojen kilpailussa suurlupaus Mascate Match lähtee pelisuosikkina lähes 90 000 euron jahtiin. Etenkin keulaan päästessään Pekka Korven suojatti olisi vaikeasti kukistettavissa.

Nelivuotiaiden tammojen kilpailussa Aripekka Pakkasen valmentama ja Martti Simosen omistama Staro Miami hakee kilpasiskoistaan revanssia fiaskoon päättyneen Tammaderbyn finaalin jälkeen. Tuurien käydessä senkään voitto ei ole täysin mahdoton ajatus.

Sunnuntain Toto75-rivin pankkina toimii Timo Nurmoksen laatutallin uusi jenkkitykki Seismic Wave (Toto75-5), joka kilpailee kykyihinsä nähden vielä liian matalissa sarjoissa. Sunnuntain tehtävä näyttää ulkoradan lähtöpaikasta huolimatta sille oikein sopivalta. Rattailla Örjan Kihlström on kaviourien shakkipelin yksi suurimmista mestareista, joten ulkoradan lähtöpaikasta huolimatta ajolinjojen voi odottaa luonnistuvan riittävän hyvin.

Maistuvia potintekijöitä Toto75-kierrokselle ovat ainakin Vanessa F.B. (Toto75-1), Ubiquarian Face (Toto75-2), Adde S.H. (Toto75-3) ja Ies Elisabet (Toto75-4).

Sääennusteet povaavat kilpailupaikalle Eskilstunaan melko hyisiä olosuhteita, vesi- ja räntäsadetta lämpömittarin keikkuessa nollan tuntumassa. Toto75-kierroksen peliaika päättyy kuudennen lähdön starttiin klo 16.


Toto75-1

Suosikki: 1 Cactus on pystyvä, mutta todella epävarma. Viimeisin onnistuminen on yli vuoden takaa kolmivuotissyksyltä, kun tamma paikkasi vahvasti alun laukkansa ja nousi vielä ykköseksi. Tämän vuoden starteissa epäonnistumiset ovat seuranneet toisiaan. Bergsåkerissa se juuttui pitkäksi aikaa kolmannelle radalle ja juoksu oli sen myötä taputeltu. Viimeksi Bollnäsissä se johti lähtöä pitkään, mutta laukkasi viimeisellä takasuoralla yllättäen. Örjan Kihlströmin ajokki on todella nopea kiihtymään, joten ravilla se johtaa tätäkin lähtöä pitkään.

Haastajat: Timo Nurmoksen tallin 12 Bugatti Brick on luokaltaan aivan hirmuinen laite, mutta sen kohdalla kysymysmerkkejä on ilmassa rutkasti. Hevonen palaa starttiin 16 kuukauden mittaiselta kilpailutauolta, eikä mailin takamatka ja sisäradan lähtöpaikka olisi normaalioloissakaan mitään juhlanaiheita. Jorma Kontion taktiikkakin on ennakkoon kysymysmerkki, suoraan tauolta passiivisempi taktiikka lienee kuitenkin todennäköisempi vaihtoehto ja maililla sellainen taktiikka on voiton suhteen melko toivoton. Ennen huiliaan hevonen voitti muutamaan otteeseen mm. Double Exposuren, joten kyvyt riittävät tähän lähtöön aivan kevyesti.

13 Vanessa F.B. kulki viimeksi laukan jälkeen viimeiset 2000 metriä 1.13-kyytiä, joten kunto on mallillaan. Tällä kertaa mailin matka ja voltin kakkosrata eivät erityisesti suosi Markus Pihlströmin tammaa, joten pystyvä tamma jää lähinnä kärkkymään suosikkien epäonnea. 10 Global Wireless ja 2 Xanthis Delicious eivät olleet parhaimmillaan viimeksi, mutta juoksujen onnistuessa molempien kyvyt riittävät voittoon. Global Wirelessin suurimmat urotyöt ovat tulleet keulapaikalta, jonne ei tällä kertaa ole asiaa. Xanthis Delicious puolestaan juoksee taas ilman kaikkia kenkiä, mikä tuntuisi tuovan pienen lisäpykälän Fredrik Wallinin tamman menoon.

Juoksunkulku: Cactus on voltista todella nopea ja pitää sisäradalta johtopaikan. Örjan Kihlström pitänee matkavauhdin tasaisen reippaana läpi matkan.

Pelijakauma: Keulassa paremmin viihtyvän Global Wirelessin pinnat ovat liian korkeat. Vanessa F.B. on todella maistuva parin pinnan haku.

Ranking: A) 1 B) 12,13,10,2,14 C) 3,6,7,5,9,11,4

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 1
Suuri: 1, 12, 13

Toto75-2

Suosikit: Syyskuun lopussa Kriteriumin mykistävällä esityksellä voittanut 3 Power on ansainnut suosikkiasemansa kolmevuotiaiden oriiden ja ruunien Breeders Crownin finaalissa. Välierässään se kiersi johtaneen Guzz Mearasin ulkopuolelle ja eteni lopussa eleettömästi viidenteen perättäiseen voittoon. Hevosen kyvyt riittävät aivan varmasti finaalissakin, mutta ohjastajasta ei voi olla aina niin varma. Robert Bergh lienee tälläkin kertaa liikkeellä erittäin aggressiivisella taktiikalla ja sillä kolikolla on aina myös kääntöpuolensa. Suosikki, mutta ei varmaksi.

2 Brother Bill on kehittynyt huimin harppauksin syksyn aikana ja hakee revanssia Powerista niukan Kriterium-tappion jälkeen. Omassa välierässään Jorma Kontion ajokki juoksi päätöskilometrin johtavan rinnalla, josta puristi vahvasti voittoon. Finaalissa taktiset kuviot tulevat ratkaisemaan paljon. Ajaako Jorma Kontio alussa suoraviivaisesti kohti keulapaikkaa, vai yrittääkö hän hyödyntää muiden kilvanajoa ja iskeä vasta loppukirissä Kriteriumin finaaliin tapaan? Niin tai näin, nykyiskussaan Brother Bill on pakko nostaa mukaan suosikkikategoriaan.

Haastajat: Jerry Riordanin tallin 9 Aetos Kronos oli syyskuun loppuun asti ikäluokkansa lähes suvereeni valtias, mutta Kriteriumin finaalin epäonnistumisen ja parin viime kilpailun jälkeen ori lähtee Breeders Crownin finaaliin haastajan asemassa. Axevallassa 15.10. hevonen lähti hakemaan kirkastusta kilpeensä epäonnistumisen jälkeen, mutta toisesta ulkoa lähtenyt kiri oli kengityksestä huolimatta ponneton. Viimeksi tämän kilpailun välierässä Örjan Kihlströmin jäi alussa porukan hännille, josta kiri 11-vauhtisella päätöstuhannella hienosti finaaliin ja taustavoimien mukaan hevonen ei ollut maalissa juurikaan rasittunut. Viime startit ovat jättäneet kysymysmerkkejä ilmaan, mutta eturivin suosikkien sortuessa ylivauhtiin Aetos Kronos on valmis palaamaan parrasvaloihin.

5 Ubiquarian Face kiri välierässä vihaisesti Brother Billin tuntumaan, eikä Adrian Kolgjinin tallin ori ole finaalissakaan aivan statistin roolissa. Taustavoimat ovat ennakkoon optimistisia ja hevonen avaa lujaa, joten aktiivisesta ajotyylistä tunnetun Kolgjinin taktiikkaa ei ole vaikea arvata.

1 Global Adventure on todella nopea startista ja se on avainasemassa juoksunkulun suhteen. Välierässä Svante Båthin valmennettava kiri neljännestä ulkoa varmaan voittoon pitäen lopussa edellä mainitun Aetos Kronosin kurissa. Hevonen on voittanut uransa yhdeksästä keulajuoksusta seitsemän, joten keulataktiikka saattaisi jonkin verran kiinnostaa Erik Adielssonia kovasta vastuksesta huolimatta.

Juoksunkulku: Global Adventure avaa keulaan, mutta saa heti painetta ainakin Ubiquarian Facelta. Keulaan etenevä valjakko saattaa saada vaateen Brother Billiltä, mutta ainakin Power iskee voimalla kohti keulapaikkaa. Vauhti on raakaa läpi matkan.

Pelijakauma: Power on ylipelattu ja oikeastaan kaikki haastajat sen varjolla enemmän tai vähemmän alipelattuja. Ubiquarian Face maistuu parin pinnan peliosuudellaan.

Ranking: A) 3,2 B) 9,5,1,4 C) 12,11,10,6,7,8

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 3, 2, 9
Suuri: 3, 2, 9, 5

Toto75-3

Suosikit: 9 Global Winnerin viime startti Solvallassa meni kaiken puolin myttyyn, kun hevonen juuttui alussa ulkoradoille ja jäi lopussa vielä täysissä voimissa pussiin. Solvallassa 16.10. se voitti kolmannesta ulkoa helppoon tyyliin. Tällä kertaa lähtöasemat puoltavat Kai P. Jussilan ajokkia ja sopivalla matkavauhdilla vahva ruuna vyöryy mukaan voittokamppailuun.

2 Wreckless M.M. on lähdön keulasuosikki ja ilman vauhtihulluttelua se voi johtaa maaliin asti. Viimeksi ruuna jäi todella kovatasoisessa Solvallan finaalilähdössä voimissaan pussiin. Axevallassa se voitti keulasta helposti, vaikka joutui avaamaan 08,6-kyytiä keulaa puolustaakseen. Rattailla Anders Eriksson on lähdön eliittiä, joten valjakolla on hyvät mahdollisuudet jälleen menestyä.

Haastajat: 1 Guillaume Boko on varmasti riittävä hevonen tähänkin lähtöön, mutta harvoin ohjastava Anton Sverre on rattailla iso kysymysmerkki. Kokemattomalle ohjastajalle Eskilstunan haastava ykkösrata voi tuottaa ongelmia, vaikka hevonen sinänsä onkin nopea startista. Rommessa oriin esitys jäi keulasta hieman kesyksi, mutta sitä ennen Solvallassa se teki parijonosta vahvan kirin neljänneksi Ike Schermerin ja Burning Manin takana. Bergsåkerin voitto irtosi niin ikään kolmannesta ulkoa.

6 Randemar R.D. on erittäin kyvykäs hevonen, josta parhaiten kielii kesäkuun lopussa Eskilstunassa juostu normaalimatkan tulos 11,9a ja vieläpä johtavan rinnalta. Viimeksi hevonen palasi tauolta ja oli asiallinen keulahevosen kupeelta, vaikka tauko hieman näkyikin ratkaisevalla sadalla metrillä. Startti vei varmasti kilpailukuntoa ylöspäin ja juoksupaikan löytyessä voittokaan ei saa yllättää.

11 Adde S.H. on marinoitunut kauden mittaan kovissa ikäluokkalähdöissä, eikä ollut kaukana selviytyä Derby-finaaliin. Hevonen on epäonnistumisherkkä, mutta ravin maittaessa ja juoksun onnistuessa omaa todella kovan loppuvedon ja ylivauhdin sattuessa se pystyy pärjäämään.

5 Västerbo HighScore on elämänsä kunnossa ja nyt kyytiin hyppää parikymppinen hurjapää Mats E Djuse. Viimeksi Solvallassa se tuli lopun 700 metriä 09,7-kyytiä ja niittasi lopussa väkevän Hakon Von Haithabun. Keskiradan lähtöpaikka on haastava hitaalle kiihtyjälle, mutta juoksupaikan löytyessä edes kohtuullisista asemista se on rahanjakosuoralla vaarallinen.

Juoksunkulku: Wreckless M.M. pystyy ohittamaan sisäpuolen Guillaume Bokon, mutta ulkoa Super Grabben lienee alussa kaikista nopein. Jos Josefine Ivehåg saa hillittyä ajokkiaan, niin keulapaikka on tarjolla Wreckless M.M.:lle. Global Winner tai Randermar R.D. kiertää ulkopuolelle matkavauhdin rauhoittuessa.

Pelijakauma: Pelaajat ovat hyvin löytäneet oikeat suosikit ja yllättäjätkin saaneet sopivan kannatuksen. Oikein pelattu.

Ranking: A) 9,2 B) 1,6,11,5,3,10,12 C) 8,7,4

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 9, 2, 1, 6
Suuri: 9, 2, 1, 6, 11, 5, 3

Toto75-4

Suosikki: Kolmevuotiaiden tammojen Breeders Crown-finaalissa suosikinpaineet saa kantaakseen 2 Mascate Match. Pekka Korven suojatti on tehnyt lahden toisella puolella koko kauden vakuuttavaa jälkeä, joten selkeä pelisuosikin asema on jälleen perusteltu. Välierälähdössään Mascate Match eteni määrätietoisesti ensimmäisellä takasuoralla keulaan ja voitti väljästi. Jos sisäpuolelta starttaava kilpasisko ei yllätä lähtönopeudellaan, suomalaistamma ottaa porukan jälleen komentoonsa ja johtaa lähtöä pitkään.

Haastajat: Tuo sisäpuolelta starttaava kilpasisko on 1 Ganga Bae, joka on kehittynyt hurjasti syksyn aikana ja voisi ottaa tästä ihan ansaitun arvovoiton vyölleen. Välierälähdössä Jorma Kontion ajokki haki nopeasti keulapaikan ja hölkkäili 12-lopetuksessa todella helposti muilta karkuun. Sitä ennen Axevallassa hevonen kierteli alussa pitkään kolmatta rataa, kunnes eteni johtaneen Gina Mearasin ulkopuolelle ja siitä lopulta ajamatta ykköseksi. Tamman lähtönopeudesta ei välttämättä ole vielä nähty viimeistä pykälää, joten se täytyy ottaa huomioon lähdön keulahevosta arvailtaessa. Keulasta Stefan Meladerin suojatti olisi vahvoilla.

9 Ies Elisabet tulitti Mascate Matchin voittamassa välierässä 1.10-kyytiä viimeiset 400 metriä ja suorastaan lensi maalisuoraa. Tamma on uhkunut huippukuntoa jo usean startin ajan ja tällä kertaa sille voisi olla tarjolla todellinen namujuoksu suosikkien takana. Onnistuneella kirin ajoituksella mikään ei ole mahdotonta. 3 Alexi Quick oli kolmas vakuuttava välierävoittaja. Carl Johan Jepsonin ajokki kiersi avauspuolikkaan kolmatta rataa johtavan Diana Zetin ulkopuolelle ja eteni lopussa väkevästi ykköseksi. Jo tuota edeltäneessä Axevallan startissa se pujotteli sijoitustaan paremmin maaliin ja osoitti nousukuntoa. 6 Gina Mearas jäi välierässään voimissaan pussiin ja on yksi monista suosikkien takana kärkkyvistä. 10 Milady Grace ei ollut välierässään täysin stabiili, mutta tsemppasi hienosti Mascate Matchin ulkopuolelta. Tällä kertaa Peter Untersteiner uskoo tamman olevan parempi, eikä senkään voitto olisi suuryllätys kaiken natsatessa kohdilleen.

Juoksunkulku: Ganga Bae pyrkii puolustamaan keulapaikan, mutta Mascate Match on silti todennäköisempi johtonimi. Mad Princess ja Ies Elisabet taistelevat paikasta kolmannessa sisällä. Milady Grace saattaa toistaa välieräjuoksun taktiikan ja kiertää johtavan ulkopuolelle. Matkavauhti lienee asemien löydyttyä melko maltillista.

Pelijakauma: Suosikit ovat erottuneet hieman liiaksi, joten yllättäjäosastolta löytyy parhaat peli-ideat Ies Elisabetin ja Alexi Quickin johdolla.

Ranking: A) 2,1 B) 9,3,6,10,8 C) 5,4,11,7,12

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 2, 1, 9
Suuri: 2, 1, 9, 3, 6, 10

Toto75-5

Suosikki/varma: Yhdysvalloista Ruotsiin ja Timo Nurmoksen tallin muuttanut 8 Seismic Wave tuntuisi kilpailevan kykyihinsä nähden vielä aivan liian matalissa sarjoissa ja saa luottamuksen Toto75-pelin viidennessä kohteessa.

Nelivuotias ruuna avasi Ruotsin uransa Örebrossa ylivoimaisella voitolla keulapaikalta. Jorma Kontion ajokki kiihtyi auton takaa rivakasti ja lopetti viimeiset 700 metriä 09-kyytiä aivan hölkkäillen. Sen jälkeen Zarenne Fasin voittamassa Grosser Preiss von Deutschlandissa hevosen esitys jäi hieman pehmeäksi johtavan rinnalta, mutta vastuskin oli aivan eri luokkaa kuin sunnuntain koitoksessa. Taustavoimat odottavat hevoselta jälleen parempaa. Rattailla Örjan Kihlström on taktisten ratkaisujen mestari, joten ulkoradan lähtöpaikasta huolimatta juoksu onnistunee riittävän hyvin. 55 prosentin peliosuuskin on vielä sopivan maltillinen hevosen voittaessa noin kuusi kertaa kymmenestä.

Haastajat: 3 Le Crack Sox nappasi Örebrossa varman keulavoiton ja sen jälkeen Solvallassa se taisteli urheasti kierrettyään puolimatkassa johtavan rinnalle. Markus B Svedberg tähdännee nopealla avaajalla jälleen kohti keulapaikkaa ja sinne päästessään se pystyisi heittämään ainakin haasteen suosikille. Johan Untersteiner vaikuttaa optimistiselta 4 Rapide Yodan päivän kunnon suhteen ja miksipä ei, ruuna on kilpaillut vahvassa vireessä jo pidemmän aikaa. Viime kertaista lähtölaukkaa edelsivät tyylipuhtaat keulavoitot Åbyssa ja Halmstadissa. Hevonen on esittänyt parhaat juoksunsa juuri keulasta, joten Untersteiner saattaa ladata alkuun laukkariskistä huolimatta. 5 Terminator Face esitti keväällä lupaavia otteita ja Kolgjinin tallilla odotellaan kuntopiikin löytymistä taas kilpailutauon jälkeen. Voitto olisi kuitenkin näin kovassa porukassa vielä yllätys. Mikael J.Andersson suunnittelee riisuvansa 1 Speedy Tillyltä kaikki kengät ensimmäistä kertaa sen uralla ja keulassa viihtyvällä oriilla pyritään varmasti puolustamaan sisäradan paikkaansa. Viimeksi Mantorpissa se voitti kevyen lähdön keulasta aika nihkeään tyyliin, joten varustemuutoksista huolimatta voittoon asti venyminen saattaa olla liikaa pyydetty.

Juoksunkulku: Radoilta 1,3 ja 4 lyödään kovat piippuun ja alkumatkasta mennään lujaa. Vauhdin rauhoituttua Örjan Kihlström iskee ja saattaa edetä aina keulaan asti.

Pelijakauma: Seismic Waven peliosuus on sopivalla tasolla. Le Crack Sox on ylipelattu ja sen kuuluisi olla tasaisemmin pelattu muun haastajakategorian kanssa.

Ranking: A) 8 B) 3,4,5,1,10,6 B) 12,7,11,9,2

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 8
Suuri: 8

Toto75-6

Suosikit: Nelivuotiaiden tammojen Breeders Crownin niukka suosikki on 3 Racing Brodda. Mattias Djusen tamma tekee jatkuvasti niin väkeviä esityksiä, että sen kampittaminen vaatii vastustajilta täydellistä onnistumista. Viimeksi hevonen palasi välierälähtöön lähes kahden kuukauden tauolta, mutta oli siitäkin huolimatta ylivoimainen johtavan rinnalta. Tuota edeltäneen tammaderbyn finaalin tamma klaarasi neljännestä ulkoa alle 09-vauhtisella kirillään.

4 Conrads Rödluva on kilpailupäältään rautainen kilpatamma ja siltä nähdä juuri koskaan heikkoja esityksiä. Välierässään tamma matkasi kolmannessa ulkona, josta kiri viimeiset 800 metriä alle 10-vauhtia kolmatta ilman selkää ja vastasi vielä todella rehdisti ulkoa kirineelle Dixie Brickille. Jägersron 1.9. tammaderbyn finaalissa se kamppaili johtavan rinnalta vahvasti kakkoseksi.

2 Activated haki välierässään ajoissa keulapaikan ja piti lopussa selästä hyökänneen Felicity Shagwellin varmoin ottein kurissa. Carl Johan Jepsonin ajokki on suosikeista nopein startista ja päässee ensimmäisenä hakemaan keulapaikkaa, josta se on vaikeasti kukistettavissa.

Haastajat: 9 Dixie Brick teki viimeksi uransa parhaan esityksen, kun se haastoi välierässään Conrads Rödluvan tiukkaan voittokamppailuun. Solängetissa 7.9, voitto irtosi pintakaasulla keulapaikalta. Jos vauhti menee kärjessä yhtään hullutteluksi, Timo Nurmoksen valmentama tamma pystyy osallistumaan voittokamppailuun. 1 Felicity Shagwell ampuu auton takaa lujaa matkaan ja pääsee valitsemaan juoksupaikkansa, mikä todennäköisesti löytyy johtavan takaa. Välierässä se haastoi Activatedin juuri johtavan selästä, mutta ohi ei ollut asiaa. 11 Aleppo Pine oli välierässään lievä pettymys suursuosikkina keulapaikalta, mutta senkin kyvyt ovat niin hurjat, että ei sitä täysin voi taaskaan sivuuttaa. Roger Walmannin valmennettava on ylivauhdilla yksi mahdollisista pärjääjistä. 5 Fanny Chenal kiihtyy auton takaa hyvin ja tähtää sisäradalle. Välierässään se lopetti johtavan takaa napakasti Racing Broddan tuntumaan. Suomalaisomisteinen 6 Staro Miami tekee jatkuvasti huippujälkeä, mutta jää huonolta lähtöpaikalta vain haastajan asemaan. Viimeksi Mika Forssin ohjastama oli keulassa vähän liikaa paineissaan ja raju matkavauhti hyydytti maalisuoralla. Nyt hyvän juoksupaikan löytäminen voi olla tiukassa.

Juoksunkulku: Felicity Shagwell pitää helposti keulapaikan ja saa Fanny Chenalin taakseen. Suosikkikolmikosta parhaan startin hakee jatkossa keulat ja lähdön todennäköisin keulahevonen on Activated.

Pelijakauma: Oikein pelattu. Suosikkikolmikon kuuluu erottua muista, Aleppo Pinen ei kuuluisi ihan pari pinnanen olla.

Ranking: A) 3,4,2 B) 9,1,11,5,6 C) 10,7,8,12

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 3, 4, 2
Suuri: 3, 4, 2

Toto75-7

Suosikit: Nelivuotiaiden oriiden ja ruunien Breeders Crown päättää päivän Toto75-rivin. 2 Tae Kwon Deo on todella monipuolinen kilpahevonen ja pystyy voittamaan kovia lähtöjä juoksunkulusta riippumatta. Välierässään Adrian Kolgjini kierrätti sen kierros jäljellä johtavan rinnalle, josta se eteni viime metreillä vastustamattomaan voittoon. Kesän starteissa ori esitti niin hurjia loppuvetoja, että vähäänkään onnistuneella juoksulla vastustajilla pitää sen kanssa kiirettä maalisuoralla.

3 Inti Boko kiihtyy alussa parhaiten ja on lähdön johtohevonen. Välierässään hevonen avasi keulaan ja voitti helppoon tyyliin. Sitä edeltävä voitto Jägersron Derby-karsinnassa irtosi niin ikään keulasta. Carl Johan Jepson pyrkii toteuttamaan hyväksi todettua reseptiä myös tällä kertaa ja sopuisalla matkavauhdilla voitto on jälleen lähellä.

Haastajat: 5 Forfantone Am vaatii menestyäkseen tarkan juoksun, mutta sellaisen saadessaan syö maalisuoraa vihaisesti. Välierässään Örjan Kihlströmin ajokki matkasi porukan hännillä, josta vahva loppuveto nosti sen varmasti finaaliin. Tuota edeltäneessä Vermon UET-finaalissa se tuli päätöstuhannen 10,2-vauhtia nousten neljänneksi. 4 Viking Brodde omaa karmean moottorin, mutta laukat sotkevat turhan usein. Viimeksi Jorma Kontion ajokki haparoi alkuun pudoten hännille, josta se nousi ulkoratoja pitkin vielä vahvasti kakkoseksi. Jos kilpakumppanit sortuvat alussa ylivauhtiin, ohittaa Timo Nurmoksen valmennettava lopussa monta. 9 Betting Gangster kilpailee rautaisessa kunnossa, mutta takarivin paikalta lähdön voittaminen on tiukassa. Viimeksi Rikard N Skoglundin ajokki pääsi takarivin lähtöpaikalta hyvin porukan läpi ja oli jo ensimmäisellä takasuoralla hakemassa keulapaikkaa. Siitä se tuli niukasti vain Tae Kwon Deon ohittamaksi. Tällä kertaa juoksupaikka löytyy parijonosta ja sieltäkin ori pystyy nousemaan totosijakamppailuun mukaan.

Juoksunkulku: Inti Boko avaa helposti keulaan ja saa rauhoittaa vauhdin mieleisekseen.

Pelijakauma: Melko oikein pelattu. Suosikit ovat tasavahvoja noin 30 % voittosaumoillaan.

Ranking: A) 2,3 B) 5,4,9,1 C) 11,8,10,7,6,12

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 2, 3
Suuri: 2, 3