Ravivihje: Toto75 Solvalla 27.10.2019

Julkaistu:

Toto75
Solvallan Toto75-kierros tarjoaa raviherkkua sunnuntai-iltapäivän täydeltä.
Ravipäivä on pyhitetty 3- ja 4-vuotiaiden Breeders Crown -välierille ja lähtöjen taso on sen mukainen. Kaikki ikäluokkiensa parhaat ovat paikalla Derbyn ja Kriteriumin voittajista lähtien. Jokaisesta semifinaalista neljä parasta etenee Eskilstunassa 10. marraskuuta ajettaviin finaaleihin.

Suomen lippua pitää korkealla kolmevuotiaiden tammojen kisassa Pekka Korven valmentama ja Raviliiga HIFK:n omistama Mascate Match, joka on ennakkoon välieränsä selkeä pelisuosikki. Vihjesysteemeissä tamma kuitenkin varmistetaan pitkälti vaativan lähtöpaikkansa takia.

Säätiedot ennakoivat Solvallaan vesisadetta ainakin aamupäiväksi ja kilpailujenkin aikaan sää on epävakainen. Toto75-pelin jättöaika päättyy kuudennen lähdön starttiin kello 16.


Toto75-1

Suosikki: Timo Nurmoksen tallin 4 Inti Boko on avauskohteen perusmerkki, vaikka ruunan suoritusvarmuus onkin ollut tällä kaudella hakusessa. Vuoden ainoa kunnon onnistuminen tuli Jägersron 21.8. Derby-karsinnassa, jossa Björn Goopin ajokki voitti keulapaikalta helppoon tyyliin. Viimeksi Axevallassa se palasi 1,5kk tauolta lähtölaukkaan päättyneen Derby-finaaliin jälkeen ja jäi huonolta lähtöpaikalta statistin rooliin passiivisen ajotaktiikan jälkeen.

Tällä kertaa Carl Johan Jepsonilla on taktisesti selkeät sävelet, sillä starttinopea ruuna pääsee hallitsemaan joukkoa keulapaikalle. Taustavoimien mukaan hevonen kilpailee nyt kengät jalassa, mikä on pieni miinus. Lähtökohdat pahimpiin haastajiin nähden ovat kuitenkin niin edulliset, että kyseessä on selvä pelipohja Toto75-pelin avauskohteeseen.

Haastajat ja yllättäjät: 11 Forfantone Am kävi viimeksi tunnustamassa Face Time Bourbonin värejä Vermon UET Grand Prixissa, mutta suoritti itsekin hyvällä tasolla. Kenneth Haugstadin ajokki matkasi neljännessä ulkona, josta 10,2-vauhtinen päätöstuhat kantoi neljänneksi. Näistä asemista suosikin lyöminen on tuskainen tehtävä, mutta sen epäonnistuessa voittoon on tässä porukassa hyvät saumat. 1 Pinto Bob on kehittynyt hurjasti nelivuotiskauden aikana ja juoksun onnistuessa pystyy voittamaan tämänkin lähdön. Viimeksi Axevallassa se jäi Torbjörn Janssonin ajamana sisäradan lähtöpaikalta vaille kiritiloja, mutta tallipäällikkö Robert Berghiltä saattaa löytyä hieman röyhkeämmät otteet luukun löytymiseen. 10 Roofie omaa myrkyllisen loppusuoran spurtin, joten Solvallan pitkä maalisuora antaa oikealla juoksunkululla mahdollisuuden. 2 Lexington Tooma saapuu pohjoisesta mittaamaan tasonsa ikätovereita vastaan ja nopea kiihdyttäjä saa nappijuoksun ykkössuosikin vanavedessä. Suuremmalle kupongille nostetaan vielä 8 Smokin Joe, joka tarvitsee hirmutuurit juoksunkulun suhteen, mutta vireen puolesta se pystyisi taistelemaan jopa lähdön voitosta.

Juoksunkulku: Inti Boko pokkaa keulat Lexington Toomalta. Pinto Bob kiertää johtavan rinnalle, jos se löytää ulos sisäradalta. Jos näin ei käy, suosikki saa tehdä keulassa täysin mieleisensä juoksun.

Pelijakauma: Smokin Joe (2%) ansaitsisi muutaman pinnan lisää. Suosikkien osalta oikein pelattu lähtö.

Ranking: A) 4 B) 11,1,10,8,2 C) 3,6,5,7,9

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 4, 11, 1
Suuri: 4, 11, 1, 10, 8, 2

Toto75-2

Suosikki/varma: 4 Ganga Bae yllätti pelaajat Oaksin karsinnassa Solvallassa 17.9., mutta enää sen pärjääminen ei tule kenellekään yllätyksenä. Tuossa lähdössä se pääsi etenemään kiertelemättä toiseen pariin ulos ja siitä maalisuoran alussa voittoisaan kiriin. Finaalissa sisäradan lähtöpaikka koitui kohtaloksi, eikä kiritiloja löytynyt. Viimeksi Axevallassa Stefan Melanderin suojatti oli suorastaan hillitön. Tamma kierteli avauspuolikaan kolmatta rataa, eteni johtaneen Gina Mearasin rinnalle ja nujersi sen 11,5-vauhtisella päätöstuhannella lähes ajamattomaan tyyliin.

Tässä lähdössä keulapaikka on tyrkyllä Jorma Kontion ajamalle suosikille ja tason säilyessä ennallaan tamma on erittäin lähellä voittoa.

Haastajat: Selvä ykköshaastaja on tammakriteriumin finaalissa väkivahvasti esiintynyt 9 Alaska Kronos. Tuolloin Carl Johan Jepsonin ajamana se taivalsi toista rataa tallikaveri Diana Zetin ulkopuolella ja jaksoi upeasti kakkoseksi. Daniel Redenin valmennettava on kehittynyt huimasti kauden mittaan, mutta suosikin lyöminen sen ulkopuolelta tuntuu nyt liian kovalta suoritukselta. 2 Zolly lukeutui alkukaudesta aivan ikäluokan tammaparhaimmistoon, mutta kauden edetessä se on jäänyt kirkkaimpien tähtien varjoon. Kriteriumin karsinnassa se antautui keulasta pelisuosikkina kolmanneksi. Nyt tammalta saatetaan riisua kengät pois ensimmäistä kertaa urallaan. 1 Mad Princess kiri tammakriteriumin finaalissa viimeiset 700 metriä alle kymppiä ja nousi hänniltä viidenneksi, vaikka haki raviaan loppukaarteessa muutaman laukka-askeleen verran. Peter Untersteinerin ajokki ei varsinaisesti hyödy lähtöpaikastaan ja kilpailee nyt kengät jalassa, joten finaalipaikka lienee realistinen tavoite sen kohdalla. 8 Carry Cash on ollut kahdesti peräkkäin todella vahva johtavan rinnalta, ensin Solvallassa 17.9., jossa maalisuoran laukka tuhri toiveet menestyksestä ja sen jälkeen Rommen voittostartissa. Lähtöpaikka on nyt armoton ja juoksusta tulee automaattisesti vaikea.

Juoksunkulku: Ess Springrock avaa keulaan, ellei Zollylta löydy uutta vaihdetta lähtökiihdytykseen mahdollisen kengättömyyden myötä. Jorma Kontio tulee nopeasti kysymään keulapaikkaa Ganga Baen kanssa ja eiköhän se ole tarjolla suosikille. Alaska Kronos kiertää johtavan ulkopuolelle. Matkavauhti lienee melko maltillista juoksupaikkojen selvittyä.

Pelijakauma: Aikalailla kohdillaan, Ganga Baen voittaa noin kerran kahdesta.

Ranking: A) 4 B) 9,2,1,8 C) 3,7,12,10,6,5,11

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 4
Suuri: 4

Toto75-3

Suosikit: Kolmannessa kohteessa suosikit iskevät yhteen jo alkukiihdytyksessä. Nostetaan niukaksi ykkösmerkiksi todennäköisempi keulahevonen 6 Bythebook, joka on läpi uransa kulkenut ikäluokkansa terävimmässä kärjessä. Viimeksi Kriteriumin finaalissa suoritus ei ollut vitossijasta huolimatta lainkaan nolo, lähtö oli kauttaaltaan levoton ja juoksunkulusta tuli tempoileva, mikä saattoi vaikuttaa viimeisen sadan metrin lievään taipumiseen. Eiköhän Erik Adielsson lataa tässä kovat piippuun heti auton irrottua ja keulasta Bythebook olisi paha lyötäväksi, hevonen on voittanut uran seitsemästä aiemmasta keulajuoksusta viisi. 3 Brother Bill oli lähellä jymy-yllätystä Kriteriumin finaalissa, mutta yksi jäi niukasti edelle. Timo Nurmoksen valmennettava on ottanut huimia harppauksia syksyn myötä ja lunastanut paikkansa ikäluokan terävimmässä kärjessä. Axevallassa se viimeisteli kuntonsa voittamalla varmaan tyyliin keulapaikalta. Jorma Kontio pyrkii kaikin voimin pitämään Bythebookin alussa ulkopuolellaan, mutta helppoa se ei tule olemaan.

Nostetaan suosikkien joukkoon vielä 9 Zola Key, joka kävi viimeksi Mantorpissa keulapaikalla turhan kuumana ja sen startin voi unohtaa. Tuota edeltäneissä E3-lähdöissä hevonen kilpaili tasapäin ikäluokan kovimpia vastaan ja osoitti riittävänsä tällä tasolla. Jos suosikit sortuvat alussa kilvoitteluun, jyrää Zola Key varmasti lopussa mukaan matsiin.

Haastajat ja yllättäjät: Haastajissakin riittää laatua. 2 Digital Summit on tehtaillut rahasarjoissa kolmen voiton putken, eikä sen tarvitse nolostella tässäkään lähdössä. Viimeksi Rommessa Örjan Kihlströmin ajokki matkasi kolmannessa ulkona ja kirivaiheessa radalla liikkui vain yksi hevonen. Viimeiset 800 metriä sujuivat tuolloin kuraisella radalla 10,8-kyytiä. 10 Ubiquarian Face oli Kriteriumin karsinnassa hävyttömän hyvä pakenemalla keulasta maisemiin parin välispurtinkin rasittamana, mutta finaalissa lähtölaukka pilasi pelin. Kolgjinin tallin hevoset osaavat ailahdella, mutta hyvänä päivänään ori voi kiertää täältäkin kaikki.

Pelimielessä lähdön kiinnostavin merkki on 1 Galileo Am, joka mittaa nyt kunnolla kapasiteettiaan ikäluokan kärkeä vastaan. Viimeksi Axevallassa se oli mukana Brother Billin voittamassa lähdössä, jossa se matkasi porukan hännillä ja sieltä edes 11,8-vauhtinen päätöstuhat ei riittänyt juuri sijoituksia nostamaan. Taustavoimien mukaan tällä kertaa starttiin satsataan kunnolla, joten juoksupaikka tulee löytymään aivan kärjen tuntumasta. Johtavan takaa tai kolmannesta sisältä lähdön vähärahaisimpiin lukeutuva ori voi olla lopussa yllättävän vaarallinen.

Juoksunkulku: Galileo Am kiihtyy hyvin, mutta lopullinen keulakamppailu käydään Brother Billin ja Bythebookin välillä. Adrian Kolgjinin aktiivinen taktiikka Ubiquarian Facella ei yllättäisi ja se toisi lähtöön raikasta tempoa.

Pelijakauma: Bythebookin kuuluisi olla niukka pelisuosikki. Pelillisesti parhaat merkit löytyvät haastajaosastolta, Ubiquarian Face (9%), Zola Key (7%) ja Galileo Am (3%).

Ranking: A) 6,3,9 B) 2,10,1 C) 4,11,5,8,7,12

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 6, 3, 9, 2, 10, 1
Suuri: 6, 3, 9, 2, 10, 1

Toto75-4

Suosikki/varma: 12 Tae Kwon Deo on niin hurja kyky, että se käy varmaksi piippuhyllyn paikasta huolimatta. Viimeksi Axevallassa hevonen palasi kahden kuukauden tauolta ja oli heti hyvä. Adrian Kolgjini spurttasi ajokillaan ensimmäisellä takasuoralla vihaisesti keulapaikka mielessään, mutta keulaan ei ollut asiaa. Ori taivalsi viimeisen kilometrin johtaneen 11 Betting Gangsterin ulkopuolella, josta tuli hyvin maaliin asti kolmantena. Taustavoimat odottelevat hevosen parantavan ”20 metriä” saatuaan nyt startin kroppaansa.

Taukoa edeltäneessä Åbyn 10.8. startissa. hevonen teki joukon viimeiseltä sijalta jäätävän 09,7-vauhtisen 700 metrin kirin ja käänsi päätöspuolikkaalla koko lähdön nimiinsä. Ori muistetaan hyvin myös kesältä Halmstadin Sprintterimestaruudesta, jonka se voitti niin ikään päätöspuolikkaan kirillä kolmannesta ulkoa.

Solvallan lähdössä juoksunkulku tuntuu ennakkoon antavan takarivillekin hyvän menestyssauman, sillä eturivissä on odotettavissa kiivas keulakamppailu. Adrian Kolgjinilla on käsissään niin monipuolinen ajokki, että hän voi matkavauhdin salliessa ajaa ajoissa kohti kärkeä tai vaihtoehtoisesti luottaa hevosen hurjaksi todettuun kirikykyyn. Tässä kohtaa pelikansa tuntuu hieman liikaa antavan painoarvoa synkälle lähtönumerolle ja toisaalta viime kertaiselle tappiolle kahdelle mukana olevalle valjakolle, Betting Gangsterille ja 1 Marcello Wibbille. Arvio Tae Kwon Deon voitolle 38 prosenttia, joten kyseessä on maistuva varmaidea.

Haastajat: Edellä mainittu Betting Gangster on niin ikään hurja hevonen, mutta ei ehkä monipuolisuudessaan aivan suosikin veroinen. Hevonen voitti Axevallassa hienoon tyyliin alun raju spurtti huomioon ottaen. 3 Global Welcome on ravannut uran 20 starttiin melkein puolen miljoonan tienestit, joten kyseessä ei ole lainkaan väheksyttävä vastus. Jägersron 1.9. Derby-finaalissa ori teki kolmannesta ulkoa minkä pystyi ja sitä edeltäneen karsinnan se voitti suursuosikkina keulasta. Hevosen uran yhdeksän keulajuoksua ovat tuoneet yhtä monta voittoa, joten Erik Adielssonin ennakkosuunnitelmat lienevät helposti arvattavissa. Marcello Wibb on ollut yhden hieman vaisumman startin jälkeen taas kahdesti todella hyvä. Färjestadissa 21.9. se leikitteli 75-lähdössä keulapaikalta ja viimeksi Axevallassa se olisi saattanut voittaa johtavan takaa kiritilat saadessaan. Lähdön käsikirjoitus riippuu pitkälti Johan Untersterinerin taktiikasta ruunan rattailla.

Juoksunkulku: Marcello Wibb puolustaa sisäradalta keulapaikan ja saa Global Welcomen rinnalleen. Vauhdin rauhoittuessa takaa isketään, Adrian Kolgjini on varmasti aktiivinen Tae Kwon Deon rattailla.

Pelijakauma: Tae Kwon Deo (22%) on reippaasti alipelattu. Marcello Wibbin ei kuuluisi olla kakkossuosikki.

Ranking: A) 12 B) 11,3,1 C) 7,10,9,4,2,6,8

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 12
Suuri: 12

Toto75-5

Suosikki: Raviliigan kruununjalokivi 8 Mascate Match on selkeä suosikki voittamaan oma välierälähtönsä, mutta ei kelpaa tällä kertaa varmaksi. Haastavalta lähtöradalta alkumatkasta tulee väistämättä raskas, eikä keulapaikkakaan mikään kirkossa kuulutettu asia ole. Viimeksi Pekka Korven ajokki starttasi Suomen Kriterium-finaalissa suursuosikkina, mutta antautui keulapaikalta suhteellisen kevyesti. Taustavoimien mukaan hevonen ei ollut täysin terve tuohon starttiin, joten heikkoon sijoitukseen ei kannata liikaa tuijottaa. Kolmevuotiailla alkukauden etumatka kuitenkin usein kaventuu syksyä kohden, ja sama voi olla käynyt nyt myös Mascate Matchin kohdalla. Ei varmaksi näistä asemista.

Haastajat ja yllättäjät: Suosikin selvähkö ykköshaastaja on takarivin 10 Dontloseallmoney. Jim Oscarssonin valmentama tamma on esittänyt viimeisissään niin rautaisia kiripuolikkaita, että se syö alun hurjasteluihin sortuneet Solvallan pitkällä maalisuoralla. Tammakriteriumin karsinnassa 17.9. se hyökkäsi loppukaarteen pohjassa aivan porukan hänniltä ja kiri helposti voittoon. Viimeksi saman kilpailun finaalissa se matkasi taas parijonon perällä ja tuli pitkän kirin hyvin maaliin asti nousten kärkikaksikon tuntumaan. Takarivin 12 Milady Grace on rouva fortunan epäsuosiossa jo kolmatta kertaa peräkkäin, mutta kuntonsa puolesta se pystyisi voittamaan lähdön. Tällä kertaa Peter Untersteinerin suojatti voi saada vetäviä selkiä kirivaiheessa ja silloin sen kanssa saa olla vastustajat tarkkana. 1 Global Anarchy ei hyödy sisäradan paikastaan, mutta jaksaa puurtaa. Omassa Oaks-karsinnassaan se taivalsi johtavan ulkopuolella, josta niittasi keulahevosen, mutta tuli maalisuoralla tuoreempien ohittamaksi. 11 Ies Elisabet ei viimeksi rauhoittunut keulapaikalle ja kulutti voimat jo aikaisessa vaiheessa, mutta kunto tuskin on kadonnut mihinkään. Kirivoimaa löytyy kuten edellä mainituilta. 2 Golden Girl D.T. on avainroolissa lähdön juoksunkulun suhteen, sillä se avaa ensimmäisenä keulapaikalle. Solvallassa 17.9. se spurttasi tammakriteriumin finaaliin johtavan takaa, mutta finaalissa ulkoradan paikalta tehtävä oli toivoton. Se tuli kuitenkin niin hyvällä otteella maaliin asti, että ei olisi mikään erityisen suuri ihme, jos Stefan Persson haluaisi kokeilla tällä kertaa ajokillaan keulasta.

Juoksunkulku: Golden Girl D.T. on alussa nopein ja painuu keulaan. Pekka Korpi ajaa päättäväisesti eteenpäin Mascate Matchilla ja todennäköisesti etenee keulaan asti ensimmäisellä takasuoralla. Global Anarchylle kelpaisi paikka johtavan ulkopuolella. Takarivin hevoset iskevät vasta toisella kierroksella.

Pelijakauma: Mascate Matchin peliosuus on reippaasti yläkantissa ja sen myötä lähes koko haastajaosasto maistuu.

Ranking: A) 8 B) 10,12,1,11,2 C) 5,3,6,9,4,7

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 8, 10, 12
Suuri: 8, 10, 12, 1, 11, 2

Toto75-6

Suosikki/varma: Roger Walmanin tallin 5 Aleppo Pine hakee Breeders Crownista hyvitystä kalliiksi tulleelle Derbyn maalisuoran laukalleen. Viimeksi Örjan Kihlströmin ajokki kiersi piippuhyllyn paikalta nopeasti johtavan rinnalle ja nujersi maalisuoralla keulassa juosseen Adi Gallian vastarinnan. Sitä ennen se sai tehdä keulassa mieleisensä juoksun, eikä lopussa ollut hätäpäivää. Tamma on esittänyt jo pitkään niin väkeviä otteita, että tuskin sille tässä välierässä pystyy kukaan laittamaan hanttiin. Nopea kiihdyttäjä suuntaa kohti keulapaikkaa ja normaalisti se vetää siitä maaliin asti.

Haastajat: Derbyssä juhlinut 6 Racing Brodda on pitänyt lähes pari kuukautta taukoa arvovoittonsa jälkeen. Tamman kirikyky oli nelivuotiaiden tammojen vuoden pääkilpailussa omaa luokkaansa, eikä viimeinen 700 metriä 08,8-vauhtia jättänyt sijaa jossitteluille. Lähtöasetelmat ovat nyt kiperät nopeiden suosikkien ulkopuolella, mutta juoksupaikan löytyessä edes suhteellisen läheltä kärkeä se heittää maalisuoralla kovan haasteen muille. 4 Fanny Chenal on jatkuvasti kärkkynyt ikäluokan parhaiden tuntumassa ja on tässäkin hyvältä lähtöpaikalta vaarallinen. Taustavoimien mukaan hevonen juoksee nyt ilman kaikkia kenkiä ja jenkkikärryillä, kuten teki tammaderbyn karsinnassa ja finaalissa. Takarivin 9 Au Pair Girl ja 10 Adi Gallia ovat väkeviä tammoja, mutta näistä lähtökohdista finaalipaikka on molemmille realistinen tavoite.

Juoksunkulku: Aleppo Pine avaa joko suoraan keulaan tai hakee ne Fanny Chenalilta. Keulahevonen saa määrittää matkavauhdin mieleisekseen.

Pelijakauma: Racing Brodda (27%) tuntuu ylipelatulta tauko ja lähtöpaikka huomioiden. Keulapään valjakot Aleppo Pine (52%) ja Fanny Chenal (10%) voisivat siltä muutaman lisäpinnan rokottaa.

Ranking: A) 5 B) 6,4,9,10 C) 8,11,3,2,1,7,12

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 5
Suuri: 5

Toto75-7

Suosikit: Tasaisen päätöskohteen niukaksi suosikiksi nostetaan 3 Ferrari Sisu. Conrad Lugauerin valmennettava ei ole Derbyn hopeasijan jälkeen kärkisijoille yltänyt, mutta taustavoimien mukaan hevosen treeniä on taas kiristetty tätä starttia silmällä pitäen ja sen myötä otteiden odotetaan terävöityvän. Viimeksi hevonen jäi päätöskierroksella kiertämään kolmannelle kärkiparin ulkopuolelle ja tuli maaliin asti rehdisti, mutta ei mitenkään loistaen. 8 Maxus otti Örebrossa 12.9. nytkin viivalla olevien Mellby Gladerin ja Evaluaten päänahat ja on ulkoradan lähtöpaikasta huolimatta jälleen vaarallinen. Viimeksi Hampurissa hevonen matkasi voittaneen Zarenne Fasin takana kolmannessa ulkona ja tuli sitkeästi maaliin asti, vaikka kirissä kalpenikin ylivoimaiselle voittajalle. Örjan Kihlströmin taktiikkaa on mielenkiintoista seurata, eturivin muista suosikeista yksikään ei ole kovin nopea ensimetreillä ja niiden yllättämistä voisi yrittää heti auton irrotessa. 6 Evaluate saattaa kilpailla nyt ilman kaikkia kenkiä ja olisi sillä balanssilla mielenkiintoinen. Ajoittain potentiaaliaan väläytellyt jenkkiori ei ehkä Ruotsissa ole vielä täysin lunastanut siihen kohdistettuja odotuksia, mutta Stefan Melander saattaa olla viritellyt hevosta tätä lähtöä silmällä pitäen. Tasainen avaaja tarvitsee hieman tuuria juoksupaikan suhteen.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Viking Brodde ei hyödy sisäradan lähtöpaikastaan, mutta väylät löytäessään kuuluu lähdön potentiaalisiin voittajiin. Solvallan voittostartissa tolppa irtosi neljännestä ulkoa kierroksen mittaisella kirillä. Pelillisesti lähdön maistuvin merkki on 4 Adde S.H. Jägersrossa 21.8. Peter Untersteinerin ajokki oli lähellä Derbyn finaalipaikkaa, mutta kiriluukku aukesi sisäradalta hieman liian myöhään. Sen jälkeiset lähdöt ovat tuhraantuneet päätöspuolikkaiden omituisiin laukkoihin. Ruuna avaa auton takaa hyvin ja lopullinen juoksupaikka lienee kolmannessa sisällä. Pelaajat ovat luottaneet 5 Mellby Gladerin lähdön pelisuosikiksi, mikä tuntuu vähän liioittelulta. Robert Berghin suojatti teki kieltämättä komean juoksun viimeksi, kun se ohitti kirissä kovan Missle Hillin, mutta Solvallan kuraiset olosuhteetkin saattoivat hieman puoltaa sitä tuossa kaksinkamppailussa. Tällä kertaa lähtöpaikka on tasaiselle avaajalle haastava. 2 Deep Pockets nappaa ensimmäiset keulat, mutta kolmen kuukauden tauolta tähdännee ensisijaisesti selkäjuoksuun.

Juoksunkulku: Deep Pockets ja Adde S.H. erottuvat alussa ja keulapaikka on tarjolla ensimmäiselle suosikille. Jos Örjan Kihlström on alussa aktiivinen, Maxus voi olla kysymässä vetotöitä itselleen.

Pelijakauma: Ferrari Sisu (16%) ja Maxus (14%) ovat suosikeista alipelattuja ja Viking Brodde ja Mellby Glader ylipelattuja. Yllättäjistä Adde S.H. (4%) maistuu.

Ranking: A) 3,8,6 B) 1,4,5,2 C) 11,10,12,7

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 3, 8, 6, 1, 4
Suuri: 3, 8, 6, 1, 4, 5, 2