Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Åby 23.10.2019

Julkaistu:

Toto86
Nousuvireiset hevoset 86-kierroksen tukipilareina.
Keskiviikkoillan suurimmista suosikeista luotetaan vahvaan Whipped Eggsiin, joka voi toisessa startissaan tauon jälkeen olla jo voittoiskussa. Toinen varma löytyy ideaosastolta: Radagastin vireen voisi myös olettaa olevan nousussa ja passelissa lähdössä ykkössija ei yllättäisi.

Radagastin ohella vähemmälle pelille jääneistä kiinnostavia ovat mm. Vichy Grif (86-1), Maximus M.M. (86-4), Eurostone (86-5), Ivory di Quattro (86-7) ja Global Unspoked (86-8).

Kummallekaan paikkakunnalle ei ole täksi päiväksi luvattu sateita.


Toto86-1

Suosikit: Tasaisen varmaa työtä tehnyt 3 Ottens Dibaba otti viimeksi Färjestadissa hallitun voiton keulajuoksulla. Tamman lähtönopeus on hyvä, mutta johtoon on silti tässä tuskin asiaa. Juoksu kuitenkin juontunee kärjen tuntumassa mukavasti ja lopussa Magnus Jakobssonin suojatti pystyy voittoon. Niukka ykkösmerkki. 5 Tony Afrika joutui taipumaan toissa kerralla kovassa 75-finaalissa keulasta ja laukkasi viimeksi avauskurviin. Vastus on nyt viime kertoja sopivampi, joten 4-vuotiaalla on saumat otella voitosta. Toki toisen radan vetotyöt häämöttävät, eikä tehtävä siitä aivan yksinkertainen ole.

Haastajat ja yllättäjät: Kehnosta lähtöpaikasta huolimatta aikaisin kupongille nousee myös 8 Vichy Grif, joka on osoittanut mainiota virettä. Halmstadissa tamma esitti parijonosta pontevan loppuvedon ja nappasi Eskilstunassa 10,0-lopetuksella helpon voiton keulasta. Jos hyvä lähtijä pääsee edes kohtalaisiin asemiin, voi se ohittaa lopussa vaikka kaikki. 1 Alicia Bore tuskin missaa huippupaikalta keulaa ja parhaana päivänään virkeä menijä voi vetää lähtöä maaliin asti, kuten Halmstadissa ja Kalmarissa. Viimeksi sen eväät kuitenkin loppuivat pahoin ja päivän vire on sen myötä kysymysmerkki. Lisäksi Tony Afrika voi tylsyttää tammaa jo matkalla. 9 Taiga Woodlandin menossa ei ole viime aikoina ollut aivan parasta potkua. Edellä mainitun takaa se pääsee tässä kuitenkin open stretch-paikoille, eikä ole ulkona totokuvioista jos selkä vetää riittävän pitkälle. 4 Dallas As teki viikko sitten Conrads Rödluvan voittamassa kisassa kelpo suorituksen kivuten 5. sisältä lopussa ulkokautta rahoille. Kiertämistä voi olla tiedossa. 10 Pane Vino kiri viimeksi 3. ulkoa asiallisesti toiseksi. Voittoon vaadittaisiin muiden apuakin. Viime vuoden derbyfinalisti 7 Peakadilly palaa pitkältä tauolta tositoimiin. Peruskapasiteetti on kova, mutta huonolta paikalta juoksusta voi tulla vielä passiivinen kengät jalassa.

Juoksunkulku: Alicia Bore lataa keulaan, vaikka rinnaltakin lähdetään hyvin. Ottens Dibaba pyrkii johtavan peesiin, samoin takaa Taiga Woodland. Tony Afrika vetää toista rataa.

Pelijakauma: Ottens Dibaba (19%) tuntuu suosikeista aliarvostetulta, samoin yllättäjistä Vichy Grif (3%). Alicia Bore (21%) on saanut liikaa kannatusta.

Ranking: A) 3, 5, 8 B) 1, 9, 4, 10, 7 C) 6, 2

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 3, 5, 8
Suuri: 3, 5, 8

Toto86-2

Suosikki: Lähtöpaikat tasoittavat kovasti toista kohdetta. 9 Radagastin kiri ei vielä suoraan tauolta Rommessa oikein irronnut 3. ulkoa, mutta viimeksi ruuna näytti parijonon hänniltä jo selvästi paremmalta lopetellen juosten neljänneksi. Jos kirivoimainen menijä pääsee tässä viimekertaista parempiin asemiin, pystyisi se tasaisen lähdön korkkaamaankin lopussa. Ruuna on ollut aiemmilla kausillakin juuri näihin aikoihin huippukunnossa. Kokeillaan ideavarmana!

Haastajat ja yllättäjät: Lähes vuoden tauolta uusista käsistä palannut 8 Hakon von Haithabu esiintyi Färjestadissa 3. sisältä melko tasaisesti, mutta startti alla ja ilman kenkiä parempaa lienee luvassa. Komeaa jälkeä vuosi sitten tehnyt ruuna joutunee kuitenkin tekemään hieman töitä, jos mielii ulkoa heti eteenpäin. 11 Västerbo Highscore on monista kilpakumppaneista poiketen osoittanut erinomaista kuntoa, sillä Gävlessä ruuna kiri parijonosta alle 10-vauhdilla voittoon. Bergsåkerissa se ajautui lopussa pussiin. Ilman etukenkiäkin tällä kertaa menevä ruuna voi suotuisalla juoksulla nousta matsiin. 12 Breidabliks Cognac punnersi viimeksi 3. ulkoa niukkaan voittoon. Sekin voi parantaa ja nousta takaa korkealle. Harvatahtiselle 10 Mister Nikylle juostava matka ei tunnu edulta. Tauko sen sijaan on voinut tehdä hyvää, sillä viime starteissa ruunan ravi oli normaaliakin vaikeamman näköistä. Ei kuitenkaan pelillisesti kiinnostava. 5 One Two Beatin juoksu meni viimeksi pieleen laukanneen keulahevosen takana, mutta ruuna sai kuitenkin startin alle. Se pyrkii tässä sisäradalle, eikä totosija ole mahdoton. 2 Global Thunderin viime suoritukset ovat olleet vaisuja. Vaggerydissä se tosin jäi johtavan rinnalle ja oli ollut sitä ennen kerran poissa. Parempaa voisi siis olla odotettavissa ja sisäradalta totoon on mahdollisuuksia. 6 Dino Dollar vastasi viimeksi keulasta perille asti, mutta mantereella voiton uusiminen on tiukassa. Örebrossa pirteästi takaa kirinyt 4 Djorkaeff Sisu ei näyttänyt viimeksi kovin hyvältä ja on huilannut hetken.

Juoksunkulku: Global Thunder lähtee hyvin, ulompaa alkuun satsaavat One Two Beat ja Dino Dollar. Hakon von Haithabu etenee kyselemään keuloja avauskierroksen kuluessa, ja paljon on alkuvauhdista kiinni, onko johtopaikka tarjolla sille.

Pelijakauma: Radagastin (10%) peliosuus tulee vielä nousemaan, mutta varaakin on. Mister Niky (22%) tuntuu selvästi ylipelatulta.

Ranking: A) 9 B) 8, 11, 12, 10, 5, 2, 6, 4 C) 7, 3

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 9
Suuri: 9

Toto86-3

Suosikki: 6 Whipped Eggs haki viimeksi keulapaikan jo alkumatkalla, mutta loppua kohti 5-vuotiaan tyyli meni tauon jäljiltä sen verran jäykäksi, ettei se pystynyt vastaamaan kahdelle kovalle kilpakumppanille enää maalisuoralla. Ruuna tuli starttiin hieman epävarmoin saatesanoin, joten kisa on luultavasti tehnyt sille vain hyvää. Keulat Robert Berghin vahva ruuna saanee haettua tässäkin ja on sopivassa seurassa voitossa kiinni. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: 4 Panamera on osoittanut vahvaa kuntoa ja pystyy voittoon, mikäli suosikilla ei ole paras päivänsä. Syksyn ykköset se on ottanut keulajuoksuilla, mutta tällä kertaa edellä mainitun selkä lienee tavoiteltavin paikka. 9 Thriller N.P. hallitsi Tingsrydissä keulasta ja kiri viimeksi kärjen tuntumasta sisäkautta Avant Garden ohi maalisuoralla. Ruuna saattaa tällä kertaa mennä kengät jalassa, joka olisi pieni miinus. Lähietäisyydeltä se voisi normaalisti haastaa suosikin. 3 Zarchicco Park tuli Åbyssä 4. sisältä lopun asiallisesti Whipped Eggsin tuntumaan. Hyvällä sisäratareissulla 4-vuotias voi olla nytkin kärkipäässä. Norjalaisvieras 12 Royal Baby jäi viimeksi 3. sisälle voimissaan kiinni. Voiton suhteen paikka lienee liian vaativa.

Juoksunkulku: Sisimmiltä radoilta avataan hyvin, mutta kaikilla tavoitteena lienee nätti reissu. Panamera hakee ensin vetotyöt, mutta luovuttaa ne Whipped Eggsille.

Pelijakauma: Whipped Eggsin (64%) pinnat ovat ruunan pieni epävarmuus huomioiden hieman liian suuret. Panamera (10%) tuntuu haastajista Thriller N.P:tä (17%) edullisemmalta. Zarchicco Park (3%) on jäänyt liian vähälle pelille.

Ranking: A) 6 B) 4, 9, 3, 12 C) 11, 10, 5, 7, 2, 1

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 6
Suuri: 6

Toto86-4

Suosikit: 3 Winner Bac ratkaisi toissa kerralla johtavan rinnalta varmasti ja latoi viimeksi 3. ulkoa viimeiset 400 metriä 09,7-kyytiä. Vain Master Blaster jäi ohittamatta. Kunto on siis kohdallaan ja juoksustakin voi tulla viime startin kaltainen. Voittomatsiin. 7 Maximus M.M. olisi toissa kerralla luultavasti voittanut 75-lähdön, jos kiritilat johtavan takaa olisivat auenneet. Viimeksi alkumatkan johtavan rinnalla ravannut ruuna oli aikaisin vaikeuksissa, mutta oli ollut treeneissä helpommalla. Vire lienee nyt parempi ja rivakka avaaja pääsee monista sisäpuolelta lähtevistä ohi heti alussa. Kuolemanpaikalta voitto voi olla tiukassa, muilla juoksuilla aivan mahdollinen. Alustavasti eniten pelattu 1 Stardust Melody ratkaisi viime kerralla 6. ulkoa pitkällä kirillä lopussa varmasti, mutta kohtaa nyt kovemman vastuksen. Toki reippaasti lähtevällä tammalla on sisäradalta mahdollisuudet parempaan juoksuun. Kaikki tämän vuoden voitot ovat kuitenkin tulleet tammalähdöistä.

Haastajat ja yllättäjät: 11 Got To Dash osoitti syyskuussa huippuvirettä voitettuaan ensin keulasta ennätysajalla ja kirittyään viimeksi alkulaukan jälkeen hyvin hänniltä. Pienillä avuilla ruuna voi nousta nytkin kärkikamppailuun. 4 Au Gratin punnersi Solvallassa toista rataa pitkin voittajaksi jäätyään päätöskierroksen alussa vaille vetoapua. Viimeksi ruunan kiri ei kantanut takaa, mutta pidempi starttiväli on sopinut sille erinomaisesti ennenkin. 6 Captain Knas järjesti Bergsåkerissa suuryllätyksen noustuaan takajoukoista lopulta selvään voittoon. Vastus on nyt hieman kovempi, mutta kierrettävää ei ole aivan yhtä paljon. Sofia Frilénin ajokki jäänee kuitenkin alussa taka-alalle. Ikäluokkalähtöjä kolunnut 10 Indiana Boko on rahojensa puolesta vielä kohtalaisen edullisesti sarjoissa sisällä. Toissa kerralla se näytti johtavan takana varsin hyvältä, mutta laukkasi viimeksi jo lähtösuoran päässä. Startti kropassa parantava 2 Global Upfront ja uusista käsistä debytoiva 9 Bechamel voivat tulla myös kyseeseen, jos lähtöön revittelee enemmän merkkejä.

Juoksunkulku: Stardust Melody pystynee puolustamaan sisältä keulapaikan, sillä eturivissä ei ole erityisen nopeita lähtijöitä. Maximus M.M. toki lähtee ulkoa hyvin, mutta omin avuin edellä mainitun ohittaminen ei onnistune.

Pelijakauma: Stardust Melody (43%) on selvästi ylipelattu, mutta pinnat tulevat laskemaan päivän mittaan. Winner Bac (15%) ja varsinkin Maximus M.M. (6%) ovat edullisia. Au Gratin (4%) on myös lievästi aliarvostettu.

Ranking: A) 3, 7, 1 B) 11, 4, 6, 10, 2, 9 C) 8, 5

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 3, 7, 1
Suuri: 3, 7, 1, 11, 4, 6, 10

Toto86-5

Suosikit: Mielenkiintoisessa 3-vuotislähdössä ykkösvihje 4 Digital Dominancelle, joka on osoittanut erinomaisia otteita vaikka voitot ovatkin jääneet parilla viime kerralla puuttumaan. Toissa kerralla se väänsi vahvasti johtavan rinnalta ja kiri viimeksi 5. ulkoa lopun hyvällä otteella 11-vauhtia. Ori pystyy pärjäämään monenlaisella taktiikalla. Kavereiksi lapulle nostetaan kaksi paaluhevosta. 1 Eurostone on laukannut kahdella viime kerralla avauskurviin, mutta muuten kyseessä on hyvän oloinen aloittelija. Kesän voitot se otti keulasta vetävällä tyylillä ja on ravilla tässä varteenotettava tekijä. 3 Rackham avasi voittotilinsä kuun alussa Jägersrossa. Se painui keulasta lopussa omille teilleen tullen hieman laiskalla tyylillä päätöspuolikkaan 12,5-lukemiin. Parannuspotentiaalia on kosolti ja Christoffer Eriksson varmasti pyrkii tässäkin nopeasti johtoon, varsinkin kun tietää Eurostonen heikon kohdan. Keulasta se ei olisi helppo ohitettava.

Haastajat ja yllättäjät: Vielä varsin vähän rutiinia omaavien 3-vuotiaiden ollessa kyseessä voiton luiskahtaminen edellä mainitun trion ulkopuolellekaan ei toki ole mahdotonta. 5 Uncle Töll ei saanut Axevallassa mahdollisuutta johtavan takaa, mutta puristi viimeksi ykköseksi johtavan rinnalta. Tallikaveri 10 Crank on tehnyt kärjen tuntumasta kelpo suorituksia. Juoksuradalta se voi päästä tälläkin kertaa hyviin asemiin. 13 Patch Wibb palasi Mantorpissa tauolta ja tuli 4. sisältä lopun ulkokautta mukavasti alle 12-vauhtia. 9 Superbopp E.T. oli viimeksi sisärataa pitkin asiallinen ja voi juoksuradan hyödyntäessään venyä totomatsiin. 2 Take The A.Train laukkasi viime torstaina lähtöön ja taipui edellisellä kerralla keulasta toiseksi. Suojajuoksulla sekin voi venyä korkealle. Keulasta Solvallassa voittoon irrotelleen 8 Four Guys Dreamin tehtävä näyttää nyt jyrkältä lähtöpaikalta valmentajan ajamana huomattavasti tukalammalta, sillä ruuna on epävarman oloinen.

Juoksunkulku: Eurostone voi pitää ensi metreillä keulat, mutta saa Rackhamin nopeasti kimppuunsa. Takamatkalta parhaiten käynnistynevät juoksuratojen hevosten lisäksi Uncle Töll ja 6 Yankee Bowler. Digital Dominance voi edetä puolimatkassa toisen radan vetäjäksi.

Pelijakauma: Eurostone (7%) on jäänyt liikaa suosikkien varjoon, mutta tilanne korjaantunee vielä ainakin osittain. Uncle Töll (12%) on kerännyt liian suuren kannatuksen.

Ranking: A) 4, 1, 3 B) 5, 10, 13, 9, 2, 8, 12, 7 C) 6, 15, 11, 14

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 4, 1, 3
Suuri: 4, 1, 3

Toto86-6

Suosikit: 6 MAS Capacity oli varustemuutosten myötä tosi hyvä viimeksi ja hallitsi kisan jokaista metriä. Juoksuradalta Jorma Kontion ajokki tähtää tässäkin keulaan, josta toinen peräkkäinen voitto olisi ulottuvilla. Samalle paikalle mielii niin ikään kovakuntoinen 7 No Limit Royalty. Björn Goop latasi sillä viimeksi 4. ulkoa viimeisellä takasuoralla rajusti aina kärkeen asti, mutta lopussa ori kadotti ravinsa ja voitto vaihtui hylkäykseen. Se kumpi suomalaisista saa johtopaikan, on vahvoilla.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Jas on haastajista mielenkiintoisin. Se hallinnoi viimeksi helppoa lähtöä keulapaikalta 14,0-lopetuksella ja on vaihtanut sen jälkeen valmentajaa. Jos kengittä kokeileva ruuna onnistuu pääsemään suosikkien välittömään tuntumaan, on kärkipään sijoitus ulottuvilla. Voitto voi kuitenkin olla vielä tässä liikaa vaadittu. 10 Capture voitti amatöörien Ruotsin mestaruuden karsinnan onnistuneen reissun päätteeksi ja teki finaalissakin 4. ulkoa kelpo lopetuksen. Järin kovatasoisesta kilpailusta ei mestaruusstatuksesta huolimatta ollut kyse, joten edellä mainittujen lyöminen takaa ei tule olemaan helppoa. 11 Requiem Fora Dream omaa potentiaalia, mutta yhtenäisempi menestys on jäänyt vielä puuttumaan. Örebrossa se lopetteli 3. sisältä virkeästi, mutta on ollut sen jälkeen kertaalleen poissa. 2 S.G.Flying Diavalin palaset eivät myöskään ole vielä loksahtaneet kunnolla kohdilleen. Viimeksi Örjan Kihlströmin ajokki seuraili asiallisesti 2. ulkoa ja tuli edellisstartissa vähän kauempaa lopun alle 11-vauhtia. 8 Pegasus All Over teki asiallisia suorituksia 75-tasolla, mutta starttiväli on pitkänlainen. 9 Mr Charming ei pysynyt aivan Captain Knasin kyydissä viimeksi, vaikka aivan asiallinen olikin.

Juoksunkulku: MAS Capacity ja No Limit Royalty ratkaisevat keulapaikan kohtalon. Pieni etu sisemmän radan turvin ensin mainitulla.

Pelijakauma: Suosikkikaksikko tuntuu varsin tasavahvalta. Jas (3%) on muista kiinnostavin pelimielessä.

Ranking: A) 6, 7 B) 1, 10, 11, 2, 8, 9 C) 12, 5, 4, 3

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 6, 7
Suuri: 6, 7

Toto86-7

Suosikki: Kahdesti keulasta voittanut 2 Global Wireless on saanut tällä kertaa kovan kannatuksen. Johtoon Peter Untersteinerin 4-vuotias edennee nytkin, muttei kyseessä kuitenkaan niin hyvä hevonen ole kuin peliosuus antaa ymmärtää. Kaikki voitot ovat sitä paitsi tammalähdöistä. Toki se pystyy vielä nähtyä parempaankin, mutta niin pitääkin jotta voittokulku jatkuisi.

Haastajat ja yllättäjät: 4 Ivory di Quattro debytoi viimeksi Robert Berghin käsistä, mutta juoksusta tuli kolmannen kiertelyineen liian vaativa. Olemus oli kuitenkin hyvä ja tässä ori voisi jo kamppailla voitosta vaikkei juostava matka sitä varsinaisesti puollakaan. 3 American Dream oli toissa kerralla pelattu Global Wirelessia vastaan suosikiksi, mutta oli ulkopuolelta silloin aseeton. Viime kerralla suomalaistamma taipui keulasta lopussa. Nyt se voisi päästä johtavan kantaan, josta voittokaan ei yllättäisi, jos vire on yli kuukauden starttivälillä kohdallaan. 5 Bianca Sisa kiersi Färjestadissa 4. ulkoa viimeisellä takasuoralla vauhdilla johtavan rinnalle, mutta hiipui hieman lopussa häviten Stardust Melodylle. Tamma oli ollut sitä ennen yhdestä startista pois, joten vire voi olla tässä selvästi parempi. Nopea avaaja pyrkii heti hyville paikoille. 11 Thai Explosive oli viimeksi johtopaikalta 11,8-lopetuksella ylivoimainen, eikä ole mahdoton näistäkään asemista. 1 Explosive Class voitti Halmstadissa 3. ulkoa varsin nihkeällä tyylillä ja kadotti viimeksi taustalla ravinsa loppukaarteessa.

Juoksunkulku: Global Wireless torjuu American Dreamin alussa ja juoksee keulassa. Bianca Sisa lähtee ulompaa hyvin. Jos vauhdinjako antaa myöten, voi Ivory di Quattro kiertyä toisen radan vetäjäksi.

Pelijakauma: Global Wireless (65%) on reilusti ylipelattu. Haastajista useampi on jäänyt liian vähälle huomiolle. Explosive Class (8%) tuntuu kuitenkin yliarvostetulta.

Ranking: A) 2 B) 4, 3, 5, 11, 1 C) 7, 10, 9, 6, 12, 8

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 2, 4, 3
Suuri: 2, 4, 3, 5, 11

Toto86-8

Suosikit: Päätöskohde on varsin kiharainen tapaus. Ykkösvihjeen saa 6 Global Unspoked, joka teki Mantorpissa parin kuukauden tauolta varsin positiivisen suorituksen kirien takaa toiseksi. Edellisellä kerralla sen eväät eivät riittäneet keulasta kolmella kilometrillä. Oskar Svanbergin suojatti pääsee voltista varsin hyvin liikkeelle ja kärjen lähettyviltä vuoden avausvoitto ei yllättäisi. 10 Nobel Amok on tehnyt tauon jälkeen kaksi asiallista suoritusta, mutta ihan parasta terää ruunan otteissa ei kuitenkaan ole vielä ollut. Vastus on tietysti sopivaa luokkaa, eikä voitto kovaluokkaiselle menijälle kahdelta takamatkaltakaan mahdottomuus ole. 2 Joe Martini siirtyi viimeksi sisältä päätöskierroksen alussa toisen radan vetäjäksi ja punnersi mukavasti perille. Juoksusta voi tulla samankaltainen tässäkin. 1 Isco Boko ei tunnu onnistuvan millään, viimeksi laukka tuli avauskurvissa. Nyt ruuna pääsee yksin paalulta liikkeelle, joten alkumetrien selvittämiseen on hyvät mahdollisuudet. Koko matkan johtokaan ei tasaisella tempolla yllättäisi. 9 Lexington Hall jatkaa hyvässä vireessä, vaikka kärkisijoja ei ole kovissa lähdöissä aivan viime aikoina tullutkaan. Suotuisalla reissulla vauhdikas ruuna pystyy nousemaan lopussa korkealle.

Haastajat ja yllättäjät: Järisyttävä yllätys ei olisi voittajan löytyminen seuraavastakaan nelikosta, mutta lapulle asti ne eivät kuitenkaan tällä kertaa mahdu. 4 Giampaolo Poofin puhti ei riittänyt viikko sitten keulapaikalta, mutta edellisissä starteissa suomalaisruuna jätti takaa varsin pirteän vaikutelman. 3 Musique d'Inverne seurasi Conrads Rödluvan takana viimeksi kelvollisesti ja voisi jossain kohtaa sopivalla juoksulla onnistua voittamaankin. 12 Scellino Luisin suoritus yli vuoden tauolta oli varsin tasapaksu, mutta startti alla ja ammattikuskilla parannusta on varmasti luvassa. 11 Cupido Sisu tyytyi viimeksi avauskurvin laukan jälkeen juoksentelemaan taustalla. Hyvissä selissä tullessaan senkään ei tarvitse olla aivan ulkona kuvioista.

Juoksunkulku: Isco Boko ottaa ravatessaan tietysti vetotyöt ja Rikard N. Skoglundin tavoitteena lienee pitää tasaisen reipasta vauhtia yllä turhien rytminvaihdosten välttämiseksi. Juoksuratojen hevoset lähtevät hyvin takaa, mutta pelihevosista Joe Martini päässee lähimmäs kärkeä.

Pelijakauma: Nobel Amok (35%) on liian selvä suosikki. Global Unspoked (8%) vaikuttaa edulliselta.

Ranking: A) 6, 10, 2, 1, 9 B) 4, 3, 12, 11 C) 8, 5, 7

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 6, 10, 2, 1, 9
Suuri: 6, 10, 2, 1, 9