Ravivihje: Toto64 Gävle 10.10.2019 – 111 313 euroa ekstraa

Julkaistu:

Toto64
Zorn on Gävlen Toto64-kierroksen paras varma.
Ruotsissa jahdataan jackpotia jo neljättä päivää peräkkäin. Gävlen Toto64-kierroksella ekstrarahaa on tarjolla yli satatuhatta euroa.

Rivin eniten pelatuin hevonen on päätöskohteen Gnistas Filur, mutta se varmistetaan jo pienemmässä systeemissä. Rivin varma poimitaan T64-kohteiden toisesta kylmäverilähdöstä.

Päivän varma: 8 Zorn (lähtö 5, Toto64-2)

8 Zorn laukkasi toissa kerralla kovassa T75-lähdössä lyhyesti alussa ja eikä jaksanut lopulta pitkällä kirillä rahoille, vaikka asiallisen juoksun tekikin. Viimeksi ruunalta oli ensimmäistä kertaa etukengät pois ja Zorn oli kuin uudesti syntynyt. Se haki 24-vauhtisessa avauksessa keulat, menetti ne viimeiseen kurviin mentäessä, mutta uudelleen vapaalle radalle käännettäessä irtosi maalisuoralla omille teilleen. Likikään samanlaisena Zornin kuuluu olla todella lähellä voittoa. Vastus on perin arkinen ja Emil Eriksson on oppilaslähtöön asiallinen narumies. Alustavasti vain 35 prosenttia pelattuna Zorn on maistuva varma.

Päivän ideaveto: 6 Beware (lähtö 8, Toto64-5)

6 Beware on tehnyt jo pitkään pelkästään hyviä juoksuja ja tamma tuntuu vain parantavan otteitaan. Toissa kerralla se lopetti kolmannesta ulkoa 12,7-vauhtia viimeiset 700 metriä voittaen tyylipuhtaasti. Viimeksi se jäi taivaltamaan johtaneen 11 Wishing Noonin rinnalle ja haastoi sen tosissaan voittokamppailuun. Nyt Wishing Noonia on pelattu yli neljä kertaa enemmän ja niin se ei saisi olla. Jos Elias Strandbergin ajokin juoksu onnistuu yhtään niin Beware kirii taas korkealle ja yhdeksän prosenttia on sille liian vähän. Tamma lyödäänkin pienemmän systeemin ideavarmaksi.

Päivän pommi: 9 Bear Beautiful (lähtö 7, Toto64-4)

9 Bear Beautiful voitti komealla tyylillä toissa kerralla Visbyssa johtavan rinnalta. Sen jälkeen tamma jäi yhdestä startista pois ja palasi viimeksi pikkuhuililta. Niclas Hammarström kierrätti ajokkinsa johtavan rinnalle, Bear Beautiful kyllä nakersi keulahevosen viimeisellä takasuoralla, mutta viimeiset 100 metriä olivat ymmärrettävästikin vaikeita kovassa porukassa. Tamma parantanee saatuaan startin alle ja suosikeilla on omat epävarmuustekijänsä. 10 Very Charming ei ole maailman kovin kuolaimenpurija, 13 Ornstein on laukkaherkkä ja kovaluokkainen 4 Worrywart on iso arvoitus. Bear Beautiful on päivän kiinnostavin skrellihaku vain kolmen prosentin kannatuksellaan.


Toto64-1

11 Eli’s Surprise paikkasi alkulaukkansa jo hyvin toissa kerralla ja viimeksi ruunan esitys oli sangen hurja. Kuski pummasi lähdön ja Eli’s Surprise jäi paljon muista. Se sai muut kiinni kierros jäljellä ja eteni vielä väkivahvasti voittoon asti. Nyt kuskikin vahvistuu isosti Kevin Svedlundin ottaessa ohjat treenarin jälkeen ja Eli’s Surprise nousee korkealle surkeasta paikasta huolimatta. 1 V.S. Selma oli viimeksi sijoitustaan parempi kuolemanpaikalta. Nopea lähtijä voi onnistua puolustamaan johtopaikan, mutta alustava pelikannatus 33 prosenttia on liikaa, koska mitään ihmeellisestä tamma ei ole esittänyt. 3 See Yah Broline voitti toissa kerralla keulapaikalta helposti, mutta viimeksi ruuna oli oudon nihkeä ensimetreistä alkaen ja sen takia Martina Jonssonin ajokki on nyt ainakin pieni arvoitus. 10 Global Upset lopetti viimeksi terävästi kolmannesta sisältä ja samanlaisena ruuna pystyy pärjäämään. 9 Falling Sky voitti toissa keulasta suuremmin vakuuttamatta hitaan matkavauhdin jälkeen. Viimeksi ruuna sai myöhään kiritilat neljännestä sisältä eikä ehtinyt parantaa.

A) 11-1-3-10 B) 9-6-5-4 C) 8-2-12-7

IS-pelisuositus - Toto64-1

Pieni: 11, 1, 10, 3
Suuri: 11, 1, 10, 3

Toto64-2

8 Zorn paransi viimeksi kenties etukenkien riisumisen takia paljon edellisiin startteihin. Ruuna eteni kierros ennen maalia keulaan, menetti ne viimeisellä takasuoralla, mutta kiri vielä uudestaan täysin omaa vauhtiaan kärkeen voittaen pystyyn. Varsin omintakeisella tyylillä ravaava Zorn on vastaavanlaisena lähellä jatkaa voittokannassa. 2 Trollkärs Alvin pääsee kilpailemaan harvoin ja edellisestä startista on taas kulunut yli kuusi viikkoa. Luokaltaan se on lähdön parhaimmistoa ja kakkosradalta perusmerkkejä jos suosikkia varmistelee. Öystein Tjomslandin 4-vuotiaat 3 Grude Tilla & 9 Havprinsen ovat tehneet asiallisia esityksiä ja vaikuttavat kehittyviltä tapauksilta. Molemmilla saisi olla enemmän puristusta loppumetreillä.

A) 8 B) 2-3-9-5 C) 1-11-4-12-10-6

IS-pelisuositus - Toto64-2

Pieni: 8
Suuri: 8

Toto64-3

5 Mercedes on kolunnut huomattavasti kovempia lähtöjä ja on tulosriviään parempi. Viimeksi se jäi omituisen ajosuorituksen ”ansiosta” hienon näköisenä pussiin. Kuuden viikon starttiväli tuo pieniä kysymysmerkkejä. 4 Sara Hall otti viimeksi uransa avausvoiton ylivoimaisesti keulajuoksun päätteeksi. Samanlaisena Claes Sjöströmin ajokki tappelee nytkin kärkisijoista. 3 Fairchild teki hyviä esityksiä Ville Karhulahden treenistä. Tamma avaa nyt Per Linderothilta ja on runsaan kolmen kuukauden tauolta arvoitus. 12 Zofin Thobo on kahdessa viimeisessä ollut sijoitustaan parempi. Toissa kerralla se jäi pullaamaan keulassa ja viimeksi oli mahdotonta nousta korkeammalle viidennestä ulkoa. Paikka on toki karu, mutta pelaamattomana sitä voi harkita kuiteille.

A) 5-4 B) 3-9 C) 12-8-6-1-2-7-11-10

IS-pelisuositus - Toto64-3

Pieni: 4, 5
Suuri: 4, 5

Toto64-4

10 Very Charming jäi toissa kerralla umpipussiin kolmanteen sisälle. Viimeksi se kiri neljännestä ulkoa hyvin kolmanneksi tämänkertaista kovemmassa lähdössä. 3140 metrin matka sopii ja ruuna saa niukan ykkösvihjeen. 13 Ornstein teki viimeksikin hurjan juoksun. Se jäi jo lähes tuttuun tapaansa alussa kolmannelle roikkumaan, pääsi laskeutumaan johtavan rinnalle reilu kierros juostuna ja hävisi vain selässään vaanineelle. Pitkä matka on Per Linderothin suojatille todella iso plussa ja todennäköisesti ruunalla ajetaan taas aggressiivisesti. 1 Let It Be Me Tooma on nousuvireessä. Toissa kerralla se tuli takajoukoista13,1-vauhtia viimeisen kierroksen ja kiri hyvin myös Solvallassa viime sunnuntaina. 4 Worrywart on todella luokkaisa tapaus, mutta tällä kaudella on vastustanut huolella ja taulu on risuaitaa. Kyvyt riittävät kevyesti pärjäämiseen, mutta ruuna on nyt iso arvoitus. 3 Krut Knut kiri toissa kerralla neljännestä ulkoa viimeisen kierroksen 14,8-vauhtia ja hävisi ainoastaan piikkiselkä-asetelmalle. Viimeksi ruuna voitti keulasta leikittelevän kevyesti. 9 Bear Beautiful voitti Visbyssa komealla tyylillä johtavan rinnalta. Sen jälkeen tamma joutui jäämään yhdestä startista pois. Solvallan viime kisassaan sillä ajettiin aggressiivisesti johtavan rinnalle, Bear Beatiful siirtyi keulaan viimeisellä takasuoralla ja viimeiset 100 metriä olivat ymmärrettävästikin vaikeita. Todennäköisesti tamma parantaa saatuaan startin alle pikkuhuililta ja yisradalta on tiedossa hyvä reissu.

A) 10-13 B) 1-4-3-9 C) 5-2-12-11-7-6-8

IS-pelisuositus - Toto64-4

Pieni: 10, 13, 1, 4, 3, 9
Suuri: 10, 13, 1, 4, 3, 9

Toto64-5

11 Wishing Noon hakee jo viidettä peräkkäistä täysosumaa. Kolme viime starttiaan tamma on voittanut keulasta, mutta Kim Erikssonin ajokki osaa tulla myös selkäjuoksulla. Wishing Noonin tyyli ei ole aina kaikkein vakuuttavinta ja hankalalta lähtöpaikalta sen alustavat peliprosentit 45 tuntuvat liian suurilta. 6 Beware jatkaa kovassa iskussa. Toissa kerralla se kiri kolmannesta ulkoa 12,7-vauhtia viimeiset 700 metriä voittaen helposti. Viimeksi pikkutamma haastoi suosikki Wishing Noonia tosissaan, vaikka joutui juoksemaan sen rinnalla. 8 Xanthis Delicious oli hyvä voittojuoksuissaan. Viimeksi tuli heikompi sijoitus, mutta silloin ajokin oli yliaggressiivinen. Rikard Skoglundin ajokki lähtee niin tulisesti matkaan, että voi kasiradaltakin edetä nopeasti keulaan.

A) 11-6-8 B) 10-14-15-3 C) 12-13-7-4-5-1-2

IS-pelisuositus - Toto64-5

Pieni: 6
Suuri: 11, 6, 8

Toto64-6

5 Gnistas Filur jyräsi viimeksi pitkällä kirillä väkivahvasti voittoon. Lähtö oli tämänkertaista tasokkaampi ja vastaavanlaisena ruuna on liki voittoa. Gnistas Filur ei ole kuitenkaan varmin suorittaja ja kuuttakymmentä lähentelevät prosentit pistävät varmistusten tielle. 7 Torpa Pål ei vakuuttanut viimeksi kolmannesta ulkoa, mutta ennen sitä ruuna oli Uumajassa mainio voittaen keulasta ylivoimaisesti kovalla ajalla. Ulf Erikssonin ajokki lähtee todella kovaa matkaan ja ampunee keulaan. 4 B.W.Kurre on parantanut joka starttiinsa pitkältä tauolta palattuaan. Viimeksi oli jo voiton vuoro ja se tuli toisesta ulkoa helposti. 2 Klack Blixten ei pysynyt viimeksi Gnistas Filurin perässä pitkällä kirillä. Klack Blixten vaatii tarkan reissun ja sellainen on kakkosradalta tiedossakin. 9 Klack Nova laukkasi viimeksi loppusuoralla juuri kun oli saamassa kiritilat sisäpareista. Se pystyisi luokkansa puolesta pärjäämään mikäli vain ravaa.

A) 5 B) 7-4-2-9 C) 12-11-8-3-10-1-6

IS-pelisuositus - Toto64-6

Pieni: 5, 7
Suuri: 5, 7, 4, 2, 9