Ravivihje: Toto64 Solvalla 8.10.2019 - 141 959 euroa ekstraa

Julkaistu:

Toto64
Tiistain Toto64-kierrosta isännöi Solvalla. Peliaika päättyy klo 20.30.
Solvallan T64-kohteet vaikuttavat sikäli selväpiirteisiltä, että moni lähtö on ”tukossa” muutamalla hevosella. Jackpot-jahtiin lähdetään pelaamalla isompi systeemi kokonaan ilman varmaa. Rivin pankki Botox saa yhden maistuvan varmistuksen. Pienemmän systeemin tukipilareina toimivat O.M. Easton ja Simb Rubinette.

Suomalaisväriäkin Tukholmassa nähdään mm. Mikkelin raviliigavarsa Tingalingin ja No Limit Royaltyn muodossa.

Päivän ideaveto: 5 Adriatic Kronos (lähtö 9, Toto64-6)

5 Adriatic Kronos palasi viimeksi noin kymmenen viikon huililta ja oli aiempaa selvästi parempi. Se jäi alussa hitaaksi ja joutui pakittamaan viidenteen ulos. Sieltä Svante Båthin treenattava kiri 11,7-vauhtia viimeiset 700 metriä ja nousi totokamppailuun. Jos Adriatic Kronos on samanlainen tai jopa parantaa saatuaan startin alle, niin se on väkisin korkealla. Suosikki ja koko T64-kierroksen pankki 4 Botox oli viimeksi niin kaukana tasostaan, että sen ylle on laitettava kysymysmerkkejä.

Päivän ideaveto: 3 O.M.Easton (lähtö 5, Toto64-2)

3 O.M.Easton palasi elokuussa lähes kymmenen kuukauden tauolta radoille ja tehnyt sen jälkeen todella lupaavat startit. Toissa kerralla se haastoi tosissaan johtavan takaa kovaa Victory Roadia, joka olisi jättisuosikki tähän lähtöön. Viimeksi Klass II-lähdössä ruuna joutui pakittamaan alussa joukon hännille, josta kiri sisäkautta vielä rahoille. Lähtö on nyt varsin sopivan näköinen ja Anna Sedströmin ajokki ei voi kauaa välttyä voitolta. Vain 15 prosenttia pelattuna se lyödään pienemmän systeemin varmaksi.


Toto64-1

6 Milligan’s School kiri viimeksi kolmannesta ulkoa hyvin loppua Vincennesin UET Trotting Masterissa. Ulf Erikssonin ajokki teki hyvän kirin myös toissa kerralla Sundsvall Open Trotissa eikä hävinnyt kakkossijaakaan paljoakaan. Nyt vastus on viime startteja sopivampi ja Milligan’s Schoolia on pidetttävä suosikkina. 2 Zenit Brick palaa pitkältä tauolta, mutta Timo Nurmoksen suojatit tulevat aina kunnossa radoille ja ruuna on heti vaarallinen. 3 Montdore on vahva jyrä ja saa kyytiinsä nyt Örjan Kihlströmin. 4 Diamanten on luokaltaan kova laite, mutta vire on arvoitus. Voitokas ori lopetti viimeksi asiallisesti viidennestä ulkoa.

A) 6-2 B) 3-4 C) 5-1

IS-pelisuositus - Toto64-1

Pieni: 6, 2, 3, 4
Suuri: 6, 2, 3, 4

Toto64-2

3 O.M.Easton palasi elokuussa radoille lähes kymmenen kuukauden tauolta. Ruuna oli toissa kerralla todella hyvä haastaen johtavan takaa kovaa Victory Roadia, joka olisi megasuosikki tähän lähtöön. Viimeksi se juuttui alussa kolmannelle radalla ja joutui pakittelemaan viidenteen sisälle. Sieltä se kiri mallikkaasti loppua nousten vielä viidenneksi. Anna Sedströmin ajokki kohtaa nyt viime starttejaan sopivamman vastusksen. Pienemmän systeemin varma. 10 Mister Selfie juoksi viimeksi pääosin kuolemanpaikalla kirien helppoon voittoon. Vastaavanlaisena Svante Båthin treenattava nousee nytkin korkealle. 2 Star’s Fighter on luokaltaan hyvä hevonen, mutta parissa viime startissa se ei ole ollut parhaimmillaan. Siihen nähden alustava suosikkiasema tuntuu oudolta.

A) 3-10 B) 2-5-6-1-9-4-7-8

IS-pelisuositus - Toto64-2

Pieni: 3
Suuri: 3, 10, 2, 5

Toto64-3

1 Mimiro paransi paljon toiseen starttiinsa voittaen kuolemanpaikalta lopulta helpon oloisesti. Vastus kovenee nyt hiukan, mutta Örjan Kihlströmin ajokkia on pidettävä suosikkina. 7 Fair Enough Am kiri viimeksi helposti voittoon toisesta sisältä. Peter G Normanin ajokki vaikuttaa lupaavalta tapaukselta. 4 Khotol pystyisi luokkansa puolesta pärjämään, mutta tamma ottaa jatkuvasti tyhmiä laukkoja.

A) 1-7 B) 4-3 C) 5-6-2-7

IS-pelisuositus - Toto64-3

Pieni: 1, 7, 4
Suuri: 1, 7, 4

Toto64-4

2 Simb Rubinette kiri viimeksi 14,5-vauhtia päätöstonnin ja nousi kolmannesta ulkoa toiseksi. Vastaavanlaisena Örjan Kihlströmin ajokki on liki uransa avausvoittoa varsin sopivan näköisessä porukassa. Mikkelin raviliigavarsa 4 Tingaling ei ole vielä tällä kaudella voittanut, mutta Jouni Hillbomin treenattava on juossut huomattavasti kovemmissa sakeissa ja on Simb Rubinetten selkeä ykköshaastaja. Olisi yllätys mikäli voitto karkaa tämän kaksikon ulkopuolelle.

A) 2 B) 4 C) 6-1-5-7-3

IS-pelisuositus - Toto64-4

Pieni: 2
Suuri: 2, 4

Toto64-5

7 Maximus M.M. voitti toissa kerralla keulasta helposti vaikka veti matkalla kovaa. Viimeksi ruuna juuttui voittovoimissaan pussiin toiseen sisälle. Jos Anders Erikssonin onnistuu pääsemään keulaan, niin siitä se on paha lyötävä. 9 No Limit Royalty tekee jatkuvasti hyviä esityksiä ja kohtaa nyt viime starttejaan sopivamman vastuksen. Viimeksi Pekka Korven treenattava kiri viidennestä ulkoa hyvin, vaikka joutui loppukurvissa jo viidennelle. Ori saa tällä kertaa rattailleen Björn Goopin. 5 Lyckan Star seurasi viimeksi Majestic Manin voittamassa T75-lähdössä asiallisesti kolmannesta sisältä. Ruuna lähtee asiallisesti liikkeelle ja saanee tarvitsemansa hyvän juoksun. 11 Editor pystyy luokkansa pärjäämään mikäli vain ravaa.

A) 7-9 B) 5-11-2-4 C) 1-3-6-10-12-8

IS-pelisuositus - Toto64-5

Pieni: 7, 9, 5, 11
Suuri: 7, 9, 5, 11

Toto64-6

4 Botox kiri toissa kerralla toisesta sisältä 13,4-vauhtia viimeiset 400 metriä nousten varmaan voittoon. Viimeksi se laukkasi lähtöön eikä ollut muutenkaan parhaimmillaan. Botox vaikuttaa lupaavalta, mutta viime kerran vaisuuden takia se on varmistettava. 5 Adriatic Kronos palasi viimeksi hienossa iskussa pieneltä tauolta. Erik Adielssonin ajokki joutui alussa pakittelemaan viidenteen ulos, josta kiri rapaisissa olosuhteissa hyvin neljänneksi. Startti vei varmasti eteenpäin ja Adriatic Kronos on jäänyt pelimielessä liikaa Botoxin varjoon.

A) 4-5 B) 3-11-2-1-7-6 C) 9-10-8-12

IS-pelisuositus - Toto64-6

Pieni: 4, 5
Suuri: 4, 5