Ravivihje: Toto64 Mantorp 23.9.2019 - 103 782 euroa ekstraa

Julkaistu:

Toto64
Illan Toto64-kierros juostaan Mantorpissa. Peliaika päättyy klo 20.30.
Neljä oikein veikanneet jäivät voitto-osuudetta Kalmarin Toto64-kierroksella viime perjantaina, joten heti viikon alkajaisiksi Mantorpin Toto64-kierroksella on tarjolla mukava, yli sadan tuhannen euron jackpot.

Björn Goop on paljon vartijana. Mies ajaa tai hänen tallistaan tulee suosikki peräti viiteen Toto64-kohteeseen. Systeemien tukipilari ei kuitenkaan ole mikään niistä, vaan avoimen lähdön Lucifer Lane.

Päivän varma: 9 Lucifer Lane (lähtö 6, Toto64-3)

9 Lucifer Lane palasi viimeksi vihdoin takaisin voittokantaan. Ori lopetti keulasta viimeisen puolikkaan 10-vauhteja ja piti varmaan voittoon. Toissa kerralla sille jäi runsaasti jossiteltavaa Jägersron kultadivisioonassa. Kolmannessa sisällä juossut Lucifer Lane tuli jäätävän hienolla tyylillä maaliin saamatta missään vaiheessa kunnolla kiritiloja. Tämän illan vastus näyttää oikein sopivalta ja Johan A Nilssonin ajokki on alle 50 prosentin kannatuksellaan maistuva varma.

Päivän ideaveto: 1 Solkattens Chiron (lähtö 4, Toto64-1)

1 Solkattens Chiron oli toissa kerralla parin kuukauden tauolta vielä tasapaksu, mutta ruuna paransi oleellisesti Örebroon starttiin. Jorma Kontion ajokki kiri kaukaa viidennestä ulkoa 13,5-vauhtia viimeisen kierroksen ja tuli rehdisti maaliin asti. Voitokas menijä on jäänyt aivan liikaa tallikaverinsa Indiant Frontin varjoon.

Päivän ideaveto: 3 Goodwill Pellini (lähtö 7, Toto64-4)

3 Goodwill Pellini ei ole vielä urallaan voittanut, mutta onnistuminen on roikkunut ilmassa. Toissa kerralla tamma latoi porukan perältä hyvin loppua ja ehti toivottoman tuntuisista asemista totoon. Viimeksikin se tuli toisesta ulkoa hyvin maaliin asti ja hävisi voitonkin vain niukasti. Kevin Oscarssonin ajokki on vain kuusi prosenttia pelattu ja se on aivan liian vähän.


Toto64-1

3 Indian Front on tehnyt hyviä juoksuja pitkin kesää ja saa avauskohteessa niukan ykkösvihjeen. Tamma pääsee todennäköisesti keulaan. Suosikin tallikaveri 1 Solkattens Chiron kiri viimeksi viidennestä ulkoa vahvasti perille ja voitokas ruuna on lähdön perushevosia. 9 Ufo del Rio & 11 Vikens Fingerprint pystyvät nousemaan takarivistäkin korkealle, mikäli juoksussa tulee yhtään ylivauhtia. 5 Claude Debussy olisi kovaluokkainen, mutta päässyt starttailemaan katkonaisesti ja viime startissaan se oli kaukana tasostaan. 4 Lady Palema teki viimeksi kovassa porukassa hyvän kirin ja tamma on selkeästi nousuvireessä.

A) 3-1-11-9 B) 6-5-4-7 C) 2-10-12-8

IS-pelisuositus - Toto64-1

Pieni: 1
Suuri: 3, 1, 11, 9, 4

Toto64-2

8 Zola Key oli viimeksi Örebron E3-finaalissa kolmannesta sisältä hyvä kolmas. Nyt vastassa ei ole Aetos Kronoksia ja tällä kertaa Carl Johan Jepsonin ohjastama ruuna on itseoikeutetusti iso suosikki. 4 Botox on ottanut voittonsa hienolla tyylillä ja ori vaikuttaa niin luokkaisalta, että se tulee juoksemaan vielä ison voittosumman. 7 Click Bait on ainoa hevonen, joka uhkaa Goopin tallin hevosia. Muiden voitto olisi jättiyllätys.

A) 8 B) 4-7 C) 6-5-3-2

IS-pelisuositus - Toto64-2

Pieni: 8, 4
Suuri: 8, 4, 7

Toto64-3

9 Luficer Lane sai viimeksi vihdoin ja viimein vuoden avausvoittonsa. Ori latasi ulkoradalta omaa vauhtiaan keulaan ja veti kymppilopetuksessa perille asti. Sitä ennen Johan A Nilssonin ajokille jäi runsaasti jossiteltavaa Jägersron kultadivisioonassa. Lucifer Lane kohtaa nyt aiempia kisoja selvästi heikomman vastuksen ja yllättävän maltillisesti pelattuna se toimii systeemien tukipilarina. 1 Let’s Dance D.E. voitti viimeksi Visbyssa suuremmin vakuuttamatta keulasta. Nyt ori kokee hurjan kuskinparannuksen Björn Goopin ottaessa ohjat. 6 Target Kronos kuritti viimeksi 1140 metrin ajossa hurjaa vauhtia vetänyttä kärkeä ja kiri selvään voittoon ohi hyvin toiselta ilman vetoapua taistelleen 3 M.T. Insiderin. 4 Poet Broline omaa kovan luokan, mutta tällä kaudella se on ollut kaukana tasostaan.

A) 9 B) 1-6-3-4 C) 10-7-2-5-8

IS-pelisuositus - Toto64-3

Pieni: 9
Suuri: 9

Toto64-4

5 Mister Lee saa niukan ykkösvihjeen 4-vuotislähdössä. Björn Goopin ajokki lähtee lujaa ja on suosikki pääsemään keulaan. Ruuna on vielä kovin epävarman oloinen ja lähes 40 prosentin kannatus on turhan paljon. 1 Bravo Revansch tsemppasi viimeksi asiallisesti johtavan rinnalta. Kakkossijoihin päättyneissä starteissa oli osin huonoa tuuriakin matkassa, kun tiukat marginaalit eivät kääntyneet eduksi. Aivan niin voitontahdoton Bravo Revansch ei ole mitä tulosrivistö antaa ymmärtää. 4 Inspector Gadget on vahva jyrä, jonka luokka riittää pitkälle. Ruunan meneminen vaikuttaa vielä kovin epävarmalta eikä laukka saa yllättää. 3 Goodwill Pellinin uran avausvoitto roikkuu ilmassa. Viimeksi se hävisi toisesta ulkoa niukasti. Toissa kerralla tamma lopetti aivan porukan hänniltä lujaa kolmanneksi. 2 Icarus Boko ei ole suuremmin loistanut, mutta tehnyt jatkuvasti asiallisia juoksuja ja kamppailee nytkin nappipaikaltaan totosijoista. 10 Go Around on voittanut urallaan koviakin hevosia ja kolmen prosentin kannatus on Jorma Kontion ajokille turhan vähän.

A) 5-1-4-3 B) 2-10 C) 7-8-12-6-9-11

IS-pelisuositus - Toto64-4

Pieni: 5, 1, 4, 3
Suuri: 5, 1, 4, 3, 2, 10

Toto64-5

12 Argbiggan on umpirehti tamma, josta huonoja puolia on vaikea keksiä. Toissa kerralla se tappeli keulasta voittoon, vaikka näytti jo häviävän. Viimeksi sillä kierrettiin Åbyn raparaveissa johtavan rinnalle, josta Argbiggan taisteli jälleen rehdisti. Paikka on toki haastava, mutta Rickard Svanstedtin ajokkia on silti pidettävä suosikkina. 1 Easy Creation oli viimeksi viidennestä sisältä vailla mahdollisuuksia ja tamma tuli ainakin jonkin verran voimia tallella maaliin. Loistopaikalta se on huomioitava ajoissa. 5 Anna S.H. on tehnyt viime starteissa sijoituksiaan paremmat juoksut ja se ansaitsisi jo onnistumisen. 3 Very Many Legs oli viimeksi kaukana parhaastaan, mutta yhteen starttiin ei pidä liikaa tuijottaa. Kykyjä tammalla piisaa.

A) 12-1-5 B) 3-6-7-4 C) 2-9-11-10-8

IS-pelisuositus - Toto64-5

Pieni: 12, 1, 5, 3
Suuri: 12, 1, 5, 3

Toto64-6

4 Imola Boko ei riittänyt viimeksi kivikovassa T75-lähdössä, mutta nyt lähtö on huomattavasti helpompi ja Björn Goopin ajokki saa ykkösvihjeen. 1 Domino Brick kohtasi viimeksi kovia hevosia eikä riittänyt toisesta sisältä. Toissa kerralla ruuna tykitti kolmannesta sisältä omaa vauhtiaan voittoon. Se lähtee hyvin liikkeelle ja ykkösradalta on tiedossa loistoreissu. 5 Simb Triumph luokaltaan lähdön paras hevonen ja esimerkiksi toissa kerralla Imola Boko ei saanut siitä mitään otetta. Thomas Dalborgin ajokki ei ole mikään luotettavin suorittaja eikä laukka saa yllättää. 9 Manuzio Hanover on hyväluokkainen hevonen, joka kohtaa nyt Solvallan kisoja helpomman vastuksen.

A) 4-1-5-9 B) 3-8 C) 10-11-2

IS-pelisuositus - Toto64-6

Pieni: 4, 1, 9
Suuri: 4, 1, 9