Ravivihje: Toto5 Hagmyren 22.9.2019

Julkaistu:

Toto5
Sunnuntain Toto5-kierros juostaan Hagmyrenissa. Peliaika päättyy klo 15.45.
Ruotsin Toto5-vihje tehdään tänään Hagmyreniin. Rivin varmat löytyvät ensimmäisestä ja viimeisestä kohteesta.

Kierroksen eniten pelatuin hevonen on neljännen kohteen 11 Even's Good Girl. Tammaa on pelattu lähes 70 prosenttia ja se on epävarmalle menijälle aivan liikaa. Aloittelijoiden lähtö on vaikeasti ennakoitava ja se lyödäänkin läpi suuremmassa systeemissä, sillä yhtään varsinaista "tappoa" lähdöstä ei löydy.

Päivän ideavarma: 7 Empire Garbo (lähtö 3, Toto5-1)

7 Empire Garbo marssi toissa kerralla Bergsåkerin Toto75-lähdössä väkisin voittoon johtavan rinnalta. Viimeksi se oli Uumajassa samalta paikalta hyvä toinen. Suosikiksi pelattu 6 Buzzer Beater ei saanut mitään otetta Bergsåkerissa Empire Garbosta ja silti Buzzer Beater on pelattu lähes kaksi kertaa enemmän. Empire Garbon kuuluisi olla niukka suosikki, joten siitä leivotaan ensimmäinen varma.

Päivän ideavarma: 1 Spik Loke (lähtö 7, Toto5-5)

1 Spik Loke oli normaalia vaisumpi Östersundin starteissaaan, mutta Bodenissa kovaluokkainen ruuna palasi vihdoin tasollleen viime torstaina. Matkalla neljännessä ja viidennessä sisällä juossut ruuna sai vapaat kiriladut loppusuoran alussa lopettaen lujaa kolmanneksi. Vastaavanlaisena Spik Loke on sopivan näköisessä lähdössä koko matkan johtoa.

Päivän ideaveto: 12 Crazyforareson Ås (lähtö 6, Toto5-4)

12 Crazyforareson Ås ei ole vielä onnistunut urallaan voittamaan, mutta ketsuppipullo auennee lähiaikoina. Viimeksi se tuli neljännestä sisältä hyvin perille ja nyt ruuna kokee kovan kuskinparannuksen Ulf Ohlssonin ottaessa ohjat. Parhaimmassa tapauksessa se pääsee seuraamaan kirissä suosikki 11 Even's Good Girlia ja nousee arkisen oloisessa lähdössä korkealle.