Ravivihje: Toto75 Färjestad 21.9.2019

Julkaistu:

Toto75
Färjestadin Toto75-kierroksella Odd Herakles ja Perfect Spirit keräävät suurimmat peliosuudet, mutta vain toinen kelpuutetaan vihjesysteemien tukipilariksi.
Odd Herakles (Toto75-4) jäi viimeksi Turun PM-lähdössä toiseksi, mutta hevosta ei esityksestä voi millään tapaa moittia. Färjestadissa latu on auki keulapaikalle ja voitto kavioiden ulottuvilla.

Perfect Spirit (Toto75-7) on puolestaan tehnyt ikäluokkalähtöjen ohessa nousua kohti avoimen tason huippua ja lauantain lähtö on vastuksen puolesta oikein sopiva. Färjestadin ykkösrata voi kuitenkin tehdä alkuun omat haasteensa, eikä ennakoitu keulasoolo välttämättä niin kirkossa kuulutettu olekaan.

Sääennusteet povaavat Färjestadiin aurinkoista ja yli 15 asteen lämpötiloja, joten kilpailut päästään ajamaan hienoissa kesäisissä olosuhteissa. Nopeat olosuhteet ja Färjestadin lyhyt loppusuora (177 metriä) saattavat tehdä lauantaina keulapaikasta kullan arvoisen.

Peliaika Toto75-peliin sulkeutuu klo 17.20.


Toto75-1

Suosikit: 3 Marcello Wibb on avauskohteen perusmerkki. Johan Untersteiner suojatti on tehnyt tasaisen vahvaa jälkeä läpi kauden, mutta parin viime startin perusteella ei juuri nyt ehkä ole ihan terävimmillään. Viimeksi Jägersrossa ruuna oli keulasta asiallinen kakkonen, mutta antautui suursuosikkina turhan helposti. Sitä ennen Derby-karsinnassa se eteni sisäratajuoksulla kolmanneksi, mutta esitys oli lähinnä tasainen, eikä maalisuoralla nähty samanlaista potkua kuin muutamissa keskikesän starteissa. Färjestadissa matkana on maili ja keulajuoksu häämöttää, joten Marcello Wibb on ansaittu suosikki kaikesta huolimatta.

6 Expensive River palasi mainiossa vireessä viiden kuukauden tauolta ja otti muilta luulot pois suoraviivaisella keulataktiikallaan. Taustavoimat kehuvat ruunan treeniotteita ja uskovat startin vieneen kuntoa kohisten eteenpäin. Tällä kertaa asemat ovat haastavat lähtönopeiden hevosten ulkopuolella, mutta juoksupaikan löytyessä sujuvasti Per Nilssonin ajokki pystyy ilman muuta tämän lähdön voittamaan.

11 Lord Flax palasi kesäkuussa kilparadoille häikäisevässä vireessä ja voitti Lindesbergin ja Halmstadin startit aivan pystyyn. Viimeisimmässään Niclas Benzonin ajokki voitti Mantorpin 75-lähdön johtavan rinnalta. Lähes kahden kuukauden starttiväli ja masentava lähtörata hidastavat, mutta matkavauhdin antaessa yhtään mahdollisuutta hevonen kirii voittokamppailuun mukaan.

Haastajat ja yllättäjät: Haastajaosaston kiinnostavin on 2 Ferry Boko. Ruuna kilpailee rautaisessa vireessä, vaikka viimeksi Jägersron Supersprintterissä tyytyikin vain seurailemaan. Sitä ennen Halmstadissa se tuli 09,5 viimeiset 700 metriä ulkoratoja pitkin ja nousi viimeisestä ulkoa neljänneksi. Tuota edeltäneessä startissa se kiri alkuhaparoinnin jälkeen takajoukoista tulisesti kakkoseksi, joten kunto on mallillaan. Hevonen on nopea startista ja todennäköisin juoksupaikka löytyy suosikin takaa.
7 Divine kilpaili viimeksi ensimmäistä kertaa urallaan ilman kenkiä ja oli keulasta pitelemätön. Sitä ennen Eskilstunassa se eteni kierros jäljellä johtavan rinnalle, nujersi keulahevosen hyvissä ajoin ja vastasi lopussa haasteen heittäneelle Concrete Deelle. Tällä kertaa vastus on tasokkaampi ja lähtöpaikkakin ulkona, mutta ei kanuunakuntoinen ja ilman kenkiä jatkava tamma silti aivan ulkona ole tässäkään lähdössä.

10 Lexington Hall lähti viimeksi matkaan ulkoradalta kaikki tai ei mitään-taktiikalla, ja alkumatkan kiertelyiden jälkeen tuloksena oli vaihtoehdoista jälkimmäinen. Takarivi on rivakalle lähtijälle luonnollisesti miinus, mutta nopeudellaan se voi saada hyvän juoksupaikan suosikkien imussa.
Juoksunkulku: Ferry Boko ja Marcello Wibb kiihtyvät parhaiten, joista jälkimmäinen painuu keulaan ja saa määrätä matkavauhdin. Expensive River tai Divine etenee johtavan rinnalle.

Pelijakauma: Oikein pelattu. Marcello Wibb (35%) on noin kerran kolmesta voittava suosikki. Ferry Boko (6%) on alipelattu.

Ranking: A) 3,6,11 B) 2,7,5,10,4,12 C) 1,9,8

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 3, 6, 11, 2
Suuri: 3, 6, 11, 2, 7, 5, 10

Toto75-2

Suosikit: 5 Victory Road on kokenut melkoisen muodonmuutoksen siirryttyään Ulf Stenströmerin talliin. Kaikki kolme starttia uusista käsistä ovat päättyneet vakuuttaviin voittoihin, ainoana kauneusvirheenä Örebron maalisuoralle sattunut lyhyt laukka, jonka hevonen antoi nopeasti alas ja piti haastajat varmasti kurissa. Sen jälkeen Axevallassa 27.8. se voitti ilmavasti keulapaikalta ja viimeisimmässä Axevallan startissa tolppa irtosi useamman hevosenmitan marginaalilla johtavan ulkopuolelta. Färjestadin starttiin hevoselta riisutaan kaikki kengät pois ensimmäistä kertaa 49 startin mittaisella urallaan ja se on tähän kohtaan merkittävä varustemuutos.

4 My New Chapter aloitti uransa lupaavasti, kunnes laukat astuivat kuvaan. Ruuna on siirtynyt tauon aikana Timo Nurmoksen treeniin ja treenitiedot tallilta ennakoivat heti hyvää suoritusta. Ruuna kilpailee nyt ilman etukenkiä, mikä voi tuoda starttihetkeenkin uutta potkua ja keulat saadessaan Jorma Kontion ajokki olisi lähellä voittoa.

Björn Goopin 9 Giordano Soa kerää komealla taulullaan paljon peliä ja uran alkuhan on ollut oikein lupaava. Toistaiseksi ainoa tappio tuli Jägersrossa 30.7., jossa hevosen 13,3-vauhtinen kirilenkki riitti kolmanneksi, vain keulalle ja johtavan selälle häviten. Tällä kertaa edessä on uran kovin lähtö ja lähtöpaikka hitaiden avaajien takana hankaloittaa alkumatkaa, mutta juoksunkulun suosiessa se kirii mukaan voittokamppailuun.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Love Håleryd on umpirehti kilpailija ja tulee aina vahvasti maaliin asti. Derby-karsinnassa 21.8. Peter Untersteinerin ajokki juoksi kolmannessa sisällä, oli loppukaarteessa väsyvän takana kiinni ja tuli tilojen löydyttyä hyvällä tyylillä maaliin asti. Viimeksi Mantorpissa se eteni avauspuolikkaan täyttyessä keulaan ja voitti kevyessä porukassa helposti. Ykkösrata ei suosi tasaista kiihdyttäjää, mutta mahdollisuuden saadessaan sekin kirii taisteluun kärkisijoista.

Lähdössä on mukana useampikin norjalaisvieras ja niistä ennakkoon vahvimmalta vaikuttaa Gunnar Austevollin 6 Djarpur Dry. Matka suosii tasavauhtista ruunaa, mutta lähtöpaikka keskellä rataa tuo juoksunkulkuun kysymysmerkkinsä. Todennäköistä on, että hevonen etenee tasaisesti kohti paikkaa johtavan ulkopuolella ja pystyy haastamaan suosikit siitäkin tiukasti. Viimeksi Bjerkessä se kiersi hänniltä johtavan rinnalle viimeisen kierroksen alussa, mankeloi keulahevosesta otteen loppukurvissa ja voitti pystyyn.

Juoksunkulku: Ibra Boko kiihtyy ulkoa parhaiten ja nappaa ensimmäisen keulan, mutta tähtää ensisijaisesti selkäjuoksuun. My New Chapter tai Victory Road ovat ensimmäiset kyselijät ja toinen niistä on lopullinen keulahevonen. Djarpur Dry jyskyttää tasaisesti johtohevosen ulkopuolelle. Tempo pysynee tasaisen reippaana ja lähdöstä saattaa tulla taktisten kuvioiden osalta melko värikäskin.

Pelijakauma: Oikean suuntaisesti pelattu. Victory Roadin (17%) kuuluisi kuntonsa ja varustemuutosten myötä olla noin kerran neljästä voittava suosikki, jonka jälkeen My New Chapter (14%) ja Giordano Soa (23%). Haastajajoukko on tasainen ja peliosuudetkin melko lailla kohdillaan.

Ranking: A) 5,4,9 B) 1,6,10,7,8 C) 12,3,2,11

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 5, 4, 9
Suuri: 5, 4, 9

Toto75-3

Suosikit: 3 Partizan Face hyödynsi Jägersrossa kärjen ylivauhdin parhaiten ja kiri viidennestä ulkoa varmaan 75-voittoon. Jo sitä ennen Åbyn finaaleissa se pisteli kolmannesta sisältä open-stretchiä selvästi kovinta kyytiä, mutta jäi äärimmäisen niukasti toiseksi. Viime aikojen voitot ovat tulleet pelaajille yllätyksinä, mutta Färjestadissa ei enää tulisi. Lähtöön on odotettavissa reipas kiihdytys, mikä luonnollisesti sopisi kiritykille. Ansaittu suosikki, mutta peliosuus vähän yläkantissa.

Petri Puron laatutallin 2 Martin De Bos palasi parin kuukauden kesälomalta Halmstadin lounasravilähtöön, jossa 11,5-vauhtinen 800 metrin kiri kantoi viimeisestä ulkoa neljänneksi. Perusoletus on, että rakentavasti ajettu startti vei kilpailukuntoa selvästi eteenpäin. Färjestadin startissa asemat suosivat lähtöpaikan ja todennäköisesti reippaan matkavauhdin myötä.

Haastajat ja yllättäjät: 8 Aron Palema teki viimeksi elämänsä juoksun, vaikka sijoitus vasta neljäs olikin. Hevonen kiersi alun neljättä/kolmatta rataa 07,2-avauksessa edeten johtaneen Exclamation Markin rinnalle. Kierroksen väliaikakin oli 10,1, mutta Mikael J Anderssonin ohjastettava taisteli totosijasta aivan kalkkiviivoille asti. Valmentajan mukaan suunnitelmana on ajaa jälleen aktiivisesti ja jos juoksu yhtään onnistuisi, on Aron Palema viime startin perusteella vahva voittajakandidaatti.

Timo Nurmoksen 6 Araw Hoss on kärsinyt vaivoista läpi uransa, mutta nyt näyttäisi jonkinlainen starttirytmi löytyneen ja kuntokäyräkin osoittaa vahvasti yläviistoon. Viimeksi Solvallassa Carl Johan Jepsonin ajokki paineli avauskierroksen voltista 11-pintaan, mikä maksoi maalisuoralla voiton suhteen liikaa. Araw Hoss on voittanut viime starttia lukuunottamatta kaikki uransa keulajuoksut, joten eiköhän taktiikka ole taas suoraviivainen. Jos matkavauhti pysyy edes jokseenkin tolkullisena, se voi vetää lähtöä aina maaliin asti.

10 Floris Baldwin kohtasi toissa kerralla Bjerkessä Lionelin ja Ferrari B.R:n tasoisia tykkejä ja venyi keulasta aina maalikameraratkaisuun asti. Viime kerralla se ei saanut täyttä mahdollisuutta ja tuli voimissaan maaliin. Tällä kertaa kirissä voisi olla sopivasti suosikkien selkiä tarjolla, josta olisi hyvä käännellä maalisuoran alussa lopulliseen iskuun.

Juoksunkulku: Araw Hoss pyrkii ohittamaan sisempää lähtevät ja etenee keulaan. Aron Paleman taktiikka on ennakkotietojen mukaan aktiivinen, joten se etenee ainakin johtavan ulkopuolelle, mutta mahdollista on myös, että Mikael J Andersson ei tyydy paikkaansa ja lyö painetta keulahevoselle. Matkavauhti on reipasta koko matkan.

Pelijakauma: Partizan Facen peliosuudesta (36%) kuuluisi kuutisen pinnaa Araw Hossille (6%), joka on lähdön pelillisesti maistuvin.

Ranking: A) 3,2 B) 8,6,10,4 C) 11,5,12,1,9,7

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 3, 2, 8, 6
Suuri: 3, 2, 8, 6, 10

Toto75-4

Suosikki/varma: 5 Odd Herakles kiri päätöspuolikkaan omia vauhtejaan Turun PM-lähdössä, mutta ei aivan ehtinyt tavoittaa Tähen Toivomusta. Tappion voi huoletta laittaa kuskin piikkiin, joka istui viimeisellä takasuoralla aivan liian pitkään vetämättömässä selässä. Sitä ennen Bollnäsissä hevonen kiersi piippuhyllyn paikalta avauspuolikkaan täyttyessä keulaan asti ja voitti hurjalla tuloksella. Keulapaikan pitäisi irrota nyt suuremmitta taisteluitta ja voitto on siitä lähellä. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Roli Eld on ottanut tällä kaudella paikkansa kylmäverihuipulta ja suosikin selkeä ykköshaastaja. Odd Heraklesin voittamassa Bollnäsin startissa sen esitys oli niin ikään mielipuolinen, Ulf Ohlssonin ajokki kiri neljännestä ulkoa viimeisen kierroksen 18,5-kyytiä ulkoratoja pitkin ja jäi niukasti kakkoseksi. Tällä kertaa ori ei hyödy ykkösradan lähtöpaikasta ja jää alussa suosikin taakse, mikä voi ratkaista voiton kohtalon.

7 Troll Solen kärkkyy ensimmäisenä suosikkien epäonnistumista. Hevoselle tehdään tähän starttiin varustemuutoksia, muun muassa jenkkikärryt perään ensimmäistä kertaa ja vetopallot, joten kiinnostavaa nähdä millainen vaihde niiden myötä löytyy. Sekä Solvallan, että Foruksen voitot irtosivat johtavan rinnalta.

Juoksunkulku: Odd Herakles täräyttää keskeltä rataa keulaan ja saa rauhoittaa vauhdin mieleisekseen.

Pelijakauma: Odd Heraklesin pinnat (74%) ovat yläkantissa, mutta noin 65 prosenttisena voittajana se on hyvä varmaehdokas ainakin suoriin systeemeihin. Troll Solenin (6%) varustemuutokset ovat todella mielenkiintoiset ja suosikkia varmistellessa kannattaa ehdottomasti maksaa kupongille mukaan.

Ranking: A) 5 B) 1,7 C) 4,8,10,2,3,6,9

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 5
Suuri: 5

Toto75-5

Suosikit: 3 Exit Angot avasi viimeksi Timo Nurmoksen treenistä lupaavien treenikommenttien saattelemana, mutta sortui loppukaarteessa laukalle toisesta ulkoa pelin ollessa menetetty voiton suhteen. Ori palasi tuohon starttiin kahden kuukauden tauolta, joten otteet terävöityvät varmasti starttien myötä ja tällä kertaa lähtöpaikkakin on paras mahdollinen. Vahvalla ja vauhtikestävällä hevosella ratkaisuja voi tehdä hyvissä ajoin ja nykyisellä peliosuudellaan se on jopa aliarvostettu suosikki.

4 Moneykeeper kilpaili viimeksi Derby-karsinnassa ja oli johtavan takaa kolmas, vaikka ei ohjastaja-valmentaja Andre Eklundhin mukaan ollut ihan terävimmillään. Sitä ennen Axevallassa voitto irtosi kolmannesta ulkoa 700 metrin kirillä. Tällä kertaa starttinopea hevonen tähtää keulapaikalle ja on siitä ilman muuta vahvoilla.

9 Dexter Brick on kasannut komean kolmen voiton putken, mutta kohtaa nyt kovempia kuin aikaisemmin. Lähtöpaikka on nyt mielenkiintoinen suosikin takana ja sopivalla juoksunkululla mahdollinen tässäkin porukassa.

Haastajat ja yllättäjät: 1 S.G.Charpentier on ottanut suurimman osan voitoistaan keulapaikalta, joten Jorma Kontio yrittänee puolustaa alussa paikkaansa. Rättvikissä 3.8. hevonen teki sitkeän kirin viidennestä ulkoa. Örebrossa kierroksen kiri kolmatta ilman selkää katkesi loppukurviin. Kyvyt riittävät voittoon asti. 6 Damien Hanoverin taulu on komeassa kunnossa, mutta vastus on nyt eri luokkaa kuin aikaisemmin. Ruuna avaa reippaasti ja saa hyvän juoksun kärjen tuntumassa, josta kärkisijakin on mahdollinen. Vihjesysteemiin vielä mukaan Derby-karsinnassa voimissaan pussiin juuttunut 12 Sandsjöns Enzo ja viimeksi 12-vauhtisella päätöskilometrillä hänniltä viidenneksi kirinyt 5 Bear Bahareh.

Juoksunkulku: Moneykeeper ja Damien Hanover käyvät ensimmäisen keulakamppailun, jossa Moneykeeper on todennäköisempi johtohevonen. Örjan Kihlström iskee Exit Angotilla heti vauhdin rauhoituttua.

Pelijakauma: Exit Angot (24%) on alipelattu suosikki, pinnojen kuuluisi olla 30 tuntumassa. Dexter Brick (20%) on vähän ylipelattu, samoin Damien Hanover (12%). Sandjöns Enzo (4%) ja Bear Bahareh (2%) ovat kumpainenkin muutaman prosentin liian vähän merkittyjä.

Ranking: A) 3,4,9 B) 1,6,12,5 C) 10,11,7,8

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 3, 4, 9, 1
Suuri: 3, 4, 9, 1, 6, 12, 5

Toto75-6

Suosikki/varma: 12 Bo C. kilpailee kanuunakunnossa ja Carl Erik Lindblomin ajokki on kiehtova varmaehdokas tasaiseen pitkän matkan koitokseen. Viimeksi Örebron 75-lähdössä ori matkasi pitkään sisäradan syövereissä, kunnes kiriluukut aukesivat päätöspuolikkaan alussa. Varmamme hyökkäsikin ahnaasti kiriin, mutta voittaja Reverend Wine oli ehtinyt jo muutaman mitan karkumatkalle. Sitä ennen Lindesbergissä se matkasi neljännessä ulkona ja kiersi kierroksen kirin kolmatta ilman vetoapua ja runnoi ilmavaan voittoon.

Pitkä matka ei ole ongelma vahvalle hevoselle ja voltin vitonenkaan ei tuota suurempia haasteita ainakaan Lindesbergin 6.6. startin perusteella. Carl-Erik Lindblomin tärkein tehtävä on pitää 20 metriä taaempaa lähtevä Vincent As koko matka takapuolellaan ja silloin on jo paljon voitettu. Pelaajat ovat luottaneet Bo C:n vasta kakkosuosikiksi, vaikka sen kuuluisi olla lähdön suosikki.

Haastajat ja yllättäjät: 14 Vincent As on elementissään näillä kolmen kilometrin matkoilla ja ideavarmamme ykköshaastaja. Derby-päivänä se voitti todella tasokkaan pitkän matkan lähdön johtavan rinnalta, taakse jäi mm. Reckless. Takamatkan ja voltin kakkosen myötä se voi kuitenkin jäädä alussa todella tukaliin asemiin ja Färjestadissa koko porukan kiertäminen ei ole herkkua. Pitkä takamatka tekee myös 15 Juan tehtävästä mutkikkaan, vaikka kunto sinänsä riittäisi pärjäämiseen.

Paalun kiinnostavimmat ovat 1 Great Winner ja 5 Tengil Face, jotka molemmat olivat molemmat asiallisia Derby-karsinnoissa. Great Winner jäi alussa sisäradan lähtöpaikalta häntäjoukkoihin ja menetti viimeisessä kaarteessa hieman vauhtia väsyvän takana mutta tuli lopulta hyvin maaliin ja noteerasi kovan keskipitkän matkan tuloksen. Tengil Face puolestaan matkasi omassa karsinnassaan kolmannessa ulkona, josta tuli sitkeästi 900 metrin kirin ilman vetoapua maaliin asti. Voltin vitosrata tuo alkuun omat haasteensa, mutta ehjällä juoksulla Adrian Kolgjinin ajokki voi lyödä luun kurkkuun koville takamatkalaisille.

Juoksunkulku: Great Winner kiihtyy voltista autolähtöä terävämmin ja voi onnistua pitämään juoksuradan hevoset ulkopuolellaan. Tengil Face saattaa ravatessaan ilmaantua kysymään keulapaikkaa. Niin tai näin, paaluhevoset eivät jää odottelemaan takamatkalaisia vaan matkavauhti on tasaisen reipasta.

Pelijakauma: Bo C. (22%) kuuluisi olla näistä asemista lähdön suosikki, niin hyvän etumatkan se saanee alussa pahimpaan haastajaansa Vincent Asiin (32%) nähden. Paalun kaksikon Great Winner (8%)–Tengil Face (9%) peliosuuksissa on muutama pinna kasvunvaraa.

Ranking: A) 12 B) 14,1,5,15,3,2,6,9 C) 10,13,11,8,7,4

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 12
Suuri: 12

Toto75-7

Suosikki: Rivin päättävän kultadivisioonan selvä pelipohja on 1 Perfect Spirit. Daniel Redenin valmennettavaa lykästi rata-arvonnassa ja keulavoitto on lähellä. Toissa kerralla Visbyssä se voitti keulapaikalta parastaan antamatta ja viimeksi Solvallan tasokkaassa Jubileumspokalenissa se joutui pakittelemaan alussa hännille, minkä jälkeen tehtävä oli toivoton kärkisijojen suhteen. Tällä kertaa vastus on sopiva ja taktiikka ainakin paperilla suoraviivainen - keulaan ja kukat.

Haastajat ja yllättäjät: 10 Racing Mange muistetaan kesäkuun Kymi GP:stä, jossa Joakim Lövgrenin ajokki löi itsensä lopullisesti läpi suuren yleisön tietoisuuteen. Hevonen kiersi 10,5-vauhtisella avauskierroksella 700 metriä kolmatta rataa, kunnes paikka johtavan Next Directionin ulkopuolella irtosi. Siitä hevonen runnoi väsymättömästi selvään voittoon ohjastajan keskittyessä tuulettelemaan hyvissä ajoin ennen maalia. Taustavoimien mukaan kahden kuukauden tauosta huolimatta Färjestadiin tullaan ajamaan kunnolla kilpaa, mikä tekee hyvää sekä kilpailulle, että Racing Mangen voitonmahdollisuuksille.

7 Heart Of Steel säikäytti pelaajat viime kerran alkulaukallaan 80-prosenttisena suosikkina, mutta paikkasi laukan vahvasti ja niittasi lopussa varmaan voittoon. Toissakerralla ruuna kilpaili suosikin tapaan Jubileumspokalenissa, jossa seurasi kirissä voittanutta Who's Whota ja nousi 11-vauhtisella päätöskierroksella neljänneksi. Lähtöpaikka on hankala, mutta juoksun onnistuessa Johan Untersteinerin ajokki on vahva voitontavoittelija.

Suosikkikolmikon takanakin on mielenkiintoisia haastajia. 8 Baron Gift on kanuunakunnossa, mutta lähtöratatuuri on umpisurkea. 2 Reckless on väkivahva kilpailija, jolle toivematka olisi vielä kierros lisää. Lähtöpaikka on paras mahdollinen ja ylivauhdin sattuessa yksi mahdollisista. 4 Ferrari Sisu varustetaan nyt ensimmäistä kertaa jenkkikärryillä ja taustavoimat toivovat siitä lisää lähtönopeutta. Mainetta ja mammonaa kertyi rutkasti viime kerran Derby-hopealla, joten rima nousee nyt nopeasti.

Juoksunkulku: Färjestadin ykkösrata ei ole paras paikka kiihdyttää, mutta Perfect Spirit on silti todennäköisin keulahevonen. Heart Of Steel pystyisi heittämään haasteen, jos sillä satsataan alkuun, mutta täydellä matkalla taktiikka saattaa olla hillitympi. Ferrari Sisun lähtönopeus on kysymysmerkki uudella balanssilla ja se voi maustaa osaltaan lähdön käsikirjoitusta. Racing Mange tai Reckless kiertää johtavan rinnalle.
Pelijakauma: Perfect Spirit (58%) on todennäköisestä keulajuoksusta huolimatta ylipelattu, voiton todennäköisyys on hieman alle 50 prosentin luokkaa. Racing Mange (10%) on haastajista maistuvin, peliosuudessa olisi vielä varaa jopa tuplaantua.

Ranking: A) 1 B) 10,7,2,8,4 C) 9,3,11,6,12,5

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 1, 10
Suuri: 1, 10, 7, 2, 8