Ravivihje: Toto64 Solvalla 27.8.2019 – 117593 euroa ekstraa

Julkaistu:

Toto64
Fort Knox johdattaa aarteen äärelle Solvallassa tiistaina?
T64-pelissä on jaossa ekstraa 117 593 euroa. Solvalla tarjoilee tiistai-iltaan mielenkiintoiset kohteet, eikä rivikään vaikuta ihan yhtä selväpiirteiseltä kuin viikko sitten. Kierroksen suurin suosikki Zolly varmistetaan jo pienessäkin systeemissä.

Päivän pankki: 3 Fort Knox (lähtö 4, T64-1)

Pasi Aikion valmentama 3-vuotislahjakkuus kärsi ainoan tappionsa kesäkuussa Gävlen E3-karsinnassa, mutta esitys oli silloinkin vahva. Finaalista se joutui jäämään pois, mutta voitti Örebrossa taas varmasti keulasta. Kauneusvirheeksi jäi loppukurvin ulospäin painaminen, mutta kokolapuilla fokus pysynee nyt paremmin itse asiassa. Ori on osoittanut lähtönopeuttakin, ja keulapaikalta sen ohittaminen on hankalaa.

Päivän pankki: 5 Lady Nadine (lähtö 9, T64-6)

Lady Nadine ratkaisi viikko sitten johtavan rinnalta 10-vauhtisella lopetuksessa helposti. Tehtävä on nyt hieman kovempi, mutta Timo Nurmoksen 5-vuotias on silti vielä rahojensa puolesta edullisesti sarjassa sisällä, joten normaalina siltä voidaan taas odottaa voittoa. Keulapaikka ei ole välttämättömyys, mutta sinnekin tie voi aueta toisessa vaiheessa, jos sisäpuolella intoudutaan ensi metreillä kilvanajoon.

Ideaveto: 7 One Kind Of Art (lähtö 5, T64-2)

Nopea One Kind Of Art on jäänee peleissä Goopin ja Nurmoksen varsojen varjoon, mutta on osoittanut riittäviä otteita. Örebron voiton ruuna puristi johtavan rinnalta ja teki viimeksikin samalta paikalta hyvän suorituksen. Tällä kertaa kärkisijaan vaadittaneen sisäratajuoksua, mutta siihenkin on mahdollisuudet, sillä vastustajilla on autolähdöistä selvästi vähemmän kokemusta.

Ideaveto: 7 Västerbo Jolene (lähtö 7, T64-4)

Juhannuksen startissa ravinsa johtavan takaa kadottanut Västerbo Jolene palasi pari viikkoa sitten pieneltä huoltotauolta ja esitti johtavan takaa myöhään tilaa saatuaan virkeän kirin. 4-vuotias on tähän seuraan kyvykäs menijä ja voi hyvänä lähtijänä hankkia ulkoakin sopivat asemat. Siinä tapauksessa suosikkikin saisi pistellä lopussa tosissaan.

Päivän pommi: 9 Magnificent Tooma (lähtö 5, T64-2)

Toukokuun startin jälkeen ruunattu 3-vuotias on alkanut tehdä tulosta. Färjestadin suoritus oli jo asiallinen ja viimeksi Jarno Koskelan ajokki punnersi 2. ulkoa 11,4-vauhtisella 700 metrin kirillä lopussa ykköseksi. Vastusta riittää, mutta pienellä peliosuudella Magnificent Tooma kannattaa mahduttaa mukaan kupongille.

Päivän pommi: 3 Ghostintheshell (lähtö 6, T64-3)

Timo Nurmoksen 3-vuotiaan otteissa on tulevan huippuhevosen leima. Kahdella varsin rennolla voitolla aloittanut tamma palasi yhden hutistartin jälkeen päiväjärjestykseen toissa kerralla, kun se teki takajoukoista vahvan kirin. Viimeksi kiritilat eivät auenneet lopussa ja 12-tulos syntyi helpon näköisesti. Menestyminen ei tulisi tasokkaassa seurassakaan suurena yllätyksenä.


Toto64-1

Illan pääpeli käynnistyy kovalla kaksinkamppailulla. 3 Fort Knox ja 5 Bythebook kohtasivat jo E3-karsinnassa Gävlessä kesäkuun puolivälissä ja silloin jälkimmäinen piti keulasta ulkopuolella ravanneen Pasi Aikion suojatin takanaan. Tällä kertaa lähtöasetelmat ovat toisinpäin ja Fort Knox juossee keulassa. Kun lähtö ei ole kauden tärkein, saatetaan Erik Adielssonilla nähdä Bythebookin takana varovaisempikin taktiikka. 1 Alert Kronos voi juosta lähimpänä em. kaksikkoa ja olla sitä myöten kiinni totosijassa.
A) 3, 5 B) 1, 7, 4 C) 2, 9, 8 D) 6

IS-pelisuositus - Toto64-1

Pieni: 3
Suuri: 3

Toto64-2

3 No Pressure aloitti Solvallassa parijonosta kolmossijalla, mutta erkani viimeksi keulasta selvään voittoon. Lähtönopeuttakin löytynee, joten hyvältä paikalta ori on ykkösrankkaus. 8 Civilon otti kesäkuun voitot johtavan rinnalta ja 3. ulkoa. Käyrä voi olla edelleen ylöspäin. Lähtönopeutta osoittanut 7 One Kind Of Art kuuluu myös aikaisin mukaan. Yllättäjistä kiinnostaa ruunauksen myötä parantanut 9 Magnificent Tooma.
A) 3, 8, 7 B) 9, 2, 5, 10 C) 6, 1, 12, 11 D) -

IS-pelisuositus - Toto64-2

Pieni: 3, 8, 7, 9
Suuri: 3, 8, 7, 9

Toto64-3

1 Zolly kipusi Eskilstunan E3-finaalissa kaukaa 6. ulkoa toiseksi ylivoimaisen Mascate Matchin takana. Heinäkuussa Mattias Djusen tamma on ollut kahdesti poissa, joten iskukyky on nyt kysymysmerkki. Suurena suosikkina siihen ei tee mieli luottaa, kun keulapaikkakaan ei sisältä ole saletissa. Djuse tuskin on kiinnostunut erityisen aggressiivisesta taktiikasta, jos joku muu on alussa nopeampi. 3 Ghostintheshell vaikuttaisi olevan menossa selvästi ylöspäin suoritustasollaan, eikä ole ulkona. 2 Diana Zet oli vakuuttava voitoissaan, mutta uupui viimeksi kuolemanpaikalta. Se lähtee liukkaasti ja voisi normaalina riittää pitkälle. 6 Alexi Quick on aloittanut erittäin ilmavilla voitoilla, mutta vastus kovenee nyt tuntuvasti. Mielenkiintoinen silti. 7 Schweppes ratkaisi viimeksi 3. ulkoa reippaassa lopetuksessa niukasti, mutta paikka on hieman hankala. 12 Award Kronos kadotti E3-finaalissa ravinsa johtavan takaa loppukurvissa ja on ollut sittemmin tauolla. Kapasiteetti on kova, mutta näistä asemista taktiikka voi olla tässä vielä varovainen.
A) 1 B) 3, 2, 6, 7, 12, 9, 5 C) 10, 4, 11, 8 D) -

IS-pelisuositus - Toto64-3

Pieni: 1, 3
Suuri: 1, 3, 2, 6, 7, 12, 9, 5

Toto64-4

5 Wishing Noon punnersi Rättvikissä 5. ulkoa voittajaksi 13-lopetuksella ja hallitsi viimeksi keulapaikalta. Lähtö ei ole erityisen kovatasoinen tälläkään kertaa, joten kolmas peräkkäinen on mahdollinen kun johtopaikkakin häämöttää. 7 Västerbo Jolene vaikuttaa selkeältä ykköshaastajalta, sillä virekin voi olla startti kropassa entistä terävämpi. 8 Frozen Elsa ei ole häikäissyt viime starteissa, mutta vastuskin on ollut kova. Tällä kertaa se voi ulkoradasta huolimatta olla korkealla. 9 Red Alert W.F. tuli Visbyssä sisältä asiallisesti perille ja voisi kolkutella hyvällä reissulla kärkisijoja. 3 Zsa Zsa Kronos on ollut tähän asti selvä pettymys.
A) 5, 7 B) 8, 9, 3, 2, 10, 4 C) 1, 11, 12, 6 D) -

IS-pelisuositus - Toto64-4

Pieni: 5, 7
Suuri: 5, 7, 8, 9

Toto64-5

8 Voltaire Gifont teki kesällä todella vahvoja suorituksia, ja jos vire on pieneltä paussilta lähellekään samanlainen, voitto on ulottuvilla. Jarlsbergissa johtavan rinnalla ravanneen oriin edelle puristivat vain Vitruvio ja Makethemark. 11 On Track Piraten hävisi Solvallassa kalkkiviivoilla ja jatkaa tasaisen varmassa kunnossa. Jälleen kärkipäähän. 9 Rajesh Facen vuosi on ollut toistaiseksi mollivoittoinen, mutta 6-vuotiaan peruskapasiteetti on kova, eikä se ole unohdettavissa nytkään. 4 Peder Mykla on esittänyt paalun hevosista parasta virettä, muttei ole hevosena kovin ihmeellinen. Björn Goopin avulla se voi toki saada neloseltakin keulat. 2 Ferrari Riverin ravi on heikentynyt hieman loppua kohti taaempaa kiertäessä, mutta nyt ori voisi päästä lähemmäs kärkeä. 6 Araw Hossin suoritus tauolta oli tasainen, mutta juoksuradan hyödyntäessään sekin voi saada nyt suotuisamman juoksun.
A) 8, 11 B) 9, 4, 2, 6, 3, 5, 7 C) 10 D) 1

IS-pelisuositus - Toto64-5

Pieni: 8, 11
Suuri: 8, 11, 9, 4, 2, 6

Toto64-6

5 Lady Nadine pääsi viime tiistaina helpolla, joten siihen peilaten lyhyt starttivälikin sujunee. Jorma Kontio voi ottaa tarvittaessa myös ns. rauhallisen kuolemanpaikan, josta voitto olisi loppua kohti kiihtyvällä vauhdilla otettavissa. 12 I'm Sailing on ohjastajanvaihdoksen myötä mielenkiintoisin vastustaja. Se on osoittanut vahvaa virettä, mutta juoksun juontuminen takamatkalta on tietysti arvoitus. 1 Hersey Boko laukkasi viimeksi loppusuoralla tilaa hakiessaan rintaman takana. Keulasta se voisi vetää pitkäänkin, mutta rinnalta starttaava 2 Symphonie Teemer lähtee myös rivakasti ja omaa taipumusta ylivirkeyteen. 7 Zona O.K:n ja 15 Viscarda Jetin otteista viimeinen puristus on ollut hieman kateissa, mutta onnistuneella reissulla molemmilla on saumoja kärkipäähän.
A) 5 B) 12, 1, 7, 15, 10, 8, 13, 3, 14, 2 C) 6, 9, 11, 4 D) -

IS-pelisuositus - Toto64-6

Pieni: 5
Suuri: 5