Ravivihje: Toto64 Färjestad 12.8.2019

Julkaistu:

Toto64
Maanantai-illan Ruotsin totopelejä ratkotaan Karlstadissa. T64-kierros näyttää mukavan visaiselta kelpo pankkeineen.

Taktinen veto:

Humble Hill on sopiva peruspilari peleihin, eikä kannata tänään tehdä hommasta liian vaikeaa, vaan kannattaa luottaa sopivista asemista liikkeelle pääsevään oriiseen. Myös Lotusathenan koko matkan johto vaikuttaa olevan lähellä, joten voi myös koittaa kahta pankkia. Yhdellä tai kahdella varmalla saa laput pysymään sopivissa merkkimäärissä, ja kun kumpikaan ei ole alustavasti mitenkään liikaa pelattu, on niiden pelissä mukavasti etuakin.

Päivän Pankki: 7 Humble Hill (Lähtö 8, T64-5, T4-3, Päivän Duo-1)

7 Humble Hillin taulu ei välttämättä lupaa onnistumista, mutta ori on kuitenkin huippulahjakas tällaisiin lähtöihin, ja se on kommenttien mukaan palaamassa pikkutauolta hyvässä iskussa. Rattaille istuu vielä Ulf Ohlsson vahvistukseksi, ja lähtöpaikkakin suosii volttilähdössä. Se pääsee rauhassa ja lujaa liikkeelle ulommalta juoksuradalta, ja tehtävä 2640 metrin matkalla vaikuttaa kuin tehdyltä vahvan oriin ominaisuuksille.

Ideavarma: 4 Lotusathena (Lähtö 7, T64-4, T4-2)

4 Lotusathena on kevään aikana siirtynyt Jörgen Westholmilta Oskar J Anderssonin valmennuksen. Tammalla on itseluottamuksen takia ja pisteiden keruunkin vuoksi ajettu tosi helppoja lähtöjä, mutta se on myös näyttänyt voimansa esityksissään uusista käsistä. Viimeksi se joutui pistelähdössä juoksemaankin, kun, mentiin reipasta, mutta silti tuli prässiä. Pistelähtöön oli itseasiassa sattunut yllättävän hyvät hevoset, mutta Lotusathena voitti silti varsin suvereeniin tyyliin. Vastaavalla menolla se johtanee tätäkin lähtöä alusta loppuun, ja saatuaan pari starttia alle se voi vielä parantaakin menoaan.

Ideaveto: 3 Macabeo (Lähtö 4, T64-1)

3 Macabeo oli pienen tauon ja kaikkien kenkien riisumisen jälkeen viimeksi Åmålissa kuin uusi hevonen. Ruuna jäi ensimmäiseksi kaarteeksi kiertämään neljättä rataa ja juoksi sen jälkeen johtavan rinnalla. Se ei saanut otetta Trilly Of Nandosta, mutta tuli vahvalla menolla maaliin saakka, ja ennen kaikkea ravi oli aiempaa sulavampaa. Nyt paikka on sisempänä ja 1000 metrin radan kaarteet sopinevat viime kerran 800 metrin mittaista kaviouraa paremmin. On mielenkiintoista nähdä, millainen Macabeo tänään on. Norjalainen suosikki 6 Thai Exclusive on juossut kovia ikäluokkahevosia vastaan, mutta se ei silti ole tehnyt mitään häikäisevää urallaan, ja suosikki tuntuu yliarvostetulta esimerkiksi juuri Macabeoon verrattuna.


Päivän Pommi: 1 Only One Winner (Lähtö 9, T64-6, T4-4, Päivän Duo-2)

1 Only One Winner kohtasi tämän lähdön 7 Peder Myklan viimeksi Åmålin 800 metrin radalla. Se otti nopeana avaajana keulan ja antoi sen pois toiselle kovalle starttarille eli Pederille, ja sama saattaa toistua tänäänkin. Toisaalta Peder Myklan paikka on nyt monen hyvän avaajan ulkopuolella. Only One Winner joka tapauksessa saa taas hyvän paikan, ja viimeksihän se rutisti ohi lopussa Peder Myklasta. Only One Winner on silti viime kerran kilpakumppaniaan vähemmän pelattu. Sen otteet ovat hieman ailahdelleet, mutta kokonaisuutena kesä ja kevät ovat olleet hyvää menoa, ja viimeksi se oli parempi kuin pitkään aikaan. Täyden matkan tulos 13,3 on kovaa menoa Åmålissa. Vastaavalla tasolla ollaan pitkällä tässä.Suomalaisvaljakot:Lähtö 1

1 Chenille/Kaj Widell

9 Magnificent Tooma/Jarno Koskela (Heikki Koskela)Lähtö 2

12 Muscleman/Jorma KontioLähtö 3

4 Keep Love/Jorma KontioLähtö 4

11 Hot Shot/Kar AikioLähtö 5

6 Vavin Love/Jorma KontioLähtö 6

4 Mr Planner/Kaj WidellLähtö 7

14 Quite A Charm/Kaj WidellLähtö 8

12 Cool On Photos (FI)/Jorma Kontio (Katja Melkko, omistaja ja kasvattaja Järvelä Aki ja Myllymäki Maarit, Suomi)Lähtö 9

9 Whisky Akema/Jorma KontioLähtö 10

3 Girlpower Sisu/Jarno Koskela (Heikki Koskela)


IS-pelisuositus

Pieni
Toto64-1: 6, 3, 2
Toto64-2: 2, 1, 8
Toto64-3: 7, 3
Toto64-4: 4
Toto64-5: 7
Toto64-6: 4, 7, 1, 5
Hinta: 7,20 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto64-1: 6, 3, 2
Toto64-2: 2, 1, 8
Toto64-3: 7, 3
Toto64-4: 4, 7
Toto64-5: 7
Toto64-6: 4, 7, 1, 5, 6
Hinta: 18,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi