Ravivihje: Toto64 Jägersro 16.7.2019

Julkaistu:

Toto64
Malmön Jägersrossa ravataan parista vajaasta lähdöstä huolimatta erittäin hyvätasoiset ja mielenkiintoiset kohdelähdöt.
Jägersron T64-peli alkaa poikkeuksellisesti lähdöstä kaksi ja starttaa kello 21.05. Jägersron raveissa riittää seurattavaa läpi illan aina yöhön saakka, sillä ravien viimeinen lähtö starttaa vasta kello 00.04.

Taktinen veto

Kierros vaikuttaa pääasiassa hyvin selväpiirteiseltä ja vankat tukipilarit helpottavat päätöstä vetää tämän iltaiset rivit ainoastaan ylimpään T6-voittoluokkaan, jolloin osuessaan päävoittoon lunastaa 2,5-kertaisesti.

Päivän varma 1: Upset Face (Lähtö 3, T64-2)

Ruotsin ja koko ravi-Euroopan huippuihin pitkään kuuluneen Mosaique Facen nuorella kolmevuotiaalla velipojalla 1 Upset Facella on vielä pitkä matka isoveljensä saappaisiin, mutta niin lupaavasti on Upset Face uransa avannut, että oriilta on lupa odottaa mitä tahansa. Ensimmäiset viisi starttia ori vei nimiinsä hienolla tyylillä. Ensimmäisen tappion hevonen koki viime startissa, Breeders Coursen finaalissa. Hevosta ohjastanut Lutfi Kolgjini teki mitä lupasi, eli ajoi keulapaikalta niin pitkään kuin peli vetää. Veto kantoi hurjan Axl Rosen prässin alla neljänteen sijaan, mutta raskaalla radalla kova 12-tulos täydelle matkalle kertoo oriin kovasta kapasiteetista. Tänään tie vie jälleen kohti keulaa, mistä kolmevuotias lupaus ei ole normaalina ollessaan lyötävissä.

Päivän varma 2: 1 Spartan Kronos (Lähtö 5, T64-4, T4-2)

Superlupaus 1 Spartan Kronos on taistellut lupaavan uransa aikana lukuisia kertoja ongelmia vastaan ja nyt kahdeksan vuoden ikään varttunut ori on tulossa uudelleen takaisin. Muun muassa viisivuotiaana kotiratansa Jägersron suuren kansainvälisen lähdön Hugo Åbergs Memorialin suosikkeihin Propulsionia ja kumppaneita vastaan lukeunut Spartan Kronos jahtaa tästä Åbergs Nästa -lähdöstä paikkaa jälleen loppukuusta ajettavaan suurlähtöön. Conrad Lugauer tähtää suojatillaan sisäradalta keulajuoksuun, minkä jälkeen ori olisi vaikeasti lyötävissä. Alustavasti hevosta on pelattu vain 45 prosenttia. Mainio varma!

Ideaveto: 1 Betula Derm (Lähtö 2, T64-1)

Hyvältä paikalta matkaan ampuva 1 Betula Derm ei ole luokaltaan lähdön paras hevonen, mutta mailin matkalla kovaa avaava tamma maistuu pelimielessä tällä kertaa. Jägersron vierailulla huhtikuussa hevonen runnoi johtavan rinnalta komeaan yllätysvoittoon. Viime vierailulla Malmössä tamma oli keulasta täydellä matkalla toinen. Tällä kertaa Ken Ecce saanee päättää, ajaako hän tammalla keulasta vai esimerkiksi johtavan takaa. Jägersron keulapäätä suosivalla radalla varmasti hyvän juoksun saava Betula Derm on alustavalla 12 prosentin peliosuudella liian vähän vedetty, vaikka lähdössä on hyvä taso 4 Spartak Facen ja 2 Nyhetin johdolla.

Päivän pommi 1: 11 Elcamino Dimanche (Lähtö 6, T64-5, T4-3, PD-1)

Robert Berghin suojatti 11 Elcamino Dimanche on arvottu ikävälle piippuhyllyn paikalle, mutta siitä huolimatta ruunan alustava peliosuus kaksi prosenttia on liian vähän. Åbyssä ruuna teki asiallisen juoksun keulasta häviten ainoastaan selästä kytänneelle Pelle Barossolle. Toissa kerralla hevonen laukkasi heti lähtöön. Viimeksi Halmstadissa hevonen juoksi sisärataa pitkin tullen voimat tallessa maaliin. Mikäli ruuna saanee jonkinlaisen juoksun huonolta paikalta, pystyy se järjestämään yllätyksen.

Päivän pommi 2: 4 Floats Cesna (Lähtö 7, T64-6, T4-4, PD-2)

4 Floats Cesna menettää alun hitautensa takia ikävästi metrejä, mutta viime starttien tapaisia vihaisia loppuvetoja tehdessään pystyy tamma yllättämään. Jägersrossa tamma juoksi sisärataa pitkin, mistä hevonen kiri vihaisesti tilat saatuaan. Toissa kerralla Vaggerydissa Floats Cesna teki mitä pystyi kiriessään hienosti kolmanneksi. Viimeksi Diamantstoetin finaalissa tamma jäi voimissaan rintaman taakse pussiin. Alustava kahden prosentin peliosuus on liian vähän!


IS-pelisuositus

Pieni
Toto64-1: 1, 4, 6
Toto64-2: 4
Toto64-3: 10, 3, 8, 7, 5, 9
Toto64-4: 1
Toto64-5: 7, 6, 11
Toto64-6: 12, 1, 2, 7, 4
Hinta: 27,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto64-1: 1, 4, 6, 7
Toto64-2: 4
Toto64-3: 10, 3, 8, 7, 5, 9
Toto64-4: 1
Toto64-5: 7, 6, 10, 11, 5, 2
Toto64-6: 12, 1, 2, 7, 4
Hinta: 72,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi