Ravivihje: Toto64 Mantorp 15.4.2019

Julkaistu:

Toto64
Zourane Kronos on Mantorpin Toto64-kierroksen pitävä pankki.
Varmojen hakeminen peleihin on usein työn ja tuskan takana, mutta välillä pelaajien tehtävä on myös äärimmäisen helppo. Mantorpin Toto64-pelissä ei avauskohteen voittajasta pitäisi olla kahta sanaa, sillä debyyttistartistaan lähtien häikäissyt Zourane Kronos on muille yksinkertaisesti liian kova lyötäväksi.

Taktinen veto

Zourane Kronos kerää syystäkin jättiprosentit, eikä leveiden systeemien laatiminen pelkästään sen varaan liene tällä kierroksella hyvä taktiikka. Paremman lopputuloksen voi tuoda huippukuntoisen Victoria Lanen ottaminen toiseksi varmaksi ja pelien pitäminen suht’ kapeina. Neloset jäävät isolla todennäköisyydellä ilman voitto-osuutta, joten pelkän päävoittoluokan rastaaminen tuntuu järkevältä.

Päivän Pankki 1/Hyvä Suomi! -veto: 7 Zourane Kronos (Lähtö 4, T64-1)

7 Zourane Kronos ei ole kuuden startin mittaisella urallaan juuri virheitä tehnyt. Ainoassa tappiojuoksussaankin tamma starttasi mailille radalta 12 ja teki toivottomista asemista hurjan kirin kärkiparin tuntumaan.

Useimmiten Timo Nurmoksen suojatti on kovana lähtijänä päässyt keulaan hallitsemaan tapahtumia. Niin viimeksi Solvallassakin, kun Muscle Hillin tytär piti 09,1/400m lopetuksessa muun porukan vaivatta takanaan.

Jorma Kontio lataa jälleen startista eteenpäin kärkipaikka mielessään, eikä sisäpuolen arkisemmilla vastustajilla liene halukkuutta suursuosikille vastailla. Jättiprosenteista huolimatta tuntuu Zourane Kronoksen varmistaminen turhalta.

Päivän Pankki 2: 9 Victoria Lane (Lähtö 8, T64-5, T4-3, Päivän Duo-1)

Jos tuntuu Zourane Kronos Toto64-peliin varmalta voittajalta, niin ei 9 Victoria Lanenkaan luulisi viime startin perusteella lähtöään häviävän.

Esitys Jägersrossa oli huikea, sillä tamma jäi päätöskierroksen alussa porukan hännillä väsyvään selkään ja menetti täysin tuntuman kärkiporukkaan. Lyhyellä matkalla ei tuollaisten vaikeuksien jälkeen ole yleensä voittoon asiaa, mutta Victoria Lane liikkui aivan eri tahtia kuin muut ja käänsi päätössatasella homman vieläpä helposti edukseen. Viimeiset 800 metriä Joakim Lövgrenin suojatti lopetti peräti 09,8-kyytiä.

Takarivistä tamma on juoksunkulun suhteen taas hieman muiden armoilla, mutta hyvien avaajien takaa ei Victoria Lanen pitäisi ainakaan viimeisten joukkoon jäädä. Jos Lövgrenin ajokilta irtoaa taas alle 1.10-vauhtinen kiri, voittoon on erinomaiset saumat.

Ideaveto/Hyvä Suomi! -veto: 6 Nika (Lähtö 7, T64-4, T4-2)

Suomalaissyntyinen 6 Nika näytti joulukuun voittojuoksuissaan, että siltä löytyy kapasiteettia huomattavasti korkeampiin sarjoihin. Eskilstunassa tamma oli toiselta ilman vetoapua täysin ylivoimainen ja kiri Solvallassa komealla 11,3/700m lopetuksella ohi kyvykkään Viking Brodden.

Eskilstunan tauoltapaluussaan Olga Sehlovan ajokki laukkasi puolitoista kierrosta ennen maalia, mutta kulki kaukaa takaa viim. 1200 metriä komeasti 12,4-kyytiä ja nousi vielä mukaan kärkiporukkaan. Viimeksi Nika kärsi matkalla liikenneruuhkista ja laukkasi hännillä voimissaan 500 metriä ennen maalia.

Kokonaan hevosen piikkiin ei viime starttien hyppyjä voi laittaa ja amatöörikuskilla on juoksun onnistuminen nytkin hieman tuureissaan. Ravin maittaessa Nika kuitenkin nähdään hyvin todennäköisesti voittomatsissa.

Päivän Pommi: 8 Whisky Akema (Lähtö 6, T64-3, T4-1)

Toto64:n kolmoskohteessa voi hyvin käydä niin, että suosikki 5 Mack Dragan ei saa mitenkään ilmaiseksi kärkipaikkaa haltuunsa. Ainakin 2 Mr Lindy lienee kiinnostunut vetotöistä, eikä ulkona piikkitaistosta ole myöskään prosenteissa aliarvostetuksi jäävä 8 Whisky Akema.

Claes Svenssonin valmennettava on startannut viimeksi uudenvuoden aattona, mutta pelaajat tuskin muistavat hevosen olevan yleensä hyvä suoraan tauolta. Jo kahtena keväänä ruuna on voittanut heti ensimmäisen kilpailunsa palattuaan muutaman kuukauden paussilta. Melko tarkkaan vuosi sitten Örebrossa Whisky Akema lähti matkaan vastaavalla kasinumerolla ja riisti ensimmäisessä kurvissa keulat niinkin kovalta avaajalta kuin Urgent Callilta. Loppu oli ruunan varmaa hallintaa.

Tällä kertaa johtopaikan hakeminen voi maksaa paljon, mutta nopeudellaan Kim Erikssonin ajokki pystyy joka tapauksessa saamaan hyvät asemat kärjen läheltä.


IS-pelisuositus

Pieni
Toto64-1: 7
Toto64-2: 6, 1
Toto64-3: 5, 8, 2, 4
Toto64-4: 6
Toto64-5: 9
Toto64-6: 3, 6, 10
Hinta: 2,40 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto64-1: 7
Toto64-2: 6, 1
Toto64-3: 5, 8, 2, 4, 6, 9
Toto64-4: 6, 5, 7, 10, 13, 9, 4
Toto64-5: 9
Toto64-6: 3, 6, 10
Hinta: 25,20 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi