Ravivihje: Toto65 Vermo 13.1.2021

Julkaistu:

toto65
Sääennusteen mukaan viime vuorokausien raju lumisade vihdoin hellittää pääkaupunkiseudulla päivän mittaan ja pakkanen kiristyy. Avauskohteen Tanpopo on vihjeen tukipilari talvisissa olosuhteissa.

Toto65-1

Kierroksen käynnistävässä lämminveristen ykkössarjassa juoksee vain kuusi hevosta, mutta tasoa silti piisaa kovien menijöiden taistossa. Lähdössä nähdään jopa sellainen erikoisuus, että voitosta voittoon viime kuukausina viilettänyt 2 Joseph Boko putoaa vihjeissämme suosikin paikalta haastajaksi.

Suosikki: Kärkirankkaus on SM-kolmonen 6 Tanpopo, joka voitti huoltotaukonsa jälkeen molemmat joulukuun juoksunsa varmoin ottein piikkipaikalta. Kilpailut ovat varmasti nostaneet tuulennopean ruunan virettä, ja sillä on nytkin hyvä sauma päästä kärkipaikalle, joka ei ole kuitenkaan suinkaan mikään ehto sen voitolle. Tanpopo ei ole mikään ”saletti” varma Joseph Bokoa vastaan, mutta saa mennä systeemien tukipilarina parempien vaihtoehtojen puutteessa.

Haastajat: Ylempänä mainittu Joseph Boko hakee seitsemättä peräkkäistä voittoaan. Koska sen vastus kovenee ylisarjassa, putken jatkuminen on selkeästi vaarassa. Kaikilta juoksupaikoilta voitellut voimamenijä on saanut koko ajan nopeutta lisää, eikä kehityskykyisen hevosen rajat nouse vastaan vielä näissäkään sarjoissa.

Tallikaverukset 1 Mr Big Star ja 3 Dickson Shadow mielivät myös voittajaesittelyyn ja voivat olla merkittävässä roolissa jo juoksunkulun kannalta. Kumpikin pystyy avaamaan reippaasti.

Dickson Shadow yllätti viimeksi suosikki Look Completen jo kiihdytyksessä, mikä tasoitti sen tietä voittajaesittelyyn. Keulavoitto ei lopulta tullut niin vakuuttavaan tyyliin kuin edellisten juoksujen perusteella olisin saattanut kuvitella, mutta paha T75-lähdön sankaria on moitiskellakaan ykkössijan jälkeen.

Kesän jälkeen kohti omaa tasoaan noussut Mr Big Star oli välillä sairauspaussilla, jonka jälkeen nappasi kiri- ja keulavoiton. Viimeksi ori antoi kova vastuskin huomioiden turhan paljon periksi kuolemanpaikalta, mutta tuskinpa siinä sen kummempaa vikaa oli, koska se jatkaa näin nopeasti. Mr Big Star saa tällä kertaa helpomman reissun.

Yllättäjä: Kärkikahinoissa viime aikoina viihtynyt 5 Noble Boy S oli suorastaan mainio viimeksi Dickson Shadow’n voittojuoksussa, jossa se kiritti tätä loppuun asti, vaikka joutui taivaltamaan 2600 metrillä kuolemanpaikalla. Ruunaa ei voi väheksyä tässä kovemmassakaan sakissa.

Pelijakauma: Oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: Dickson Shadow avaa auton takaa johtoon, mutta päästänee Tanpopon eteensä halkomaan tuulta. Mikäli Dickson Shadow’lla ajettaisiin keulasta, kilpailu menisi varsin mielenkiintoiseksi.

IS-pelisuositus - Toto65-1

Pieni: 6
Suuri: 6

Toto65-2

Suosikki: Liukkaasti avaava ja jälleen kerran luultavasti keulaan pääsevä 6 Callela Socrates on niukka kärkirankkaus. Vasta 6-vuotiaana viime vuonna kilpailemisen aloittanut ruuna on pärjännyt jatkuvasti hienosti. Se on jäänyt 14 startissaan vain kahdesti kolmen parhaan joukosta. Callela Socrates putosi toissa kerralla loppumetreillä keulasta kolmanneksi, mutta piti viimeksi asemansa, vaikka selästään maalisuoralla iskenyt vastustaja ehtikin aivan rinnalle.

Haastajat: Jotkut voivat pitää myös 3 Salty Dogia suosikkina, eivätkä he ole suinkaan hakoteillä. Vahva menijä näytti toissa kerralla Vermossa pystyvänsä lyömään Callela Socratesin, kun se runnoi vastustamattomasti tämän ohitse voittoon 700 metrin kirillään 3. ulkoa. Jos oriin tietäisi varmuudella ravaavan koko matkan, se olisi kärkirankkauksemme, mutta joka toisella kerralla laukannut hevonen jää epävarmuutensa vuoksi haastajaksi. Viime keskiviikkona se hyppäsi jättisuosikkina heti startissa hylkäykseen. Joululukuun alun laukka johtui valmentajan mukaan pito-ongelmista.

2 Jetset Vice alkoi viime vuoden lopulla parantaa roimasti otteitaan ja on huippuasemistaan myös yksi voiton tavoittelijoista. Ruuna voitti toissa kerralla oikein hallitusti piikistä ja kiri viikko sitten Vermossa 5. ulkoa hyvällä ajalla kolmanneksi voittoon jyränneen Mr Big Moneyn vanavedessä.

Yllättäjät: Paljon viime sijoituksiaan parempi 5 Marlon Dee on lähdön kuuma tipsi. Se kiri toissa kerralla viimeiseltä sijalta mainiosti neljänneksi kovien hevosten tuntumaan ja oli parempi kuin esimerkiksi edessään kirinyt ja laukalle loppukaarteessa taipunut Salty Dog. Viimeksi ruuna eteni 3. ulkoa 700 metrin kirillään voittotaistoon, mistä laukkasi maalisuoran puolivälissä, kun oli loppumatkalla hiukan epävarmalla ravilla. Marlon Deellä on viime juoksun jälkeen yksi poisjäänti alla (kts. tallikommentit), mutta jos se ei näy negatiivisena asiana, hevosen menestys ei saa yllättää.

4 Almost One Year teki syksyllä uusista käsistä mukavia juoksuja kovissa porukoissa ennen kuin joutui sairaustauolle. Hevosen viimeisen takasuoran alussa alkanut kiri joulun alla Vermossa katkesi jo loppukaateen alussa, kun se joutui 4. radalle, mutta startin ansiosta siltä voi odottaa pontevampia otteita. Ruunan kyvyt riittävät korkealle.

Pelijakauma: Callela Socrates ja Jetset Vice ovat ylipelattuja. Marlon Dee on järkyttävän alipelattu ja myös Almost One Year on liian vähällä huomiolla.

Juoksunkulku: Radoilla 1-2 ja 5-6 on hyvät avaajat. Callela Socrates on todennäköisin keulahevonen ja Salty Dogile kävisi kuolemanpaikkajuoksukin.

IS-pelisuositus - Toto65-2

Pieni: 3, 5
Suuri: 6, 3, 5

Toto65-3

Suosikki: 11 Arnie’s Emilie teki välillä jopa häikäisevän hyviä juoksuja. Vaikka tamma paineli viime keskiviikkona hänniltä ennätyksensä, se ei ollut aivan parhaimmillaan loppusuoralla viitossijaan päättyneessä juoksussa. Tamma eteni toissa kerralla etusuoralla 2. radalle ilman vetoapua, mutta oli jättisuosikkina aseeton voittajan loppukirin edessä. Lähtö on sopiva parhaimmillaan tosi vahvoihin suorituksiin pystyvälle Arnie’s Emilielle, ja sillä on melko hyvä sauma palata voittopolulle.

Haastajat: 1 Listas Tequila avasi Suomen-uransa asiallisella juoksulla. Tamma kiri 4. ulkoa selväksi kakkoseksi murskavoittoon edenneen Rainbow Giantin jälkeen. Jos Listas Tequila vielä hiukan terävöityy startin ansiosta eikä jää pussiin, se on varmasti nytkin kärkihevosia.

6 African Queen ei ole kulkenut sukunsa edellyttämällä tavalla, mutta kohtalaisia juoksuja tehneellä tamma on mahdollisuus kiillottaa mainettaan keskiviikkona. Suosikki Nashville Nancyn poisjäännin myötä se saattaa päästä jopa johtopaikalle. African Queen seuraili toissa kerralla tarkalla sisäratareissulla totoon ja viimeksi sen 600 metrin kiri 3. ulkoa kantoi tasaisesti kolmossijan tuntumaan.

Hyviä sijoja jatkuvasti naputelleen 10 Ranch Rocky Roadin kunto pitää perjantain välistartin perusteella. Hevonen kiri asiallisesti kolmanneksi porukan perältä, mutta kärkikaksikko meni jo menojaan, kun tamma pääsi tulemaan loppukaarteessa.

Yllättäjä: 2 Hocuspocus Avengerin juoksut eivät ole onnistuneet paussin jälkeen. Se tuli ensimmäisellä kerralla sisäratareissulla pussissa maaliin ja jäi viimeksi ihmeellisesti muista jo ennen lähtölinjaa. Tammaa kannattaa ainakin seurata.

Pelijakauma: Arnie’s Emilie on hiukan liian suuri suosikki ja myös Listas Tequilaa on rastittu liikaa. African Queen ja Hocuspocus Avenger ovat edullisia merkkejä.

Juoksunkulku: African Queen pääsee poisjääntien myötä johtamaan laumaa.

IS-pelisuositus - Toto65-3

Pieni: 11, 1, 6, 10, 2
Suuri: 11, 1, 6, 10, 2

Toto65-4

Suosikki: Kovalla voittoprosentilla kilpaileva ja voittonsa pääsääntöisesti piikkipaikalta ravannut 9 Vuaran Suvetar on normaalia oudomman tehtävän äärellä takarivistä. Lähtöpaikka ei vie kehityskykyiseltä tammalta suosikin viittaa, mutta varmaksi emme sitä suosittele. Vuaran Suvetar pystyy kyllä tulemaan takaakin, mutta omat kiemuransa lähtöpaikka voi sille aiheuttaa. On mielenkiintoista nähdä, yritetäänkö suosikilla läpi huippunopean ykkösradan hevosen perästä vai pelataanko sillä esimerkiksi pussitusriskin välttämiseksi varman päälle ja startataan paljon hitaamman kakkosradan vastustajan perästä.

Haastajat: 5 Rallin Muisto on lähdön todellinen voimapesä. Kovaan kuntoon kohonnut ruuna on kuitenkin niin paljon Vuaran Suvetarta epävarmempi ja tasavauhtisempi, että se jää haastajaksi normaalimatkalla. Se on menestynyt viime aikoina aina, kun on malttanut ravata ja välillä laukkojenkin kera. Rallin Muisto teki marras- ja joulukuussa todella vakuuttavat juoksut Vermon pitkillä matkoilla. Viimeksi se laukkasi Forssassa viimeisen takasuoran alussa, kun oli vähän aikaisemmin ampaissut kiriinsä 2. ulkoa, mutta ehti vielä sen jälkeen vauhdikkaalla nousullaan neljänneksi.

Vuoden ensimmäisissä starteissaan kakkoseksi väkevillä juoksuilla kuolemanpaikalta taistelleen 7 Häyrilän Heron paikat ovat hyvin auki maanantai-illan välistartin ansiosta. Suoritusvarma ruuna kiersi etusuoralla 2. radalle ilman vetoapua, mistä ei uhannut lopussa johtanutta nousukuntoista Mitoria, mutta löi varmasti muut kilpakumppaninsa.

2 Tohtori voitti vuodenvaihteen kynnyksellä täydellisesti onnistuneella reissulla täpärästi selvästi tätä sopivamman Vermon tynkälähdön, mutta tässä sakissa ruunan voitto tulisi yllätyksenä. Se taivalsi lauantaina Lahdessa kärkijoukossa, mistä riitti tasapaksulla lopetuksellaan pikkurahoille.

Yllättäjät: 8 Mattilan Miina teki joulukuussa Teivon starteissaan hyvät esitykset keulasta, muttei ole niiden jälkeen tsempannut selkäjuoksuilla samalla tavalla. Vaikka tamma joutuu lähtemään ulkoradalta, sillä on sauma päästä jopa mielipaikalleen, koska muilla eturivin hyvillä avaajilla ei välttämättä haluta ajaa väkisin keulasta.

Tulosrivejään vaarallisempina kilpailleet tallikaverukset 6 Kunnaan Tähti ja 10 Perusliksa viimeistelivät kuntoaan toissa iltana Magic Monday -raveissa. Kunnaan Tähti laukkasi pienessä lähdössä lyhyesti 1. takasuoralla, mutta pääsi myöhemmin 2. ulos, mistä kurotti kalkkiviivoilla ykköseksi. Ruuna näytti osaamistaan jo joulun alla Teivossa, kun jyräsi kuolemanpaikalta eleettömästi selvään voittoon.

Perusliksa nousi samassa MM-lähdössä 1200 metriä ennen maalia 2. radalle ilman vetoapua, mistä sinnitteli ihan hyvin kärkiryhmässä kolmanneksi. Sitä ennen se kulki todella hyvin pahan alkulaukkansa jälkeen Vermossa ja hävisi kakkossijan vasta maalikuvan perusteella.

3 Hyvännäköinen voi napata jälleen tasaisuudellaan mukavan sijan, mutta voittoja varten se kaipaisi vielä vähän rutistusta lisää loppuun. Se hävisi viimeksi vain niukasti Häyrilän Herolla, mutta sai tosin selvästi tätä helpomman reissunkin.

11 Montsan Vippi nousi toissa kerralla hänniltä reippaassa lopetuksessa tasaisella kirillään kuudenneksi ja kamppaili lauantain T75-lähdössä kuolemanpaikalta ihan sisukkaasti sijan verran ylemmäksi. Varma suorittaja voisi ohittaa kovavauhtisessa juoksussa useita vastustajiaan.

Mahaongelmiensa kanssa syksyllä kamppaillut 12 Vekraus olisi todennäköisesti ehtinyt ykköseksi Tohtorin Vermon voittojuoksussa, jos olisi vapautunut kiriinsä vähän aikaisemmin. Tervehtyneen hevosen kuntokäyrän suunta on oikea, mutta kurja lähtöpaikka on sen riesana keskiviikkona.

Pelijakauma: Vuaran Suvetar on takarivistä liian suuri suosikki ja myös Tohtori on ylipelattu. Kaikki yllättäjämme ovat sitä vastoin aliarvostettuja

Juoksunkulku: Radoilla 1, 4 ja 8 on parhaat avaajat. Vappujätkä saattaa ponnettoman viime juoksunsa jälkeen laskea Mattilan Miinan eteensä vetotöihin.

IS-pelisuositus - Toto65-4

Pieni: 9, 5, 8
Suuri: 9, 5, 7, 8, 6, 10, 11, 12

Toto65-5

Suomenhevostammojen seitsemän kilpailijan ryhmäajossa kaikille osallistujille on annettava jonkinlainen voittosauma. Suosikin nimeäminen on makuasia ympäripyöreässä tuttujen kilpakumppanien kohtaamisessa.

Suosikki: Ehkä luontevin perusmerkki monelle on joko 4 Vennnelmon Varma tai 7 Hulluduunari. Vennelmon Varma jaksaa raataa ihailtavasti. Vaikka tamma ei ole yltänyt voittoihin aivan viime kilpailuissaan, se on yhä yksi kuumimmista pelihevosista. Vapaalta radalta parhaiten menestynyt hevonen lopetti lauantaina hyvin kakkoseksi Drakenin hallinnoimassa juoksussa, kun pääsi 2. ulkoa vapaaksi maalisuoran alussa.

Lujaa avaava Hulluduunari on vahvoilla, jos onnistuu pääsemään keulaan uloimmalta radalta, vaikka sen vastustajakaartissa on useampi sitä vahvempi kilpasisko. Tamma voitti joulukuussa Lahdessa piikistä lopulta selvästi, kun tiukasti rinnalla haastanut Pöylefanten levisi laukalle maalisuoralla. Hulluduunari on tehnyt viime starteissaan ok-kirit taka-alalta.

Haastajat: IS Ravien mielestä paras idea on kuntoutunut 5 Tähtituula, joka tähtää huippuavaajan ajamana keulaan. Se tuli neljä kilpailua sitten Vermossa kärkiparin Hulluduunari-Vennelmon Varma takana pussissa voimissaan maaliin ja sai toissa kerralla näitä vastaan ansaitun täysosuman sitkeän kirinsä päätteeksi. Tamman viimekertaisen heikko sijoitus kannattaa unohtaa, sillä se menetti käytännössä pelinsä pitkältä takamatkalta heti startissa, jossa jäi toivottoman kauas lauman hännille.

2 Varsovan kunto on timanttia, ja se ansaitsisi useamminkin voittoja. Se kiersi toissa kerralla Vermon tammalähdössä todella väkevästi kärkiparin tuntumaan ja kiri myös viimeksi 4. rataa pitkin hyvin totosijakamppailuun hiukan kovempaa kuin sujuvamman reitin sisempää löytänyt Vennelmon Varma. Varsova on toinen pelihevosemme.

3 Tutun Impin huippuvire on löytynyt. Viime kaudella ilman täysosumia jäänyt voimatamma on voittanut molemmat alkuvuoden starttinsa. Se eteni ensin Vermossa 2. ulkoa niukkaan voittoon 700 metrin kirillään ja ehti viimeksi Seinäjoella väkevällä kirilenkillään lopulta helposti ohi vastustajiensa, vaikka oli välillä tosi kaukana kärjestä. Tamman vastus kovenee viime kilpailuista, mutta niin tekee sen kuntokin.

Yllättäjät: 1 Ciiran Tähti on noussut huippukuntoon, mutta epävarmuus kiusaa sitä. Se oli toissa kerralla kuolemanpaikalta oikein hyvä kakkonen, kun pääsi lähtemään 20 metrin etumatkalta huipputammoihin nähden ja laukkasi viimeksi maalisuoralla, kun haki voimissaan vapaata kiriväylää pussista.

6 Elias Juonetar kohosi mahti-iskuun viime talvena, mutta kesäisin allergiasta kärsivä tamma ei ole vielä yltänyt samanlaiseen menoon. Pakkaskeleistä kovasti hyötyvän tamman kuntokäyrä on kuitenkin nousussa lauantain välistartin perusteella, sillä se tuli siinä ilman kunnon kiritilaa voimia tallella maaliin.

Pelijakauma: Suosikkikaksikkoa on pelattu selvästi liikaa ja lähes kaikki muut tammat ovat niiden varjolla jääneet alipelatuiksi.

Juoksunkulku: Vennelmon Varmalla, Tähtituulalla ja Hulluduunarilla on kova hinku piikkipaikalle, josta kaikki vastaavat hyvin. Tähtituula päässee sinne ilman alkulaukkaa, mutta muussa tapauksessa Hulluduunari suhahtaa johtoon.

IS-pelisuositus - Toto65-5

Pieni: 5, 2
Suuri: 4, 5, 2

Toto65-6

Suosikki: Alkutalvena pari kertaa väläytellyt 2 Touch Me Too pisteli parastaan viime keskiviikon T65-kierroksella, jolla spurttasi 3. ulkoa 500 metrin kirillä ennätysajallaan hallittuun voittoon. Tamma sai itsestään selvästi enemmän irti kuin muutamia päiviä aikaisemmin T75-lähdössä sopivamman kaviouran, lyhyen starttivälin tai jonkin muun syyn takia. Viimeksi Touch Me Toon voitto oli yllätys, mutta nyt se on jo pelaajien kuumin pelihevonen tammalähdössä.

Haastajat: Vauhdikas 4 Bean Dream ehti saada pitkän loukkaantumistaukonsa jälkeen kolme starttia alleen syksyllä ennen 1,5 kuukauden paussiaan. Tamman vire nousi kilpailujen myötä, mutta aivan parhaimmillaan se ei vielä luonnollisesti ollut. Viimeksi se oli keulasta jo hyvä kakkonen kovan No Limit Startin jälkeen.

Kovaluokkaisen 1 Motivated Secondin pitkä kuiva kausi päättyi joulukuun puolivälissä Vermossa, kun se marssi kuolemanpaikalta niukkaan voittoon. Siihen nähden sen jääminen helpomman keulajuoksun jälkeen suursuosikina toiseksi viimeksi Teivossa oli selkeä pettymys. Jos tamma on omalla tasollaan, se pystyy ilman muuta voittoon.

5 I Keep My Word on sijoittunut jatkuvasti hienolla prosentilla totoon, ja sama kaiku voi olla taas sen askelten. Tamma piti Vermon kuolemanpaikkajuoksunsa jälkeen toissa kerralla piikistä ykköseksi ja haastoi viimeksi tiukasti T75:ssäkin juhlineen Rim Bay Orchidean tiukasti tämän rinnalta.

9 Gabriella La Renta seuraili viimeksi hyvällä sisäratareissulla asialliselle sijalle ja voi tehdä saman nytkin, koska pääsee matkaan hyvien hevosten perästä.

12 Nutcracker on ollut jonkin verran tulosriviään parempi, sillä sen juoksut eivät ole onnistuneet ennen lauantain Lahden välistarttiaan. Se sai tulla 3. sisältä sujuvasti ja eteni kiertämättä kakkoseksi lähdössä, jossa muuan muassa suursuosikki menetti pelinsä etusuoran hässäkässä.

11 Hazella on laukkaillut volttilähdöissä ja toissa kerralla siltä lähti kenkäkin. Auton perästä se on paljon varmempi lähtijä, mutta savotta ikävältä lähtöpaikalta on tammalle kivinen.

Yllättäjä: 7 Magnifique Elise on mainio yllättäjäehdokas. Kesällä St. Michel-raveissa kovalla 13,2-tuloksella voittanut tamma on kilpaillut syystaukonsa jälkeen kolmesti, ja sen vire on ollut noususuunnassa. Hevonen levisi toissa kerralla keulataistelussa laukalle ensimmäiseen kurviin mentäessä, revitti sen jälkeen kuolemanpaikalle ja sinnitteli hyvin totosijakamppailussa loppuun asti. Viikko sitten se ei päässyt etenemään metriäkään vapaasti 4. sisältä, joten siltä löytyy varmasti voitonnälkää keskiviikkona.

Pelijakauma: Suosikki on selvästi ylikuumentunut ja lisäksi I Keep My Wordia on kannatettu liikaa. Bean Dream, Motivated Second ja Magnifique Elise ovat oikein edullisia pelihevosia.

Juoksunkulku: Bean Dream ampaisee keskeltä keulaan kiihdytyksessä, ja myös radoilta 1, 5 ja 7 pystytään avaamaan reippaasti. Bean Dream heiluttaa tahtipuikkoa.

IS-pelisuositus - Toto65-6

Pieni: 2, 4, 1, 7
Suuri: 2, 4, 1, 7

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 6
Toto65-2: 3, 5
Toto65-3: 11, 1, 6, 10, 2
Toto65-4: 9, 5, 8
Toto65-5: 5, 2
Toto65-6: 2, 4, 1, 7
Hinta: 24,00 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto65-1: 6
Toto65-2: 6, 3, 5
Toto65-3: 11, 1, 6, 10, 2
Toto65-4: 9, 5, 7, 8, 6, 10, 11, 12
Toto65-5: 4, 5, 2
Toto65-6: 2, 4, 1, 7
Hinta: 144,00 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto65-1
6 Tanpopo 39%
2 Joseph Boko 31%
3 Dickson Shadow 16%
1 Mr Big Star 10%
5 Noble Boy S 3%
4 One Break Broline 1%

Toto65-2
6 Callela Socrates 28%
3 Salty Dog 26%
2 Jetset Vice 18%
5 Marlon Dee 16%
4 Almost One Year 7%
9 Rehab 2,5%
7 Another Trial 1,5%
8 Anything Goes 1%
1 White Cross Bicho 0%

Toto65-3
11 Arnie's Emilie 29%
1 Listas Tequila 26%
6 African Queen 19%
10 Ranch Rocky Road 13%
2 Hocuspocus Avenger 5,5%
8 Proud Ms Cantab 5%
7 Here I Go Again S 2%
9 Arctic Chime 0,5%
3 Por Nie Blues 0%
5 Nashville Nancy 0%
4 Proud Angelique 0%

Toto65-4
9 Vuaran Suvetar 33%
5 Rallin Muisto 19%
7 Häyrilän Hero 11%
8 Mattilan Miina 8%
2 Tohtori 7%
10 Perusliksa 5%
6 Kunnaan Tähti 5%
3 Hyvännäköinen 3%
12 Vekraus 2,5%
11 Montsan Vippi 2,5%
4 Melkeri 2%
1 Vappujätkä 2%

Toto65-5
4 Vennelmon Varma 24%
5 Tähtituula 20%
7 Hulluduunari 20%
2 Varsova 16%
3 Tutun Impi 10%
1 Ciiran Tähti 5,5%
6 Elias Juonetar 4,5%

Toto65-6
2 Touch Me Too 38%
4 Bean Dream 17%
1 Motivated Second 16%
5 I Keep My Word 12%
7 Magnifique Elise 9%
9 Gabriella La Renta 2,5%
3 Explosive Diablo 2%
11 Hazella 1%
12 Nutcracker 1%
8 Amour Mirage 1%
10 Simon Angel 0,5%
6 First Wild 0%