Ravivihje: Toto5 Oulu 29.11.2020

Julkaistu:

TOTO5
Cradled In Love on Oulun Toto5-pelin kiinnostavin varmahaku.

Toto5-1

Suosikki: Toto5-avauksen hevoset eivät ole viime aikoina voitoilla juhlineet. 10 Cradled In Love on kerännyt lähdön hevosista tänä vuonna selvästi eniten totosijoja ja menestynyt tätä kovemmissakin lähdöissä. Tamma kisasi perjantaina Ylivieskassa ja sijoitus oli heikko, mutta hevoselle jäi passiivisen taktiikan jäljiltä paljon jossiteltavaa.

Haastajat: 2 Sorella Aggiornata on yllättävänkin selvä pelisuosikki, sillä vaikka tamma on tehnyt asiallisia juoksuja, niin loistokkuudesta ei voida viime esitysten suhteen puhua. Viimeksi 6-vuotias oli johtavan takaa tasainen neljäs.

7 True Lancen edellisessä esityksessä ei ole kehumista, kun alussa tuli laukka ja kiripuolikkaalla hevonen meni peitsille. Ruuna on kuitenkin pohjimmiltaan oikein pystyvä menijä tällaiseen lähtöön. Rovaniemen totosija tuli johtavan takaa.

1 Silbern Oliver on nopea hevonen ja saa ykkösradalta hyvän ja selkeän juoksun.

3 Hell Racer puristi viimeksi johtavan rinnalta totoon ja löi esimerkiksi tämän lähdön suosikin ollen sitä parempi muutenkin kuin sijoituksen suhteen.

4 Duke of Mine ja 5 Korpral Zon kohtasivat viimeksi Bodenissa. Ensimmäinen oli johtavan takaa toinen ja jälkimmäinen nousi kirissä kolmanneksi. Kaksikon suoritukset olivat aika lailla samantasoisia.

Pelijakauma: Cradled In Love (14 %) on selvästi paras merkki ja siitä voi kaavailla varmaa. Sorella Aggiornata (35 %) on outo suosikki.

Juoksunkulku: Silbern Oliver johtaa ainakin alun ja tässä porukassa hevosella saatetaan koittaa kärkipaikalta.

IS-pelisuositus - Toto5-1

Pieni: 10
Suuri: 10

Toto5-2

Suosikki: Toisen Toto5-kohteen hevosilla ei ole ainuttakaan ykkössijaa taulussa. 9 Rue de Roi on kuitenkin voitokas hevonen, vaikka viime aikoina ei ole tullut onnistumisia. Ruuna oli toissa kerralla johtavan rinnalta rehti kakkonen, eikä viime esitystäkään voi moittia, vaikka askel painoi alkulaukan jälkeen raskaalla juoksulla hieman lopussa.

Haastajat: Tässäkin lähdössä on outo alustava pelisuosikki. 1 Vici America löi toki Rue de Roin pitkällä kirillä viimeksi, mutta ei voi sanoa, että se olisi tehnyt jotenkin paremman vaikutuksen 4. ulkoa. Paikka toki suosii.

10 Nehemiah on oikein hyvä hevonen tähän porukkaan, mutta starttiväli on venynyt, kun ensin ruuna jäi pois ravien siirtymisen vuoksi ja viimeksi kolhun takia. Valmentajaa huolettaa, että hevonen on tähän tukkoinen, mutta se kuuluu silti ajoissa peleihin.

Jokin aika sitten tallia vaihtanut 6 Quick Right kiri viimeksi pirteästi kakkoseksi ja vastaava suoritus riittäisi tässä pitkälle.

Yllättäjät: 8 Winnertakesitall teki Kuopiossa tätä kovemmassa lähdössä hyvän tuloksen ja vahvistuu tähän kuskipuolella Hannu Hietasella. 4 The Chief of Rome oli Rovaniemellä raskaissa olosuhteissa positiivinen, mutta viimeksi tuli taas vaihteeksi laukka. Vauhdikas ruuna on pitkästä aikaa hyvällä paikalla.

Pelijakauma: Vici America (29 %) on erikoinen suosikki.

Juoksunkulku: The Chief of Rome avaa kovaa ja voisi olla keulahevonen.

IS-pelisuositus - Toto5-2

Pieni: 9, 1, 10
Suuri: 9, 1, 10, 6, 4

Toto5-3

Suosikki: 5 Lastsundayinmay aloitti Suomessa menestyksekkäästi, mutta loppukesästä oli pitkä hankala jakso. Tamma palasi viimeksi pikkutauolta ja oli sijoitustaan parempi 4. ulkoa. Nyt suosikki voisi päästä johtoon ja palata menestyksen tielle.

Haastajat: 10 Forasterolla oli Bodenin radalle viimeksi väärä balanssi ja kisa meni liukasteluksi. Rovaniemellä ruuna löi tätä kisaa kovempia hevosia ylisarjassa ja nousee varmasti takarivistäkin tässä kärkitaistoon.

9 Don Corleone Trot on muuttanut pohjoiseen. Hevonen on uusista käsistä arvoitus, mutta tuntuma on, että ruuna on näihin lähtöihin kova tekijä, sillä vastuksen taso laskee merkittävästi edellisistä.

Yllättäjät: 11 Davy Jones Sisu oli Bodenissa parempi kuin hetkeen, mutta lähtöpaikka on ankea. 6 Flash Spruce ja 8 Issaquah Sund ovat aiempaa sopivammassa tehtävässä, mutta huippuesityksistä on aikaa.

Pelijakauma: Forastero (10 %) on aliarvostettu.

Juoksunkulku: Lastsundayinmay etenee johtoon. Forastero saattaa kiertyä matkalla eteenpäin.

IS-pelisuositus - Toto5-3

Pieni: 5, 10, 9
Suuri: 5, 10, 9

Toto5-4

Suosikki: Rivin ainoassa suomenhevoskohteessa painellaan päälle kaksi ja puoli kierrosta. Tasavauhtinen 10 Pofori nauttii pidentyvästä matkasta. Ruuna jäi viimeksi ykkösradalta odotetusti hankaliin asemiin, mutta puski kovassa lähdössä asiallisesti.

Haastajat: 7 Valtori on tehnyt hyvää työtä läpi syksyn ja kohtaa nyt hieman edellisiä kisoja sopivampaa vastusta. Viimeksi ruuna nousi pitkällä kirillä totoon.

2 Hissun Feeniksillä on omat terveydelliset ongelmansa, mutta kyseessä on oikein hyvä hevonen tällaiseen lähtöön. Viimeksi tuli laukkoja ja hevonen on helpomman treenijakson jälkeen arvoitus, mutta tehtävä ei ole alkuunkaan liian kova, mikäli kaikki on pikkutauolta kohdallaan.

3 Kevinin Tähti on tehnyt uudesta tallista varmaa työtä. Tasaisesti kiihtyvälle hevoselle on etu, kun matka on normaalia pidempi.

6 Tvitteri on ollut Ville Pohjolan käsistä aiempaa ravivarmempi ja tasapainoisempi. Fysiikka riittää.

Yllättäjät: 4 Mäen Eino on hakenut tauon jälkeen vielä parasta virettään, mutta ei ole hevosena nolo lähtöihinsä. 11 Hissun Turbo on orastavassa nousussa. Kuopion kakkossia tuli johtopaikalta ja juoksu menee nyt toki haastavammaksi.

Pelijakauma: Hissun Feeniks (9 %) on kiehtova merkki.

Juoksunkulku: Paalulla ei ole kovinkaan nopeita hevosia. Hissun Feeniks voisi edetä johtoon, mikäli ravi maistuu.

IS-pelisuositus - Toto5-4

Pieni: 10, 7, 2, 3, 6
Suuri: 10, 7, 2, 3, 6

Toto5-5

Suosikit: Päätöskohteen suosikkikaksikko 5 Hillbilly Bruce ja 7 Enigma Sisu iskee yhteen jo lähtösuoralla. Jälkimmäinen oli pari kertaa aika tasainen, mutta palasi viimeksi voittokantaan raskaissa olosuhteissa hyvällä kirillä.

Hillbilly Bruce on puolestaan tehnyt hyvää jälkeä jo pitkään, mutta nyt valmentaja palaa rattaille ja se tuo ainakin arvoituksen, vaikkakin Marika Parviainenkin on tottunut menestymään. Bodenissa ruuna kamppaili voitosta tätä kovemmassa lähdössä johtavan takaa.

Haastajat: 11 Listas Hector sai viimeksi kovassa lähdössä raskaan juoksun ja sen kisan saa unohtaa. Ruuna on ollut tämäntasoisissa kisoissa koko ajan kärkitaistossa, mutta lähtöpaikka on toki nyt heikko.

10 Amorce Savage on pääsemässä taas säännölliseen starttirytmiin. Tamma on parhaimmillaan menestynyt Toto75-tasollakin.

Yllättäjät: 4 Peppe Rocin kesä oli hankala. Ruuna kamppaili viimeksi johtopaikalta neljänneksi ja vaikuttaisi nousuvireiseltä. 9 Miss Mythos oli viimeksi myös tauolta parempi kuin aikoihin.

Pelijakauma: Peppe Roc (1 %) on mahdollinen yllättäjä.

Juoksunkulku: Hillbilly Bruce ja Enigma Sisu käyvät tiukan keulataiston.

IS-pelisuositus - Toto5-5

Pieni: 5, 7
Suuri: 5, 7, 11, 10, 4, 9

Todennäköisyysarviot

Toto5-1
10 Cradled In Love 35%
7 True Lance 15%
2 Sorella Aggiornata 12%
1 Silbern Oliver 10%
4 Duke of Mine 10%
5 Korpral Zon 6%
3 Hell Racer 5%
8 Bullet Bill 3%
6 M.T. Justawinner 3%
9 Roo 1%

Toto5-2
9 Rue De Roi 22%
1 Vici America 17%
10 Nehemiah 17%
6 Quick Right 14%
8 Winnertakesitall S 10%
4 The Chief Of Rome 10%
7 Don Defender 3%
3 Caldera Amour 3%
5 Ricasoli Classico 2%
2 Mr Joke Diamond 1%
11 Goldshoe Flight 1%

Toto5-3
5 Lastsundayinmay 46%
10 Forastero 25%
9 Don Corleone Trot 15%
11 Davy Jones Sisu 4%
8 Issaquah Sund 4%
6 Flash Spruce 3%
4 Smooth Criminal 1%
7 Titan Arrow 1%
1 Global Wildlife 1%
2 Livi Mystery 0%
3 Lassic Point 0%

Toto5-4
10 Pofori 20%
7 Valtori 20%
2 Hissun Feeniks 15%
3 Kevinin Tähti 14%
6 Tvitteri 14%
4 Mäen Eino 5%
11 Hissun Turbo 3%
5 Alvaron 2%
12 Vinksahti 2%
1 Suvilei 2%
8 Meren Ritari 2%
9 Nopsa Palma 1%

Toto5-5
5 Hillbilly Bruce 25%
7 Enigma Sisu 25%
11 Listas Hector 16%
9 Miss Mythos 10%
10 Amorce Savage 10%
4 Peppe Roc 6%
1 Frazier Boko 3%
2 Rose Töll 2%
3 Pennsylvania 1%
6 Bombastic S 1%
8 Simon Showtime 1%