Ravivihje: Toto65 Magic Monday 26.10.2020 – 50000 euron jackpot

Julkaistu:

MAGIC MONDAY
Magic Mondayn jackpot-jahdissa on tarjolla varmavaihtoehtoja moneen makuun.

Toto65-1

Suosikki: 5 Essie Gonzalez on tehnyt läpi kauden hyviä juoksuja ja oli asiallinen viimeksikin, vaikka jäi isona suosikkina kolmanneksi. Tamma on juossut kahdessa viimeisessään johtavan rinnalla, mutta päässee nyt taas johtopaikalle, josta edellinen ykkössija tuli varmaan tyyliin.

Haastaja: 11 Nu Del on voittanut kaikki ehjät starttinsa ja kerran laukankin kera. Viimeksi ruuna ei ollut priima, kadotti ravinsa viimeisessä kaarteessa ja laukkasi loppusuoralla. Hevosta on nyt huollettu ja se palaa pieneltä tauolta arvoituksena, mutta kyvyt riittävät ihan kärkeen.

Yllättäjät: 9 Fiona Norrilla on riittänyt viime starteissa epäonnea ja tamma on huomattavasti tauluaan vaarallisempi. 10 Eyes On Alley on päässyt kilpailemaan aika pitkillä väleillä ja starttiväli on tähän pitkästä aikaa normaali. Tammalle jäi viimeksi sisäratajuoksun jälkeen voimia, vaikkei hevonen ihan edellä menevän puserossa tullutkaan maaliin. 1 What a Feeling on menestynyt parhaimmillaan kovissakin lähdöissä. Viimeksi tamma oli tosi nahkea koko matkan ja kaukana parhaastaan, joten sitä pitää pitää nyt arvoituksena.

Pelijakauma: Ei ihmeitä. Fiona Norr (7 %) jäänee aliarvostetuksi.

Juoksunkulku: Essie Gonzales ei ole ihan ensi metreillä nopein, mutta eiköhän suosikin selkä kelpaa vastustajille.

IS-pelisuositus - Toto65-1

Pieni: 5, 11, 9
Suuri: 5, 11, 9, 10

Toto65-2

Suosikki: 5 Boogiewoogie Laday aloitti elokuussa pitkän tauon jälkeen kankeasti, mutta löysi muutaman startin jälkeen itsensä ja on ollut nyt kolme kertaa loistava. Ruuna ei avaa kovaa, mutta pystyy kirimään pitkään lujaa ja nousee Oulun pitkällä loppusuoralla taas kärkitaistoon.

Haastajat: 6 Enigma Sisu on pitkästä aikaa järkevällä lähtöpaikalla. Hyvät kirit viimeisiinsä tehnyt tamma päässee nyt johtoon ja on siitä varmasti vaarallinen.

10 Hillbilly Bruce voitti Oulussa johtopaikalta vaivattomasti ja onkin siltä paikalta tehokkain. Takarivi on siten pieni miinus, mutta osaa ruuna kiriä hyvin selästäkin, kuten viimeksi nähtiin.

Yllättäjät: Vahva 7 Listas Hector palaa pieneltä tauolta ja valmentaja epäilee, että hevonen vaatii startin kroppaansa ollakseen parhaimmillaan, mutta ainakin vauhtijuoksussa ruuna olisi vaarallinen. 3 Ypäjä Lamborghini on lopettanut pari kertaa pirteästi ja näillä esityksillä voittokin tulee pian jossain. 2 El Senor Deo nappasi Rovaniemellä voiton 2. sisältä ja viimeksi jäi juoksunkulun suhteen aika laillakin jossiteltavaa. Paikka suosii hyvää avaajaa. Montéssa menestynyt 1 Perfect Reverie on juossut tänä vuonna vain kerran kärryt perässä, eikä yltänyt samalle tasolle, kuin ilman. Pystyvä 12 Rising Star Boy oli vaisu tauolta, mutta parantanee startti alla ja rattaille on saatu selkeä vahvistus aiempaan verrattuna.

Pelijakauma: Enigma Sisu (5 %) on selkeän aliarvostettu.

Juoksunkulku: Enigma Sisu painuu johtoon.

IS-pelisuositus - Toto65-2

Pieni: 5
Suuri: 5, 6

Toto65-3

Suosikki: 6 Com Tuffin voittoputki katkesi Turussa, kun hevosella yritettiin sisäradalta lähteä riskillä kovaa ja askeleet menivät solmuun. Voitoissaan ruuna oli tosi sitkeä ja jyskyttää taas kärkitaistoon, vaikka juoksu menisi raskaimmankin kautta.

Haastajat: 1 Quartam de Victor on rajussa iskussa, mutta itselleen ikävällä paikalla. Viimeksi tuli laukka lähtösuoran päässä, jonka jälkeen hevonen oli nousemassa vielä mukaan kärkitaistoon, mutta laukkasi uudestaan loppusuoralle kaarruttaessa.

7 Tinten on aloittanut positiivisesti Suomessa, varsinkin kun huomioi miten onneton arpaonni hevosella on ollut. Jokimaalla ruuna polki kaukaa 4. ulkoa kirilenkin 14,4 ja näyttää koko ajan tasapainoisemmalta.

10 Hidalgo Boko oli viimeksi toivottoman tehtävän edessä taustalta, kun kärki lopetti kovaa. Normaalia pidempi matka suosii hyvää kirihevosta.

Yllättäjät: 8 Erna's King kiri Porissa ykköseksi johtavan takaa. Ruuna on kunnossa, mutta menee alustavan infon mukaan tänään kengät jalassa ja se on selkeä miinus. Vauhdikas 4 Catahecassa Zest saa juoksun, mutta voitot ovat harvassa. 9 Dark Defender viihtyy pidemmillä matkoilla. Ruuna oli viimeksi suoraan tauolta sitkeä Vermon pitkällä matkalla. 2 Donato Hyrdehöj aloittaa uudesta tallista arvoituksena, mutta valmentaja varoittaa, että kyseessä on selvästi tauluaan parempi hevonen. 12 Wingman ja 11 Dalton Hoss ovat kunnossa, mutta lähes toivottomissa lähtöasemissa.

Pelijakauma: Com Tuff (55 %) on hitusen liikaa luotettu. Tinten (6 %) kiehtoo selvimmin.

Juoksunkulku: Catahecassa Zest avaa ensin johtoon, mutta saattaa huolia suosikin selän, mikäli tämä ilmestyy nopeasti rinnalle.

IS-pelisuositus - Toto65-3

Pieni: 6, 1, 7
Suuri: 6, 1, 7, 10

Toto65-4

Suosikki: 6 Thai Explosive aloitti Suomessa vakuuttavalla keulavoitolla. Vastus kovenee tuosta merkittävästi tähän, mutta hevosen pitäisi päästä jälleen aika vaivatta johtoon ja olemus vaikutti sellaiselta, että menestystä irtoaa kyllä näistä tasokkaammistakin tehtävistä.

Haastajat: Suosikin tehtävää helpottaa se, että kovimmat haastajat ovat takarivissä. 10 Poulter on ottanut kaksi upeaa kirivoittoa viimeisissään, mutta hevosen arviointia vaikeuttaa huomattavasti se, että balanssi on vielä auki, sillä ruuna on merkittävästi parempi ilman kenkiä.

9 Trouble Leader on juossut kovia lähtöjä ja suorittanut jatkuvasti hyvin. Viimeksi ruuna esitti Ilkka-Ajossa vahvan kirin ja nousee nytkin lopussa monen ohi.

Yllättäjät: 12 Armani Press on edellisen tapaan erityisen suoritusvarma. Viimeksi ruuna tappeli Bodenissa raskaalla radalla johtavan rinnalta kakkoseksi. Kolmannen rivin kolmikko 13 Replay Pellini, 14 Noble Boy ja 15 Ukebell Jet on nousussa, kun startteja kertyy tauon jälkeen, mutta ainakin suosikin ohittaminen näistä lähtökohdista tuntuu haastavalta tehtävältä.

Pelijakauma: Ei ihmeitä.

Juoksunkulku: Thai Explosive hakee nopeasti johtopaikan ja saanee tehdä siinä mieleisensä juoksun.

IS-pelisuositus - Toto65-4

Pieni: 6
Suuri: 6

Toto65-5

Suosikki: 2 Matter of Fact on tehnyt Suomessa pelkästään hyviä startteja, vaikka tulosrivistö on vaihteleva. Viimeksi tammalla jäätiin 2. ulos, kun takaa hyökättiin, eikä hevonen ehtinyt myöhään tilaa saatuaan juurikaan parantamaan kovassa lopetuksessa. Nappipaikalta perusteltu suosikki.

Haastajat: 9 Rambo Rivner on kolkutellut viimeisissään kärkisijoja kovissa tehtävissä, vaikka kuski huomauttaa, että hevonen on kuluttanut niissä matkalla voimia turhaan painamiseen.

5 Lily's Star tuli Vermossa kovassa lopetuksessa 4. sisältä lopun samaa tahtia kuin tämän lähdön suosikki. Tamma viihtyisi johtopaikalla, mutta ei taida päästä sinne, sillä sisäpuolelta avaa tosi kovaa 3 Spirit Squad.

Yllättäjät: 11 Don Corleone Trot voi yllättää, mikäli kisasta tulee ylivauhtinen. Ruuna jää aina alussa taustalle, mutta osaa kehittää hyvän kirin. 10 Luxorious Lordille jäi Forssassa voimia. Montémenestyjä on viime aikoina ollut yllättäen parempi kärryt perässä.

Pelijakauma: Ei ihmeitä. Rambo Rivner (26 %) saattaisi lopulta jäädä aliarvostetuksi.

Juoksunkulku: Spirit Squad karauttaa johtoon. Lily's Star käy ainakin kysymässä keulapaikkaa, mutta on vaikea arvioida, että onko se tarjolla.

IS-pelisuositus - Toto65-5

Pieni: 2, 9
Suuri: 2, 9, 5, 11

Toto65-6

Suosikki: Toto65-päätöksessä avainhevoset ovat miehittäneet parhaat lähtöpaikat. Suosikin nimeäminen on makuasia ja vihjaajan rulla pysähtyy 4 Elliot Webin kohdalla. Ruuna oli Tammer-Ajossakin vahva kiriessään viimeisen kierroksen kolmannella radalla 13,6, vaikka menestystä ei kovasta lähdöstä irronnut. Hevonen jäi Kuopiosta pois rataolosuhteiden vuoksi, joten siitä ei tarvitse kantaa murhetta.

Haastajat: 3 Smiley Match oli Kasvattajakruunussa hyvä kolmas, eikä tämä kisa varmaankaan ole syksyn ykköstähtäin, mutta hevonen voitti vastaavan tehtävän vastaavalla balanssilla kengät jalassa kuukausi sitten.

2 Orlando Knick päässee johtopaikalle, josta hevonen hallitsi viimeksi. Tässä on kuitenkin vaarana, että matkalla tulee kovemmin painetta, joten hevonen on pelisuosikkina kärkinelikosta vähiten kiinnostava.

5 Minto's Don Juan prässäsi viimeksi johtoon ja oli reipas matkavauhti huomioiden sitkeä. Hevosen starttiväli on hieman venynyt, mutta tästä tallista palataan aina vireessä radoille.

Yllättäjät: 10 Leader Brodde oli viimeksi hyvä pitkätä tauolta ja nousi taustalta totoon tätä vastaavassa tehtävässä. Ruunan voisi olettaa nyt olevan entistä terävämpi. 6 Grand Ale on näissä lähdöissä aina vaarallinen, kun vain saa mieleisensä juoksun, mutta se ei ole näistä asemista helppoa. 8 Sambuca Knight on aloittanut Suomessa positiivisesti, mutta on taas ikävissä lähtöasemissa.

Pelijakauma: Orlando Knick (27 %) on yliarvostettu.

Juoksunkulku: Orlando Knick on suosikki johtoon, mutta ainakin Minto's Don Juan tulee alkumatkalla vaateliaana rinnalle.

IS-pelisuositus - Toto65-6

Pieni: 4, 3, 5
Suuri: 4, 3, 2, 5, 10

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 5, 11, 9
Toto65-2: 5
Toto65-3: 6, 1, 7
Toto65-4: 6
Toto65-5: 2, 9
Toto65-6: 4, 3, 5
Hinta: 5,40 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto65-1: 5, 11, 9, 10
Toto65-2: 5, 6
Toto65-3: 6, 1, 7, 10
Toto65-4: 6
Toto65-5: 2, 9, 5, 11
Toto65-6: 4, 3, 2, 5, 10
Hinta: 64,00 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto65-1
5 Essie Gonzales 39%
11 Nu Del 20%
10 Eyes On Alley 10%
1 What A Feeling 10%
9 Fiona Norr 10%
3 Shackhills Thunder 2%
2 What's Up Cloud 2%
6 Arrogance 2%
4 Stormy Vice 2%
7 Rahanja 2%
12 Devil Step 1%
8 Benon Safiro 0%

Toto65-2
5 Boogiewoogie Laday 66%
6 Enigma Sisu 12%
10 Hillbilly Bruce 8%
7 Listas Hector 5%
3 Ypäjä Lamborghini 4%
2 El Senor Deo 2%
1 Perfect Reverie 1%
4 Blue Moon Stella 1%
12 Rising Star Boy 1%
9 Bluehouse's Power 0%
8 Enter Mayweather 0%
11 Attaboy 0%

Toto65-3
6 Com Tuff 40%
7 Tinten 12%
1 Quartam De Victor 12%
10 Hidalgo Boko 10%
8 Erna's King 5%
4 Catahecassa Zest 5%
2 Donato Hyrdehöj 5%
9 Dark Defender 5%
12 Wingman 3%
5 BWT Crusader 1%
11 Dalton Hoss 1%
3 Quattro Tilly 1%

Toto65-4
6 Thai Explosive 55%
10 Poulter 12%
9 Trouble Leader 10%
12 Armani Press 5%
4 Livi Mystery 3%
13 Replay Pellini 3%
14 Noble Boy S 3%
15 Ukebell Jet 3%
5 Easy Vacation 2%
2 Lucille Bourbon 2%
3 Global Wildlife 1%
7 Wide Game 1%
8 Ponce de Leon 0%
1 Inaccessible 0%
11 Prayer's Hope 0%

Toto65-5
2 Matter of Fact 35%
9 Rambo Rivner 28%
5 Lily's Star 16%
11 Don Corleone Trot 5%
3 Spirit Squad 5%
10 Luxorious Lord 4%
1 Finally Famous 3%
4 Klena Vito 1%
6 Issaquah Sund 1%
7 Caroline K. 1%
8 Global Wishmeluck 1%

Toto65-6
4 Elliot Web 25%
3 Smiley Match 20%
5 Minto's Don Juan 17%
2 Orlando Knick 17%
10 Leader Brodde 7%
6 Grand Ale 5%
8 Sambuca Knight 3%
11 One Memphis 2%
7 Proud Leader 2%
9 Don Juan Sisu 1%
1 Anaheim Kemp 1%
12 Flynn Boko 0%