Ravivihje: Toto65 Vermo 12.8.2020

Julkaistu:

TOTO65
Peanuts ottaa omansa Toto65-päätöksessä.

Toto65-1

Suosikki: 7 Tanpopo on ollut tällä kaudella hurja ja voittanut lähtöjä toisensa perään. Kuusivuotias on eturivistä päässyt johtopaikalle hallitsemaan lähdön tapahtumia ja viimeksi se osoitti, että takaa kärkeen kiriminen ei tuota ongelmia. Tanpopo on hyvä avaaja, mutta lähtörata-arvonnassa kävi sen verran huono tuuri, että kovimmat vastustajat ja hyvät avaajat sattuivat sisäpuolelle. Keulapaikka ei irtoa keskiviikkona helpolla eikä johtavan rinnalta lähdön voittamiset ole koskaan helppoa, joten emme pidä Tanpopoa varmana voittajana. Todennäköisimpänä kylläkin.

Haastajat: 5 Effronte Photo haki Joensuussa johtopaikan 1 Vannina Fb:ltä ja voitti ylivoimaisesti kovalla tuloksella. Effronte Photo on ollut paras keulasta, minne se tälläkin kertaa tähtää eikä johtopaikalle päästessään mitä todennäköisimmin ota suosikin selkää eteensä. Nykyvireessä viisivuotias pystyy lyömään kovan suosikin. 6 Diesel Degato on tehnyt hyviä esityksiä eikä ole viime aikoina hävinnyt kuin kovalle Tanpopolle. Diesel Degato olisi riuska avaaja, mutta viime aikoina sillä on otettu startti maltillisesti. Lopussa hevonen on sitten palkinnut hyvillä loppuvedoilla. Taktiikka lienee jälleen samantapainen. Kantavana olevalle 4 Loveya Fashionille havitellan uutta ennätystä. Hyväkuntoiselta tammalta saatetaan ottaa tähään kisaan kengät pois, mikä voi tuoda otteisiin jonkin verran lisää. Porissa 2. ulkoa vahvan esityksen tehnyt tamma oli Seinäjoella jonkin verran tasaisempi 3./4. ulkoa. Toki vastuskin oli kova.

Pelijakauma: Effronte Photo saattaa lopullisissa pelipinnoissa jäädä liikaa Tanpopon vastaavan varjoon.

Juoksunkulku: Effronte Photo torjuu kiihdytyksessä Tanpopon, joka jää johtavan rinnalle. Diesel Degato pääsee 2. ulos ja Vannina Fb keulan kantaan.

IS-pelisuositus - Toto65-1

Pieni: 7, 5
Suuri: 7, 5, 6, 4

Toto65-2

Suosikki: 9 Beach Girl hakee jo kauden kuudetta ykkössijaansa Toto65-2:n suosikkina. Tamma olisi eturivistä ollut nopea avaaja, joten lähtöpaikka on sille ilman muuta miinusta. Porissa keulasta kakkoseksi kovalla ajalla kestänyt tamma voitti viimeksi sopivan tehtävän 3. ulkoa, mutta tällä kertaa rima nousee selvästi ja on rahallisesti jopa pieni ylisarja. Mitään sellaista menijää ei ole viivalla mitä kyvykäs Beach Girl ei pystyisi lyömään, joten hevonen starttaa matkaan lähdön todennäköisimpänä voittajana.

Haastajat: 2 No Vice laukkasi Kuopiossa toisessa kaarteessa ja teki tämän jälkeen hyvän suorituksen. Mikkelissä ruuna palasi voittokantaan ylivoimavoitolla 4. ulkoa helpossa sakissa. Ruuna ei ole alussa nopeimpia, joten lähtöpaikka on paras mahdollinen, kun hevonen on valmiiksi toisella radalla. Kuntokäyräkään ei näytä ainakaan alaspäin tällä hetkellä. 1 Outlander on hyvä avaaja ja saattaa hyvinkin juosta keulassa, mistä hevonen otti edellisen voittonsa. Vermossa toiseen kaarteeseen mentäessä laukannut ruuna oli viimeksi tasainen kirissään 4. ulkoa, mutta pystyy tällä kertaa parempaan.

Yllättäjät: 3 Gold Arrow Web pääsee hyvin matkaan auton takaa. Vermossa selkäjuoksulla terävästi lopettanut ruuna olisi Loviisassa taistellut voitosta johtopaikalta ellei olisi viimeisessä kurvissa ajautunut toiselle radalle ja laukannut. Kunto on aivan eri tasoa kuin tulosrivistö antaa ymmärtää. 8 Silenos Clearsky sai huippukuskilta viimeksi mainion juoksun kärjen lähellä ja viime metrit ori lopetti positiivisesti. Tällä kertaa lähtöpaikka taitaa voiton suhteen olla liian hankala. 4 Stormy Vice on nopea avaaja, joka kesti Vermossa johdosta asiallisesti totoon. Ruuna taipui jo kerran viimeisellä takasuoralla mutta tuli maalisuoralla uudestaan. Turussa kuusivuotias sai hyvän juoksun 3. sisällä.

Pelijakauma: Gold Arrow Web voi jäädä liian vähälle huomiolle peleissä.

Juoksunkulku: Outlander pyrkii pitämään keulapaikan Gold Arrow Webiä, Stormy Viceä sekä Zumu de la Vegaa vastaan ja onnistunee tässä. Avauksen jälkeen vauhti rauhoittuu selvästi toiselle puolikkaalle.

IS-pelisuositus - Toto65-2

Pieni: 9, 2, 1, 3, 8, 4
Suuri: 9, 2, 1, 3, 8, 4

Toto65-3

Suosikki: Toto65-pelin kolmas lähtö on etukäteen kahden hevosen keskinäinen vääntö voitosta. 1 Knows Everything pääsee matkaan sisäradalta ja saa sen ansiosta suosikin viitan ylleen. Ori on erittäin hyvä avaaja ja viime starteissaan se on päässyt jokaisessa johtopaikalle. Myös viimeksi, kun keulapaikka irtosi ensimmäisellä takasuoralla. Minecraft esitti hyvän haasteen, mutta ori piti pintansa. Knows Everything on mennyt koko ajan eteenpäin ja pystyy parantamaan ennätystään edelleen. Viisivuotias on niin reipas starttari, ettei sen ulkopuolelta ole helppo ottaa johtopaikkaa. Lisäksi hevonen on tuttu kuski Niko Huuskolalle, mitä on kokelaslähdössä pidettävä selvänä plussana etukäteen.

Haastajat: 3 Promptuksen esityksissä ei ole ollut vikaa. Toissa kerralla ruuna kiri 2. sisältä hyvin sisään ja viimeksi hevonen kamppaili johtopaikalta asiallisesti kakkoseksi. Promptus on hyvä avaaja, mutta Knows Everythingin ohi ei ole helppoa päästä. Kunnosta ei menestys jää kiinni, mutta kuolemanpaikkavaara on tällä kertaa suurehko. 6 Baron Box hyötyisi suosikkikaksikon keskinäisestä kinastelusta. Teivossa ori kiri 2. ulkoa kakkoseksi ja tuli Porissa kovaa maalisuoran selvittyään raville viimeisen kurvin laukasta. Ori on kirivoimainen menijä, jolta löytyy vauhtiakin mukavasti.

Yllättäjät: 5 Formosa Am aloitti asiallisella esityksellä 4. sisältä ja pystyy startin ansiosta parantamaan. 8 Scarlet Collection teki Riihimäellä hyvän esityksen kuolemanpaikalta saman kuskin ajamana. Mikkelissä keulasta voittanut ruuna oli eilen Kuopiossa mukana rajuvauhtisessa lähdössä, jossa mentiin kovaa alusta loppuun. Ruuna otti maksimit 3. sisältä ja myöhemmin 2. ulkoa. Nopea avaaja hyötyy yhdestä poisjäännistä. Tauluaan parempi 10 Catahecassa Zest ja pikku hiljaa otteitaan petraava 2 Zeki Font tulevat seuraavina.

Pelijakauma: Oikean suuntaisesti vedetty.

Juoksunkulku: Knows Everything pitää johtopaikan ja saa Promptuksen rinnalleen. Matkavauhti on tasaisen reipasta alusta loppuun.

IS-pelisuositus - Toto65-3

Pieni: 1, 3
Suuri: 1, 3, 6

Toto65-4

Suosikki: 2 Je Suis Justine on hyvä avaaja, joka on pystynyt menestymään monenlaisella eri juoksunkululla. Toissa kerralla Vermossa viisivuotias kiri selkäjuoksulla hyvin perille ja viimeksi hevonen teki kuolemanpaikalta väkevän esityksen vieden voiton ylivoimaisesti. Lähtöpaikka on mainio ja hevonen kurkottaa alussa kohti johtopaikkaa pystyen menestymään juoksulla kuin juoksulla.

Haastajat: 7 Minecraft kiersi toissa kerralla etusuoralla eteenpäin ja möi nahkansa kalliilla. Voittjasta ei ollut asiaa ohi, mutta ruuna teki joka tapauksessa yhtä hyvän suorituksen kuin aiemminkin. Porissa ruuna palasi voittokantaan 2. ulkoa. Tällä kertaa lähtöpaikka on aiempaa haastavampi. 1 Ghiotti voitti Teivossa kierrettyään keulapaikalle matkan aikana muttei Vermossa pystynyt parhaimpaansa ollessaan kipeänä. Oriilta riittää kapasiteettia korkealle ja kiihdytyksen onnistuessa se pystyy havittelemaan johtopaikkaa. 5 Brazen Leonore seurasi Vermossa 2. sisältä kakkoseksi ja palasi Mikkelissä voittokantaan keulajuoksulla. Tamma on mainio avaaja ja kilpailee hyvässä vireessä. Kun suoritustasokin on ollut tasainen, kuuluu viisivuotias ilman muuta pelihevosiin.

Yllättäjät: 9 Bastian tulee saamaan tarvitsemansa hyvän juoksun, millaisella ruuna pystyy sijoittumaan kärjen tuntumaan. 4 Bella Bloom ja 6 Andy Velvet kilpailevat kunnossa, mutta suosikit taitavat olla liian kovia lyötäväksi. 12 Knowwhenthohold'em kiri toissa kerralla 2. ulkoa kakkoseksi. Ruuna laukkasi heti maalin jälkeen ja otti laukan viimeksikin. Ailahteleva 3 Sahara Maldonado tulee seuraavana.

Pelijakauma: Ghiotti ei välttämättä kerää ansaitsemaansa arvostusta Toto65:ssa.

Juoksunkulku: Ghiotti pystynee pitämään johtopaikan vaikka Je Suis Justine ja Brazen Leonore tulevatkin heittämään alussa tiukan haasteen.

IS-pelisuositus - Toto65-4

Pieni: 2, 7, 1
Suuri: 2, 7, 1, 5

Toto65-5

Suosikki: Derby-kenraali on illan tasaisin Toto65-koitos. 4 Morris ei hävinnyt toissa kerralla kuin ikäluokan kärkinimi Always Readylle. Viimeksi ori sai maukkaan juoksun 2. ulkona ja hankki arvokkaan päänahan voittamalla samaisen Always Readyn. Morris kilpailee nousuvireessä ja pystyy jälleen paljoon, mikäli juoksu onnistuu.

Haastajat: 9 Marschall Match pääsi Turussa keulaan eikä erehtynyt. Ruuna lakaa kohota huippuvireeseen juuri Derbyn alla ja kaikki tekeminen tähtää siihen, että hevonen olisi parhaimmillaan Derby-karsinnassa ja finaalissa. Se saattaa tietää hieman normaalia maltillisempaa taktiikkaa tässä kisassa. Ruunan kavioita säästellään ja kengät pysyvät jalassa. 1 Callela Ikaros kiri Vieremällä 7. ulkoa terävästi perille ja kilpailee nousuvireessä. Kaiken mennessä nappiin voittokin on otettavissa, sillä kyseessä on tauluaan selvästi vaarallisempi menijä ja viime kauden Kriterium-nelonen. 5 American Hero voitti Seinäjoella keulasta Marschall Matchin ja kumppanit muttei Turussa ollut yhtä terävä 4. sisältä. Nopea avaaja saa alussa asemat. 6 Quickatore palaa paussilta, jonka aikana ori on hieman sairastellutkin. Valmentajan mukaan startti tulee ainakin viikkoa liian aikaisin, joten kyseessä on ehdottomasti kysymysmerkki tähän kisaan.

Yllättäjät: 2 Sahara True Lies tekee aina parhaansa ja tulee joka kerta asiallisesti perille. Tamma ei ole alussa nopeimpia, joten lähtörata-arvonnasta ei olisi voinut tulla parempi lähtöpaikka. 7 Q-Rex Oak on hyvä kirihevonen, joka pystyy petraamaan otteitaan syksyä kohti mentäessä. Viimeksi Vermossa ruuna sai myöhään vapaata 2. sisältä eikä ehtinyt parantamaan. Kolmevuotiaana lähes sadantonnin tilin tehnyt nopea 3 Sahara Peyote on hakenut parasta virettään ja sijoitus kärjen tuntumassa olisi tällä hetkellä hyvä saavutus.

Pelijakauma: Callela Ikaros on Toto65-pelin maistuvimpia merkkejä. Myös American Hero saattaa jäädä alipelatuksi.

Juoksunkulku: Sahara Peoyte katsoo keulat ja luovuttaa paikan American Herolle.

IS-pelisuositus - Toto65-5

Pieni: 4, 9, 1, 5
Suuri: 4, 9, 1, 5

Toto65-6

Suosikki: Huipputamma 3 Peanuts ei tällä kertaa kohtaa Staro Miamia, joten tamma starttaa tammalähtöön suursuosikkina matkaan. Kaustisella Peanuts kävi tiukan kärkitaiston Staro Miamia vastaan, joka on maan parhaita tammoja ellei paras. Peanuts koki tälle niukan tappion, mutta korjasi tilanteen viimeksi Vermossa varmalla keulavoitolla. Johtopaikka on jälleen viisivuotiaalle tarjolla eikä tappio vaikuta todennäköiseltä.

Haastajat/yllättäjät: 1 Free Me kiri Seinäjoella huippuhyvin 4. ulkoa ja pääsee tällä kertaa nopeana avaajana hyvistä asemista matkaan. 4 Dream Girl puolestaan sai Vermossa kirissä vetoapua 10 Golda Parisilta ja kiskaisi maalisuoralla ykköseksi. Kunto on hyvä ja tamma taistelee tällä kertaa totosijoista. Suosikki on mitä todennäköisimmin liian kova lyötäväksi. Golda Paris puolestaan otti Seinäjoella lyhyen alkulaukan, minkä jälkeen homma meni turhan hankalaksi. 2 Her Royal Highness taipui viimeksi kuolemanpaikalta mutta teki tätä ennen mainion kirin ja voitti. Loistopaikalta tamma pystyy paljoon ja kuuluu huomioida kaksaripelissä. 9 Lily's Star lopetti Vermossa 3. sisältä kaksariin ja oli Mikkelin kovassa lähdössä tasainen 3. ulkoa. Kunto on ollut stabiili. 7 Millstone's Vivid hyötyisi tasavauhtisena menijänä ylivauhdista, mikä ei vaikuta todennäköiseltä.

Pelijakauma: Peanuts voittaa lähtönsä useammin kuin kolme kertaa neljästä ja käy Toto65-varmaksi.

Juoksunkulku: Free Me pitää keulat ja päästää Peanutsin eteensä. Tämän jälkeen matkavauhti on verkkaista.

IS-pelisuositus - Toto65-6

Pieni: 3
Suuri: 3

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 7, 5
Toto65-2: 9, 2, 1, 3, 8, 4
Toto65-3: 1, 3
Toto65-4: 2, 7, 1
Toto65-5: 4, 9, 1, 5
Toto65-6: 3
Hinta: 28,80 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto65-1: 7, 5, 6, 4
Toto65-2: 9, 2, 1, 3, 8, 4
Toto65-3: 1, 3, 6
Toto65-4: 2, 7, 1, 5
Toto65-5: 4, 9, 1, 5
Toto65-6: 3
Hinta: 115,20 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto65-1
7 Tanpopo 44%
5 Effronte Photo 28%
6 Diesel Degato 15%
4 Loveya Fashion 8%
11 Lovetown 1%
2 Enjoy Pepper 1%
10 Ain't She Sweet 0,5%
8 Spill The Beans 0,5%
9 Bestseller 0,5%
12 Club Nord Star 0,5%
3 Fordaluvachocolate 0,5%
1 Vannina FB 0,5%

Toto65-2
9 Beach Girl 31%
2 No Vice 26%
1 Outlander 17%
3 Gold Arrow Web 8%
8 Silenos Clearsky 6%
4 Stormy Vice 5%
5 Zumu De La Vega 2%
12 Proud Ms Cantab 2%
10 MAS Calypso 1%
11 Mountain Twinkle 1%
6 Cazimier 1%
7 No Pity 0%

Toto65-3
1 Knows Everything 39%
3 Promptus 31%
6 Baron Box 13%
5 Formosa Am 6%
8 Scarlet Collection 5%
10 Catahecassa Zest 1,5%
9 Arvika by Knight 1,5%
2 Zeki Font 1,5%
11 Canarsie 1%
7 Eurythmic 0,5%
4 Capo The Amour 0%
12 To The Beginning 0%

Toto65-4
2 Je Suis Justine 31%
7 Minecraft 23%
1 Ghiotti 17%
5 Brazen Leonore 13%
9 Bastian 5%
4 Bella Bloom 2%
12 Knowwhentohold'em 2%
8 Fox Lover 2%
6 Andy Velvet 2%
3 Sahara Maldonado 1,5%
11 Galapagos Sisu 1%
10 Miss Universe 0,5%

Toto65-5
4 Morris 23%
9 Marschall Match 21%
1 Callela Ikaros 16%
5 American Hero 14%
6 Quickatore 11%
2 Sahara True Lies 7%
7 Q-Rex Oak 5%
3 Sahara Peyote 2%
8 Club Nord Yankee 1%

Toto65-6
3 Peanuts 78%
1 Free Me 7%
4 Dream Girl 5%
2 Her Royal Highness 4%
7 Millstone's Vivid 1,5%
9 Lily's Star 1,5%
10 Golda Paris 1%
6 BWT Divine 1%
11 Arctic Elsa 0,5%
5 L Dees Maggiesbest 0,5%
8 Ice Wine 0%