Ravivihje: Toto65 Vermo 5.8.2020 – 65000 euron jackpot

Julkaistu:

TOTO65
Comway Cotter on Toto65-jackpotin prosenttirohmu ja todennäköisin voittaja.

Toto65-1

Suosikki: 7 Thai Profit otti Seinäjoella jo kolmannen peräkkäisen Toto75-voittonsa kuukauden sisään. Ruuna on ollut läpi kesän äärimmäisen vakuuttava ja pamauttanut tauluun esimerkiksi kaksi 10-tulosta. Hevonen on tästä eturivistä suosikki pääsemään johtoon 7-radaltakin, mutta tässä porukassa 8-vuotiaan voi luokitella suosikiksi, vaikka ennustaisi sen jäävän johtavan rinnallekin. Ykkösiä on tullut monenlaisilla juoksunkuluilla.

Haastajat: 3 Shotproof aloitti kauden sijoituksiaan paremmilla esityksillä, mutta Forssassa hevonen oli rehellisen vaisu 2. ulkoa. Teivossa ori sai myöhään tilaa ja lopetti hyvällä otteella kovaa. Suurmestaruuden finaalipaikka jäi lopulta turpakarvan päähän. Tässä on nyt ainakin vuoden ensimmäinen totosija haarukassa ja miksei ihan nappionnistumisella suosikkikin voisi olla haastettavissa.

1 Jugador oli Teivon taktiikkajuoksussa juoksunkulkun uhri 4. ulkoa ja sijoitukseen on turha tuijottaa, kun hevonen polki kuitenkin viimeiset 700 metriä alle kymppiä. Ykkösrata on tasaiselle avaajalle kinkkinen paikka, josta juoksunkulkuun on taaskin helppo ennustaa haasteita.

Yllättäjät: 6 Van Kronos kulki Forssassa mukavasti laukan jälkeen. Nopea avaaja voisi päästä ensiksi johtoon ja suosikin takaa kärkisija olisi hyvinkin otettavissa. Ahkerasti kilpaileva 5 Por Nie Rock suorittaa ihailtavan tasalaatuisesti. Hevosella on ajettava aina selästä ja taktiikkajuoksuissa ruuna on vaikeuksissa, mutta kirii säntillisesti joka kerta kovaa. Maili ei ole paras matka, vaikka Forssassa sellaisella voitto tulikin. 8 Mr Hot Shot on varsinainen starttikatapultti, mutta 8-radalta ei ole helppo löytää asemia. Joensuussa ruuna kiri 4. ulkoa tosi kovaa loppua, vaikka on yleensä ollut parempi kärjen läheltä.

Pelijakauma: Thai Profit (57 %) voisi olla jonkin verran enemmänkin luotettu suosikki.

Juoksunkulku: Special Envoy ja Van Kronos erottuvat kiihdytyksessä, mutta molemmilla on laukkariski alkuun. Mr Hot Shot pystyy myös haastamaan muita alussa, mutta ei esimerkiksi Mikkelissä päässyt ulkopuolelta suosikista ohi. Suosikin selän luulisi kelpaavan ainakin Special Envoylle ja Van Kronokselle.

IS-pelisuositus - Toto65-1

Pieni: 7
Suuri: 7

Toto65-2

Suosikki: Lämminveristen matala sarja on Toto65-jackpotin yllätysalttein kohde. 4 Ilos Sansibar nappasi Örebrossa johtopaikalta väljällä tyylillä voiton ja pystyy sen perusteella siirtämään ennätyksensä 15-alkuiseksi, mutta Vieremän startti jätti paljon kysymysmerkkejä. Siellä ruuna laukkasi kiihdytyksessä ja 3. kaarteessa ja meno oli siinä välissäkin hapuilevaa. Uran ensimmäinen eturivikiihdytys on lisäksi askarruttava asia.

Haastajat: Suosikkia haastaa tasainen joukko. 6 I Keep My Word on nostanut selvästi tasoaan tänä kesänä. Tamma yllätti Turussa ensin keulapaikalta ja on sen jälkeen ollut kaksi kertaa asiallinen 2. sisältä lähdöissä, jotka ovat voittaneet voittokoneet Minecraft ja Beach Girl. Hyvä avaaja saa taas hyvät asemat.

7 Eternal Dream kamppaili Lappeessa johtopaikalta kakkoseksi häviten vain kovalle EL Highwaylle. Viimeksi tuli kirivoitto Mikkelissä, mutta tässä vastus on tuota kisaa aika lailla kovempaa. Ei olisi tosin ensimmäinen kerta kun Antti Teivainen yllättää jo kiihdytyksessä.

1 Haldiaz kerää paljon peliä, mutta ei ole ihan sattumaa, että hevosen voittosarakkeessa on nolla. Esitykset ovat olleet pitkään tasaisen varmoja, mutta lopun ohitteleminen vastustaa. Toisaalta tamma voisi nyt päästä pitkästä aikaa johtopaikalle.

11 Carlos Santana kiri Vermossa 5. ulkoa tätä kovemmassa porukassa viimeiset 700 metriä kolmannella 12,0 ja ehtii tässä vastaavalla lopetuksella monen ohi.

Takarivin hevosilla on potentiaalia, mutta sieltä vaaditaan tietysti hieman tuuriakin voittoon. 12 Golf Widow Temple on ottanut viimeisiinsä turhia laukkoja, mutta kulkenut niiden lomassa hyvin. Ravatessaan tamma ei ole ulkona 12-radaltakaan, sillä kaksi poisjääntiä harventaa ryhmää sopivasti.

Yllättäjät: 9 Uniquesine oli Teivossa ja Riihimäellä hyvä johtavan rinnalta. Mikkelissä tamma joutui aloittamaan kirinsä 500 metriä ennen maalia tosi kaukaa ja tuli juosten. 10 Burnout oli viimeksi keulapaikalta selkeä pettymys. Ruuna palasi tuohon kisaan sairastauolta ja potentiaalia on paljon parempaan.

Pelijakauma: Hankala pelilähtö, jossa ei oteta kantaa, vaan rastataan suosiolla leveästi.

Juoksunkulku: Arvoituksellinen kiihdytys, jossa Haldiaz voisi halutessaan onnistua puolustamaan johtopaikan. Ilos Sansibarin kiihdyttäminen on mysteeri ja luulisi, että ykkösasia on päästä ravia matkaan. Ratojen 5-7 hevoset ovat osoittaneet kohtalaista kiihtyvyyttä.

IS-pelisuositus - Toto65-2

Pieni: 4, 6, 7, 1, 11, 12, 9, 10
Suuri: 4, 6, 7, 1, 11, 12, 9, 10

Toto65-3

Suosikki: 4-vuotiaana pelkkiä voittoja ravannut 1 Comway Cotter on Toto65-pelin luotetuin hevonen ja sitä faktaa vastaan ei olekaan helppo löytää vastaväitettä. Ruuna on ravannut kaksi kertaa peräkkäin johtavan rinnalta 14-tulokset ja se on todella kova tekijä voittosummaansa nähden. Hevonen palaa tähän lyhyeltä huoltotauolta, mutta valmentaja on luottavainen, että hevonen jatkaa siitä mihin jäi. Kyseessä on uran ensimmäinen pitkä matka, mutta suosikki vaikuttaa hevoselta, jolle matkan piteneminen on pelkästään positiivinen asia.

Haastajat: 13 Hidalgo Boko on menestynyt hienosti näillä pidemmillä matkoilla ja Turun sairastauolta paluu oli positiivinen suoritus hieman sopimattomammalla matkalla, vaikka hevonen jäikin Kiss of Judasin varjoon. Sen hevosen varjoon tulee loppukauden aikana jäämään vielä moni muukin. Takamatkan takarivistä riittää mutkia matkalle, mutta ruuna jaksaa tehdä töitä ja on ensimmäisenä haaskalla, jos suosikille käy jotain poikkeuksellista.

6 Stonecapes Respect antoi Kaustisella hyvän pitkän matkan näytön, vaikka juoksukin meni toki ihan nappiin. Tärkein asia oli kuitenkin, että vauhdikas hevonen tuntuu myös jaksavan. Hevoselta löytyy sopivalla selkäjuoksulla terävä kiri, mutta vahva suosikki ei taida päästää tätä kisaa kirikilpailuksi.

Yllättäjät: 14 Paddock's Star voisi olla hyvä yllätyshaku kaksariin suosikin kanssa. Vahvalla hevosella on riittänyt viime aikoina epäonnea juoksunkulkujen kanssa ja hevonen on yllätellyt tällä tasolla ennenkin. 9 Sahara Maldonado seurailee kovissakin porukoissa, mutta tyytyy usein seurailemaan oli porukka mikä hyvänsä. 15 MAS Bella nappasi edellisessä pitkän matkan kisassaan yllätyskakkosen 3. sisältä, mutta juoksu menee nyt auttamatta vaikeammaksi. 12 Zeki Fontilla peruuteltiin Suomen debyytissä Toto75-tasolla sisäradalle viimeiseksi, josta hevonen tuli kovassa lopetuksessa ihan hyvällä tyylillä, vaikkei kyennyt juuri ohittelemaan.

Pelijakauma: Comway Cotter (75 %) on aika lailla oikein pelattu suursuosikki.

Juoksunkulku: Comway Cotter ei välttämättä saa pidettyä alussa johtopaikkaa, mutta hakee sen nopeasti itselleen. Vahvalla hevosella ajettaneen tasaisen kiihtyvällä temmolla reipasta, eikä kisasta ole luvassa ihan kävelykilpailua, vaikka suosikki sitä johtaakin.

IS-pelisuositus - Toto65-3

Pieni: 1
Suuri: 1

Toto65-4

Suosikki: 8 Double Revenge on napannut kaksi komeaa voittoa peräjälkeen ja hevoselle on vain etu, että matka pitenee mailista kierroksella. Tamma on ollut oikeinkin tasapainoinen viimeisissään, mutta ailahdellut uransa aikana aika paljon ja on hevosena sitä tyyppiä, jonka mielellään varmistaa paljon pelattuna. Vastus ei toki suoranaisesti pelota, mutta se huolestuttaa, että pystyykö tamma pitämään tasonsa jo kolmannen kerran peräkkäin ja voltin kakkonenkin tuo alkuun pienen laukkariskin.

Haastaja: 3 Poetry In Motionin Ruotsin reissusta tuli suutari, kun hevonen kolhi itseään ja starttiesiintymiset jäivät yhteen monté-pettymykseen. Paluu Suomeen on sujunut positiivisissa merkeissä. Riihimäellä tuli varma keulavoitto ja Vermossa tamma lopetti 4. sisältä viimeiset 600 metriä alle kymppiä. Nyt riisutaan pitkästä aikaa etukengätkin pois ja Juha Utala voisi päästä tässä hakemaan johtopaikan.

Yllättäjät: 13 She Is Cecilia jumppasi Lappeessa viimeisen kierroksen 3.-4. rataa 13,5. Nyt tamma voisi päästä lähemmäksi kärkeä juoksuradalta. Lappeessa pussissa ollut 7 Spill The Beans kulki viimeksi pahan alkulaukan jälkeen viimeiset 1900 metriä 12,7, vaikka tuli taas pussissa maaliin. Tamma on ailahtelevaa sorttia, mutta jossain sen luulisi joskus onnistuvan tällä potentiaalilla. 1 Gabriella la Renta otti viimeksi maksimit 3. sisältä. Tamma avaa hyvin ja saa taas juoksun, joka voisi olla edelleen oikotie totosijaan. 2 Lex Liberty taipui viimeksi johtavan rinnalta, mutta väläytteli viime vuonna hyvää potentiaalia ihan ikäluokkatasolla saakka. 12 Stonecpaes Poe putosi Forssassa lopussa Double Revengen kyydistä. Tammalla on kykyjä kiriä pitkäänkin kovaa, mutta ihan lopussa hevonen tyytyy mieluummin katselemaan kavereita kuin ohittelemaan. 5 Sapphira pitää lopussa rehellisesti vauhtinsa ja sijoittuu usein hyvin. Hannu Torvinen vahvistaa nyt rattailla.

Pelijakauma: Poetry In Motionin (16 %) kuuluisi olla lähempänä Double Revengea (55 %).

Juoksunkulku: Gabriella la Renta pitää ensiksi johtopaikan, mutta tällä matkalla selän luulisi kelpaavan eteen ja Poetry In Motionilla on hyvä mahdollisuus päästä keulaan.

IS-pelisuositus - Toto65-4

Pieni: 8, 3, 7
Suuri: 8, 3, 13, 7, 2

Toto65-5

Suosikki: 2 Promptus voitti kauden kolme ensimmäistä starttiaan, mutta koronatauon jälkeen onnistumisia ei ole tullut. Hevosta on tosin kilpailutettu rohkeasti ja se oli viimeksi esimerkiksi avoimessa 5-vuotislähdössä oikein hyvä kolmas Peanutsin takaa 2. sisältä. Nyt on vuorossa keulajuoksu ja kun rima laskee hieman viimeisistä, voisi olla aika palata myös voittokantaan. Ideasuosikki.

Haastaja: 11 Joseph Boko tärveli 3-vuotiaana paljon rahaa turhiin laukkoihin ja tämäkin kausi alkoi hölmöilyllä, mutta oikeat asetukset tuntuvat vihdoin löytyneen ja hevonen päässyt näyttämään kapasiteettiaan. Ruuna polkaisi Mikkelissä avoimessa 4-vuotislähdössä upean tuloksen, vaikkei ehtinytkään hänniltä aivan totoon. Markku Nieminen kierrättää vahvan hevosen varmasti ajoissa ajoissa johtavan rinnalle ja kisaan on luvassa vauhtia.

Yllättäjät: Kaksi lahjakkuutta erottuu, mutta mikäli ne innostuvat ajamaan kovasti toisiaan vastaan, niin muillekin avautuu mahdollisuus. 10 Crossover ei pystynyt haastamaan Tanpopoa sen takaa Vermossa, joka ei tällä hetkellä ole todellakaan häpeä. Forssassa tuli oikein helppo keulavoitto. 7 BWT Danger oli Kouvolassa Toto75-tasolla hyvä kakkonen johtopaikalta, mutta viimeksi varsin nahkea 3. sisältä. Sen jälkeen on tullut starttiväliä, joten hevosena oli varmasti tuona päivänä jokin vialla. Paras taso ei ole kaukana suosikeista, mutta lähtöpaikka toki ankea. 1 Notable vaati Mikkelin pitkällä matkalla johtavan rinnalla vauhtia, mutta taipui varhain. Ruunalla on ollut juoksunkuluissa epäonnea, eikä se ole ollenkaan mahdoton jättiyllättäjä, nyt kun lähtöpaikka on vihdoin hyvä. 9 Borgmesterilla on kova kapasiteetti, mutta ravin kanssa on ongelmia. 4 Memphis Minnie kamppaili viimeksi asiallisesti keulapaikalta, mutta kohtaa nyt kovempia. 5 Muscleman oli Riihimäellä toinen johtavan takaa ja Forssassa keulapaikalta. Nyt juoksusta tulee monen nopean ulkpuolelta haastavampi. 3 Uomo Show on juhlimut kesäradoilla, mutta Vermossa on vaikeampaa.
Pelijakauma: Promptus (34 %) nostetaan suosikiksi ohi Joseph Bokon (36 %), muttei hevosten alustavat peliosuudet silti mitenkään hirveän vinksallaan ole nekään.

Juoksunkulku: Promptus nappaa johtopaikan, vaikka ulkopuolelta myös Memphis Minnie, Muscleman ja BWT Danger pystyvät avaamaan tosi reippaasti. Joseph Boko kiertää ensimmäisellä takasuoralla johtohevosen rinnalle ja matkalla tuskin kävellään.

IS-pelisuositus - Toto65-5

Pieni: 2, 11, 1
Suuri: 2, 11, 10, 7, 1, 9

Toto65-6

Suosikki: Tasokas suomenhevosten aikaryhmä päättää Toto65-rivin, eikä voitokkaiden hevosten kohtaamisessa ole helppo nimetä yhtä suosikkia. Ranking-kärjeksi nostetaan todellinen haku, jolle ei kuitenkaan epävarmuuden vuoksi voi antaa aivan täyttä luottoa. 3 Eetu Rols on loistavasti sarjassa sisällä rahojensa puolesta ja vaikka taulu on risuaitaa, niin sen takaa löytyy raju vire. Ruuna laukkasi Turussa viimeksi alussa pitkäksi, mutta kiersi hylättynä vielä väljällä tyylillä koko porukan ja kulki raskaalla radalla 27-läpi. Esitys oli sitä luokkaa, että mikäli hevonen malttaa ravata, niin se on väkisinkin lähellä voittokantaan paluuta.

Haastajat: 6 Mitori on pelaajien suosikki ja mikä jottei, sillä hevonen on ollut varsin varma suorittaja monellakin tapaa tänä kesänä. Viimeksi tuli pitkästä aikaa tappio, mutta ruuna joutui avauskierroksella revittelemään aika lailla päästäkseen johtoon ja hävisi vain kovakuntoiselle Touko Kevättömälle.

2 Issakan Valo on lupaava 5-vuotias, joka kamppaili viimeksi hienosti lahjakasta Riksun Kingiä vastaan, vaikka antoi alussa paljon tasoitusta.

12 Arkenttiina on tehnyt vahvaa työtä tänä kesänä ja napsinut helppoja voittoja välillä laukkojenkin kera. Tehtävä on nyt uran selvästi kovin, eikä 12-ratakaan auta urakkaa.

Yllättäjät: Vauhdikkaan 11 Lentoemon ja Iikka Nurmosen yhteistyö alkoi kirivoitolla, kun ohjastaja tarjosi hevoselle oikein tarkan juoksun. Nyt kiri pitää aloittaa kauempaa ja se on tässä porukassa haaste. 10 Riinan Kirma kulki viimeksi lähtölaukan jälkeen alle 27-läpi ja on paljon tauluaan paremmassa iskussa, mutta onnistumiset kiertävät. 9 Jättipotti Pee on juossut paljon ikäluokkalähtöjä ja ailahdellutkin, mutta parhaina päivinään hevonen on ollut ihan 5-vuotisikäluokan kärjen tuntumassakin ja on rahasarjaan varottava menijä. 5 Meren Maininki on ollut kaksi kertaa paras pitkällä matkalla. Kahden päivän starttiväli on aika lyhyt Loviisan kolmen kierroksen rutistuksesta tähän. 8 Ukkoherra voitti viimeksi Vermossa johtavan rinnalta, mutta nyt pitäisi polkea ainakin pari sekuntia kovempaa.

Pelijakauma: Eetu Rols (8 %) on aivan supermerkki ja rohkeimpien ideavarma. Riinan Kirma (2 %) kiehtoo myös vähemmän pelatuista.

Juoksunkulku: Mitori on selkeä keulasuosikki. Tasaisen tasokkaassa lähdössä saatetaan nähdä levoton juoksunkulku. Teemu Okkolin mielii varmasti ainakin Arkenttiinalla ajoissa eteenpäin.

IS-pelisuositus - Toto65-6

Pieni: 3, 10
Suuri: 3, 6, 2, 12, 11, 10

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 7
Toto65-2: 4, 6, 7, 1, 11, 12, 9, 10
Toto65-3: 1
Toto65-4: 8, 3, 7
Toto65-5: 2, 11, 1
Toto65-6: 3, 10
Hinta: 14,40 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto65-1: 7
Toto65-2: 4, 6, 7, 1, 11, 12, 9, 10
Toto65-3: 1
Toto65-4: 8, 3, 13, 7, 2
Toto65-5: 2, 11, 10, 7, 1, 9
Toto65-6: 3, 6, 2, 12, 11, 10
Hinta: 144,00 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto65-1
7 Thai Profit 62%
3 Shotproof 12%
1 Jugador 8%
5 Por Nie Rock 6%
6 Van Kronos 6%
8 Mr Hot Shot 4%
4 Make it Quick 1%
2 Special Envoy U.S. 1%

Toto65-2
4 Ilos Sansibar 22%
6 I Keep My Word 13%
7 Eternal Dream 12%
1 Haldiaz 12%
11 Carlos Santana 12%
12 Golf Widow Temple 11%
9 Uniquesine 9%
10 Burnout 7%
5 Credit To Dream 1%
2 Caroline Boost 1%
3 It's Raining Men 0%
8 Love You Desiree 0%

Toto65-3
1 Comway Cotter 73%
13 Hidalgo Boko 8%
6 Stonecapes Respect 7%
14 Paddock's Star 3%
12 Zeki Font 2%
9 Sahara Maldonado 2%
15 MAS Bella 1%
3 Ziggo K.A. 0,5%
2 Benon Safiro 0,5%
5 Hila's Elton 0,5%
7 M.T.Larissa 0,5%
11 Big Chip 0,5%
10 Mohikaner 0,5%
8 Hataar The Brave 0,5%
4 Salty Fairytale 0,5%

Toto65-4
8 Double Revenge 47%
3 Poetry In Motion 25%
7 Spill The Beans 6%
13 She Is Cecilia 5%
1 Gabriella La Renta 4%
2 Lex Liberty 3%
5 Sapphira 2%
12 Stonecapes Poe 2%
9 Club Nord Star 2%
6 Argenteuil 1%
4 Erica Nyx 1%
10 Bestseller 1%
11 An-Valpuri 1%

Toto65-5
2 Promptus 34%
11 Joseph Boko 30%
10 Crossover 10%
7 BWT Danger 8%
1 Notable 5%
9 Borgmester 4%
5 Muscleman 2%
3 Uomo Show 2%
4 Memphis Minnie 2%
8 Yeezuz 1%
12 Fakir Nyx 1%
6 Petersin 1%

Toto65-6
3 Eetu Rols 20%
6 Mitori 18%
2 Issakan Valo 16%
12 Arkenttiina 12%
11 Lentoemo 10%
10 Riinan Kirma 8%
9 Jättipotti Pee 5%
5 Meren Maininki 5%
8 Ukkoherra 2%
1 Ferdinand 2%
7 Larkko 1%
4 Sopu-Ellu 1%