Ravivihje: Toto75 Seinäjoki 2.8.2020

Julkaistu:

TOTO75
Oriiden ja tammojen mailin matkat ovat vuorossa Toto75-pelin kahdessa ensimmäisessä kohteessa. Toto75-varmoina toimivat Better Boss ja Willow Pride.

Toto75-1

Suosikki: Tammojen maili avaa Toto75-pelin. Avausmatkan 2. ulkoa nimiinsä runtannut 6 Hetviina ei ole maililla parhaimmillaan, mutta tälläkin matkalla tamma on paha lyötävä mikäli pääsee sujuvasti esimerkiksi kuolemanpaikalle haastavalta kuutosradalta. Tamma ei ole niin selvä suosikki kuin avausmatkalle tai päätöskisaan, mutta joka tapauksessa ykkösmerkki.

Haastajat: 4 Virin Camilla lopetti eilen tilaa saatuaan terävästi. Tamma avaa hyvin ja tähtää johtopaikalle, minne hevonen todennäköisesti pääsee. 10 Liisan Tulilintu haki avausmatkalla takarivistäkin johtopaikan nimiinsä ja kesti mukavasti perille. Tällä kertaa sillä ajetaan mitä todennäköisimmin selästä. 2 Aurotar kiri eilen tarkalla selkäreissulla Hetviinaa lähemmäksi, muttei aivan päässyt tästä ohi. Mailin matka suosii nopeaa menijää.

Yllättäjät: 7 Vilma Lyydia oli eilen tasainen, mutta pystyy parantamaan saatuaan startin alle. 8 Lakan Leija lopetti eilen mainiosti 5. sisältä, mutta lähtöpaikka taitaa tällä kertaa viedä toiveet voitosta. 5 Ryti-Tyttö antautui eilen johtavan rinnalta, mistä tamma on aikaisemmin tehnyt hyviä esityksiä. Siksi hevonen on sunnuntaina kysymysmerkki. 1 Akaasia pakitteli eilen kolmannelta radalta hännille ensimmäisellä takasuoralla ja laukkasikin. Ravi ei ollut kohdallaan, joten sunnuntaille jäi paljon petrattavaa.

Pelijakauma: Liisan Tulilintua (9%) on pelattu liian vähän ja Akaasiaa (16%) liian paljon.

Juoksunkulku: Virin Camilla avaa keulaan ohi nopeiden Aurottaren ja Akaasian. Hetviina kiertää tämän rinnalle.

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 6, 4, 10, 2
Suuri: 6, 4, 10, 2

Toto75-2

Suosikki: Oriit ovat vuorossa Toto75:2:ssa. 4 Evartti teki lauantaina kaiken oikein päästyään keulapaikalle. Ori sai vetää maltilla ja karkasi maalisuoralla omille laduille. Ori pääsi hieman yllättämään vastustajansa. Sunnuntaina Evartti ei välttämättä pääse keulaan vaan todennäköisempää on, että hevonen saa sille tutumman selkäjuoksun.

Haastajat: 2 Tähen Toivomus kiri eilen loppua kovaa 3. ulkoa ja nosti osakkeitaan kokonaiskisan suhteen. Sopivalla selkäjuoksulla ori pystyy jälleen kirimään totutun kovaa loppua. 3 Joriini jäi eilen kuolemanpaikalle, mistä ori runttasi mukavasti perille. Sunnuntaina sillä päästään ajamaan optimibalanssilla kengittä.

Yllättäjät: 7 Caijus seuraili eilen 2. sisältä kakkoseksi sopivan tempon jälkeen. Tällä kertaa nopea avaaja juossee keulassa. 6 Lissun Eerikki ei ole mailin matkalla omimmillaan, mutta kuuluu edelleen kokonaiskisan koviin naamoihin. Ylivauhtisella juoksulla vahvan menijän osakkeet nousisivat 1609 metrillä. 5 Vixus tuli avausmatkalla mukavasti perille 3. sisältä ja sai startin alle. Nopea debytantti pystyy olemaan sunnuntaina parempi. 8 A.T. Veeti oli eilen tasainen sisältä eikä hevonen päässyt omalle tasolleen taktiikkajuoksussa. Ohjastaja ajaisi varmasti mieluiten johtavan rinnalta, jos valjakko sinne mitenkään tällä kertaa pääsee.

Pelijakauma: Joriini (5%) on unohdettu.

Juoksunkulku: Caijus katsoo keulat eikä luovu piakastaan. A.T. Veeti hakeutuu tämän kupeelle.

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 4, 2, 3
Suuri: 4, 2, 3

Toto75-3

Suosikki: Kolmosdivisioonafinaalin suosikki 12 Tanpopo on ollut vakuuttava viimeisissään. Ruuna pääsi johtopaikalle sekä Vermossa että Porissa ja voitti molemmilla kerroilla varmasti. Tällä kertaa juoksusta tulee erilainen, mutta se ei monipuolista menijää haittaa. Juoksunkulun onnistuessa ruuna nousee kamppailuun lähdön voitosta.

Haastajat: 11 Frankenstein Am kiri toissa kerralla mainiosti kakkoseksi ja viimeksi se otti varmasti omansa 3. ulkoa. Ruuna on ollut hyvä selkäjuoksuilla ja tälläkin kertaa sellainen on tulossa. Frankenstein Am pystyy tekemään omaakin juoksuaan ja kuuluu peleihin mukaan. 8 Ypäjä Louvre ailahtelee jonkin verran. Toissa kerralla ori oli normaalia tahmeampi 2. ulkoa, mutta viimeksi se tsemppasi lyhyemmällä starttivälillä hyvin perille toiselta ilman vetoapua. Lähtöpaikka on tällä kertaa haastava, mutta poisjäänti auttaa asiaa. 3 Anni Sue on kovakirinen tamma, joka pystyy selästä iskemään korkealle. Näin tapahtui Lahdessa, missä hevonen suorastaan lennähti ykköseksi kiritilaa löydettyään. Viimeksi tamma teki työt kolmannella radalla ja oli positiivinen. 1 Diesel Degato voitti Teivossa johtopaikalta niukasti. Porissa ruuna sai kirissä hyvää vetoapua ja nousi kamppailemaan ykkösrahoista yhdessä Tanpopon kanssa. Lähtöpaikka on nopealle avaajalle mainio, ja täydellä matkalla sillä haettaneen selkäjuoksua.

Yllättäjät: 2 Bring Me Brodde ei viimeisissään ole yltänyt parhaimpaansa. Hyvänä päivänä se ei olisi kakkosradalta vaaraton. 7 Vie de Dream menetti Kajaanissa päätöspuolikkaan alussa keulapaikan, mutta kiri maalisuoralla uudestaan kärkeen. Joensuussa ruuna teki mukavan suorituksen 3. ulkoa. 5 Mr Chance on tauluaan parempi menijä, joka olisi yllättävän kova luu, mikäli pääsisi keulapaikalle ohi tallikaverinsa. 6 Zoom Zoom kilpailee nousuvireessä ja on tauluaan vaarallisempi. Yllättäjän hakijat huomioivat tamman suuremmissa lapuissa.

Pelijakauma: Ypäjä Louvre (8%), Anni Sue (5%) sekä yllättäjistä Mr Chance (2%) ja Zoom Zoom (1%) ovat alipelattuja. Diesel Degatoa (16%) ja Bring Me Broddea (16%) on sen sijaan vedetty liikaa.

Juoksunkulku: Diesel Degato pitää johtopaikan ja odottaa selän eteensä. Mr Chance hakenee tallikaverilta piikkipaikan nimiinsä.

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 12, 11, 8, 3, 1
Suuri: 12, 11, 8, 3, 1, 2, 7, 5, 6

Toto75-4

Suosikki: Nostamme suosikiksi 10 Indyana Jonessin, vaikka ruuna ei tuoreimmassa kisassaan parhaimpaan yltänytkään. Ruuna matkasi 3. ulkona ja eteni etusuoralla 2. ulos, mistä kiri jäi tasaiseksi. Hevonen ei ole kurvijuoksija parhaasta päästä, mutta kyseisenä päivänä se meni kaarteet normaaliakin enemmän vinossa. Sisällä on kova moottori, ja vastustajat ovat helisemässä, jos hevonen pääsee käyttämään sitä optimaalisesti. Silloin tuloksena voi olla edellisen voittostartin kaltaista menoa.

Haastajat: 5 Ranch Quijote ei vakuuttanut viimeksi 2. ulkoa, mutta oli tätä ennen oikein hyvä keulasta. Jorma Kontio hyppää rattaille. 15 Cheri Sane otti voittonsa keulasta. Ruuna oli hyvä täydellä matkalla kesäkuussa, muttei viimeksi ollut samantasoinen johdosta vaan taipui helpohkosti ulos voittotaistosta. Selkäjuoksu saattaa käydä tällä matkalla paremmin. 1 Can't Buy Me Love voitti Lappeessa johtopaikalta pystyyn. Viimeksi hevonen jäi vetämättömään selkään eikä kyennyt parantelemaan tilaa löydettyään. Lähtöpaikka suosii nopeaa lähtijää. 7 Charmike voitti Härmässä keulasta eikä saanut Kaustisella koskaan vapaata 4. sisältä. Ruunan lähtöpaikka on tasaisessa lähdössä heikko, mutta kunto pitää.

Yllättäjät: 9 Larry Bell voitti Kaustisella 2. ulkoa, mutta laukkasi viimeksi edettyään alussa keulaan. Tällä kertaa starttiväli on pitempi. 13 Mary Hotshot yllätti voitossaan 3. ulkoa eikä esitys ollut huono viimeksikään 2. ulkoa. Tällä kertaa kierrettävää tulee enemmän. 6 Universe Leader meni Mikkelissä loppukurvissa vinoksi ja menetti vauhtiaan eikä maalisuoralla innostunut uudestaan. Kunto on edelleen hyvä Kaustisella loppua positiivisesti kirineellä tammalla. 4 Cameleo Press jäi viimeksi vaille mahdollisuutta. Nopea avaaja on täydellä matkalla paras selkäjuoksulla ja pystyy kaiken natsatessa yllättämään. 11 Snowline Ace nousi Oulussa toiseksi viimeisen kaarteen jälkeen kuolemanpaikalle ja voitti pystyyn. Kunto on hyvä, mutta vastus taitaa tällä kertaa olla liian kova.

Pelijakauma: Indyana Joness (19%) on alipelattu suosikki kun taas Charmike (26%) on ylipelattu. Cheri Sanekaan (6%) ei ole kerännyt ainakaan liikaa peliä osakseen.

Juoksunkulku: Can't Buy Me Love ja Cameleo Press avaavat parhaiten ja näistä ensin mainittu pystynee pitämään keulat. Ranch Quijote kiertyy kuolemanpaikalle ja saattaa päästä aina keulaan asti.

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 10, 5, 15
Suuri: 10, 5, 15, 1, 7

Toto75-5

Suosikki: 5 Better Boss teki mainioita esityksiä Suur-Hollola -ajossa - etenkin karsintalähdössä. Ruuna vei välierän pystyyn johtopaikalta ja otti finaalissa sen mikä otettavissa oli 08-vauhtisessa lopetuksessa. Seinäjoella tehtävä on niin sopiva, että tappio olisi iso yllätys.

Haastajat/yllättäjät: 1 Sahara Sandstorm on kerännyt paljon rahaa viimeisen puolentoista kauden aikana etenkin syys-, talvi- ja kevätkaudella. Ruuna ei ehkä ole omimmillaan lentokeleillä, kun hevonen elää enemmän vahvuudellaan kuin nopeudellaan. Vermossa viisivuotias oli suosikkina tasainen kierrettyään kuolemanpaikalle. 9 Wasa Thunder kiri Mikkelissä yllätyskakkoseksi 7. sisältä ohjastajan täydellisellä ajolla. Ruuna lopetti terävästi ja kamppailee jälleen totosijoista, mikäli juoksu onnistuu. 2 Griminal Jack jäi eilen 6. ulos, mistä menestyminen oli liian vaikeaa. Tällä kertaa ruuna pystyy hyvältä paikalta parempaan. 4 Herrera Boko menee matkan, mutta vastus taitaa tällä kertaa olla liian kova. 8 Nitro Diablo on mennyt mainiosti montéssa. Better Boss lienee lyömätön, mutta muista sijoista se pystyy kamppailemaan, mikäli tuuria on kasikaistalta matkassa.

Pelijakauma: Better Boss (81%) voittaa lähtönsä yli kahdeksan kertaa kymmenestä emmekä näe sen varmistamiselle perusteita.

Juoksunkulku: Better Boss avaa hyvänä lähtijänä keulaan ja saa vetää mieleistään tempoa.

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 5
Suuri: 5

Toto75-6

Suosikki: Asetelmat suosivat 1 Myrskyriä, joka pääsee voltista kovaa matkaan ja mitä todennäköisimmin valtaa johtopaikan. Siitä ruuna oli pitelemätön viimeksi. Mikkelissä hevonen nousi ykköseksi 3. ulkoa. Myrskyri kohtaa erittäin kovan ja tosi tasaisen vastuksen, eikä selvää suosikkia ole etukäteen ennakkokaavailuissa nähtävissä.

Haastajat: 14 Koveri on kova kaveri, mikäli ori pääsee mukavasti matkaan. Härmässä ori runttasi kuolemanpaikalta väkisin ohi 9 Humisevasta ja otti Lahdessa Kujanpään Jyräyksen hallitsemassa lähdössä kelpo nelossijan. Humiseva puolestaan voitti Mikkelissä vaivatta keulasta juostuaan avojaloin. Tällä kertaa balanssi on ennakkoilmoituksen mukaan sama. 2 Niemen Eemil on kulkenut mainiosti montéssa eikä kärrylähtöjen tuloksiakaan pääse moittimaan. Kaustisella ori kiri 2. sisältä ohi useimmissa starteissaan keulassa juosseen 8 Vilivilliksen. Ari Moilanen ottaa ensituntumaa 7 Hipatsuun, joka kilpailee hyvässä vireessä. Lähtölaukat ovat olleet riesana, kun ruuna pelkää lähtöautoa. Voltistakaan Hipatsu ei ole varmimpia eikä tule saamaan etua vastustajiinsa, mutta varmemmin hevonen saattaa tällä lähtötavalla päästä liikkeelle. Hipatsulla on voittoon riittävä nopeus ja kapasiteetti sisällään.

Yllättäjät: 12 Lakuri jäi eilen kuolemanpaikalle ja taipui. Muutoin kunnossa ei ole vikaa tällä hetkellä. 6 Enon Vilppi yllätti Björn Goopin ajamana Kouvolassa. Muulloin ori ei ole ollut samanlainen, mutta Jorma Kontio saattaa löytää kyvykkäästä oriista tällä kertaa lisävaihteita. 5 Råger voitti Porissa johtavan takaa ja otti Vermossa maksimit 4. ulkoa häviten kärkikaksikolle selvästi. Tasainen suorittaja pystyy jälleen sijoittumaan kärjen tuntumaan. Vahva 15 Tuviker ja johtavan rinnalta tai keulasta parhaat juoksunsa tekevä 10 Jepulis tulevat seuraavina ennen keulariippuvaista 11 Aatsia, jota ajaa tällä kertaa kuskitilastoja ylivoimaisesti johtava Santtu Raitala.

Pelijakauma: Myrskyri (34%) on liikaa pelattu eikä käy varmaksi.

Juoksunkulku: Myrskyri pitää keulat ja Niemen Eemil majoittautuu tämän taakse. Enon Vilppi jäänee kuolemanpaikalle.

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 1, 14, 9
Suuri: 1, 14, 9, 2, 7, 12

Toto75-7

Suosikki: 3 In Royalty Boko voitti Kouvolassa tyylikkäästi keulasta, minkä jälkeen sillä ajettiin Kaustisella maltillisemmin. Tamma kiri selkäjuoksulla hyvin perille. Mikkelissä tamma piti ykkösradalta johtopaikan eikä tämän jälkeen kohdannut ongelmia. Viisivuotias pääsee reippaasti matkaan ja olisi paras keulasta, mutta pystyy menestymään muualtakin.

Haastaja: 1 Willow Pride kokee mielenkiintoisen muutoksen, kun tamma menee ennakkoilmoituksen mukaan ensimmäistä kertaa kengittä. Mikkelissä lähtöön laukannut tamma teki jatkossa erittäin hyvän suorituksen ja oli viides maalissa. Teivossa kuusivuotias matkasi 5. sisällä/4. ulkona ja kiri sijoitustaan paremmin perille. Kuusivuotias on hyvä lähtijä ja tällä kertaa sillä varmasti satsataan lähtöön tältä paikalta, kun keulapaikan pois luovuttaminen olisi sama kuin antaisi voiton pois. Viimeksi tammalla ei satsattu starttiin. Johtopaikalta Willow Priden osakkeet nousisivat kummasti voiton suhteen.

Yllättäjät: 6 Club Nord Elit kamppaili keskiviikkona keulasta kakkoseksi. Tamma teki asiallisen juoksun muttei varmasti uransa parasta esitystään. Samassa lähdössä 7 Golda Paris kiri hyvin loppua 3. ulkoa. 5 Spirit Squad voitti Kaustisella keulasta ja jäi tämän jälkeen Mikkelissä pussiin. Tamma on nopea avaaja, mutta näistä asemista keulaan ei todennäköisesti ole asiaa. 8 Free Me oli Mikkelissä hyvä johtopaikalta. Tällä kertaa setelmat ovat kovasti nopeaa avaajaa vastaan.

Pelijakauma: Näemme Willow Pridella (28%) olevan selvästi peliprosenttejaan paremmat saumat voittoon In Royalty Bokoa (61%) vastaan, jota emme näe pelillisesti mielenkiintoisena tällä kertaa. Willow Pridessa on ideaa Toto75-varmaksi.

Juoksunkulku: Willow Pride kontraa kiihdytyksessä In Royalty Bokolle ja juoksee johdossa.

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 1
Suuri: 1

IS-pelisuositus

Pieni
Toto75-1: 6, 4, 10, 2
Toto75-2: 4, 2, 3
Toto75-3: 12, 11, 8, 3, 1
Toto75-4: 10, 5, 15
Toto75-5: 5
Toto75-6: 1, 14, 9
Toto75-7: 1
Hinta: 27,00 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto75-1: 6, 4, 10, 2
Toto75-2: 4, 2, 3
Toto75-3: 12, 11, 8, 3, 1, 2, 7, 5, 6
Toto75-4: 10, 5, 15, 1, 7
Toto75-5: 5
Toto75-6: 1, 14, 9, 2, 7, 12
Toto75-7: 1
Hinta: 162,00 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto75-1
6 Hetviina 34%
4 Virin Camilla 19%
2 Aurotar 12%
10 Liisan Tulilintu 12%
7 Vilma Lyydia 6%
8 Lakan Leija 5%
5 Ryti-Tyttö 5%
1 Akaasia 4%
9 Tähtituula 1%
3 Taksvenla 1%
12 Sävel-Taika 0,5%
11 Piskon Pouta 0,5%

Toto75-2
4 Evartti 32%
2 Tähen Toivomus 23%
3 Joriini 14%
7 Caijus 9%
6 Lissun Eerikki 8%
5 Vixus 6%
8 A.T. Veeti 5%
10 Vixen 1,5%
12 Pauhis 0,5%
9 Sheikki 0,5%
11 Rokin Maxi 0,5%
1 Camri 0%

Toto75-3
12 Tanpopo 20%
11 Frankenstein Am 18%
8 Ypäjä Louvre 13%
3 Anni Sue 11%
1 Diesel Degato 10%
2 Bring Me Brodde 8%
7 Vie De Dream 6%
5 Mr Chance 6%
6 Zoom Zoom 5%
10 Lady Nightingale 2%
9 Roofer 1%
4 Mark More 0%

Toto75-4
10 Indyana Joness 24%
5 Ranch Quijote 17%
15 Cheri Sane 15%
1 Can't Buy Me Love 13%
7 Charmike 11%
9 Larry Bell 5%
13 Mary Hotshot 4%
4 Cameleo Press 3%
6 Universe Leader 3%
3 Birthday Cloud 2%
11 Snowline Ace 2%
2 Amazing Captor 1%
14 Outfield Olga 0%
8 Game Of Live 0%
12 M.T.Kopitar 0%

Toto75-5
5 Better Boss 85%
1 Sahara Sandstorm 4%
9 Wasa Thunder 3%
2 Griminal Jack 2,5%
8 Nitro Diablo 1,5%
4 Herrera Boko 1,5%
6 Tumble Dryer 1%
7 Builder's Caviar 0,5%
10 Sahara Rouge 0,5%
3 Earn n'Burn 0,5%

Toto75-6
1 Myrskyri 21%
14 Koveri 14%
9 Humiseva 12%
7 Hipatsu 10%
2 Niemen Eemil 10%
12 Lakuri 6%
6 Enon Vilppi 5%
8 Vilivillis 4%
15 Tuviker 4%
5 Råger 4%
10 Jepulis 4%
11 Aatsi 3%
16 Kihisee 1%
13 Jamir 1%
4 Huvin Viku 0,5%
3 Lakori 0,5%

Toto75-7
3 In Royalty Boko 50%
1 Willow Pride 38%
6 Club Nord Elit 3%
5 Spirit Squad 3%
7 Golda Paris 2,5%
8 Free Me 1,5%
10 Juliet Ale 1%
9 Sunbird Chelsea 0,5%
4 Nah Des Te 0,5%
2 L Dees Maggiesbest 0%