Ravivihje: Toto65 Vermo 15.7.2020

Julkaistu:

TOTO65
Toto65-kohteista löytyy mukavasti pelattavaa.

Toto65-1

Suosikki: Tällä kaudella jo peräti yhdeksän kertaa voittanut 6 Selene Lune on ollut vakuuttava ja starttaa jälleen kerran suosikkina matkaan. Tehtävä ei ole mikään läpihuutojuttu tällä kertaa, mutta sitkeä tamma on urallaan tottunut tekemään töitä voittojensa eteen. Viimeiset voitot ovat tulleet helposti, kun tamma on päästetty johtopaikalle, mutta tällä kertaa sinne ei välttämättä ole asiaa. Väkivahva menijä pystyy paljoon juoksulla kuin juoksulla.

Haastaja: 4 Religious ei Solvallassa riittänyt 2. ulkoa, mutta Kouvolassa ori piti mainiosti kakkoseksi ylivoimaisen Peanutsin jälkeen. Ori pääsee asiallisesti auton takaa matkaan ja saanee keulapaikan haltuunsa, mistä se ilman muuta kamppailee lähdön voitosta.

Yllättäjät: 3 Conny Sisu teki Kouvolassa mainion kirin kaukaa takaa eikä Lahden esityksessäkään ollut moittimista. Ori ei vain saanut sisältä ajoissa kiritilaa ja voimia näytti jäävän käyttämättä. 2 Ricocone kilpaili viimeksi Suur-Hollolan välierässä, missä ruuna ei riittänyt takaa kärkeen. Kyseessä on selvästi tauluaan parempi menijä. Mikäli lähtöön järjestetään ylivauhtinen juoksu, hyötyisi 7 Por Nie Rock tästä suuresti. Seinäjoella mentiin tasaisen reipasta läpi etapin, mikä sopi ruunalle mainiosti. Por Nie Rock eteni 4. ulkoa tasaisen varmasti kohti kärkeä ja voitti tyylipuhtaasti. Viimeksi ruuna riitti kovatasoisessa lähdössä 4. ulkoa kuudenneksi.

Pelijakauma: Ei suurta huomautettavaa.

Juoksunkulku: Religious avaa keulaan ja Mister Lane tai Conny Sisu saa pidettyä tämän selän. Selene Lune kiertää kuolemanpaikalle.

IS-pelisuositus - Toto65-1

Pieni: 6, 4
Suuri: 6, 4, 3, 2

Toto65-2

Suosikki: A.V. Marttilan tammasarjoja juostaan keskiviikkona kaksi kappaletta. 6 Lakan Leija runttasi toissa kerralla 2. ulkoa kakkoseksi ja oli viimeksi hieman parempi runtattuaan 5. ulkoa 1250 metrin kirin rehdisti perille. Tamma on nousemassa kynnyksen yli, jonka toisella puolella odottaa tammaparhaimmisto samalla viivalla. Lakan Leija kuuluu tässä lähdössä huippukuskilla jokaiselle lapulle mukaan. Se ei ole ollut juoksunkulusta riippuvainen viime kisoissaan.

Haastaja: 5 Sävel-Taika teki kauden parhaan suorituksensa Jyväskylässä, missä tammalla mentiin kengittä. Muuten kavioita on säästelty eikä balanssi ole siten ollut optimaalinen, kun hevosella on ajettu kengät jalassa. Viimeksi tamma jäi alussa, mutta teki jatkossa asiallisen juoksun 5. sisältä. Sävel-Taika olisi paras avojaloin eli balanssia kannattaa ehdottomasti tarkkailla.

Yllättäjät: 4 Tähtituula kilpailee nousuvireessä, kun Lahdessa tamma kierteli 3. ulkoa mukavasti perille. Tähtituula pyrkii haastamaan suosikkikaksikon, mutta voi olla, että hevonen tarvitsee vielä lisää startteja alle. 1 A.T. Erika on ollut hyvä korona-tauon jälkeen. Teivossa tamma pääsi takamatkalta 3. ulos, mistä hevonen lopetti tilaa saatuaan mukavasti. Tällä kertaa on tiedossa maukas reissu kärjen tuntumassa. 9 Vennelmon Varma laukkasi Vermossa alussa ja menetti mahdollisuutensa. Tällä kertaa tamma kokee mielenkiintoisen ohjastajanvaihdoksen. 2 Helun Kuva kilpailisi tauluaan paremmassa vireessä, mutta laukat sotkevat menoa. Keskiviikkona tamma kilpailee ennakkotiedon mukaan kengittä.

Pelijakauma: Lakan Leija (31%) maistuu kakkossuosikkina.

Juoksunkulku: Lakan Leija pääsee alussa Sävel-Taian ohi kiihdytyksessä ja pyrkii tämän jälkeen etenemään aina joko joukon johtoon tai keulahevosen rinnalle toiselle radalle.

IS-pelisuositus - Toto65-2

Pieni: 6, 5
Suuri: 6, 5, 4, 1, 9

Toto65-3

Suosikki: Kolmannen kohteen suosikki 4 Gillian Comery pääsee paalulta johtopaikalle, mistä tamma on lähdön todennäköisin voittaja. Toissa kerralla hevonen otti ykkösen nimenomaan johdosta eikä ollut huono viimeksikään vaikka kakkoseksi jäikin. Tuolloin Cheri Sane pääsi keulaan eikä siitä ollut rinnalta ohi asiaa. Gillian Comery on ollut koko kauden hyvä ja sarja suosii tällä kertaa loistavasti.

Haastaja: 10 Her Royal Highness ei mennyt Kouvolan kaarteita, joihin ohjastajan mukaan hukkui vauhti. Vermossa tammalla ajettiin maltillisesti 3. sisältä, mistä hevonen tuli ohjat kierällä maaliin. Normaalisti viikon starttiväli ei ole ollut Her Royal Highnessille optimaalinen, mutta tällä kertaa se saattaa käydä mainiosti, kun Vermon kisassa jäi selvästi voimia käyttämättä. Her Royal Highness nousee pakiltakin korkealle.

Yllättäjät: 8 L Dees Maggiesbest lopeti Kouvolassa selvästi sijoitustaan paremmin 5. sisältä ja kilpailee nousuvireessä. Tarkalla reissulla se pystyy nousemaan ainakin tototaistoon mukaan. 12 Millstone's Vivid otti Turussa maksimit 6. sisältä ja Maarianhaminassa tamma lopetti 3. sisältä mukavasti kakkoseksi Grainfield Aidenin jälkeen. Kyseessä on vahva menijä, joka ei mittaa juostavia metrejä. Viime kaudella jatkuvasti totosijoja nakutellut 11 Beat Of Lovella on tältä kaudelta ensimmäinen top3-sijoitus hakusessa. Sijoitus kärjen tuntumassa ja ehjä suoritus olisi tällä kertaa hyvä juttu. 1 Memphis Minnie tekee välillä hyviä juoksuja keulasta, mutta eiköhän suosikin selkä kuitenkin kelpaa lopulta sille. Hyvä juoksu on tiedossa.

Pelijakauma: Her Royal Highness (24%) on alipelattu ja jäänyt liikaa suosikin Gillian Comeryn (58%) varjoon. L Dees Maggiesbest (1%) on mielenkiintoinen yllärinosto.

Juoksunkulku: Memphis Minnie ja Wonder Woman avaavat parhaiten. Pölyn laskeuduttua Gillian Comery etenee johtoon.

IS-pelisuositus - Toto65-3

Pieni: 4, 10, 8
Suuri: 4, 10, 8

Toto65-4

Suosikki: 4 Dugarry Zet voitti lähtörata-arvonnassa ja starttaa siten matkaan suosikkina. Maarianhaminassa 6. ulkoa voitavansa tehnyt ori voitti Solvallassa pystyyn johtopaikalta, minne nopea avaaja tälläkin kertaa tähtää. Takarivistä starttaa hyviä vastustajia, mutta Dugarry Zet pystyy parantamaan itsekin. Nelivuotiaassa on jopa varma-ainesta Toto65:n.

Haastajat: 10 Minecraftin tehtävä ei ole helppo maililla takarivistä Vermon radalla, mutta ruuna kuuluu joka tapauksessa pelihevosiin. Sen verran hyvin ruuna on viime aikoina kulkenut. Maarianhaminassa keulasta voittanut viisivuotias sai Turussa hyvän juoksun 2. ulkona, mistä voitto tuli varmasti. 11 Outlander oli Vermossa laiska keulasta, mutta piti silti varmaan voittoon. Ruuna voitti puolilapuilla, mutta tähän kisaan laitetaan kokolaput takaisin, jotka hevosella oli laukkastarteissaan. Hypyt eivät suoranaisesti niistä johtuneet. Outlanderin vauhti riittää pitkälle, mutta 11-radalta on vaikea menestyä ellei keulapäässä pidetä matkalla vauhtia yllä. 6 Petis Mondon paikkasi Riihimäellä loistavasti alkulaukan ja nousi kamppailemaan totosijoista. Kunto osoittaa rajusti ylöspäin ja tällä kertaa se starttaa kengittä.

Yllättäjät: 5 Stoneisle Passion yllätti Porin keulakakkosellaan. Hyvä avaaja saattaa päästä tällä kertaa johtavan kantaan. 1 Batt Match ei hyödy lähtöpaikasta, kun kyseessä on tasainen avaaja. Kauden avauksessa ruuna oli tasainen 4. sisältä. 2 Mountain Twinkle tekee tasaista työtä ja kerää hyviä sijoituksia. Teivossa se kiersi 3. ulkoa viimeisellä takasuoralla kuolemanpaikalle ja tsemppasi neljänneksi.

Pelijakauma: Dugarry Zet (26%) kiinnostaa aina varmaksi asti. Mikäli oritta varmistelee, Petis Mondon (5%) kuuluu huomioida.

Juoksunkulku: Dugarry Zet avaa johtoon ja saa Stoneisle Passionin taakseen. Petis Mondon saattaa jäädä kuolemanpaikalle.

IS-pelisuositus - Toto65-4

Pieni: 4, 6
Suuri: 4, 10, 11, 6

Toto65-5

Suosikki: 7 Hetviinalla on hyvä sauma palata takaisin voittokantaan A.V. Marttilan Tammasarjan toisessa lähdössä. Kolmen kilometrin matka käy hyvin ja tamma pääsee monipuolisena menijänä paremmin matkaan kuin moni sen kilpakumppani. Lopulta se pääsee mitä todennäköisimmin keulaan. Kunto ei ole voittostartin jälkeen laskussa vaikka ykköstahti onkin hiipunut. Jyväskylässä tamma nousi kaukaa takapareista kakkoseksi ja viimeksi hevonen sai Suur-Hollola -ajossa myöhään vapaata.

Haastajat: 1 I.P. Riimillä ajettiin viimeksi varmasti ravia läpi ja tamma lopettikin toiseksi viimeisestä ulkoa hyvin totoon. Matka suosii jälleen ja tamma pystyy ehjällä juoksulla kamppailemaan lähdön voitosta. 2 Vieskerin Virva on totutusti vaatinut kisoja alle taukonsa jälkeen. Lahdessa tamma oli aivan asiallinen epäsopivalla matkalla takaa. 9 Marmardu lopetti Vermossa 5. ulkoa erittäin terävästi kolmanneksi ja 5 Tutun Impi teki Seinäjoella mainion juoksun ensimmäisen takasuoran laukan jälkeen. Maalissa väkevä vääntäjä oli neljäntenä. Laukkariski on olemassa ja alussa tamma on erittäin tahmea avaaja. Ensimmäisen kierroksen jälkeen tamma pystyy suorittamaan vahvasti. 3 B.Riitu nousi Vermossa 3. ulkoa kakkoseksi Heporixin jälkeen. Vastus on jälleen kova ja sijoitus kärjen tuntumassa olisi hyvä suoritus. Voitto olisi iso yllätys.

Pelijakauma: Tutun Impi (2%) kiinnostaa mahdollisena yllättäjänä.

Juoksunkulku: Hetviina hakee avauspuolikkaan aikana johtopaikan haltuunsa ja vetää tasaisen reipasta tahtia.

IS-pelisuositus - Toto65-5

Pieni: 7, 1
Suuri: 7, 1, 2, 9, 5

Toto65-6

Suosikki: 5 Ghiotti on kyvykäs peli, joka starttaa suosikkinamme matkaan kolmen kilometrin kisaan. Ongelmista kärsinyt ori palasi viimeksi vuoden tauolta ja oli heti hyvä. Ghiotti leiskautti etusuoran mitalla johtopaikalle eikä tämän jälkeen luopunut paikastaan. Ori sai startin alle ja pystyy sitä kautta parantamaan ja kamppailemaan tosissaan voitosta Toto65-päätöksessä. Ori suorittaa hyvin niin selästä kuin keulastakin eli kuskilla on eri taktiikoita käytettävissään.

Haastajat: 9 Lady Nightingale matkasi Lahdessa 6. sisällä, mistä tamma lopetti mainiosti kakkoseksi. 40-metristä on töitä tiedossa, mutta mikäli juoksu onnistuu, pystyy tamma paljoon. Se on vahva menijä, joten kolmen kierroksen matkaa ei voi pitää miinuksena. 10 Petersin on erittäin kovaluokkainen peli olemassaan. Se ei valmentajan mukaan ole koskaan mennyt mistään isommin rikki, mutta pienempää laittamista on piisannut. Härmässä ruuna matkasi 5. sisällä ja oli lopettamassa mukavasti ennen laukkaansa maalisuoralla. Normaalina Petersin nousee mukaan totomatsiin. 13 Q-Rex Oak otti Lahdessa maksimit 4. sisältä kovatasoisessa Always Readyn voittamassa lähdössä. Seinäjoella ruuna matkasi 4. sisällä ja lopetti tilaa saatuaan erinomaisesti kolmanneksi ihan kärkiparin tuntumaan. Vire ei ole ainakaan laskemaan päin, joten juoksun natsatessa siltä pitää odottaa hyvää panosta. 2 Tzubodai kiisi viimeksi yllätysykköseksi 3. sisältä. Ruuna pääsee loistoasemista matkaan, mutta juoksun on edelleen onnistuttava, että kärkisijoille on mahdollisuuksia.

Yllättäjät: 11 Enter Mayweather kilpailee mielimatkallaan. Kunto on stabiili, mistä osoituksena Rovaniemen nelossija hevoen kierrettyä etusuoralla keulan rinnalle. 1 Flashdance Sisu matkasi Vermossa 3. sisällä ja jäi lopussa vaille kiritilaa. Asetelmat ovat tällä kertaa tamman puolella, mutta toisaalta vastuskin on tasokas. 6 Freddy K. Lopetti Porissa 2. ulkoa totoon ja sai tauon jälkeen startin alle. Kovassa lähdössä ensisijainen tavoite on kärjen tuntumaan.

Pelijakauma: Ghiotti (17%) nostetaan kolmos-nelossuosikkina potentiaalisten Toto65-varmojen ryhmään. Haastajista Petersin (5%) kiinnostaa.

Juoksunkulku: Ghiotti etenee takamatkalta ajoissa kohti kärkeä ja hakee johtopaikan Flashdance Sisulta tai Tzubodailta. Jatkossa Enter Mayweather kiertynee kuolemanpaikalle.

IS-pelisuositus - Toto65-6

Pieni: 5, 9, 10, 13
Suuri: 5

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 6, 4
Toto65-2: 6, 5
Toto65-3: 4, 10, 8
Toto65-4: 4, 6
Toto65-5: 7, 1
Toto65-6: 5, 9, 10, 13
Hinta: 19,20 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto65-1: 6, 4, 3, 2
Toto65-2: 6, 5, 4, 1, 9
Toto65-3: 4, 10, 8
Toto65-4: 4, 10, 11, 6
Toto65-5: 7, 1, 2, 9, 5
Toto65-6: 5
Hinta: 120,00 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto65-1
6 Selene Lune 40%
4 Religious 39%
3 Conny Sisu 9%
2 Ricocone 5%
7 Por Nie Rock 4%
1 Mister Lane 2,5%
5 Strillozzo Jet 0,5%

Toto65-2
6 Lakan Leija 36%
5 Sävel-Taika 34%
4 Tähtituula 11%
1 A.T. Erika 7%
9 Vennelmon Varma 6%
2 Helun Kuva 4%
8 Sorjan Säihke 1%
7 Huima Lento 1%
3 Julianne Dahlia 0%

Toto65-3
4 Gillian Comery 40%
10 Her Royal Highness 34%
8 L Dees Maggiesbest 7%
12 Millstone's Vivid 5%
11 Beat Of Love 4%
1 Memphis Minnie 3%
6 Wonder Woman 2%
7 Arctic Elsa 2%
2 Spill The Beans 1,5%
5 Arctic Island 1%
9 Grainfield Fanny 0,5%
3 Inaccessible 0%

Toto65-4
4 Dugarry Zet 31%
10 Minecraft 24%
11 Outlander 20%
6 Petis Mondon 11%
5 Stoneisle Passion 4,5%
1 Batt Match 4%
2 Mountain Twinkle 3%
12 Zekrom Jons 1%
3 Cazimier 1%
8 Rahart 0,5%
7 Glenne 0,5%
9 Choclana 0,5%

Toto65-5
7 Hetviina 59%
1 I.P. Riimi 15%
2 Vieskerin Virva 9%
9 Marmardu 7%
5 Tutun Impi 5%
8 Vuvuzela 2%
3 B. Riitu 2%
6 Lorutyttö 0,5%
4 Taksvenla 0,5%

Toto65-6
5 Ghiotti 27%
9 Lady Nightingale 19%
10 Petersin 13%
13 Q-Rex Oak 12%
2 Tzubodai 10%
11 Enter Mayweather 5%
6 Freddy K. 4%
1 Flashdance Sisu 4%
7 Argenteuil 2%
8 Sahara Maldonado 1,5%
12 Scarlet Collection 1%
4 MAS Bella 1%
3 Salty Fairytale 0,5%