Ravivihje: Toto65 Vermo 8.7.2020 – 65000 euron jackpot

Julkaistu:

TOTO65
Vermon Toto65-kierroksen suurista suosikeista luotettavimmalta vaikuttaa Selene Lune.

Toto65-1

Suosikki: 2 Tanpopo aloitti Matias Salon tallista kesäkuun alussa vahvalla suorituksella ja esityksen arvoa nostaa, että edellisestä kilpailusta oli lähes seitsemän kuukautta. Kirikierros sujui 2. ulkoa alle 12-vauhtia ja edelle jäi vain kivikova kaksikko Mark More-Ypäjä Louvre. Valmentaja harmittelee, että starttiväli venähti Lappeen ravien keskeytyksen vuoksi, mutta toisaalta kommentoi, ettei hevonen harjoituksissa ainakaan huonommalta tunnu kuin ennen Lahden starttia.

Haastajat: 3 Crossover haki viimeksi 08,5-vauhtisella avauspuolikkaalla voimalla johtopaikan 9 Yank Matchilta, mutta joutui päästämään sen lopussa uudestaan edelle. Yank Match jatkoi Riihimäellä tyylikkäällä keulavoitolla ja kummankin kuntokäyrän luulisi olevan taukon jälkeen vielä nousujohteinen. Yank Matchia haittaa tosin takarivi merkittävästi, eikä hevosesta ihastuta ihan niin paljon kuin pelikansa näyttäisi tekevän.

Kisan ehdoton ideamerkki on 4 Notable. Laukat ovat sotkeneet hevosen menoa tauon jälkeen, mutta viimeksi Vermossa ruuna näytti niin sanotusti miljoonalta saatuaan sisältä kiritilaa vasta hieman ennen maalia.

6 Wang Dang Doodle tapaa yllättää pari kertaa kesässä. Ruuna jäi Teivon Gli GP:ssä pussiin ja paikkasi viimeksi hyvin alkulaukkansa, joten kunto on kohdallaan. Nopea avaaja saattaa päästä tässä jopa johtoon saakka. 7-vuotias viritellään kiivallee mailille jenkeillä ja etukengät riisutaan.

10 Crazeman on myös peliprosenttiaan paljon vaarallisempi. Ruuna oli kevään Ruotsissa, eikä loistanut siellä, mutta valmentaja kertoo, ettei hevonen yksinkertaisesti kotiutunut uuteen paikkaan. Syömisen ja juomisen kanssa oli paljon ongelmia ja ne asiat korjaantuivat, kun hevonen palasi kotiin. Ennen Ruotsiin lähtöään 5-vuotias menestyi säännöllisesti näissä lähdöissä.

Yllättäjät: 5 Tartaurus Face on aloittanut Heikki Mikkoselta nousujohteisesti ja koko talli on hyvässä vireessä. Härmässä juoksukin onnistui takamatkalta täydellisesti, mutta 13,8 on kovaa valuuttaa täydestä voltista. 12 Werner Ors on ollut kahdessa viimeisessään oikein rehti johtavan rinnalta ja kunto riittäisi, mutta maili ja rata 12 on melko toivoton yhdistelmä Vermoon. 8 Wall In Carlina kiersi Porissa ja Teivossa taustalta vahvasti totoon, mutta onneton arpaonni sai jatkoa Vermossa. 7 Sanni Sky taipui viimeksi keulapaikalta, mutta on viihtynyt paremmin maililla. Kurjalta lähtöpaikalta menestys olisi ylisarjassa kuitenkin yllätys.

Pelijakauma: Notable (4 %), Crazeman (3 %) ja Wang Dang Doodle (2 %) ovat kukin paljon alustavaa peliosuuttaan vaarallisempia.

Juoksunkulku: Tanpopo ja Crossover avaavat hyvin, mutta Wang Dang Doodlella on potentiaalia ohittaa ne kiihdytyksessä.

IS-pelisuositus - Toto65-1

Pieni: 2, 3, 9, 4, 6, 10
Suuri: 2, 3, 9, 4, 6, 10

Toto65-2

Suosikki: 5 Selene Lune on keskiviikon Toto65-pelin todennäköisin voittaja. Tamma on palannut huippuvireessä koronatauoltaan, jossa se toki oli jo ennen paussiaankin. Hevosen ainoa heikkous on hieman tasainen kiihtyvyys, mutta sekin tuntuu kehittyvän vielä vanhemmalla iällä. Suursuosikkia kunnioitettaneen tässä siinä määrin, että se etenee kolmen viime kisan tapaan avauskierroksen aikana johtoon ja kisa on sen jälkeen voiton osalta taputeltu.

Yllättäjät: 1 Sue's Photo pitää sisäradalta ensin johtopaikan ja saa jatkossa suursuosikin eteensä. Juoksunkulku on ehdottomasti oikotie kakkoseen. Turussa ruuna nousi kovassa lopetuksessa 4. sisältä kolmanneksi ja vaikuttaa selkeän nousuvireiseltä. 9 Lily's Star oli viimeksi se hevonen, joka otti ensin keulapaikan ja liftasi sitten Selene Lunen takaa kakkoseksi. Tamma on nyt takarivissä ja sen myötä sen ja Sue's Photon osat todennäköisesti vaihtuvat. 4 Carleman aloitti kauden kangerrellen, mutta oli viimeksi selvästi parempi, kuten valmentaja osasi etukäteen ounastellakin. Alku otetaan taas rauhassa ja kovassa lopetuksessa voi olla viime kertaa haastavampi ehtiä tototaistoon. 3 Her Royal Highness on riviään kyvykkäämpi hevonen. Tamma jäi Lahdessa pussiin ja antoi viitteitä nousuvireestä, mutta Kouvolan esitys oli taas 2. ulkoa hieman tasainen. 7 The Dude ja 6 Piece of Rock kirivät molemmat viimeisessään 11-kyytiä ja kummallakin on potentiaalia, mutta hevosille on vaikea löytää tässä järkevää juoksunkulkua.

Pelijakauma: Selene Lune (74 %) on perusteltu suursuosikki, eikä aamun peliosuus ole ainakaan vielä edes ylimitoitettu.

Juoksunkulku: Sue's Photo pitää kiihdytyksessä johtopaikan. Selene Lune marssii tasaisesti eteenpäin ja hakee piikkipaikan 1. takasuoralla/2. kaarteessa.

IS-pelisuositus - Toto65-2

Pieni: 5
Suuri: 5

Toto65-3

Suosikki: Kolmas Toto65-kohde ei kuulu illan urheilullisiin kohokohtiin ja pelillistä haastetta nostaa, että parhaat hevoset ovat huonoilla lähtöpaikoilla. Suosikin nimeäminen on pitkälti makuasia, mutta olkoon se 11 Que Tal kurjalta paikaltakin. Lähdön avainhevosista kolme juoksi kaksi viikkoa sitten Vermon pitkällä matkalla ja Que Tal teki niistä parhaan juoksun jouduttuaan johtopaikalla spurttaamaan matkalla parikin kertaa ja sitkistellen mukavasti kakkoseksi. Vahva hevonen pystyy tekemään omaa juoksuaan ja lieventämään heikon lähtöpaikan tuomaa haittaa.

Haastajat: 9 Combatant Motionissa voisi olla pelillistä ideaa, vaikka takarivi haittaakin nopeaa avaajaa. Ruuna sai viimeksi sattuvassa sarjassa maukkaan juoksun 2. sisällä, eikä täyttä mahdollisuutta lahjakkaan Outlanderin takaa, mutta oli olemuksesta lähtien paljon aiempaa terävämpi ja vastaava taso riittää tässäkin korkealle.

8 Fuscus H.L. ja 7 Batt Match jäivät Que Talin johtamassa Vermon kisassa keskijoukkoon ja antoivat itsestään hieman tasapaksun kuvan, mutta molemmat palailevat tauoilta ja potentiaalia on selvästi tuota esitystä parempaan. Fuscus H.L:n syksyn Vermon esitykset olivat sitä luokkaa, että vastaavalla tasolla suorittaessaan hevonen voi olla tässä jopa ylivoimainen.

2 Flashdance Sisu sai avainhevosista selvästi parhaan lähtöpaikan ja se voisi olla avain onneen. Tammaa on vaivannut pieni tasaisuus, mutta toisaalta se on ollut hyvin varma suorittaja.

12 Arctic Pastor kulki jo Vermon tauolta paluussaan laukan jälkeen hurjasti ja palasikin Riihimäellä voittokantaan 2. ulkoa. Takakengättömyys tuntuu muuttaneen hevosta kovasti, joskin on tauon aikana tarvinnut tapahtua muutenkin positiivisia asioita. 12-radalta riittää kuitenkin tässä mutkia matkalle.

Yllättäjät: 4 Alws Lily ampaisee johtopaikalle ja saa selkeän juoksun. Turussa hevonen olisi tosin voinut puristaa keulapaikalta sitkeämminkin. 5 Hades on löytänyt taas ravirytmin. Teivossa hevonen oli pitkään pussissa, mutta ei toisaalta rynninyt, kun tilaa tuli.

Pelijakauma: Combatant Motion (13 %) on paras merkki ja Fuscus H.L'kin (14 %) luokkaansa nähden aliarvostettu.

Juoksunkulku: Alws Lily avaa johtoon. Fuscus H.L tullee ulkoa voimalla eteenpäin keulapaikka mielessään.

IS-pelisuositus - Toto65-3

Pieni: 11, 9, 8
Suuri: 11, 9, 8

Toto65-4

Suosikki: 4 Imakeituptothesky ei ole vielä uransa yhdeksästä startista erehtynyt kolmen joukosta ja voittojakin on jo komeat viisi. Mikä tärkeintä, hevosen suorituskäyrä sojottaa vielä tukevasti yläviistoon. Härmässä tuli johtopaikalla painetta, mutta tamma pinkoi uransa parhaalla esityksellä selvään voittoon. Keskiviikkona vastus on viime kertaa kevyempää, eikä normaalia pidemmän matkankaan pitäisi olla ongelma. Voltin nelonen on pieni epävarmuustekijä ja siitä voi keksiä syyn, mikäli lähes 80 prosenttia peliosuutta keränneen 4-vuotiaan haluaa isommissa peliviritelmissä varmistaa.

Yllättäjät: 7 Amazato on kiinnostava hevonen, joka ei perusluokaltaan ole välttämättä suosikkiakaan perässä, mutta ongelmia on riittänyt ja ura on edistynyt kovin katkonaisesti. 3-vuotiaana Pilvenmäki Specialissa hienosti kolmanneksi yltänyt tamma palasi viimeksi lähes vuoden tauolta ja kiri kovassa lähdössä 3. ulkoa mukavasti, vaikkei kärkeä hätyytellytkään. 8 Hilarious Hangover on kokenut uuden kevään ja kenkien riisumisella saattaa toki olla vaikutusta siihen. Viimeksi Turussa tamma paineli johtopaikalta hienosti 12-tuloksen, vaikka joutui tyytymään kakkoseen. 1 Zizzy Highness kiri viimeksi 3. ulkoa edellisen tuntumaan ja on nappipaikaltaan taas tunkemassa tototaistoon. 10 Mary Hotshot on uusi tuttavuus Suomessa. Taustajoukkojen mukaan kyseessä on vahva hevonen, jolla pitäisi olla rahkeita pärjätä näissä lähdöissä. Huhtikuun Solvallan voitossaan tamma polki taustalta kirkierroksen 14,5. 11 Fullhand Comery vastasi viimeksi alussa hurjalle Night Guardille 08,5-avauksessa ja väsyi lopussa, mutta ei luovuttanut kokonaan. Takamatkalta on tässä toki hankala ehtiä. 14 My Ways Not Yours liikkui viimeksi takasuoralla lujaa je kiersi kärjen rinnalle. Lopussa askel painoi, mutta lyhyemmällä kirillä ori voisi olla korkeallakin. 6 Ruthless Chick yllätti maaliskuussa Vermossa keulapaikalta, mutta kesäkuun alussa samalta paikalta tuli väsy.

Pelijakauma: Imakeituptothesky (77 %) on aavistuksen liian suuri suosikki, muttei sen käyttäminen varmanakaan olisi silti kovin väärin. Amazato (2 %) on arvoituksellinen, mutta kyvykäs yllättäjä ja peliosuuttaan selvästi vaarallisempi.

Juoksunkulku: Ensimmäinen keulanimi on arvoitus, mutta oli se sitten mikä tahansa etuvoltin hevosista, niin suosikin selän luulisi kelpaavan.

IS-pelisuositus - Toto65-4

Pieni: 4
Suuri: 4, 7, 8, 1

Toto65-5

Suosikki: Lähtöpaikat näyttelevät suurta roolia rivin ainoassa suomenhevoskohteessa ja vihjaajan suosikki on eri kuin pelaajille. 9 Kiirilla on noussut Heikki Mikkosen käsissä aivan uudelle tasolle. Nopeaksi tiedetty tamma on löytänyt oikein merkittävästi lisää taisteluintoa. Killerillä 9-vuotias lipui pitkällä kirillä vaivattomaan voittoon ja hevosta on nytkin vaikea pysäyttää loppukirissä.

Haastajat: 12 Bilettäjä on ehkäpä lähdön kovin hevonen ja hyviä suorituksia on pitkä jono peräkkäin. Tapio Perttunen on kuitenkin useaan otteeseen huomauttanut, ettei tamma suorita toisten takaa yhtä tosissaan kuin vapaalta radalta ja 12-rataa on siksikin pidettävä selkeänä miinuksena. Toisaalta Kouvolassa hevonen kiri 4. ulkoa hyvin perille, joten olisiko ongelmaan tulossa muutosta, eikä hevosta nyt tyystin väistetä, vaikkei se näistä asemista suosikkina kiehdo.

8 Annan joutui Kouvolassa taipumaan Bilettäjän kirin edessä, mutta oli rehti kolmas kierrettyään alkumatkalla johtavan rinnalle. Tammalla päästellään taas alussa eteenpäin ja se voi olla avauspuolikkaan jälkeen aika kaukana edelleen rankattujen edellä.

10 Varoitus on rajussa iskussa, mutta kurjan epävarma. Joensuussa tamma kiersi lähtölaukan jälkeen lähes koko loppumatkan kolmatta, mutta jyräsi voittoon. Viimeksi hevonen vaikutti menestyjältä laukatessaan kesken kirinsä Kiirillan edestä hyvästä noususta viimeisellä takasuoralla.

3 Minskaus voisi päästä tästä eturivistä pitkästä aikaa johtoon, josta hevonen vastaa oikein sitkeästi.

Saaga S:n sisko 7 Milrid on ollut koronatauon jälkeen hieman pehmeä, mutta pystyy parempaan.

Yllättäjät: 11 Hollaus palasi Turkuun tauolta pessimistin odotuksin, mutta oli johtavan rinnalta yhden happihypyn kera positiivinen. Lähtö on nyt aika lailla tuota kovempi. 5 Marmardulla on fysiikkaa menestyä näissä lähdöissä aina kun ravi maistuu, mutta se on vain harmittavan harvoin. Teivossa tamma jäi tätä kovemmassa lähdössä paljon voimia tallella pussiin.

Pelijakauma: Lähtö pitäisi olla vielä alustavaakin tasaisemmin pelattu. Minskaus (7 %) kiehtoo selvimmin.

Juoksunkulku: Minskaus avaa hyvin ja tahtoo johtoon, mutta Milridillä on samat aikeet. Annan kaasuttaa myös alussa eteenpäin ja asettuu lopulta toiselle ilman vetoapua. Takarivin vahvat hevoset iskevät vasta kirissä.

IS-pelisuositus - Toto65-5

Pieni: 9, 12, 8, 10, 3
Suuri: 9, 12, 8, 10, 3

Toto65-6

Suosikki: 1 Mark More on selättänyt heikon hetkensä ja palannut voittojen tielle. Ruuna kiri Lahdessa kolmannesta ulkoa viimeiset 700 metriä alle kymppiä ja hölkkäili Kouvolassa tätä vastaavassa tehtävässä samalta juoksupaikalta oikein helppoon voittoon. Sisärata on kaksiteräinen miekka. Hevonen avaa lujaa, mutta ykkösradan kiihdytyksessä on aina riskejä. Selvä suosikki, mutta lähes 70 prosentin peliosuus alkaa olla jo yli äyräiden.

Haastajat: 10 Bring Me Brodde kiinnostaa erityisesti suosikin varmistusmerkkinä. Mikkelin taukostartissa lujaa kirinyt ruuna ei selvittänyt Kouvolan tiukkoja kaarteita, mutta näytti laukkojen lomassa siltä, että olisi hyvinkin saattanut haastaa suosikin ehjällä juoksulla. Vemron rataprofiili sopii merkittävästi paremmin.

7 Quite Special latasi viimeksi 8-raiteelta hurjassa 07,5-avauksessa voimalla johtoon ja kesti hienosti kakkoseksi. Kamikazetaktiikka saattaisi toimia maililla paremmin.

Yllättäjät: 9 BWT Danger ei pystynyt Kouvolassa vastaamaan johtopaikalta Mark Moren rynnistykseen, mutta oli hyvä kakkonen. Ruuna saa nyt tarkkailuasemat ja toivoo kisaan rajua ylivauhtia. 12 Angel Raziel kiersi viimeksi alun kolmatta-neljättä rataa ja oli Deangelon rinnalta todella rehti kakkonen. Ori voittaa pian, mutta nyt tehtävä on melko toivoton maililla 12-radalta. 11 Roofer kulki Kouvolassa lujaa laukan jälkeen ja jäi viimeksi pussiin. Kunto on löytynyt, mutta maili vastustaa. 6 Lovetown jäi Lahdessa johtavan rinnalle ja sen kisan saa unohtaa.

Pelijakauma: Mark More (68 %) on oikea ja selkeä suosikki, mutta jo liian suuri. Bring Me Brodde (7 %) kiinnostaa erityisesti.

Juoksunkulku: Mark More avaa lujaa ja on keulasuosikki, mutta Quite Special räväytti Turussa ulkoa niin lujaa liikkeelle, ettei se maailman suurin ihme olisi, vaikka keulapaikan riistäminen suosikilta onnistuisi.

IS-pelisuositus - Toto65-6

Pieni: 1, 10
Suuri: 1, 10, 7

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 2, 3, 9, 4, 6, 10
Toto65-2: 5
Toto65-3: 11, 9, 8
Toto65-4: 4
Toto65-5: 9, 12, 8, 10, 3
Toto65-6: 1, 10
Hinta: 18,00 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto65-1: 2, 3, 9, 4, 6, 10
Toto65-2: 5
Toto65-3: 11, 9, 8
Toto65-4: 4, 7, 8, 1
Toto65-5: 9, 12, 8, 10, 3
Toto65-6: 1, 10, 7
Hinta: 108,00 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto65-1
2 Tanpopo 21%
3 Crossover 17%
9 Yank Match 17%
4 Notable 10%
6 Wang Dang Doodle 8%
10 Crazeman 8%
5 Tartaurus Face 6%
7 Sanni Sky 4%
8 Wall In Carlina 4%
12 Werner Ors 3%
11 Jack Fire 1%
1 Caramel Kid 1%

Toto65-2
5 Selene Lune 75%
1 Sue's Photo 8%
9 Lily's Star 6%
4 Carleman 3%
3 Her Royal Highness 2%
6 Piece Of Rock 2%
7 The Dude 2%
8 Piedmont 1%
2 Einstein Sisu 1%

Toto65-3
9 Combatant Motion 20%
11 Que Tal 20%
8 Fuscus H.L. 18%
7 Batt Match 10%
2 Flashdance Sisu 10%
12 Arctic Pastor 8%
4 Alws Lily 6%
5 Hades 4%
1 Proud Ms Cantab 1%
3 Zumu De La Vega 1%
10 Athletic Style 1%
6 Nat King 1%

Toto65-4
4 Imakeituptothesky 70%
7 Amazato 8%
8 Hilarious Hangover 5%
1 Zizzy Highness 4%
14 My Ways Not Yours 2%
11 Fullhand Comery 2%
10 Mary Hotshot 2%
6 Ruthless Chick 1%
12 One Point 1%
9 Sapphira 1%
15 Master As 1%
2 Brass N Sassy 1%
13 Amour Amiko 0,5%
5 MAS Bella 0,5%
16 Fundover Match 0,5%
3 Selah 0,5%

Toto65-5
9 Kiirilla 19%
12 Bilettäjä 18%
8 Annan 14%
3 Minskaus 12%
10 Varoitus 12%
7 Milrid 10%
11 Hollaus 5%
5 Marmardu 5%
1 M.A. Piste 2%
2 Tuiskuta 1%
4 Uutelan Liisi 1%
6 Tänttärä 1%

Toto65-6
1 Mark More 53%
10 Bring Me Brodde 14%
7 Quite Special 10%
9 BWT Danger 8%
12 Angel Raziel 4%
11 Roofer 3%
6 Lovetown 3%
5 Al E.Gador Zet 2%
2 Enjoy Pepper 1%
4 Stonecapes Poe 1%
8 Fordaluvachocolate 0,5%
3 Madickens Stjärna 0,5%