Ravivihje: Toto65 Härmä 19.6.2020

Julkaistu:

TOTO65
Härmän Toto65-pelissä on varmoja moneen makuun, kun viivalla ovat niin Parvelan Retu, Hetviina kuin Quite Specialkin.

Toto65-1

Suosikki: 5 Cheri Sane ei ole tauon jälkeen sijoittunut totoon, mutta kunto osoittaa vahvasti noususuuntaan ja lisäksi ruuna pääsee tällä kertaa kilpailemaan mielimatkallaan. Seinäjoella Cheri Sane matkasi 2. sisällä ja oli päätöspuolikkaan alussa seuraamisvaikeuksissa keulaan nähden. Ruuna otti hetkeä myöhemmin selkänsä kiinni ja jäi lopulta pussiin. Voimia ei vaikuttanut olevan hirveästi varastossa. Viimeksi Teivossa tempo oli alusta loppuun reipasta ja Cheri Sane polki positiivisesti perille etäältä 6. ulkoa. Tällä kertaa nopea avaaja pääsee nopealla kuskilla hyvin todennäköisesti keulaan.

Haastajat: 10 Hamlet Star on huomioitava tauolta, sillä kyseessä on voitokas menijä joka menee kausi kaudelta eteenpäin. Takarivin lähtöpaikka on miinusta, kun hevonen on usein pärjännyt keulapäästä. Kaikesta huolimatta viisivuotias on mahdutettava peleihin. 8 Rowhill's Killer kilpailee hienolla tulosrivistöllä. Ori sai tauon jälkeen startin alle Jyväskylässä, missä ohjastaja tarjosi hevoselle hyvän juoksun 3. ulkona. Kirivaiheessa viisivuotias eteni 2. ulos ja kiri positiivisesti perille. Startti alla ori pystyy petraamaan, mutta lähtöpaikka on haastava. 6 Raise Wise As meni Joensuussa 2. sisältä kovan ajan. Nopea avaaja on kuolemanpaikan välttäessään mukana voittotaistossa.

Yllättäjät: 2 Arvika By Night pystyy nähtyä parempaan ja on hyvältä lähtöpaikalta yllättäjäosaston kärkeä. 1 Acorn Shell debytoi uudessa kotimaassaan. Ori on pitkältä paussilta iso arvoitus, mutta tulee nopeana lähtijänä mitä todennäköisimmin juoksemaan keulahevosen takana. Sieltä ori pystyy kamppailemaan totosijoista. 7 Vanilla Price on periksiantamaton menijä, jolle mailin matka ei ole etu, kun kyseessä on enemmän vahva kuin nopea menijä. Oulussa Vanilla Price tuli totutun periksiantamattomasti perille vaikka juoksu ei onnistunut yhtään. Tamma kiersi toisessa kurvissa keulan rinnalle ja kamppaili positiivisesti. Epävarma mutta vauhdikas ja voitokas 4 Curakao kuuluu paussilta useaan merkkiin. Varsaa odottava 3 Rose's Nella ja startin alle saanut, heikolta paikalta starttaava 12 High Profile tulevat seuraavina rankingissa.

Pelijakauma: Ylivauhdin vaara on olemassa, joten Cheri Sane saattaa hyvä aika alla kerätä liikaa peliä osakseen vaikka onkin todennäköisin johtonimi.

Juoksunkulku: Cheri Sane avaa johtoon ja Acorn Shell pääsee tämän kantaan. Raise Wise As jää johtavan rinnalle ja saattaa aktiivisella kuskilla pitää huolen reippaasta temposta.

IS-pelisuositus - Toto65-1

Pieni: 5, 10
Suuri: 5, 10

Toto65-2

Suosikki: 8 Parvelan Retu ei jättänyt ketään kylmäksi ensimmäisessä kauden kisassaan. Ori laukkasi lähdössä ja jäi kärjestä, mutta teki jatkossa hurjan esityksen. Etusuoralla viisivuotias eteni vauhdilla keulaan ja karkasi lopulta ylivoimaiseen voittoon. Parvelan Retulla ei yksi startti alla ole yhtä suuri laukkariski kuin olisi suoraan paussilta ja todennäköisesti hevonen tällä kertaa ravaa koko matkan. Silloin ori on erittäin vaikeasti lyötävissä.

Haastajat/yllättäjät: 1 Säihkeen Sähinä ehti Mikkelissä 2. ulkoa hyvällä kirillä kakkoseksi ja sai startin koneeseen. Alussa ori ei kamppaile johtopaikasta Vilkkeen Velmua vastaan, mutta joka tapauksessa hyvä juoksu on tiedossa. 2 Vilkkeen Velmu rummutti Teivossa johtavan rinnalta ykköseksi ja Mikkelissä ori aloitti johtopaikalla. Etusuoralla Parvelan Retu meni edelle ja menojaan jättäen Vilkkeen Velmun taistelemaan kakkossijasta yhdessä Säihkeen Sähinän kanssa. Tällä kertaa mailin matka suosii nopeaa lähtijää. 3 Lumettaja seuraili Mikkelissä 2./3. sisältä viidenneksi ja 7 Landen Reino 3. ulkoa kuudenneksi. Kaksikko havittelee tälläkin kertaa sijoille kärjen taakse.

Pelijakauma: Parvelan Retu voittaa lähtönsä noin kolme kertaa neljästä ja käy ainakin pienimipiin lappuihin varmaksi.

Juoksunkulku: Vilkkeen Velmu avaa johtoon. Parvelan Retun selkä kelpaa eteen mikäli tämä avaa ravilla ja tulee eteenpäin, mutta mikäli suosikilla ajetaan selästä, Vilkkeen Velmu on lopullinen keulanimi.

IS-pelisuositus - Toto65-2

Pieni: 8
Suuri: 8, 1, 2

Toto65-3

Suosikki: 8 Boss Birdland laukkasi Seinäjoella sadan metrin juoksun jälkeen ja jäi voiton suhteen ratkaisevasti. Jatkossa ruuna matkasi 4. ulkona ja oli tasainen. Boss Birdland sai startin alle ja pystyy sitä kautta olemaan terävämpi. Kasikaista on sen verran hankala lähtöpaikka, että hevonen tarvitsee voiton eteen hieman onneakin matkaan.

Haastajat: 2 Cobolt voitti Seinäjoella johtopaikalta hieman nihkeästi siihen nähden kuinka maltilla ori sai keulassa vetää. Jyväskylässä viisivuotias matkasi myös johdossa ennen kuin hevonen laukkasi toisessa kaarteessa kovan paineen alla. Cobolt on terävä avaaja, joka juoksee mitä todennäköisimmin keulassa. 11 The Battle kiri Jyväskylässä 2. ulkoa kakkoseksi ja Kaustisella oli voiton vuoro johtopaikalta. Tällä kertaa juoksusta tulee haastavampi eikä kärjen ylivauhti olisi yhtään huono asia. 6 Stoneisle Quidam rummutti Kuopiossa rehdisti perille toiselta ilman vetoapua ja sai startin koneeseen. 4 Ilos Silmarillion puolestaan pakitteli Kuopiossa kauas 7. ulos, mistä hyvä lopetus siivitti sen neljänneksi. Ori on hyvä aukaisija, mutta Coboltin ulkopuolelta ei keulaan ole asiaa.

Yllättäjät: 3 Flirting kiri Härmässä 2. ulkoa sitkeästi ykköseksi ja sai startin alle. 10 Perfect Lane aloittaa Suomessa. Valmentaja ei odota balanssihaasteista kärsineeltä tammalta vielä rahasijaa kummempaa. Haastavista asemista starttaava 12 Birthday Cloud, tauluaan vaarallisempi 1 Countess Zolletta ja tarkalla juoksulla parhaat lopetuksensa tekevä 9 Never Queen kuuluvat revityksiin.

Pelijakauma: Tasainen lähtö, jossa yllätys on mahdollinen. Leveä rastaaminen ei ole huono vaihtoehto.

Juoksunkulku: Cobolt avaa johtoon ja Ilos Silmarillion pyrkii tämän taakse. Stoneisle Quidam tai Boss Birdland kiertää toisen radan veturiksi.

IS-pelisuositus - Toto65-3

Pieni: 8, 2, 11, 6, 4
Suuri: 8, 2, 11, 6, 4

Toto65-4

Suosikki: 1 Vilivillis ei vakuuttanut suoraan tauolta Kuopiossa, missä kiri laantui loppukurviin. Startti alla ruuna meni Kaustisella eteenpäin ja tsemppasi johtopaikalta kakkoseksi. Ruuna on hyvä avaaja ja voitokas menijä, joka pyrkii tällä kertaa johtamaan koko matkan. Viime kaudella 60:n voittoprosentilla kilpaillut ruuna kohtaa sopivan vastuksen.

Haastajat: 7 Tuli-Rubiini laukkasi Härmässä alussa ja teki tämän jälkeen positiivisen juoksun. Mikkelissä hevonen oli 2. ulkoa mainio ja voitti lopulta helposti. Nousukuntoinen ruuna kuuluu aikaisin peleihin. 3 Novan Voitto otti Kaustisella ohjastaja-valmentaja mukaan hölmön laukan ja kulki tämän jälkeen positiivisesti. Hevonen saapui maaliin samaa tahtia kovan Fiilingin kanssa. Ori pääsee auton takaa hyvin matkaan ja taistelee hyvällä selkäjuoksulla lähdön voitosta. 8 Mustamani omaa riittävät kyvyt lähdön voittamiseen, mutta tauolta ja heikolta lähtöpaikalta se on pieni arvoitus. Valmentaja ei ottanut vielä tästä startista stressiä, mutta oli koko kauden suhteen luottavainen.

Yllättäjät: Monipuolinen ja voitokas 10 Vikkeer joutuu matkaan takarivistä, mutta pääsee onneksi nopean lähtijän takaa liikkeelle. Paussilta ruuna on haastajan roolissa. 5 Rallan Salama pääsee auton takaa hyvin matkaan, mikäli ori malttaa avata ravilla. Vastus on sen verran tasokas, että voitto olisi ensimmäisessä kisassa yllätys. 11 Siirin Hilla on tasaisen varma suorittaja ja jonkin verran juoksuriippuvainen menijä. Tarkalla selkäjuoksulla sijoitus kärjen tuntumasta on otettavissa. 4 Kaarnalii on esiintynyt starteissa sen verran epätasaisesti, että valmentaja odotteli paussilta ainoastaan ehjää suoritusta.

Pelijakauma: Novan Voitto ja Mustamani saattavat pelijakaumassa jäädä liikaa suosikkikaksikon varjoon. Neljällä merkillä pärjää tässä kohteessa pitkälle.

Juoksunkulku: Vilivillis torjuu alussa Novan Voiton ja pitää johtopaikan. Rallan Salama jää toiselle radalle ilman selkää.

IS-pelisuositus - Toto65-4

Pieni: 1, 7, 3, 8
Suuri: 1, 7, 3, 8, 10, 5

Toto65-5

Suosikki: 9 Quite Specialilla on allaan kaksi hyvää starttia ja Härmässä ruuna starttaa matkaan selvähkönä suosikkinamme. Vermossa kuusivuotias voitti aikaan nähden niin helposti, että hyväluokkaiseksi tiedetyltä menijältä voi odottaa rahakasta kautta. Eturivin lähtöpaikka olisi ollut hyvälle lähtijälle plussa, mutta monipuolinen kilpailija osaa tehdä hyvän suorituksen takaakin. Näemme Quite Specialissa ainesta Toto65-varmaksikin, kun ylivauhdin vaara on normaalia suurempi.

Haastajat: 5 Diesel Degato sai Forssassa vetää maltilla johtopaikalla ja otti omanssa. Ruuna on erittäin hyvä avaaja, joka tekee maililla hyviä suorituksia niin keulasta kuin selästäkin. Aivan huippusuoritukset ruuna antaa selästä, kun keulasta hevonen on hieman ailahtelevaisempi etenkin jos matkan aikana tulee painetta. Diesel Degato on näistä asemista ilman muuta kärkitaistossa. 6 She Is Cecilia lopetti Kuopiossa 3. ulkoa voittomatsiin ja jatkaa kunnossa. Jyväskylässä keulasta ylivoimaisesti voittanut tamma pääsee tällä kertaa eturivistä matkaan, mistä ohjastaja ajanee aktiivisesti.

Yllättäjät: 1 Black Maya lopetti Mikkelissä hyvin 6. ulkoa ja pääsee nyt loistoasemista taipaleelle. Kyseessä on mainettaan parempi avaaja, joka ei kamppaile keulapaikasta mutta päässee hyviin asemiin kärjen taakse. 7 M.T.Master Don kilpailee suvantovaiheen jälkeen jälleen nousuvireessä. Alla on kaksi positiivista kirihopeaa. 8 Gold Narva omaa hyvän kapasiteetin, mutta tauolta ja kasikaistalta se ei tällä kertaa kuulu kuumimpiin pelihevosiin. Turussa pussiin jäänyt 3 Partytime omaa riittävän peruskapasiteetin, että tamma pystyy kamppailemaan totosijoista. Myös 10 Gresille Boko on tauluaan parempi menijä joka pystyy selkäjuoksulla lopettamaan terävästi.

Pelijakauma: Quite Specialia on alustavasti pelattu hieman vajaa 40 prosenttia, missä on nousun varaa.

Juoksunkulku: Diesel Degato avaa keulaan ja saa haasteen She Is Cecilialta. Alku mennään vauhdilla.

IS-pelisuositus - Toto65-5

Pieni: 9, 5, 6, 1
Suuri: 9

Toto65-6

Suosikki: 3 Hetviina on kovimmassa iskussa ja sen verran suoritusvarmakin, että tamma arvioidaan selväksi ykkösmerkiksi. Vermossa 2. ulkoa pystyyn voittanut Hetviina sai Kuopiossa myöhään kiritilaa sisäradalta oriita vastaan. Lahdssa tamma matkasi keulassa ja tsemppasi mukavasti perille. Tammoja vastaan Hetviinan kuuluu kamppailla tiukasti voitosta vaikka johtavan rinnalta.

Haastajat/yllättäjät: 1 Akaasia oli Porissa ymmärrettävästi taukotukkoinen eikä kiri irronnut 4. ulkoa ollenkaan. Startti alla tamma pystyy parantamaan roimasti. 2 I.P. Riimi voitti Kuopiossa tyylikkäästi, mutta Kajaanissa oli puolestaan laukkapäivä. Ehjällä juoksulla tamma omaa menestyssauman vaikka mailin matka ei sille paras distanssi olekaan. Akaasian tapaan 11 Virin Camillan startit ovat menneet konetta käynnistellessä. Vire ei ole ollut vielä huipussaan, mutta menee kisa kisalta oikeaan suuntaan. Takarivistä tamma voi olla vaikeuksissa, kun hevonen on ollut paras keulapäästä. 8 Lakan Leija teki Teivossa sitkeän juoksun kuolemanpaikalta ja vastasi niukkaan voittoon ennen selässä matkannutta 6 Varjonovaa. Nopea 5 Kemun Muisto pääsee hyvin matkaan ja menee mailin mainiosti. 4 Elias Juonetar on puolestaan tasavauhtisempi ja tehnyt hyviä esityksiä selästä. 7 Tutun Impi on eniten diesel eikä maili ole sille millään tavalla plussaa.

Pelijakauma: Hetviina erottuu selvästi ja käy pienimpiin lappuihin tukipilariksi. Suuremmassa lapussa tamma kuitenkin varmistetaan, kun peliosuus voi jäädä turhan korkeaksi.

Juoksunkulku: Akaasia lähtee hyvin matkaan ja juoksee keulassa, jos saa torjuttua Kemun Muiston. Hetviinalla ajetaan rohkeasti kuolemanpaikkaa pelkäämättä.

IS-pelisuositus - Toto65-6

Pieni: 3
Suuri: 3, 1, 2, 11

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 5, 10
Toto65-2: 8
Toto65-3: 8, 2, 11, 6, 4
Toto65-4: 1, 7, 3, 8
Toto65-5: 9, 5, 6, 1
Toto65-6: 3
Hinta: 16,00 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto65-1: 5, 10
Toto65-2: 8, 1, 2
Toto65-3: 8, 2, 11, 6, 4
Toto65-4: 1, 7, 3, 8, 10, 5
Toto65-5: 9
Toto65-6: 3, 1, 2, 11
Hinta: 72,00 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto65-1
5 Cheri Sane 33%
10 Hamlet Star 25%
8 Rowhill's Killer 11%
6 Raise Wise As 10%
2 Arvika by Knight 5%
1 Acorn Shell 4%
7 Vanilla Price 4%
4 Curakao 3%
3 Rose's Nella 1,5%
12 High Profile 1,5%
11 Catahecassa Zest 1%
9 Swagman 1%

Toto65-2
8 Parvelan Retu 76%
1 Säihkeen Sähinä 10%
2 Vilkkeen Velmu 10%
3 Lumettaja 1,5%
7 Landen Reino 1%
4 Wanttera 0,5%
6 Framilla 0,5%
5 Nevan Lupaus 0,5%

Toto65-3
8 Boss Birdland 22%
2 Cobolt 19%
11 The Battle 15%
6 Stoneisle Quidam 13%
4 Ilos Silmarillion 12%
3 Flirting 7%
10 Perfect Lane 4%
12 Birthday Cloud 2,5%
1 Countess Zolletta 2%
9 Never Queen 1,5%
7 Laura Express 1%
5 Lisebet 1%

Toto65-4
1 Vilivillis 33%
7 Tuli-Rubiini 22%
3 Novan Voitto 15%
8 Mustamani 14%
10 Vikkeer 4%
5 Rallan Salama 3%
2 Erehys 2%
4 Kaarnalii 2%
11 Siirin Hilla 2%
9 Aparis 1,5%
12 Minskaus 1,5%
6 Turbo-Jytky 0%

Toto65-5
9 Quite Special 50%
5 Diesel Degato 22%
6 She Is Cecilia 10%
1 Black Maya 4%
7 M.T.Master Don 4%
8 Gold Narva 3%
10 Gresille Boko 2,5%
3 Partytime 2%
2 Badass 1%
4 Incognito Tooma 0,5%
12 Inspis Arioso 0,5%
11 Elise Andover 0,5%

Toto65-6
3 Hetviina 54%
1 Akaasia 15%
2 I.P. Riimi 12%
11 Virin Camilla 9%
8 Lakan Leija 3%
5 Kemun Muisto 2%
4 Elias Juonetar 1,5%
6 Varjonova 1%
7 Tutun Impi 1%
9 Taksvenla 0,5%
12 Helun Kuva 0,5%
10 Huima Lento 0,5%