Ravivihje: Toto75 Jyväskylä 6.6.2020

Julkaistu:

TOTO75
Killerin perinteiset suurkilpailut Eliitti ja Kimara värittävät lauantaita. Toto75-pelissä on tarjolla sopiva sekoitus laadukkaita, sekä haastavia lähtöjä.

Toto75-1

Suosikki: 4-vuotiaat lämminveritammat avaavat Jyväskylän Toto75-pelin yllätysherkällä lähdöllä. Hevosten voimasuhteissa on saattanut tapahtua muutoksia viime kaudesta ja kun aivan parhaat tammat eivät ole mukana, niin paikka parrasvaloissa on tarjolla uudelle nimelle. Suosikin nimeäminen ei ole aivan yksinkertainen tehtävä. 5 Roseland saakoon kunnian. Tamma sai Vermosta startin alle, vaikka juoksu menikin niin pipariksi, ettei lähdöstä jäänyt sen osalta jälkipolville kerrottavaa. Olemus oli kuitenkin positiivinen ja hevonen vaikuttaisi tässä niukasti todennäköisimmältä lopulliselta keulahevoselta. Viime kaudella hevonen vakuutti erityisesti Kymenlaakso-Ajon karsintavoitossaan.

Haastajat: 1 Sahara True Lies on voittanut vasta kerran, mutta tamma selvisi viime kaudella useammankin klassisen ikäluokkakisan finaaliin ja kokosi komeat ansiot. Kausi päättyi hienosti Kasvattajakruunun kolmossijaan. Timo Korvenheimo varoittaa, ettei hevosta ole viritelty äärimmilleen tähän kauden avauskisaan, mutta luokka riittää korkealle ja lähtöpaikka on kiinnostava.

6 She Rains ehti kasata lähes 40000 euron ansiot, vaikka loukkaantui ennen kuuminta 3-vuotiaiden ikäluokkakilpailukautta. Tamma avaa uusista käsistä hankosidevamman jäljiltä ja on luonnollisesti aika iso arvoitus. Vauhtien puolesta hevonen oli viime vuonna ihan ikäluokan kärkeä ainakin tammojen osalta.

Yllättäjät: Markku Nieminen odottaa 11 India Webiltä hyvää kautta, mutta tunnustaa, ettei parhaat juoksunsa sisäradalta tekevällä tammalla ole helppo kiertää 11-radalta kärkeen. Vauhdikas 12 Arctic Emma ei loistanut Kuopio Stakesissa, mutta kova rypistys saattoi avata paikkoja. Nopea avaaja kärsii suuresti lähtöpaikastaan, mutta on rutiiniltaan porukan kärkeä. 9 Lex Liberty väläytteli viime kaudella hyvää potentiaalia, mutta kausiavaus oli vaisu. Amatöörin hevonen saattaa tosin parantaa rutkasti startti alla. Rattailla näkisi tosin mielummin ammattikuskin, ennen kuin pelikiinnostus nousee merkittävästi. 10 Arctic Dessert esiintyi viime vuonna pääosin sekavasti, mutta löysi helmikuun startissaan jenkkikärryillä ravirytminsä ja on vastaavalla balanssilla varottava tässäkin. 3 Club Nord Yankee testaa tässä ensimmäistä kertaa urallaan ilman kenkiä ja se saattaa auttaa positiivisesti jo lähtönopeuteen.

Pelijakauma: Lähtö on äärimmäisen haastava arvioitava. Jotenkin tuntuisi, että yllätyksen mahdollisuus on ainakin alustavaa pelijakaumaa suurempi ja runsas rastitus paikallaan.

Juoksunkulku: Eturivissä on useampikin hyvä avaaja, mutta tiukimmin keulapaikka mielessä kiihdyttävät ulompaa Roseland ja She Rains. Toinen näistä on todennäköisin lopullinen johtonimi.

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 5, 1, 6, 11
Suuri: 5, 1, 6, 11, 10, 3

Toto75-2

Suosikki: Toto75-peliä jatketaan tammojen voimin, eikä pelaajien tehtävä helpotu, kun juostavana matkana on monelle osallistujalle tuntematon kolme kierrosta. 12 Smiley Match aloitti kauden hienolla esityksellä ja kelpaa ykkösmerkiksi. Tamma kompuroi kiihdytyksessä laukalle, mutta paikkasi erheensä vahvasti. Esityksen arvoa nostaa, että ohjastajan mukaan pehmeä rata oli kovasti hevosta vastaan. 5-vuotias saattaa päästä takamatkan juoksuradalta oikeinkin hyviin asemiin. Tämä on hevosen ensimmäinen stayer-kisa, mutta se vaikuttaa vahvalta menijältä.

Haastajat: 13 Double Revenge omaa hyvän kapasiteetin, mutta esitykset ailahtelevat kovasti. Ravi ei aina stemmaa, mutta kun se on kohdallaan, niin tamma pystyy lyömään koviakin hevosia. Takamatkan takarivi on tietysti ongelmallinen lähtöpaikka, mutta kolmella kierroksella ehtii kauempaakin.

4 Melinda Ses puski maaliskuun kausiavauksessaan sitkeästi johtavan rinnalta ja sen perusteella viimeisimmästä tauostakaan ei tarvitse olla älyttömän huolissaan. Tamma on selvästi paalun kiinnostavin pelihevonen ja saa taloudellisemman juoksun kuin moni takamatkan kova.

15 Beat of Love ei löytänyt alkukaudella parasta terävyyttään, mutta tauolta ja kesälämpimillä saattaa olla erilainen syke otteissa. Tamma on tottunut tätä kovempaan vastukseen, mutta toisaalta kolme kierrosta ei vaikuta etukäteen ihan hevosen parhaalta matkalta.

Yllättäjät: 1 Like It Or Not, 2 Amorce Savage ja 3 Long Leg Lizzy tähtäävät paalulta hyville juoksupaikoille sisäradalle kärjen tuntumaan, eikä olisi ensimmäinen kerta kun näissä lähdöissä löytyisi yllätysvoittaja niistä asemista. Kullakin on muutenkin yllätyspotentiaalia. Amorce Savage voitti vastaavankaltaisen tammalähdön viime vuonna Kaustisella. Viimeisin toki palaa yli vuoden tauolta. 14 Black Maya on tauluaan vaarallisempi ja vauhtikestävä hevonen viihtyy varmasti pitkällä matkalla. 6 An-Valpuri parantaa ilman kenkiä, eikä muutenkaan väsy ensimmäisenä. 8 Gresille Bokolla oli helmikuussa ravisävel kadoksissa, mutta kykyjä riviä parempaan. Isto Kuisma on odottanut 9 Zoom Zoomilta jatkuvasti paljon ja viimeksi nähtiinkin jo parempaa. Tapio Perttunen varoittaa 16 Caroline K:n olevan tauluaan vaarallisempi, mutta matka tuskin on hevoselle etu. 10 Ambriel oli Seinäjoella 2. sisältä vaisu taukostartissaan, mutta hyvä Lahdessa ja voisi parantaa startti alla. 5 Entertainment Ås on ollut heikko Suomessa, mutta nyt alla on tasapainoinen 16-vauhtinen hiitti. 7 Bestseller oli positiivinen viimeisimmässään ennen taukoa, mutta Korven tallin hevoset eivät yleensä ole terävimmillään heti ensimmäiseen tauolta. Vahvan 11 Club Nord Starin kauden avaus oli vaisu, mutta nyt riisutaan taas kengät.

Pelijakauma: Smiley Match erottuu aiheesta, mutta lähtö on ensimmäisen kohteen tapaan varsin yllätysaltis.

Juoksunkulku: Paaluhevosten alkutaisto on tasainen. Niistä korkeintaan Melinda Sesillä voisi kuvitella ajettavan johtopaikalta, jos se sinne pääsee. Smiley Match voisi onnistuneen startin avulla olla takamatkaltakin lopullinen johtonimi. Oli keulassa kuka tahansa, niin eiköhän mielessä ole pitää tempo niin rauhallisena ensimmäiset kaksi kierrosta kuin vain mahdollista.

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 12, 13, 4, 15, 14
Suuri: 12, 13, 4, 15, 14, 2, 1, 8, 9, 16

Toto75-3

Suosikki: Suomenhevoset pääsevät areenalle kolmannessa Toto75-kohteessa. Ennätykseen perustuva keskipitkä matka on kivikova koitos ainakin kolmen kärkihevosen osalta, mutta 8 Vixeli erottuu niistäkin vielä selväksi ykköseksi. Ori ei onnistunut nappamaan 5-vuotiaiden valtikkaa Landen Paukulta, mutta kokosi ikäluokkakisoista yli sadantonnin tienestit ja saattaa hyvinkin olla tämän ikäluokan kunkku, kun asiaa tarkastellaan kymmenen vuoden päästä. Edellinen startti on syyskuulta, mutta Tapio Perttusen raportti talvesta on plusmerkkinen. Ori saattaa huonolta paikaltakin edetä lopulta johtoon, eikä vahvaa hevosta ole normaalia pidemmällä matkalla helppo selättää. Vixeli vaikuttaa hevoselta joka kehittyy varmasti vielä 6-vuotiaana ja siitä eteenkinpäin.

Haastajat: 9 Eetille matkan piteneminen normaalista on Vixelin tapaan todistetusti etu. Jouni Törmänen on taukohevosensa kanssa tutun pessimistinen, mutta se ei ole ennenkään estänyt hyvää suoritusta. Papua löytyy suosikin haastamiseen. Viime kesänä näihin aikoihin ori täräytti Vermossa 25,1/2600 metriä auton takaa ja oli aivan ylivoimainen.

3 Humiseva palasi sapattivuoden jälkeen radoille 8-vuotiaana ja millä tavalla. Ruuna nappasi 9 voittoa 13 startista ja ravasi 41300 euron kauden. Ruuna juoksi kauden viimeiseen kolmeen starttiinsa lähes 20000 euroa ja sarjat ovat nousseet rajusti, joten menestyskulun jatkaminen ei ole yksinkertaista. Tämä on lisäksi hevosen ensimmäinen yli 2100 metrin kilpailu.

Yllättäjät: Hyviä ja vahvoja hevosia löytyy kolmen kärjen takaakin, mutta niiden voitto vaatisi kuitenkin outoja tapahtumia. Niitähän on tosin koronatauon jälkeen saatukin siellä sun täällä. 10 Iikori on välillä kylvettänyt koviakin hevosia, mutta ei ole parhaimmillaan toisten takaa ja takarivi on iso miinus. 11 Sippimies väläytteli ikäluokkakisoissa ja olisi ilman epävarmuuttaan juossut muhkeammankin tilin. Lahdessa ori liikkui lujaa laukan jälkeen, mutta ravata pitäisi. 2 Tuviker ja 6 Jyllätys ovat kuin samasta puusta veistettyjä. Molemmilla on raju fysiikka, mutta vauhtia saisi olla lisää. Santtu Raitala kokeilee mielenkiintoisesti Jyllätyksen ohjia. Hevonen on tosin pitänyt pitkän tauon Porin rajun kolarin jälkeen. 7 Jetsulla on myös voimaa. Ari Moilanen kokeilee nyt ohjissa ja vahvalla puurtajalla on sopivasti startti alla tauon päätteeksi.

Pelijakauma: Lähtö on aika oikein pelattu ja Vixeli on selkeä vaihtoehto varmaksi.

Juoksunkulku: Humiseva avaa johtoon, mutta kelpuuttaa open strech -radalla ja tällä matkalla hyvin todennäköisesti Vixelin eteensä, jos se vain onnistuu etenemään suhteellisen ajoissa rinnalle.

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 8
Suuri: 8

Toto75-4

Suosikki: Suomenhevoshuipulla on edessä mielenkiintoinen kesä. Pakka on alustavasti varsin sekaisin, eikä vaihtoehtoja tai laatua joukon kärkinimeksi puutu. Perinteikkäästä Killerin Kimarasta tuli lopulta mahdollisuuksiin nähden hieman valju seitsemän hevosen lähtö, mutta runsaassa tarjonnassa 7000 euron ykkönen ei toki erotukaan edukseen. Kimaran niukaksi suosikiksi napataan 1 Koskelan Akseli, vaikka se palaa tauolta ja se on tietysti pieni miinus kovimpiin kilpakumppaneihin nähden. Ruuna voitti kuitenkin rata-arvonnan ja pääsee hallitsemaan juoksua keulapaikalle. Hevoselta riisutaan pitkästä aikaa etukengät, eikä se ainakaan hidasta menoa.

Haastajat: 5 Josveis ei jaksanut puristaa Elitkampenissa johtavan rinnalta kärkitaistoon, mutta ei esitystä voi hirveästi moittia, kun ruuna kohensi ennätyksensä 20,1-lukemiin ja hätyytteli superjuoksijarajaa. Hevonen ei tosin ole aiemmin ollut kesäkuumilla ihan parhaimmillaan, mutta Solvallan suoritus lupaa hyvää tätä kesää ajatellen.

7 Välkyn Tuisku näytti aivan miljoonalta Vermossa ollessaan pussissa Josveisin takana 2. sisällä. Maanantaina Savo-Ajossa hevonen sai tulla sujuvasti selissä loppusuoran alkuun, mutta ei puhutellut kirissä. Toisaalta kello tykkäsi, kun kirikierros sujui peräti 21,3-vauhdilla.

2 Caijus yllätti viime vuoden kuninkuuskilpailussa kolmannella sijallaan. Vermon taukostartissa ori latasi ulkoa lujaa matkaan ja oli 2. ulkoa lopulta hyväksyttävä viides. Nyt Caijus pääsee vähemmällä kiihdyttelyllä Koskelan Akselin kantaan 2. sisälle ja on open strech -radalla takuulla vaarallinen.

Yllättäjät: 8 Vixen kiri Kuopiossa pirteästi Välkyn Tuiskun tuntumaan, mutta ei ole ollut ihan terävimmillään valmentajansa ajamana ja paikkakin on ongelmallinen. 6 Rapin Aatos oli torstaina Seinäjoella varsin tasapaksu, mutta parantaa taatusti startti alla paljon.

Pelijakauma: Kärkinelikko niputettaisiin tiiviimmäksi. Välkyn Tuisku (11 %) on selkeimmin aliarvostettu.

Juoksunkulku: Koskelan Akseli pitää sisältä johtopaikan, eikä halua luopua siitä suosiolla. Caijus sukeltaa kantaan ja Josveis jää taivaltamaan toiselle ilman vetoapua.

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 1, 5, 7, 2
Suuri: 1, 5, 7, 2

Toto75-5

Suosikki: 9 Leemark's Ghost päätti koronatauon ottamalla Vermossa varman keulavoiton. Ruuna taisi lopussa hieman laiskotella ja voimia oli jäljellä enemmän kuin kuvista saattoi päätellä. Hevonen on terävämpi selkäjuoksulla, vaikka sillä on ajettu usein johtopaikalta, eikä takarivi sinänsä ole iso este menestyskulun jatkumiselle. Eturivissä on kuitenkin tällä kertaa pari todella hyvää haastajaa ja alustava yli 50 prosentin peliosuus on aivan liian korkea. 5-vuotias saisi olla suosikki korkeintaan niukasti ja pelimielessä se on nyt selkeä väistö.

Haastajat: 6 Credit To Love on alustavan pelijakauman osalta koko Toto75-kierroksen edullisin merkki, joskaan peliosuus tuskin on yksinumeroinen enää ravipäivänä. Ruuna otti viime vuonna kahdeksan voittoa ja oli välillä aivan murskaava sekä näyttävä. Kauden avauksessaan hevonen jäi täysissä voimissa pussiin ja kun taulussa on Vermon volttiongelmista johtunut keskeytyskin, niin rivi ei todellakaan kerro koko totuutta hevosen potentiaalista. 6-vuotias saattaisi olla tässä jopa lopullinen keula ja siltä juoksupaikalta se olisi ehdottomasti suosikki voittamaan lähdön.

Toinen selkeä vaihtoehto joukon johtajaksi on 8 Might Be Romeo eturivin uloimmasta lähtöpaikasta huolimatta. Ori teki talvella vakuuttavaa jälkeä siirryttyään Tapio Perttusen helliin käsiin. 4-vuotias ei ole uudesta tallista vielä ehjää juoksua hävinnyt, vaikka arpaonni on ollut hyvinkin surullista. Lahdessa helmikuussa hevonen tulitti talvikelissä parijonosta 11,2/700 metriä. Tauko askarruttaa, mutta yleensä Perttusen hevoset ovat valmiita pausseiltaan.

5 Rowhill's Killer esiintyi alkuvuonna äärimmäisen sitkeästi ja otti esimerkiksi kaksi Toto64-voittoa Vermosta. Ori on aiempina kesinä kärsinyt allergiaoireista, joten taustajoukot huomauttavat, että se on siksi nyt iso arvoitus, vaikka on muuten yleensä suorittanut tauolta heti hyvin.

Yllättäjät: 1 Glide On Firellä on potentiaalia lyödä koviakin hevosia, kunhan tamma ei jää alussa aivan sisäradan syövereihin. Jyväskylän joulukuun voitossa hevonen oli tosi vakuuttava edettyään matkalla johtavan rinnalle. 6-vuotias osaisi avata kovaakin, mutta sitten laukkariski kasvaa. 3 Lake's Action osoitti potentiaaliaan viime vuonna muun muassa nappaamalla kovalla tuloksella Ilkka-Ajon kakkosen. Viimeisissään ruuna on käynyt kuumana ja laukkaillut, mutta jospa hevonen asettuisi tiiviimmässä starttirytmissä. 10 Eliot Ness oli talvella kovassa tuloskunnossa ja kiri Joensuun taukostartissaan asiallisesti. Rima on nyt korkeammalla kuin helmi-maaliskuun kaksariputkessa ja takarivistä ainakin voitto tiukassa. Vaikeuksien jälkeen uusista käsistä paluuta tekevä 2 Uncomparable oli Vermossa keulasta kohtalainen kakkonen. Tallin hevoset tapaavat kaivata tauoiltaan startteja ollakseen parhaimmillaan. 11 Quattro Tilly oli maaliskuussa Turussa keulasta vakuuttava voittaja, mutta takaa on ollut hankalampaa.

Pelijakauma: Credit To Love (8 %) on hurjan aliarvostettu alustavassa jakaumassa. Leemark's Ghostin päälle 50 prosentin alustava peliosuus ei ole järjellä selitettävissä.

Juoksunkulku: Might Be Romeo on eturivin nopein avaaja, mutta 8-radalta ei ole helppo napata kärkipaikkaa. Credit To Love osaa myös avata, vaikka viimeksi sillä ei satsattukaan. Näiden sisäpuolelta saattaa joku livahtaa ensin johtoon, mutta tästä kaksikosta löytyy lopullinen keulanimi. Leemark's Ghost iskee vasta kirissä.

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 6
Suuri: 6

Toto75-6

Suosikki: Kuudes Toto75-kohde on jo kierroksen kolmas tammoille rajattu lähtö. Nyt asialla ovat suomenhevoset. Lähtö on paperilla haastavaa laatua, vaikka avainhevoset löytyvät vaivatta. Lähtöasetelmat suosivat vahvasti 1 Maatian Tähteä. Tamma joutui viimeksi taukostartissaan päästämään lopussa kaksi vastustajaa ohi, mutta oli kuitenkin pehmeällä radalla vetänyt varsin reipasta, eikä esitystä voi teilata. Eiköhän uusista käsistä aloittanut 5-vuotias ole kisa alla valmiimpi.

Haastajat: 13 Lumino on pystyvä, mutta harmillisen epävarma, eikä lähtöpaikka takamatkan takarivissä varmasti ainakaan laske epäonnistumisen mahdollisuutta. Seinäjoen taukostartissa tuli laukka kiihdytyksen jälkeen, mutta sen hevonen parsi mallikkaasti kasaan ja osoitti, että kunto on kohdallaan. Ravatessaan tamma pystyy kiertämään koko porukan.

8 Merran Tahti aloitti uransa varttuneemmalla iällä ja kohahdutti jo uransa avausstartissa polkemalla paikallisraveissa täyden matkan voltista 26,8. Tamma ei ole aina ohjastajansa hallittavissa, mutta jos keskittyminen suuntautuu itse asiaan, niin vastustajilla tulee kiire seitsemän kertaa kymmenestä voittaneen vauhtimyllyn kanssa.

Yllättäjät: Ari Moilasen kyytiinsä saava 7 Pirttilän Olga voisi olla jättiyllättäjä. Tamma ei loistanut taukostartissaan valmentajansa ajamana, mutta oli ammattikuskeilla keväällä positiivinen pariinkin otteeseen. 6 Isosalon Ihme suoritti lupaavan 4-vuotiskauden ja on saattanut kehittyä 5-vuotiaaksi. Valmentaja tosin varoittaa, että varsinkin tauolta tammalla saattaa olla liikaa omia ajatuksia, eikä keskittyminen riitä kilpailemiseen. Suvukas 9 Lissun Assi kulki nuorempana lupaavasti, mutta palaa nyt mammalomalta. Valmentaja on ollut varsin tyytyväinen harjoitusotteisiin. 12 Aiheen Juhannus hävisi Seinäjoen taukostarttinsa äärimmäisen niukasti johtopaikalta, mutta nyt tehtävä on takamatkan takarivistä tyystin erilainen. 5 Tvitterin kapasiteetti riittää näihin koitoksiin, mutta laukka on turhan tuttu askellaji. 16 M.A. Piste jaksaa tehdä töitä ulkoradoilla ja puskee kahdelta pakiltakin monen ohi. 3 Hallan Ruusu väläytteli viime kaudella. Tamma oli torstain taukostartissa kohtalainen neljäs johtavan rinnalta ja miksei se voisi terävöityä jo siitäkin, kun Antti Teivainen sähköttää kyydissä.

Pelijakauma: Pirttilän Olga (2 %) on kiinnostavin haku.

Juoksunkulku: Maatian Tähti lähtee vetämään joukkoa. Merran Tahti iskee väellä ja voimalla kärkiryhmään avauspuolikkaalla, jos taittuu oikealla askellajilla matkaan. Luminolla voi halutessaan ajaa aktiivisesti.

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 1, 13, 8
Suuri: 1, 13, 8, 7

Toto75-7

Suosikki: Toto75-kierroksen päättää päivän nimilähtö Killerin Elitti. 2 Next Direction ei onnistunut vakuuttamaan Elitloppet-valitsijaa Ruotsin kiertueellaan ja palasi ennakoitua aiemmin kotiin Leppävirralle. Ruuna voitti Uumajassa vakuuttavasti johtavan rinnalta, oli samalta paikalta Paraolympiatravet-finaalissa neljäs ja ylsi viimeisessä Elitloppet-testissä selkäjuoksulla samalle sijalle. Vaikea esityksiä on pettymyksiksi lukea, vaikka himoittu kutsu jäi saamatta. Nappipaikalta hevosta pitää pitää suosikkina, vaikka alla on reissaamista.

Haastaja: 6 Lexus Dream nappasi Solvallassa Next Directionin ulkopuolelta vaivatta keulapaikan, pysyi lopussakin edellä ja saattaa tehdä saman tempun taas mielimatkallaan. Hevosen pitäisi näistä lähtökohdista olla ainakin lähempänä suosikkia peliosuuksissa. Kuopiossa ruuna ei ollut ihan parhaimmillaan keulapaikalta, mutta valmentaja selvittää tallikommenteissa sen päivän murheita ja uskoo nyt paljon parempaan suoritukseen.

Yllättäjät: 9 T.Rex jäi Kuopiossa voimissaan pussiin Lexus Dreamin taakse ja olisi tilaa saadessaan luultavasti voittanut. Takarivi on maililla entistä suurempi miinus ja valmentaja maalailee hevoselle taaskin sisäratajuoksua. 10 Workout Wonder nappasi Lahdessa pitkästä aikaa voiton, kun se sai seurata kovaa vetänyttä 1 Big Man Ev'iä ja pääsi livahtamaan karkuun liikenneruuhkiin juuttuneelta T.Rexiltä. Takaa tulee tässä kyllä kiire. 4 Le Gros Bill debytoi tällä tasolla ja on vähintäänkin mielenkiintoinen seurattava, jos ei muuta. Ruuna on voittanut viisi viimeisintä ehjää starttiaan vakuuttavaan tyyliin ja olisi menestynyt Vermon kovassa 5-vuotiaiden EM-lähdössäkin ilman loppumatkan laukkaa. 5 Farzad Boko loisti viime kesänä, mutta loukkaantui. Vermon taukostartissa ruuna jäi upeannäköisenä pussiin 2. ulos. Periaatteessa yllätysvalmis, mutta lähtöpaikka on ilkeä monen nopean ulkopuolella. Lähtöpaikka vie Turussa hienosti kirineeltä 8 President Lindyltäkin suurimmat toiveet, vaikka hevonen tuntuisi olevan hyvässä nosteessa.

Pelijakauma: Lexus Dreamin (24 %) kuuluisi olla lähempänä Next Directionia (51 %).

Juoksunkulku: Next Direction ei ole tällä kaudella lähtenyt aivan yhtä tulisesti kuin viime vuonna ja Lexus Dream on suosikki johtopaikalle.

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 2, 6
Suuri: 2, 6

IS-pelisuositus

Pieni
Toto75-1: 5, 1, 6, 11
Toto75-2: 12, 13, 4, 15, 14
Toto75-3: 8
Toto75-4: 1, 5, 7, 2
Toto75-5: 6
Toto75-6: 1, 13, 8
Toto75-7: 2, 6
Hinta: 24,00 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto75-1: 5, 1, 6, 11, 10, 3
Toto75-2: 12, 13, 4, 15, 14, 2, 1, 8, 9, 16
Toto75-3: 8
Toto75-4: 1, 5, 7, 2
Toto75-5: 6
Toto75-6: 1, 13, 8, 7
Toto75-7: 2, 6
Hinta: 96,00 €

Tästä kupongille: