Ravivihje: Pitkäveto Vermo 19.2.2020

Julkaistu:

Pitkäveto
Panokset pidetään maltillisina, koska kertoimet ehtivät sulaa.
Keskiviikon T64-kinkereiden kiinnostavin pelikohde löytyy ravien viidennestä lähdöstä (T64-2). Pelinjärjestäjä Veikkaus ottaa kantaa keulaan lesettävän Heporixin puolesta, mutta IS Raveille maistuu enemmän kertoimissa haastajaksi arvioitu Syneri. Syneri teki mahdottoman kovan juoksun laukan jälkeen neljä viikkoa sitten Vermossa ja näytti meille, että kyseessä on ihan hurja otus sarjoihinsa. Sen jälkeen on tullut kaksi helppoa keulavoittoa. Syneri saa kertoimen 3,30, kun meille olisi riittänyt jo 2,60:n ylittävä tarjous. Aluksi tarjolla ollut kerroin 3,50 ehdittiin popsia suurempiin suihin nopeasti.

Neljännessä lähdössä (T64-1) Veikkaus on painanut yllättävän alas Gloria Webin kertoimen, vaikka tamma palaa pitkältä tauolta uusissa käsissä ja Tapio Perttunen raportoi tallikommenteissa, että viime viikon hiitti jäi vaikeiden kelien vuoksi ajamatta. Kysymysmerkkejä siis riittää. Pelisuositukseen poimitaan tasaväkinen suosikkikaksikko Ice Wine–Selene Lune. Molemmat saavat kertoimen 3,00. Väkivahvan Selene Lunen alkuperäinen huipputarjous 3,30 ehti hälvetä hetkessä.

Ravien kuudes lähtö (T64-3) on papereissamme yllätysalttiimpi kuin Veikkaus näkee. Pelikohteeksi nousee Muu voittaja -vaihtoehto kertoimella 2,25. Veto osuu, jos voittaja tulee suosikkikolmikon Le Mirage–My Ways Not Yours–Rowhill’s Killer ulkopuolelta. Joukosta löytyvät muun muassa T64-pelin puolellakin maistuvat Wind Of Victory ja He’s A Keeper.

Pelisuositus

Kohde 3677: Syneri 3,30 ***

Kohde 3676: Ice Wine 3,00 * ja Selene Lune 3,00 *

Kohde 3678: Muu voittaja 2,25 *

Kohteet sulkeutuvat kello 18.00. Pelikohteiden tähtiluokitukset ovat asteikolla 1–5, joista viisi tähteä on paras.