Ravivihje: Pitkäveto Vermo 12.2.2020

Julkaistu:

PITKÄVETO
Vermon keskiviikkoon löytyy kolme niukkaa pelikohdetta.
Toto64-avaus on pieni, mutta tasokas lähtö, jossa monella on mahdollisuutensa. Muu voittaja -osastosta löytyy runsaasti laatua Puhti-Veikon ja Tarunlennon johdolla ja se on selvä pelivaihtoehto arviolla 26 prosenttia, kun kerroin on 4,6.

Muu voittaja on pelikohde myös viidennessä Toto64-kohteessa, jossa hevoset ravaavat hieman harvinaisemman 2620 metrin matkan. Pystyvät Aging Well ja Hope Maguire avaavat mielenkiintoisesti uudesta tallista ja niitä säestää muu voittaja -kategoriassa muiden muassa vielä kuntonsa löytänyt Andy Velvet. Arviolla 21 prosenttia kerroin 5,4 ylittää pelirajan, joskin Veikkaus ehti jo pudottamaan sitä vieläkin kiinnostavammasta 5,7:stä.

Toto64-pelin päätöskohteessa päästellään kiivas maili ja vihjaajan pelivalinta arvioiden valossa on Ice Wine. Tamma liiteli toissa kerralla sopivassa T75-lähdössä takamatkalta omille teilleen kirivaiheessa ja syöksyi viimeksi vinhasti voittotaistoon johtaneen Ricoconen kupeelle, kun pääsi maalisuoralla vapaaksi tämän perästä. Mainiolta kakkosradalta juoksu ei voi mennä kovin pieleen ja hevonen on äitynyt pikkutauon jälkeen hirmuiskuun. Arvio 25 prosenttia.

Lähdöt on psyykattu tarkemmin Toto64-vihjeessä ja lähtölistasivuilta löytyvät myös todennäköisyysarviot jokaiselle hevoselle.

Pelisuositus

Kohde 8957: Muu voittaja 4,6*

Kohde 8962: Muu voittaja 5,4*

Kohde 8963: Ice Wine 5*

Kohteet sulkeutuvat kello 18.00. Pelikohteiden tähtiluokitukset ovat asteikolla 1–5, joista viisi tähteä on paras.