Ravivihje: Toto75 Oulu 7.12.2019

Julkaistu: , Päivitetty:

Kun Kavioliiga on tauolla tänä viikonloppuna, Oulussa ovat vuorossa kovapalkintoiset Toto75-finaalit. Pelipuolella mielenkiintoisin varma on huippujuoksuja tehnyt Quick Diablo, joka ei starttaa edes suosikkina.

Toto75-1

Kierroksen avaava 3- ja 4-vuotiaiden Ponsse Cupin finaali on upeatasoinen matalammalla tasolla vielä kilpailevien lämminveristen koitos. Monella osallistujalla on varmasti rahkeita edetä urallaan pitkälle.

Suosikki: Niukka ykkösmerkkimme on vain kerran kahden parhaan joukosta ulos tänä vuonna jäänyt 7 Mas Champ. Sen pitkä voittoputki katkesi viimeksi karsintalähdössä, jossa väkivahva tallikaveri Exaudio Vici runttasi kalkkiviivoilla kuolemanpaikalta väkisin edelle. Monipuolinen Mas Champ tulee kaikenlaisilla juoksuilla, mutta toki kuolemanpaikalta näin kovan sakin peseminen voi olla turhan vaativa urakka.

Haastajat: Mukavasti Ruotsissa pärjännyt Brad de Veluwen pikkusisko 3 Jasmine de Veluwe aloitti hallitulla keulavoitolla uusissa käsissä Oulun karsintalähdössä. Vastaava esitys tuskin riittää voittoon, mutta hienotyylinen 3-vuotias parantaa varmasti finaaliin, kun sai startin alleen tauon jälkeen. Lisäksi se tuli Oulun kisaan kevyesti treenattuna (kts. tallikommentit).

10 Hamlet Stariin pätevät samat sanat kuin Mas Champiin. Suoritusvarma menijä on sijoittunut tällä kaudella yhtä starttia lukuun ottamatta joka kerta kaksariin. Voittoja sillä on yksi vähemmän kuin suosikillamme, eli kuusi. Parastaan ruuna pisteli alkukuussa Härmässä, missä sooloili pikamatkalla piikistä lukemat 12,1/1600a. Hamlet Starin ennätys on selvästi lauman kovin, mutta takarivin lähtöpaikka ja liki kahden kuukauden sairaustauko pudottavat sen auttamatta haastajaksi.

Yllättäjät: Vahvansorttinen ruotsalaisvieras 2 Gun de Chanlecy on otettava vakavasti. Se on ollut lokakuun helpon keulavoittonsa jälkeen kahdesti hyvä kakkonen, ensin kuolemanpaikalta ja viimeksi 4. ulkoa 700 metrin kirillä. Näiden starttien välissä ori hermoili laukalle jo ennen lähtölinjaa.

Myös Ruotsissa vaikuttava 8 Love Me Bo on niin ikään kovafysiikkainen hevonen. Se on jyrännyt syksyn voitoissaan vastustajansa kumoon joko takapareista tai kuolemanpaikalta, mutta joutuu venymään yhä entistä tiukemman vastuksen vuoksi.

1 Little Blue Angelin juoksu meni Oulun karsinnassa takarivistä kuin elokuvissa ja se nousi lopussa kirittämään mukavasti Jasmine de Veluwea. Huippureissun nytkin saavalta tammalta voi löytyä vielä lisää puristusta, kun aggressiivinen kuski hyppää sen kyytiin.

Oikein hyviä juoksuja koko kauden tehnyt 9 Santo Grial romahti viimeksi kovassa JTT-finaalissa ja jäi sen jälkeen yhdestä startista pois jalkahaaverin vuoksi. Ruuna kannattaa huomioida ainakin revityksissä suoraan tauoltakin.

Pelijakauma: Mas Champ on kohonnut liian suureksi suosikiksi. Gun de Chanlecy, Love Me Bo ja Santo Grial ovat karkeasti aliarvostettuja.

Juoksunkulku: Radoilla 1 ja 3 on hyvät avaajat. Jasmine de Veluwe saanee vetotyöt Litlle Blue Angelilta, ja Mas Champ on todennäköisin kakkosradan jonon vetojuhta.

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 7, 3, 2, 8, 1, 9
Suuri: 7, 3, 2, 8, 1, 9

Toto75-2

Harvemmin viiden voiton putken juossut ravuri jää vihjesysteemien ulkopuolelle, mutta tämän kohtalon kokee viitosdivisioonan finaalissa kotiradan toivo 1 Asterisque. Se saa Etelä-Suomesta kimppuunsa kaksi kovaa jyrää.

Suosikki/Varma: Rankingin kärki ja IS Ravien ensimmäinen varma on 9 Quick Diablo, joka on näyttänyt suuret lahjansa syksyn voittojuoksuissaan. Sen viimekertainen kiri melko toivottomista asemista oli sangen hulppea eikä sen edellistä murskatyyliin tullutta voittoa kuolemanpaikalta voinut myöskään kuin kehua. Täysin luotettavasta varsasta ei ole kuitenkaan kysymys, sillä se pilasi voittostarttien välissä kaksi kilpailua laukkoihin. Jälkimmäisellä kerralla Quick Diablon ravirytmi herpaantui omia aikojaan etukurvissa keulahevosen kupeelta Kymenlaakso-ajon karsinnassa.

Haastajat: Toinen etelän kovaturpa on 3 Peacock Comery. Se leikitteli kolme kilpailua sitten Teivossa kovalla ajalla ylivoimavoiton piikistä ja teki myös viimeksi Jyväskylässä erinomaisen esityksen 2. radalta ilman vetoapua. Ruuna näytti Jyväskylässäkin jo voittajalta, kunnes tuulispää spurtannut Quick Diablo ehti viime metreillä sen edelle.

Ylempänä jo mainitun Asterisquen voittojuoksut eivät ole jättäneet toivomisen varaa. Taistelutahtoinen 3-vuotias on tullut yhtä lailla keulasta, kuolemanpaikalta kuin taka-alaltakin, mutta näin kovia vastustajia se ei ole kohdannut ennen. Lisäksi ykkösradan lähtöpaikka aiheuttaa tasaiselle avaajalle jonkinlaisen pussitusrikin.

Yllättäjät: Voitokkaasti syksyllä esiintyneen 10 Skyfall Shinen putki katkesi toissa kerralla, kun varusterikon kokenut ruuna laukkasi loppukaarteessa kärjen takaa. Se oli viimeksi ihan hyvä kakkonen keulasta, mutta joutui ratkaisumetreillä taipumaan Asterisguelle.

6 Leemark’s Fabrizio on onnistunut hämmästyttävästi jäämään ilman voittoja, mutta muita totosijoja sen uralle mahtuu senkin edetä. Viimeksi ruuna johti lähes koko matkan, mutta nappireissun jälkeen tuurienkin avustamana kiriväylän kreivin aikaan saanut 12 Rowhill’s Killer ehti maalin tuntumassa sen edelle.

Pommeja metsästävät pelaajat voivat harkita 2 Charmiken rastaamista ylivauhdin varalta. Hitaasti kiihdyttävän hevosen voitto on ikään kuin roikkunut ilmassa. Viimeksi se kiri pontevasti aivan hänniltä ja saavutti maalisuoralla Astetrisquetakin ja menetti sitä ennen voiton kesken kirin yllättäneen lyhyen laukan takia.

Pelijakauma: Rajusti ylipelatun Asterisquen suosikkiasemankin voi kyseenalaistaa. Peacock Comery on alipelattu haastaja ja myös yllättäjämme ovat jääneet liian vähälle huomiolle.

Juoksunkulku: Olly Jumper on kovin avaaja, mutta sille kelpaa kovassa sakissa selkäreissu. Peacock Comery tai Leemark’s Fabrizio hakee vetotyöt.

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 9
Suuri: 9

Toto75-3

Suosikki: Kolmosdivisioonan finaali on pyöreä kohde, jossa suosikin nimeäminen on makuasia. Meidän niukka kärkirankkauksemme on Etelä-Suomen kovissa suurkilpailuissa kilpailemassa käynyt 2 Kivarin Raindance. Tamma on ehtinyt juosta kerran sen jälkeen, kun palasi kotikonnuilleen pohjoiseen. Villinmiehen Tammakilvan kolmonen jäi Oulussa 2. sisältä pussiin kärkirintaman taakse, mutta tällä kertaa sopivan startin alleen saaneella huippuavaajalla ei varmasti selkiä katsella.

Haastajat: 1 Wide Game kompastui kahden voittostartin jälkeen viime lauantaina ykkösradan lähtöpaikkaansa, ja sama vaara kummittelee sen yllä nytkin. Ruuna kiri Turussa niin vauhdikkaasti, kun pääsi sisältä vapaaksi, että voi kirkastaa nelossijansa kullaksi, jos sen juoksu menee sujuvammin.

3 Harmimatic Tinker ravasi välillä kaksi keulavoittoa, mutta taipui viimeksi kovemmassa keskipitkän matkan T75-lähdössä samalla taktiikalla pikkurahoille. Nyt sille on luvassa loistoreissu kärkihevosen imussa.

7 Hard To Trick oli toissa kerralla saamaton, mutta palasi viimeksi Oulussa omalle tasolleen. Se lähti 3. ulkoa kiriinsä 700 metriä ennen maalia ja runnoi väkisin ykköseksi. Seiskapaikka verottaa hyvän reissun saamista, mutta tamma on silti yksi monista voittajakandidaateista.

Yllättäjät: 11 Surprise Leader ja 5 Johnny Flamen ovat joukon kiehtovimmat peli-ideat. Surprise Leader kiri Porin vastaavassa finaalissa toivottomista asemista hyvin maalisuoralla, sai seuraavaksi liian myöhään kiritilan keulasta voittaneen Harmimatic Tinkerin perästä ja oli viimeksi sisukas kakkonen kuolemanpaikalta.

Vaikka voitot ovat pudonneet Johnny Flamen tulosrivistä, sen kunto ei ole ainakaan enää hukassa. Hevonen on kärsinyt viime kisoissaan huonosta tuurista. Kolme lähtöä sitten sen juoksusta tuli liian raskas, ja toissa kerralla matkavauhti oli hännillä taivaltaneelle ruunalle turhan maltillinen. Viimeksi se paikkasi lähtölaukkansa väkevästi.

Suvantovaiheen jälkeen itsensä löytänyt 12 Faith In Life kärkkyy piippuhyllypaikalla rajusti ylivauhtista juoksua. Jo toissa kerralla hyvin kakkoseksi kirinyt voimahevonen jyräsi viimeksi kuolemanpaikalta vastustamattomasti voittoon ohi 10 Fakir Nyxin.

Fakir Nyx oli sisukas torstain välistartissaan eikä ole aivan mahdoton menestyjä nytkään, jos on ehtinyt palautua kovasta juoksustaan.

Pelijakauma: Surprise Leader ja Johnny Flame ovat kanuunarasteja. Wide Game ja HarmimaticTinker ovat puolestaan ylipelattuja.

Juoksunkulku: Kivarin Raindace avaa johtoon ja Harmimatic Tinker pääsee sen peesiin. Jos Johnny Flamella on menohaluja, tempo voi olla railakasta. Wide Game pyrkii tiukasti pois sisäradalta ja kiertämään kuolemanpaikalle, mutta tiukkaa tekee.

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 2, 3, 11, 5
Suuri: 2, 3, 11, 5

Toto75-4

Suosikki: Alkusyksyn paussin jälkeen omalle tasolleen noussut 2 Humiseva on kierroksen toinen varmamme. Se jäi vielä ensimmäisellä kerralla passiivisella ”rahat pankkiin -taktiikalla” pussiin 3. ulkoa ja jyräsi viimeksi 4. ulkoa yli kierroksen kirillä komeasti selvään voittoon. Nyt ruunaa kutsuu keulapaikka, mistä se on voittanut tänä vuonna monta kertaa.

Haastajat: 8 Vappuäijä on viime juoksunsa perusteella ykköshaastaja. Se oli toissa kerralla lyhyen sairauspassin jälkeen vielä tukkoinen ja jäi selvästi 6 Koverin varjoon, mutta teki viimeksi alkulaukan jälkeen tätä kovemman juoksun ja nousi tämän rinnalle tasapääkolmoseksi.

Kovalla voittoprosentilla kilpailevan Koverin heikompi Porin sijoitus johtui pussituksesta. Toissa kerralla ori piti tiukassa taistossa pintansa keulasta. Viimeksi se laukkasi lyhyesti kovan paineen alla 550 metriä ennen maalia ja oli sen jälkeen voimaton kärkikaksikkoa vastaan. Hyvä avaaja pääsee pakilta heti kärkijoukkoon, koska paalulla on vain neljä valjakkoa.

9 Kihisee oin saanut syksyllä juonesta kiinni. Se voitti Lappeen tavallisen lähdön kuolemanpaikalta ja on tehnyt sen jälkeen hyvät esitykset myösT75-tasolla. Ori kiri Kouvolassa mukavasti, kun pääsi pussista ja vastaili viimeksi Vermossa keulasta voittoon.

4 Pikku-Ryti ja 1 Huuger kävivät kolme viikkoa sitten Seinäjoella tiukan matsin voitosta, kun Humiseva virui pussissa. Kirinlenkillä oivaa vetoapua 4. ulkoa saanut Pikku-Ryti veti niukasti pidemmän korren ennen takaa paljon lujempaa spurtannutta Huugeria.

10 Tutun Impi kulki Vermossa hurjasti ensimmäisen takasuoran laukan jälkeen, mutta on ollut tuoreimmissa kilpailuissaan pääjoukon hänniltä hiukan tasaisempi. Huippupäivänään rehti puurtaja pystyy nousemaan korkealle.

11 Uljas Suomalainen oli Kuopiossa nappireissun jälkeen hyvä kakkonen kovan Vaelluksen tuntumassa ja löi Koverin. Viikko sitten se ei saanut Turun lumiradalla itsestään parasta irti.

Pelijakauma: Koveria ja Pikku-Rytiä on pelattu liikaa ja Huugeria, Kihiseetä ja Tutun Impiä vähänpuoleisesti.

Juoksunkulku: Humiseva johtaa joukkoa Huuger kannoillaan. Koveri joutuu toisen radan johtajaksi.

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 2
Suuri: 2

Toto75-5

Suosikki: Lupaavasti muutamien kuukausien tauon jälkeen Suomessa uraansa jatkanut 2 Com Milton on myös hyvin varteenehdokas varmaksi. Kelpo statistiikalla jo Ruotsissa kilpaillut vauhdikas ruuna pääsee dominoimaan juoksua keulaan, mistä voitti näytöstyyliin viime lauantaina Turussa. Päätöspuolikkaan se pisteli parasta antamatta 10,5-kyytiä.

Haastajat: Väkivahva 3 Selene Lune oli kolme kilpailua sitten Com Miltonia vahvempi ja piti tämän keskipitkällä matkalla selvästi takanaan kuolemanpaikalta. Namureissun 2. sisällä saanut Com Milton ei ollut silloin pontevimmillaan loppukirissä. Selene Lune ei puolestaan pystynyt ihan parhaimpaansa viimeksi, vaan jäi takajoukosta kauas Com Miltonista ja kumppaneista. Vauhdinjako oli tammaa vastaan, mutta rahtusen terävämmin se olisi voinut kiriä. Normaali matka antaa selkeän edun Com Miltonille.

Välillä vähän huilia pitänyt 11 Staro Moschino ei ole pystynyt voittoihin kesän jälkeen, mutta sen vireessä ei ole vikaa tauon jälkeisten starttien perusteella. Se on kirinyt molemmilla kerroilla oikein hyvin takajoukosta, missä joutuu tälläkin kertaa taivaltamaan. Hyvältä paikalta se olisi ollut Com Miltonin ykköshaastaja.

Yllättäjät: Luotettava 8 Minto’s Don Juan on heikolta lähtöpaikaltaan enemmän kuin hikisen urakan edessä. Hyvä sijoitus on mahdollinen, mutta voitto kovassa sakissa tulisi yllätyksenä. Loistavalla totosijaprosentilla kilpailevan ruunan kunto on kyllä kohdallaan, sillä se kamppaili viimeksi kuolemanpaikalta esimerkillisesti kakkoseksi.

10 Global Solidarity oli loistava loppukesän voitoissaan, mutta joutui vaisumpien juoksujen jälkeen sairauspaussille. Vahva menijä on ollut parhaimmillaan kuolemanpaikalta, jonne pääsyä takarivin lähtöpaikka nyt verottaa. Ruunan vire on myös pieni arvoitus valmentajalle.

Rehellisesti aina maaliin asti puurtava 7 The Swede omaa pienen totosijasauman rajuvauhtisessa juoksussa. Se kiri viimeksi kovan Edward Alen hallinnoimassa lähdössä aivan hänniltä lujaa kakkoseksi.

Aikaisemmin pääasiassa pienemmissä ympyröissä kilpaillut 6 Dream Divine on näyttänyt viime juoksuissaan, että se voi lähiaikoina voittaa vaikka T75:ssäkin. Ruuna on kirinyt loistavasti hänniltä. Viimeksi se tykitti maalisuoralla aivan omaa kyytiään taistoon kakkossijasta.

Jyväskylässä pääjoukon perältä hyvin kolmanneksi kirinyt 1 Elliot Web saa huippupaikaltaan tarkan reissun ja voi yltää korkealle ilman pussitusta.

5 Orlando Knickin kunto on pitänyt myös lokakuun voittostartin jälkeen, vaikka sijoitukset eivät siitä niin kielikään. Ruunan juoksut eivät ole aina menneet parhain päin, mutta viimeksi Kuopiossa se sai mukavan reissun 2. ulkona, mistä kiri taistoon kakkossijasta Minto’s Don Juanin ja Dream Divinen kanssa.

Pelijakauma: Com Milton on turhan suuri suosikki.

Juoksunkulku: Com Milton avaa johtoon ja Fast Time pääsee sen peesiin. Selene Lune kiertää matkalla kuolemanpaikalle pitämään vauhtia.

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 2
Suuri: 2, 3, 11, 8, 10, 7, 6

Toto75-6

Suosikki: 3 Veeran Poika on niukka suosikkimme suomenhevosten ykkösdivisioonafinaalissa, joka ei ole niin kovatasoinen kuin voisi olla. Hienosti syksyllä pärjännyt ori kiri viimeksi Lahdessa 4. ulkoa komeaan voittoon. Vaikka Veeran Poika jäi sitä ennen neljänneksi, sen esitys oli miehekäs vaativalla reissulla. Se kiersi alkumatkan 3. radalla ja loppumatkan kuolemanpaikalla.

Haastajat: 1 Evartti on laskettava kuumimpien pelihevosten joukkoon tähtikuskilla. Välillä pitkällä tauolla ollut ori on tehnyt pienempien lähtöjen jälkeen hieman kaksijakoiset esitykset tarkoilla reissuilla. Se tuli Porissa voimia tallella kärkirintaman takana maaliin, mutta jäi viimeksi Seinäjoella pahasti omille teilleen voittokamppailuun karanneiden Veeran Pojan ja 10 Hevillän varjoon. Evartti oli sen jälkeen yhdessä startista pois, mutta tallikommentit sen vireestä ovat taas positiiviset.

2 Vaelluksella on sauma vetää lähtöä pitkään, jos pääsee ohi sisäpuoleltaan starttaavasta Evartista. Se joutui toissa kerralla taipumaan Lissun Eerikin painostuksen alla totosijalta ja jäi seuraavasta startistaan pois. Vaellus palasi kuukauden paussilta ihan hyväkuntoisena Kuopioon, missä voitti sopivan sakin hallitusti 2. ulkoa 800 metrin kirillä.

Aiemmin mainittu Hevillä on ollut Veeran Pojan tavoin rajussa kunnossa. Se jyräsi kolme starttia sitten 3. ulkoa pitkällä kirillään lopulta ylivoimaiseen voittoon, kun vastaan hangoitellut Lissun Eerikki ponkaisi laukalle päätössatasella. Ori oli hyvä myös seuraavaksi, vaikka hyytyi vaativan reissun jälkeen loppumetreillä. Hevillä kiri viimeksi jo kärkeen 2..ukoa, mutta oli lopulta aseeton Veeran Pojan rynnistyksen alla. Takarivi on hyvälle avaajalle jonkinlainen haitta, muttei vie ratkaisevasti sen voittosaumoja.

9 Sjö Vinn on parantanut niin paljon viime kilpailuihinsa, ettei pelaajien kannata vetää henkseleitä sen nimen yli. Ruuna pysyi viimeksi hienosti ainoana Välähdyksen tuntumassa loppuun asti. Ruunalle on nytkin luvassa mukava reissu hyvien hevosten perästä.

Talvisissa olosuhteissa erityisen hyvin viihtyvän 6 Tee Wee Paronin kunto on noussut loppuvuonna, mutta ehkä se tarvitsee vielä hiukan puristusta lisää voittoa varten. Ruunan hallittu Kouvolan voitto tuli kevyessä sakissa hyvin onnistuneen reissun jälkeen.

Yllättäjä: Paussin jälkeen Kuopiossa ja Oulussa hyvin kirineen 11 Vilma Lyydian heikomman viime sijoituksen saa unohtaa, sillä se menetti mahdollisuutensa pussissa. Tamma lopetti aivan hyväksyttävästi, kun pääsi taustalla vapaille vesille.

Pelijakauma: Vaellusta, Tee Wee Paronia ja Sjö Vinniä on kannatettu liikaa. Evartti ja Vilma Lyydia ovat alipelattuja.

Juoksukulku: Radoilta 1, 2, 4 ja 6 avataan lujaa. Evartti tai Vaellus johtaa laumaa. Veeran Pojalle kelpaisi paikka kakkosradankin kärjessä.

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 3, 1, 2, 10
Suuri: 3, 1, 2, 10, 11

Toto75-7

Suosikki: Moni upeatasoisen lämminveristen ykkösdivisioonan pelihevosista kohtasi viime viikolla Vermossa pitkän matkan T64-lähdössä. Vaikka 3 Ricocone jäi kolmanneksi, se nousee rankingin kärkeen todennäköisimmän juoksunkulun perusteella. Ruuna pakitti Vermossa alkurevitystensä jälkeen 4. sisälle toisessa kaarteessa ja spurttasi ahnaasti kamppailuun kakkossijasta, kun pääsi vasta maalin tuntumassa vapaille vesille. Asiallisella avaajalla on tällä kertaa selkeä mahdollisuus johtopaikalle, mistä se voitti selvästi toissa kilpailunsa.

Haastajat: Monet pelurit voivat merkata ensimmäisenä lapuilleen Vermon lähdön sankarin 2 Pascha Tillyn, mikä on myös perusteltu ratkaisu. Kovakirinen ruuna sai normaalia helpomman juoksun 3. ulkona, mistä leiskautti maalisuoralla varmasti kärkeen. Sitä ennen Pascha Tilly jäi Solvallassa lähtölaukassaan porukan hännille, mistä ehti hurjalla spurtillaan kaikkien ohitse pitkällä maalisuoralla. Sillä on paras mahdollinen lähtöpaikka kakkosradalla.

Toissa kerralla Ricoconen rinnalta sisukkaasti toiseksi taistellut 5 Donato E. oli viime viikon Vermon lähdössä pettymys ja putosi keulasta melko helposti neljänneksi. Oulussa juostava normaalimatka sopii ruunalle varmasti 3100 metriä paremmin, eikä kovaa avaajaa sovi missään nimessä unohtaa yhden startin perusteella.

1 Zeus Kemp kiri Vermossa Pascha Tillyn edellä ja piti täpärästi kakkoseksi Ricoconea vastaan, vaikkei puristanut aivan täysillä viime metrejä. Hitaasti avaava ruuna selvisi viimeksi samalta ykkösradalta tynkälähdössä 2. ulos, mutta jää tällä kertaa hankalampiin asemiin, mistä vaatii tuuriakin kärkisijoja varten.

Välillä viiden kuukauden tauolla ollut 8 Celebrity Lane on kuntoutunut syksyn starttien myötä. Se jäi toissa kerralla hännillä pussiin, mutta pääsi viimeksi jo voiton makuun Kavioliiga-lähdössä, jossa spurttasi johtaneen Workout Wonderin peesistä loppusuoralla kepeästi kärkeen. Synkkä lähtöpaikka on ruunalle Oulussa iso rasite toissa kilpailun tavoin.

Oulun karsintalähdössä viisi ensimmäistä sijaa vieneet hevoset ovat viivalla 6 Anaheim Kempin johdolla, mutta kohtaavat lauantaina niin paljon kovempia menijöitä, ettei niitä voi povata voittotaistoon.

Pelijakauma: Ricocone ja Donato E. ovat alipelattuja ja Zeus Kemp on ylipelattu.

Juoksunkulku: Radoilla 3-5 ja 8 on kovat avaajat. Ricocone on niukka suosikki keulahevoseksi ennen Donato E.:tä.

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 3, 2, 5
Suuri: 3, 2, 5