Ravivihje: Toto64 Vermo 4.12.2019 – 236 572 euron jackpot

Julkaistu: , Päivitetty:

TOTO64
Jackpot-kierroksen moni iso suosikki on haastavissa lähtöasemissa ja voitto-osuus voisi nousta suureksikin.

Toto64-1

Suosikki: Kuuma Keskiviikko pyörähtää käyntiin Tammatähdellä, jossa kolme hevosta erottuu aika selvästi. 1 Callela Lisbeth voitti rata-arvonnan ja tammalle voi kaavailla maililla keulajuoksua. 5-vuotias on löytänyt hankalan alkukauden jälkeen taas itsensä ja hyviä esityksiä on monta putkessa, vaikka tulosrivistö on juoksunkulkujen mukaan hieman vaihdellutkin. Raskas rata olisi toki hevoselle miinus, joten siihen pitää suhtautua pienellä varauksella, vaikka näistä asemista hevonen voisi olla muuten jopa ideavarma-ainesta.

Haastajat: 3 Stoneisle Oceanin alkuvuosi oli Callela Lisbethin tapaan vaikea, mutta kelkka on alkanut vihdoin kääntymään ja ronski tamma ei tapaa moittia raskaitakaan juoksuja. Viimeksi Teivossa haastaja painui johtoon etusuoralla ja irtosi todella näyttävään tyyliin tammalähdössä. Nyt tarjolla on paikka johtavan rinnalla, josta ei ole helppo voittaa, muttei mahdotontakaan.

7 Willow Pride on noussut tänä vuonna ryminällä tammojen eturiviin ja heikkoja suorituksia saa historiasta hakea aika kaukaa. Viimeksi 5-vuotias otti pitkästä aikaa laukan, mutta sen kuski oli ottanut hieman omaan piikkiinsä, eikä hypyn riski nyt mitenkään järisyttävän merkittävä ole. Lähtöpaikka sen sijaan on kurja. Hevoselta löytyy kova kiri selkäjuoksullakin, mutta takaa on aina hieman muiden armoilla ja Willow Pride putoaa siksi jonkin verran kärkikaksikon taakse arvioissa.

Yllättäjät: 6 Merit parantaa tasaisesti saadessaan startteja tauolta. Spirit Squadin poisjäännin myötä tamma voisi päästä livahtamaan suosikin kantaan. 8 Lolo Lee aloittaa uudesta tallista. Valmentajan mukaan kaikki on aivan hyvin, mutta 8-radalta odotukset eivät ole kovinkaan suuret taukokisaan.

Pelijakauma: Illan arvoituksellinen olosuhde ratkaisee tässä lähdössä paljon erityisesti Callela Lisbethin osalta. Varminta on rastata koko suosikkikolmikko tasapainoon ja jatkaa seuraavaan kohteeseen.

Juoksunkulku: Callela Lisbeth pitää johtopaikan. Stoneisle Oceanin kohtalona on paikka johtavan rinnalla. Willow Pride tähtää parijonoon ja yrittää iskeä kirissä. Sen avuksi saattaa tulla tässä reipaskin vauhti, jos ja kun Stoneisle Ocean tuskin haluaa antaa keulan kävellä.

IS-pelisuositus - Toto64-1

Pieni: 1, 3, 7
Suuri: 1, 3, 7

Toto64-2

Suosikki: 4 My Ways Not Yours on esiintynyt kaksi kertaa peräkkäin mukavasti keulapaikalta ja oriin pitäisi päästä taas aika vaikeuksitta hallitsemaan joukkoa. Toissa kerralla ohi työntyi vain kova Joseph Boko, mutta viimeksi voitto meni sopivassa seurassa lopulta yllättävän tiukalle. Juoksusta tulee suosikin kannalta taas selkeä, eikä vastuskaan pelota, mutta ehkä 55 prosenttia lähentelevä peliosuus alkaa olla jo hieman liian suolainen.

Haastajat: 3 Glamour Arioso nostetaan ensimmäisenä suosikin kaveriksi. Ruuna hävisi toissa startissaan vain Peacock Comerylle, joka varmasti rastattaisiin tässä selväksi suosikiksi. Viimeksi 5-vuotiaalle jäi voimia Divisioonakarsinnassa, kun se pujotteli taustalta mukavasti loppua.

10 Local Time on saanut pari starttia tauolta ja kiri viimeksi parijonosta jo 14-pintaan viimeisen tuhannen. Talvi on sitkeällä menijällä varmasti hyvää aikaa.

1 Dont Press Send ei vakuuttanut viimeksi tauolta ja aloittaessaan uusista käsistä, mutta ruuna saattaa terävöityä merkittävästikin startti alla. Hevonen kuitenkin näytti viimeksi hyvältä ja mikä tärkeintä ravasi hyvin.

6 Cool Type täräyttää tosi kovaa matkaan ja saattaa heittää suosikille haasteen jo alussa. Ruuna on ollut usein hieman tasainen lopussa ja voittanutkin urallaan vain kerran, mutta hyvä sijoitus on mahdollinen.

Yllättäjät: Ihan pelaamattomissa on pari potintekijää, jotka voi ottaa pieneen rooliin 2 Juliana Comet oli viimeksi ihan pirteä ja taas nappipaikalla. 12 Athletic Stylella riittää kiertämistä, mutta myös voimaa. Viimeksi ruuna kiersi koko matkan kolmatta ja oli sijoitustaan huomattavasti sitkeämpi.

Pelijakauma: My Ways Not Yours (54 %) on jokusen yksikön liikaa pelattu, muttei sen käyttäminen varmanakaan olisi tällaisella kierroksella kovin väärin. Local Time (4 %) on liian vähällä huomiolla.

Juoksunkulku: My Ways Not Yours ja Cool Type erottuvat kiihdytyksessä. Suosikki saattaa päästä lopulta johtoon, vaikka haastaja livahtaisi alussa edelle ja on siten aika todennäköinen lopullinen keula.

IS-pelisuositus - Toto64-2

Pieni: 4
Suuri: 4, 3, 10, 1, 6

Toto64-3

Suosikki: 16 Credit To Loven tulosrivistössä on vain yksi särö ja siinäkin hevonen oli ensimmäisenä maalissa, mutta siirrettiin toiseksi. Takamatkan takarivistä ei ole helppo kiertää kaikkia, mutta vahvalla jyrällä voi tehdä aikaisenkin ratkaisun, kuten viimeksi. Matka suosii, eivätkä raskaat olosuhteetkaan ole haitta ja 5-vuotias on näistäkin asemista yksi jackpot-jahdin todennäköisimmistä voittajista.

Haastajat: 2 Fuscus H.L. on suosikin selvästi kovin haastaja. Ruuna laukkasi viimeksi vahvan esityksen päätteeksi loppusuoralla kärkisijan. Voi tosin olla, että keulassa hallinnut 1 Lucas la Renta olisi jäänyt muutenkin ohittamatta. Nyt 4-vuotias on siihen nähden 20 metriä paremmin sarjassa sisällä ja todennäköinen keula.

11 Olle Roc on yllättäjistä kiinnostavin. Ruuna kilpailee huomattavasti tauluaan paremmassa kunnossa. Lahdessa hevonen laukkasi loppusuoran alussa todennäköisen voiton ja kiri viimeksi taustalta lujaa.

Lucas la Renta jatkoi Killerillä kelpo esityksellä ja on mukavaa tahtia kehittyvä 3-vuotias. Ykköseltä juoksu ei voi mennä kovin pieleen missään tapauksessa.

Yllättäjät: 4 One Who Run on napsinut tasaisesti kärkisijoja jo pitkän pätkän ja tehnyt hyviä juoksuja. Varmuudellaan ruuna on taas kärkitaistossa, mutta ehkä voitto olisi kuitenkin aika iso yllätys. 6 Gold Arrow Web laukkasi viimeksi viimeisessä kaarteessa menestystään, mutta vastus on nyt edellisstartteja aika paljon tasokkaampaa. 13 Curakao taklattiin viimeksi laukalle 900 metriä ennen maalia. Juoksurata saattaa auttaa nopean hevosen yllättävänkin hyviin asemiin takamatkalta. 15 Paddock's Star ja 12 War Paint ovat sitkeitä menemään ja matka puoltaa, mutta ihan kaikkien ohi on vaikea ehtiä näistä asemista.

Pelijakauma: Credit To Love (40 %) on jonkin verran alipelattu suosikki ja selkeä varmavalinta.

Juoksunkulku: Lucas la Renta johtaa alun, mutta Fuscus H.L. käy ainakin kysymässä keulapaikkaa alkumatkalla. Credit To Love kiertyy todennäköisesti jo avauskierroksella eteenpäin.

IS-pelisuositus - Toto64-3

Pieni: 16
Suuri: 16

Toto64-4

Suosikki: Sisusarjassa on ripoteltu suomenhevosia kolmelle paalulle ja olosuhteetkin viimeistään takaavat, että jyvät erottuvat kolmella kilometrillä akanoista. Suosikin nimeäminen on aika lailla makuasia. 9 Mellun Myrsky palasi toissa starttiinsa pieneltä tauolta ja tuntuisi unohtaneen laukat. Ori puristi viimeksi johtavan rinnalta vakuuttavaan voittoon 75-sarjassa, eikä matkan pidentymisen pitäisi olla ainakaan haitta.

Haastajat: 7 Karlo puskee äärimmäisen vahvasti ja viimeksi se tuotti jo voiton. Ruuna ei ole vauhtiominaisuuksiltaan lähdön ykkösosastoa, mutta tässä kisassa sillä on todennäköisesti hyvin vähän merkitystä.

10 Virin Vihtori on edellisen kanssa samaa sarjaa. Epävarma, mutta äärimmäisen jaksava. Starttiväli on hieman venynyt kuun alun Toto64-voiton jälkeen, mutta valmentajan mukaan kaiken pitäisi olla ihan ennallaan.

6 Intoiivari on noussut taas syksyn ja talven tullen iskuun ja ansaitsisi pian jo voitonkin. Viimeksi ruuna paikkasi lähtölaukkansa vahvasti ja nousi vielä pitkällä kirillä totoon.

13 Vennelmon Varma on kerännyt kannuksia avoimista tammalähdöistä. Sitkeä menijä on usein hieman nahkea toisten takana, joten asetelmat ovat siihen nähden hankalat.

Yllättäjät: 12 Tuviker tapaa puskea näissä Sisusarjoissa aina kärkikamppailuun ja on mahdollinen yllättäjä. Viimeisissä vauhti ei ole ihan riittänyt lyhyemmillä matkoilla, mutta kunto vaikuttaisi olevan edelleen hyvä. 11 Lorutyttö onnistuu harvoin, mutta fysiikka riittää taatusti, mikäli tamma ravaa. Koko paalun nelikko 1 Ukkosen Jymy, 2 Suloviima, 3 I.P. Vapari ja 4 Vispaus ovat jaksavaa, mutta äärimmäisen epävarmaa sorttia. Jälkimmäinen aloittaa mielenkiintoisesti Pertti Puikkoselta ja näytti kokeessa aivan asialliselta. 5 Pälvi Tuttu aloitti viimeksi uudesta tallista ja otti laukkojen lomassa mukavasti kyytiä.

Pelijakauma: Todella tasainen koitos, josta ei selviä vähillä merkeillä ilveelläkään. Virin Vihtori (9 %), Intoiivari (10 %) ja Tuviker (6 %) ovat parhaat merkit.

Juoksunkulku: Paalun nelikossa on hevosia, jotka todennäköisemmin laukkaavat kuin ravaavat ja juoksunkulun arvioiminen on melkoista hepreaa. Vahvojen hevosten kohtaamisessa monellakin ohjastajalla voi olla aktiivinen taktiikka.

IS-pelisuositus - Toto64-4

Pieni: 9, 7, 10, 6, 12
Suuri: 9, 7, 10, 6, 13, 12, 11

Toto64-5

Suosikki: Viidennessä Toto64-kohteessa juostaan mailia ja kovakuntoisimmat ovat huonoilla paikoilla. 8 Bluebird Nash on puskenut kolme kertaa peräkkäin äärimmäisen vahvasti johtavan rinnalta, joten se ei moiti luvassa olevaa raskasta juoksuakaan ja saa olla niukka suosikki.

Haastajat: 11 Bring Me Brodde on aloittanut Matias Salon tallista kahdella helpolla keulavoitolla, mutta joutuu nyt tunnustamaan väriä maililla 11-radalta. Vastus on nyt lisäksi viime startteja kovempaa. Ruuna osaa toki kiriä takaakin, mutta tässä juoksu saattaa mennä yksinkertaisesti ihan mahdottomaksi.

4 Fernando Vixin olisi voinut taulun perusteella olevan oikeinkin kiinnostava haku, mutta pelaajat ovatkin löytäneet ruunan hienosti. 4-vuotias sai viimeksi sairastauolta palatessaan myöhään tilaa ja kiri vinhasti. Tuomas Korvenoja lupailee nyt aktiivisempaa taktiikkaa.

2 Lovely Secret on todennäköinen keula. Viimeksi tamma hyytyi täydellä matkalla paineltuaan keulassa innokkaana, mutta maililla veto voisi kestää paremmin.

Yllättäjät: 1 Yeezuz ja 3 Stoneisle Mustang tähtäävät hyvään juoksuun kärjen takana. Yeezuzin pitäisi palata tauolta valmentajan mukaan hyvin valmisteltuna ja Stoneisle Mustang kiri puolestaan viimeksi sisäratajuoksulla huomattavasti aiempaa pirteämmin loppua. 7 Geremi Boko on saanut Marja Haakanan käsissä lisää taistelutahtoa, mutta onneton lähtörataonni sai jatkoa.

Pelijakauma: Kolme hevosta erottuu aiheesta ja niillä mennään. Jakaumassa ei ole ihmeitä, sillä pelikansa on reagoinut mukavasti lähtöpaikkoihin ja haistanut kiinnostavan Fernando Vixinkin.

Juoksunkulku: Lovely Secret tykittää johtoon ja yrittänee siitä. Bluebird Nash joutuu alussa kiertämään aika pitkään kolmatta, ennen kuin pääsee johtavan rinnalle.

IS-pelisuositus - Toto64-5

Pieni: 8, 11, 4
Suuri: 8, 11, 4

Toto64-6

Suosikki: 8 Better Boss on kokenut viidessä viimeisessä kisassaan vain yhden tappion ja sillonkin sen aiheutti tähtikategorian Atupem. Ruunan starttiväli on hieman venynyt, mutta se ei ole tavannut kilpailla muutenkaan kovinkaan taajaan ja kaikki on varmasti taas kunnossa, kun 5-vuotias ilmestyy viivalle. Suosikki on illan Toto64-pelin pelatuin hevonen ja luokallaan varmasti ansaitseekin asemansa, mutta eturivin uloimpaa juoksu voi mennä oikein raskaaksikin, eivätkä haastajat ole noloja.

Haastajat: 1 Anything For You on palannut Risto Airaksisen käsissä radoille ja jälki on ollut vahvaa. Nyt ruunalle asetetaan todennäköisesti ensimmäistä kertaa jenkit perään ja se onkin mielenkiintoinen yhtälö. 7-vuotiaalla on alla sairastaukoa, mutta myös oikenkin reipas hiitti, joten paikkojen pitäisi olla auki. Ykkösradalta on juoksun suhteen monenlaisia variaatioita ja haastaja on tilaa saadessaan varmasti vaarallinen.

3 Joyride Luxi olisi voinut paremmalla onnella kerätä ikäluokkalähdöistä isommankin potin. Esimerkiksi Derbyssä hevonen laukkasi hyvän sijoituksen häiriön vuoksi.

4 Muscleman tulitti viimeksi 8-kaistalta johtoon ja kesti siihen nähden keskipitkällä matkalla rehdisti totoon. 5-vuotias ottanee taas ensimmäisen keulan ja on juoksunkulun kannalta avainasemassa suosikinkin kohtalon suhteen.

5 Invicible H.C. sai hölkkäillä Suomen debyytissään alkumatkan keulassa hiljaa, mutta tuli sen jälkeen upealla tyylillä kirikierroksen alle 13-kyytiä. Valmentaja pitää uutta tulokastaan jopa hienosti mennyttä M.T.Master Donia parempana hevosena.

Yllättäjät: Tasaisen tasokkaassa lähdössä ei ole helppo ehtiä kaukaa takaa, vaikka kisaan voi olla luvassa rutkastikin vauhtia. 10 BWT Caesarilla on hyvä fysiikka ja mahdollisuutensa, mikäli kenttä kääntyy. Valmentajan mukaan hevosen pitäisi palata sairastauolta kelpo vireessä. Hyväkuntoisia hevosia löytyy vähemmän pelatuistakin. Esimerkiksi sitkeällä 7 Cocktail Princessillä on ollut viime aikoina paljon huonoa tuuria juoksunkuluissa ja vire on riviä parempi.

Pelijakauma: Hurjavireisen Better Bossin (65 %) varmistamista on syytä harkita näistä lähtöasemista ja näillä prosenteilla. Muscleman (2 %) on ainakin aliarvostettu.

Juoksunkulku: Muscleman yrittää torjua ensin Invicible H.C:n, eivätkä sisäpuolen hevosetkaan jää alussa jalkoihin. Better Bossilla ajetaan varmasti aktiivisesti eteenpäin, mutta saattaa kestää ihan jonkin aikaa ennen kuin se pääsee edes johtavan rinnalle. Oletettavasti kisassa on melkoisesti vauhtia olosuhteisiin nähden.

IS-pelisuositus - Toto64-6

Pieni: 8, 1, 3, 4
Suuri: 8, 1, 3, 4, 5

IS-pelisuositus

Pieni
Toto64-1: 1, 3, 7
Toto64-2: 4
Toto64-3: 16
Toto64-4: 9, 7, 10, 6, 12
Toto64-5: 8, 11, 4
Toto64-6: 8, 1, 3, 4
Hinta: 14,40 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto64-1: 1, 3, 7
Toto64-2: 4, 3, 10, 1, 6
Toto64-3: 16
Toto64-4: 9, 7, 10, 6, 13, 12, 11
Toto64-5: 8, 11, 4
Toto64-6: 8, 1, 3, 4, 5
Hinta: 157,50 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi