Ravivihje: Pitkäveto Turku 30.11.2019

Julkaistu:

PITKÄVETO
Turussa pelataan neljään lähtöön ja yhteen kohteeseen peräti kahta hevosta, mutta mitään erityistä huippukohdetta ei löydy.
Lämminveristen avoimessa on Lexus Dream on oikea ja luonnollinen suosikki, mutta Veikkauksen kertoimissa liian suuri. Viimeksi pitkään pussissa ollut Sobel Conway on pienen pelin arvoinen yritys, sillä Vermossa nähtiin, että kenkäpakosta ei ole suuresti haittaa.

Suomenhevosten III- ja II-divisioonan kohtaamisessa Uljas Suomalainen on painettu Veikkauksen toimesta oudon alas ja on pelinjärjestäjän selkeähkö alustava suosikki. Larsman ja Tutun Impi ovat kirineet viimeisissään mahtavasti ja ne ovat IS:n arviossa Uljas Suomalaisen edellä.

Neljännessä Toto75-kohteessa hypätään orastavaa voittoputkea rakentavan Wide Gamen kelkkaan, vaikkei se ykkösradalta pystykään puolustamaan johtopaikkaa ja sen jälkeen juoksunkulussa on riskejäkin, mutta kunto on vahva.

Lämminveristen II-divisioonassa riittää paljon laatua nimetyn kolmikon ulkopuolellakin ja Muu voittaja on täpärästi edullinen kohde.

Lähdöt on psyykattu tarkemmin Toto75-vihjeessä ja lähtölistasivuilta löytyvät myös todennäköisyysarviot jokaiselle hevoselle.

Pelisuositus

Kohde 7236: Sobel Conway 4,8*

Kohde 7252: Larsman 3,1*

Kohde 7252: Tutun Impi 6,5**

Kohde 7253: Wide Game 5,1*

Kohde 7255: Muu voittaja 2,05*Kohteet sulkeutuvat kello 14.30. Pelikohteiden tähtiluokitukset ovat asteikolla 1–5, joista viisi tähteä on paras.