Ravivihje: Pitkäveto Vermo 16.10.2019

Julkaistu:

Pitkäveto
Kaksi hevosta kelpaa pelisuositukseen.
Keskiviikkoillan Toto64-ravien pitkävetokohteista ei löydy kovin kiinnostavaa pelattavaa. Paremman puutteessa pelisuositukseen nousee T64-pankki Credit To Love. Se saa ravien seitsemännessä lähdössä niukan ylikertoimen 2,10, kun rajamme painuu alle kahden. Ruuna jatkaa huippukunnossa valmentajanvaihdoksesta huolimatta ja starttaa takarivistäkin selvänä suosikkina. Credit To Love kestää hyvin vauhtia ja sille käyvät kaikki juoksupaikat.

Pienen jännäripelin arvoinen on myös ravien yhdeksännen lähdön (T64-6) Peacock Comery kertoimella 5,70. Vastus kovenee tähän vajan kahden viikon takaisesta voittostartista, mutta Harri Koivusen mukaan kyseessä on kehityskelpoinen hevonen, joka ei ole vielä täysin ymmärtänyt kilpailemisen syvintä olemista. Parannuspotentiaalia siis löytyy. Koivunen kertoi maanantain tallikommenttikierroksella, että ruunasta saatetaan yrittää kaivaa lisää vaihteita varustemuutoksilla.

Lue lisää: Ravivihje: Toto64 Vermo 16.10.2019

Veikkaus tyrkyttää peliin myös montélähdön Bombastic S:ää tarjouksella 3,80, mutta koska taukohevosen kohdalla riittää hankalasti arvioitavia muuttujia ja analyysiriski on suurimmillaan, tilaisuus passataan nöyrästi.

Pelisuositus

Kohde 9089: Credit To Love 2,10 **

Kohde 9092: Peacock Comery 5,70 *

Kohteet sulkeutuvat kello 18. Pelikohteiden tähtiluokitukset ovat asteikolla 1–5, joista viisi tähteä on paras.