Ravivihje: Pitkäveto Vermo 12.10.2019

Julkaistu:

PITKÄVETO
EM-ravien Pitkävedossa isketään kiinni kolmeen kohteeseen.
Käpylä GP on vahvasti kahden hevosen lähtö. Vihjaajakin rankkaa Atupemin selväksi ykköshevoseksi, mutta mahtavasti tauolta aloittanut Lexus Dream on jäänyt Veikkauksella(kin) liikaa sen varjoon. Nopea ruuna pääsee alussa suosikin etupuolelle, eikä sitä ole sen jälkeen helppo ohittaa.

3-vuotiaiden EM-lähdössä Norjan Kriterium-voittaja Custom Colt on pienen pelin arvoinen. Ori voitti klassikkokilpailun laukankin kera ja teki viimeksi lähtösuoran kahden laukan jälkeen aivan päättömän juoksun. Epävarmuus haittaa tietenkin ja vastassa on tappioton lupaus Ecurie D, mutta Custom Colt voittaa lähdön takuulla useammin, kuin kerroin 7,7 antaa ymmärtää

Veikkaus tarjoaa ravit päättävään illan päälähtöön UET Grand Prix'iin kiinteän kertoimen jokaiselle osallistujalle. Vihjaaja on vedonvälittäjän kanssa samoilla linjoilla, että Face Time Bourbonin kuuluu olla suursuosikki, mutta jos haluaa hakea pientä ja varmasti edullista jännitysvetoa, niin kannattaa tarrata sen takana hyvällä tyylillä karsinnassa kakkoseksi sijoittuneeseen Frisbee d'Amiin. Oriin kertoimessa 25, on ilmaa aika reilustikin, mutta eipä se tietysti ole kovinkaan usein osuva kohde.

Lähdöt on psyykattu tarkemmin Toto75-vihjeessä ja lähtölistasivuilta löytyvät myös todennäköisyysarviot jokaiselle hevoselle.

Pelisuositus

Kohde 5330: Lexus Dream 3,6**

Kohde 5333: Custom Colt 7,7*

Kohde 379: Frisbee d'Am 25*

Kohteet sulkeutuvat kello 16.15 ja UET GP:n osalta kello 18.30. Pelikohteiden tähtiluokitukset ovat asteikolla 1–5, joista viisi tähteä on paras.