Ravivihje: Pitkäveto Vermo 9.10.2019

Julkaistu:

Pitkäveto
Kaksi pikkunättiä hakua läpäisee seulan keskiviikon T64-raveissa.
Ravien neljännessä lähdössä (T64-1) näemme hieman suuremmat mahdollisuudet jonkun ison yllättäjän menestymiseen kuin pelinjärjestäjä Veikkaus. Muu voittaja -vaihtoehdolle on tarjolla kerroin 5,70, kun todennäköisyysarvioista (22%) johdettu pelikelpoisuuden raja painuu alle viiden.

Ravien seitsemännessä lähdössä tartutaan Laurila’s Gimlin kertoimeen 6,70. Kerroinrajamme on viiden pinnassa (arvio 18%) siitäkin huolimatta, että hevonen ei ollut aivan parhaimmillaan voitosta huolimatta viimeksi Forssassa. Sillä oli tuuriakin matkassa, kun rinnalle syöksynyt Hocuspocus Avenger laukkasi maalisuoralle tultaessa.

Lue lisää: Ravivihje: Toto64 Vermo 9.10.2019

Yhdeksännessä lähdössä Muu voittaja -vaihtoehdon kerroin 3,45 on rajatapaus. Tästä joukosta löytyisivät muun muassa kovakuntoinen Bombard ja derbyfinalisti Joyride Luxi. Kapean marginaalin kohdetta ei kuitenkaan nosteta pelisuositukseen saakka.

Pelisuositus

Kohde 370: Muu voittaja 5,70 **

Kohde 374: Laurila’s Gimli 6,70 **

Veikkaus sulkee ravien pitkävetokohteet keskiviikkona kello 18. Pelikohteiden tähtiluokitukset ovat asteikolla 1–5, joista viisi tähteä on paras.