Ravivihje: Toto4 Rovaniemi 6.10.2019

Julkaistu:

TOTO4
Vappuäijä ottaa omansa Toto4-pelin kolmannessa kohteessa.

Toto4-1

Suosikki: 3 M.T.Miss Molly kilpailee hyvässä vireessä ja starttaa suosikkina matkaan, kun tamma pääsee liikkeelle hyvistä asemista. Viisivuotias on hyvä avaaja, jolla ohjastaja tähtää keulajuoksuun. Rovaniemellä 4. ulkoa totoon kirinyt tamma oli asiallinen, mutta se pystyy vieläkin parempaan.

Haastajat: Kovimmat haastajat tulee takamatkalta. 15 Fairstorm kuittasi viimeksi ykköseksi johtavan takaa. Kierrettävää on tällä kertaa paljon eikä tehtävä tule olemaan helppo. Fairstorm painoi viimeksi sisälle, mikä ei ole hyvä asia jos ruuna joutuu kurveissa ulkoradoille kuten todennäköistä on. 14 King Casper oli viimeksi asiallinen 2. ulkoa. Ruuna on voittanut uransa aikana paljon lähtöjä, mutta tältä kaudelta kuparinen on vielä rikkomatta. Rovaniemellä 2. ulkoa viidenneksi sijoittunut 11 Dirk Diggler Sisu kokee merkittävän kuskinvaihdoksen, kun tuore Kriterium-sankari Santtu Raitala hyppää kärryille. 10 Chuck Camto väläyttelee. Paussilta ori on kysymysmerkki mutta kuitenkin yksi mahdollisista. 5 Jolly Jane kiri Torniossa 3. ulkoa asiallisesti kakkoseksi. Viimeksi lähtölaukka (x-merkintä puuttuu ohjelmatiedoista) pilasi hyvässä iskussa kilpailevan tamman pelin. 13 Anna's Boy teki viimeksi asialisen juoksun kuolemanpaikalta ja kokee kuskinparannuksen.

Pelijakauma: Jolly Jane (5%) kiinnostaa.

Juoksunkulku: M.T.Miss Molly avaa johtoon eikä luovu paikastaan suosiolla.

IS-pelisuositus - Toto4-1

Pieni: 3, 15, 14, 11, 10, 5, 13
Suuri: 3, 15, 14, 11, 10, 5, 13

Toto4-2

Suosikki: 4 Like A Boeing on tykittänyt taulunsa täydelliseen kuntoon ja haussa on kuudes peräkkäinen ykköstila. Ruuna pääsee jälleen kerran loistoasemista liikkeelle ja tähtää keulapaikalle, mistä hevonen on voittanut viime aikoina lähtönsä poikkeuksetta. Like A Boeing erottuu selväksi suosikiksi.

Haastajat: 3 Listas Hector tsemppasi viimeksi mainiosti perille toiselta ilman selkää ja otti ansaitun totosijan. Lähtöpaikka on mainio eikä kuski ainakaan heikkene. 5 Enigma Sisu nyrkkeili Rovaniemellä johtopaikalta kakkoseksi. Tällä kertaa keulaan ei ole asiaa, mutta hyväkuntoinen tamma pystyy menestymään muualtakin. 6 Peppe Roc jäi Rovaniemellä keulasta kakkoseksi Fairstormin iskettyä selästä ohi. Lähtöpaikka on ulkona, mutta juoksun onnistuessa Peppe Rocilla on saumat olla korkealla.

Yllättäjät: 7 Walk Out kiri viimeksi tarkalla juoksulla hyväksyttävästi neljänneksi ja kokee ohjastajanvahvistuksen. Viimeksi 2. sisällä juossut 2 Amaranth Artist on hyvä hevonen sarjoihinsa ja kuuluu loistopaikalta useaan merkkiin mukaan. 10 Athletic Boss laukkasi Rovaniemellä varmalta näyttäneen totosijan ja olisi kamppaillut lähdön voitostakin, sillä hypyn aikoihin hevonen johti lähtöä. Tällä kertaa vastus on kova. 1 Ocu jäi voittostartin jälkeen kuolemanpaikalle eikä menestynyt. Raskas keli olisi vahvalle menijälle etu.

Pelijakauma: Like A Boeing (51%) on jonkin verran ylipelattu ja varmistetaan suuremmassa systeemissä.

Juoksunkulku: Like A Boeing avaa johtoon ja Listas Hector päässee tämän kantaan. Matkavauhti on maltillista välikierroksen ajan - etenkin jos jompi kumpi tallikavereista juoksee rinnalla.

IS-pelisuositus - Toto4-2

Pieni: 4
Suuri: 4, 3, 5, 6

Toto4-3

Suosikki: 12 Vappuäijä erottuu suursuosikiksi Toto4-3:ssa. Ori on voittanut puolet kauden starteista ja kiertää tälläkin kertaa lähelle. Oulussa tynkälähdön nimiinsä vienyt Vappuäijä ei pahimmassakaan tapauksessa jää liian kauas parijonoon, sillä perusmatkalta ja 20 metrin pakilta ei lähde täysi määrä osallistujia matkaan.

Haastajat/yllättäjät: 10 Malkkin nousi viimeksi 4. ulkoa varmaan voittoon ja vastasi voittokamppailussa Yön Aavistukselle. Malkkin on monipuolinen ja voitokas menijä, joka pystyy kamppailemaan vähintään totosijoista. Suosikki saattaa olla liian kova pala lyötäväksi. 9 Svartsjöfax nousi tuoreimmassa kisassaan 4. ulkoa kakkoseksi ja jatkaa hyvässä vireessä. Ori ei ole voltista nopeimpia lähtijöitä eli suosikki saattaa päästä aikaisessa vaiheessa kantaan. 2 Alvar Hem runttasi rovaniemellä johtavan rinnalta ykksöeksi lähdössä, missä 1 Kuuraparta kiri kaukaa takaa kupeelle. Kaksikko taistelee todennäköisesti sijoituksista kärjen tuntumassa ilman suosikin epäonnea.

Pelijakauma: Oikein pelattu.

Juoksunkulku: Alvar Hem etenee keulapaikalle avauspuolikkaan aikana. Malkkin tekee takahevosista ratkaisun ensimmäisenä ja saattaa kiertää johtavan rinnalle.

IS-pelisuositus - Toto4-3

Pieni: 12
Suuri: 12

Toto4-4

Suosikki: Rivin päättää tasainen ja tasokas lämminveristen mailin rykäisy. 4 Maffioso Face arkoi viimeksi kavioitaan eikä pystynyt parhaimpaansa. Aiemmin ruuna kulki mainiosti ja normaalina ollessaan se taistelee lähdön voitosta. Tähän kisaan hevoselle laitetaan välipohjat.

Haastajat: Suosikin tallikaveri 8 Capitol Hill jatkoi väkeviä otteitaan Oulussa, missä ruuna tsemppasi ykköseksi keulahevosen rinnalta. Tällä kertaa sillä ei ennakkokommenttien mukaan haluta ajaa samalta paikalta. 1 Remote Control jäi Bodenissa vaille kiritilaa. Tällä kertaa nopealla lähtijällä tähdättäneen keulaan. 9 Broadway Appolo kiri Oulussa tilaa saatuaan mainiosti totoon ja jatkaa sekin mainiossa vireessä. Kärjen reipas matkavauhti olisi eduksi. 3 Callela Leonard on viime kisan jälkeen ollut treenitauolla. Valmentajan mukaan ruunalta odotetaan parempaa, sillä viimeksikään hevonen ei esittänyt parastaan vaikka kolmanneksi sijoittuikin.

Yllättäjät: 5 Quartam de Caelo pääsee auton takaa hyvin matkaan. Viimeksi keulasta kakkoseksi sijoittunut ruuna pystyy avoimessa lähdössä ensisijaisesti sijoittumaan kärjen tuntumaan. Samoja sijoja havittelee myös piippuhyllyn paikalta starttaava 12 Party Hard. Valmentaja ei poissulkenut surempaakaan menestystä ulos, sillä ruuna on hyvällä mallilla tällä hetkellä.

Pelijakauma: Ei pelivääristymiä.

Juoksunkulku: Remote Control torjuu alussa Maffioso Facen ja Quartam de Caelon uhittelut ja juoksee keulassa. Avaus on reipasvauhtinen.

IS-pelisuositus - Toto4-4

Pieni: 4, 8, 1, 9, 3
Suuri: 4, 8, 1, 9, 3