Ravivihje: Pitkäveto Forssa 21.9.2019

Julkaistu:

pitkäveto
Ravien pitkävetolista tarjoaa yhden todellisen helmen ja muutamia muitakin asiallisia ylikertoimia.
Ensimmäiset verkot heitetään heti avauskohteessa. Tilanne on siitä hieman erikoinen, että sekä ykkös- että kakkossuosikki ovat todennäköisyysarvioidemme mukaan pelikelpoisia. Panokset lyödään kuitenkin vain Toto75-varmallemme Lindy Poppinsille kertoimella 3,1. Rajakerroin sille on 2,85.

Seuraava pelikohde on Larvan Hurmos, joka jäi Välähdyksen voittamassa Tähtisprintterissä ajamattomaksi 4. sisältä. Hevonen on aivan liikaa suosikki A.T. Veetin varjossa pitkävedossa, ja siitä saatava 3,25 on oikein kelpo ylikerroin. Lukeman kuuluisi olla vain 2,7.

Pilvenmäki Maratonin suosikki Morison paras pelikohde pitkävedossa. Neljän kierroksen ylipitkän matkan luulisi sopivan erinomaisesti voimamenijälle. Arviomme mukaan Morison voittaa kyseisen lähdön kerran kahdesta, joten sen pitkävetokerroin 2,6 on mitä mainioin.

Tammavaltikassa ruotsalaisvieras Ultimaluna Grif hyppää ostoskoriin kertoimella 4,85. Hevonen ei ollut viimeksi mitenkään loistelias keulasta, vaikka meni toki hyvän ajan ja hävisi vain laatuhevosille. Edellisellä kerralla se sen sijaan vaikutti terävämmältä. Ultimaluna Grifiä voi pelata yli 4,55:n kertoimilla.

Pelisuositus

Kohde 9937: Lindy Poppins 3,1**

Kohde: 9943: Larvan Hurmos 3,25**

Kohde 9944: Morison 2,6****

Kohde 9946: Ultimaluna Grif 4,85*

Kohteet sulkeutuvat kello 14.45. Pelikohteiden tähtiluokitukset ovat asteikolla 1–5, joista viisi tähteä on paras.