Ravivihje: Toto65 Magic Monday 16.9.2019 – 32 737 euron jackpot

Julkaistu:

TOTO65
Excalibur It on maistuvin varma Toto65:n.

Toto65-1

Suosikki: 7 Kuuraparta nousi Kaukosessa vahvasti toiseksi ja teki Rovaniemellä hyvän loppuvedon 2. ulkoa. Ruuna kilpailee nousuvireessä ja kohtaa sen verran sopivan porukan, että hevonen starttaa suosikkina. Ravin sujuessa ja juoksun onnistuessa Kuuraparta ottelee lähdön voitosta.

Haastajat: 2 Alvar Hem otti edellisen voittonsa 2. ulkoa ja on tämän jälkeen esiintynyt tasaisesti. Lähtöpaikka on hyvä ja kuski vahvistuu tähän kisaan. Myös ohjastajanvahvistuksen kokeva 8 Feetteri ei viimeksi kovassa lähdössä riittänyt 3. ulkoa. Lähtöpaikka ei aiheuta riemunkiljahduksia, mutta pienessä lähdössä ruuna saattaa saada yllättävän hyvän juoksun.

Yllättäjät: 1 Oleg ei viimeksi syttynyt ohittelemaan kovassa porukassa joukon perältä. Lähtöpaikka on hyvä ja ruuna pääsee hyviin asemiin kärkipäässä vaikkei keulapaikkaa todennäköisesti pystykään pitämään. Oleg tekee hyvänä päivänään asiallisia juoksuja vapaalta radalta. 5 Vilkkaan Tuuri kilpailee tauluaan paremmassa vireessä. Ruuna on esiintynyt epävarmasti ja on kaikkea muuta kuin varma pelikohde harvoin ajavalla kuskilla. 10 Nopsa Palma teki kelpo lopetuksen Ylivieskassa eikä ollut sen kehnompi kuin Alvar Hemkään. Oulussa hevonen otti laukan keskijoukoissa maalisuoralla ja saattoi menettää rahasijan. Tauolta palaavalla 3 Vaskerilla on vauhtia, mutta päivän motivaatiotaso on aina kysymysmerkki. Kuski aikoi ajaa paussilta nätisti.

Pelijakauma: Alvar Hem (38%) on ylipelattu. Ainakin Kuuraparta (27%) ja Feetteri (12%) ovat hyviä rukseja.

Juoksunkulku: Vasker katsoo ensimmäiset keulat ja päästää tämän jälkeen ensimmäisen kysyjän keulaan. Feetteri päässee uudella kuskilla sen verran hyvin matkaan, että pystyy hakemaan piikkipaikan nimiinsä.

IS-pelisuositus - Toto65-1

Pieni: 7, 8
Suuri: 7, 2, 8, 1

Toto65-2

Suosikki: 6 Mustamani palasi hyvässä iskussa tauolta ja runttasi 2. ulkoa ykköseksi. Tämän jälkeen ruunalta napattiin kengät pois ja hevonen kulkikin samaa vauhtia täydellä matkalla, mutta reissusta tuli sen verran raskas, ettei ruuna jaksannut nyrkkeillä ykköseksi johtavan rinnalta. Mustamani ei ole alussa nopeimpia, mutta jaksaa mennä.

Haastajat: 9 Mopoheikki putosi Jyväskylässä alkulaukan myötä parijonoon, mistä ruuna voitti niukasti. Maalin kohdalla ruunan kurssi ei ollut nousussa, mutta tolppa oli sen verran oikeassa paikassa, ettei kaveri ehtinyt ohi ja ykkönen merkattiin tulosrivistöön. Startti alla Mopoheikki pystyy parantamaan. 7 Siinan Tähti on sopinut Hannu Torvisen käteen loistavasti. Viimeksi kaksikko palkittiin voitolla hyvällä suorituksella 3./2. ulkoa. Lähtöpaikka on ulkona eikä pieni ripaus onnea juoksunkulun kanssa olisi pahitteeksi, kun kyseessä ei ole kova avaaja. 4 Helun Kuva pujotteli Teivossa lähtölaukan jälkeen ykköseksi ja viimeksi se kiersi kärkeen pitkällä kirillä. Laukkariski on korkeahko kun taas kunnossa ei ole mitään moitetta, pikemminkin päinvastoin. 10 Vennelmon Tyyne tappeli Porissa pitkällä kirillä ykköseksi ennen uhkaavasti lähestynyttä 3 Vauhti-Leeviä. Kuski vahvistuu merkittävästi.

Yllättäjät: 5 Warre on hyvä avaaja, jolla ohjastaja tällä kertaa tähdännee keulaan. Härmässä 4. ulkoa mukavasti kirinyt ori tuli viimeksikin mukavasti, mutta haparointi maalisuoralla vei mahdollisen totosijan. Viimeiset metrit Warre kiri hyvin. 2 Päivän Pokeri ei saanut viimeksi täyttä mahdollisuutta 2. sisältä ja kun lopulta tilaa tuli, ei ori innostunut eikä ehtinytkään parantaa. Oriin lähtönopeus on hyvä ja hevonen pääsee heti kiinni pääryhmään. Kuski on plussaa. 1 Rojaali nousi Turussa Siinan Tähden tuntumaan totoon ja oli tätä ennen hyvä lähtölaukan jälkeen. Myös Vauhti-Leevin kunto on hyvä eikä tuulennopea 8 Sarmöörikään ole täysin ulkona, jos oriilla on oikea kilpailupäivä eikä avaus mene liian kovaksi.

Pelijakauma: Rojaali (1%) ei ole ollut vime starteissa merkittävästi tallikaveriaan Siinan Tähteä (12%) huonompi, mutta peliprosenteissa ero on melkoinen. Vauhti-Leevi (1%) hävisi Porissa pienellä marginaalilla Vennelmon Tyynelle (14%). Myös niiden välinen ero on huomattava. Niin monta mahdollista voittajaa on jäänyt pelaamattomaksi, että lyömme kohteen tukkoon isommassa lapussa.

Juoksunkulku: Päivän Pokeri avaa sisälle ja päästää joko Warren tai Sarmöörin eteensä. Jälkimmäinen on alussa niin terävä, että se on papereissamme todennäköisin keulanimi.

IS-pelisuositus - Toto65-2

Pieni: 6, 9, 7, 4, 10, 5
Suuri: 6, 9, 7, 4, 10, 5, 2, 1, 3, 8, 11

Toto65-3

Suosikki: 1 Maffioso Face rankaisi viimeksi kärkeä armotta ylivauhdista ja eteni hyvällä juoksulla varmasti ykköseksi. Tätä ennen hevonen teki mainion kirin takaa, muttei aivan ehtinyt korkeimmalle korokkeelle. Maffioso Face on hyvä avaaja, joka nappikiihdytyksellä pystyy pitämään johtopaikan hallussaan. Painetta alussa todennäköisesti tulee ja ensimmäinen puolikas on vaarana olla reipasvauhtinen.

Haastajat: 11 Capitol Hill taipui viimeksi raskaan reissun uuvuttamana toiselta ilman vetoapua. Tätä ennen ruuna teki 2. ulkoa työt kolmannella ja vei voiton, kun pääsi suht' ajoissa pudottamaan sisemmäs ja aina keulaan asti. Kärjen ylivauhti auttaisi asiaa. 3 Remote Control jäi Torniossa väsyvän taakse pussiin ja oli tilaa saatuaan tasainen. Viimeksi ruuna teki keulassa sen minkä pystyi, mutta raju avaus näkyi sen verran lopussa että pari vastustajaa ehti edelle. Remote Control haastaa alussa Maffioso Facen ja haluaa keulaan.

Yllättäjät: 6 Bwt Rock And Roll laukkasi Ylivieskassa kolmannelta radalta loppukurviin ja viimeksi johtavan rinnalta maalisuoralle kaarruttaessa. Ravilla Bwt Rock And Roll ei ole täysin ulkona kärkikuvioista. 8 Pharaon Face alisuoritti Torniossa keulasta tauolta, mutta oli viimeksi parempi saatuaan tilaa 2. sisältä. Ruuna on hyvä avaaja, jolla ohjastaja aikoi satsata starttiin. 10 Little Easy pystyy oikeana päivänään esittämään hyvän loppukirin. Ruuna on rankingissa niukasti tauolta palaavaa 5 Protectoria edellä.

Pelijakauma: Capitol Hill (18%) on jäänyt liikaa Maffioso Facen (52%) varjoon.

Juoksunkulku: Maffioso Face pystyy torjumaan Remote Controlin ja Pharaon Facen uhittelut ja pitää johtopaikan. Avuspuolikas on kuitenkin reipasvauhtinen ja saattaa tietää myös terävää ensimmäisen kierroksen väliaikaa.

IS-pelisuositus - Toto65-3

Pieni: 1, 11
Suuri: 1, 11

Toto65-4

Suosikki: 8 Excalibur Itin otteissa oli viimeksi tältä kaudelta tutuksi tullutta periksiantamattomuutta, kun ruuna nyrkkeili Bret Bokon rinnalta mainiosti kakkoseksi. Excalibur It on tauon jälkeen saanut pari starttia koneeseen ja kilpailee nousuvireessä. Vastusta on jonkin verran ja lähtöpaikkakin heikko, mutta nostamme Excalibur Itin silti selväksi suosikiksi. Se pystyy menestymään juoksulla kuin juoksulla, kuten ruuna on tällä kaudella otteillaan osoittanut.

Haastajat: 3 Make It Quick jäi viimeksi johtavan rinnalle, mistä ruuna teki positiivisen esityksen. Tällä kertaa sillä tähdättäneen keulaan. 4 Dreambow nousi Forssassa reilu puoli kierrosta ennen maalia johtavan rinnalle, mistä ruuna vei sopivan lähdön varmasti. 6 Madrid ei ole hankosidevamman jälkeen ollut yhtä lennokas ja voitontahtoinen kuin ennen loukkaantumista, mikä on ymmärrettävääkin. Madrid on valmentajan mukaan ollut kotona hyvä ja pystyy vajaatehoisenakin pärjäämään lähdöissään. Sen verran kova peli on kyseessä, jos kapasiteettia aletaan mittailla.

Yllättäjät: 5 Amaretto Scoopilla ajettiin tauolta maltillisesti joukon hännillä. Ruunalla ei satsattu ollenkaan lähtöön, mutta tarvittaessa hevonen pääsee erittäin hyvin matkaan. Amaretto Scoop ei ole startti alla täysin vaaraton peli. 1 Mr Hot Shot ei ole lainkaan niin nolo menijä kuin taulu antaa ymmärtää. Ruuna on nopea avaajakin eikä keulajuoksu ole mahdoton taktiikka. 2 Joe di Maggio palaa paussilta ja tässä vaiheessa sillä ajetaan valmentajan mukaan maltillisesti. Luokka on hurja. 7 Pascha Tilly nousi viimeksi 2. ulkoa kuudenneksi. Esitys oli ok-luokkaa, sillä ruunalta on nähty uran aikana paljon parempiakin suorituksia. Tasainen startti alla suhtaudumme siihen varauksella, kun lähtöpaikkakin on heikko.

Pelijakauma: Excalibur It (39%) jätetään alipelattuna varmaksi päälappuun. Pienemmässä lapussa nostamme mukaan myös pelaamattomat Amaretto Scoopin (1%) ja Mr Hot Shotin (1%).

Juoksunkulku: Mr Hot Shot puolustaa johtopaikan, mutta Make It Quickin tai Amaretto Scoopin selkä saattaa kelvata eteen. Matkavauhti on jatkossakin reipasta, jos tempo laskee selvästi avauksen jälkeen. Siitä pitää Excalibur It huolen.

IS-pelisuositus - Toto65-4

Pieni: 8, 5, 1
Suuri: 8

Toto65-5

Suosikki: 5 Like A Boeing aloitti voittokulkunsa Torniossa kestäen ylivauhdin upeasti. Tämän jälkeen hevonen joutui keulassa tiukoille 8 The Chief Of Romen kanssa voittaen niukasti. Viimeksi ei jäänyt mitään sattuman varaan, kun ruuna voitti keulasta pystyyn. Like A Boeing on mainio avaaja, joka tähtää tälläkin kertaa koko matkan johtoon. Ruuna kelpaa pienimpiin kuitteihin varmaksi, mutta suuremmissa lapuissa se kannattaa varmistaa.

Haastajat: 1 Enter Mayweather kilpaili viimeksi Derby-karsinnassa eikä riittänyt parhaille. Tätä ennen ruuna jäi johtavan rinnalle. Enter Mayweather ei ole nopea avaaja eikä pysty mitenkään puolustamaan paikkaansa. Ruunan parhaat ominaisuudet löytyvät vahvuuspuolelta, sillä nelivuotias ei ole ensimmäisten joukossa heittämässä hanskoja tiskiin. 4 Greytail Eric jäi viimeksi johtavan rinnalle, mistä väsyminen johtui enemmän henkisestä kuin fyysisestä puolesta. Aikaisemmin ruuna teki hyviä juoksuja eikä sitä kannata unohtaa peleistä.

Yllättäjät: 2 Walk Out palaa tauolta viivalle. Hyvä avaaja pääsee loistoasemista matkaan ja saa puoliväkisin kelpo juoksun kärkipäässä. Valmentaja odotti menestystä. The Chief Of Rome laukkasi Kajaanissa kesken nousunsa hyvätasoisessa MAS Dominantin voittamassa lähdössä. Mikäli juoksunkulun kanssa on tuuria matkassa ja kuski onnistuu, ruuna ei ole välttämättä täysin ulkona kärkikuvioista. 10 Wannabe Star kiersi Oulussa ykköseksi 4. ulkoa ja poisjäänti auttaa asiaa. 11 Bone's Star kesti Bodenissa keulasta kakkoseksi ja jäi viimeksi vaille kiritilaa, mutta hirveästi voimia ei tainnut jäädä käyttämättä. Takarivi on iso miinus, kun hevonen olisi paras sisäradalta.

Pelijakauma: Like A Boeing (56%) on toki lähdön todennäköisin voittaja, mutta peliosuus on karannut käsistä.

Juoksunkulku: Walk Out päästää Like A Boeingin eteensä. The Chief Of Rome juoksee mitä todennäköisimmin keulahevosen rinnalla.

IS-pelisuositus - Toto65-5

Pieni: 5, 1, 4
Suuri: 5, 1, 4

Toto65-6

Suosikki: 6 Better Boss on ollut viime starteissaan hurja. Toissa kerralla toki ylivauhti auttoi voitossa, kun hevonen eteni 4. ulkoa ykköseksi, mutta viimeksi 09,5-vauhtinen avaus voltista ei näkynyt lopulta missään. Better Boss lennähti kuin lintu alta pois ja voitti kirein siimoin. Better Boss on urallaan jonkin verran ottanut laukkoja, mutta ne ovat vähenemään päin. Ravaavaa Better Bossia on vaikea nähdä häviävän tässä tehtävässä.

Haastajat/yllättäjät: 5 Wide Gamen ominaisuudet ovat samantapaiset suosikkiin verrattuna. Ruuna on tasaisempi avaaja, mutta jaksaa toisaalta runtata pitempään. Juostava matka tasoittaa puntteja hieman. Ruuna laukkasi toissa kerralla kesken kirinsä ja jäi viimeksi johtavan rinnalta yhdeksänneksi. Meno ei ole viime kisoissa ollut yhtä lennokasta kuin keväällä ja siksikin Better Boss omaa massiivisen etulyöntiaseman ottaa voitto. 4 Surprise Leader ei saanut Porissa ajoissa vapaata ja viimeksi ruuna juuttui kolmannelle radalle koko matkan ajaksi. Ruuna kilpailee tauluaan paremmassa iskussa. 7 Pope lopetti Turussa hyvällä juoksulla lähimmäksi Bret Bokoa. Viimeksi hevonen otti maksimit Better Bossin voittamassa lähdössä 4. sisältä. Sijoitus sijoilla 2-4 on ensisijaisesti haarukassa.

Pelijakauma: Better Boss (83%) on aika lailla oikein pelattu ja selvä varma pienempään kuittiin. Suuremmassa lapussa varmistamme sen ja annamme mahdollisuuden kunnon lunastukseen.

Juoksunkulku: Better Boss etenee avauspuolikkaan aikana veturin tehtäviin. Wide Game tähtää tämän rinnalle.

IS-pelisuositus - Toto65-6

Pieni: 6
Suuri: 6, 5, 4