Ravivihje: Toto4 Turku 23.8.2019

Julkaistu:

Toto4
Useammallakin suosikilla on Turussa keulasauma, mutta suurempi suositus tehdään silti ilman varmaa.

Toto4-1

Suosikki: 3 Beat of Love oli kesäkuun taukostartissaan positiivinen, mutta jäi passiivisen ajon jälkeen pussiin. Porissa tamma jatkoi kolmosella, mutta ei ollut pienessä lähdössä siltikään parhaimmillaan. Hevonen paljastui sen kisan jälkeen kipeäksi ja jäi uudestaan tauolle. 6-vuotias on paussilta pieni kysmysmerkki taustajoukoillekin, mutta ainakin nyt on tarkoitus ajaa rohkeasti.

Haastajat: 5 Die Kaiserin oli mainio keväällä, mutta vaisumpi kesällä. Tamma on juossut muutaman startin Hannu-Pekka Korven valmennuksesta ja suunta on ollut taas parempaan. Vermon totosija tuli hyvällä juoksulla, mutta kovassa seurassa.

1 Club Nord Star ailahtelee, mutta voisi päästä makoisista asemista nyt juoksemaan sisärataa kärjen tuntumassa, eikä ole sieltä vaaraton.

8 April Sisu on aika täysin keulariippuvainen nykyään. 8-radalta johtoon on aika pieni mahdollisuus. Vastus ei pelottaisi.

7 Red Finger alisuoritti pitkään. Viimeksi tamma innostui montéssa hyvään suoritukseen ja jännä nähdä kantaako piristyminen kärrylähtöönkin.

Yllättäjät: 10 Partytime on tehnyt asiallista jälkeä aika kovissa lähdöissä. Maili ja takarivi on kuitenkin iso hidaste. 2 An-Valpuria on vaivannut tasaisuus, mutta paikka olisi hyvä. 4 Easy on the Eye ei riittänyt viimeksi Tammatähdessä, mutta nyt on sopivampi seura.

Pelijakauma: Beat of Love (34 %) voisi olla isompikin suosikki.

Juoksunkulku: Beat of Love on keulasuosikki. Ex Gracy ja April Sisu lataavan myös alkuun.

IS-pelisuositus - Toto4-1

Pieni: 3
Suuri: 3, 5, 1, 7

Toto4-2

Suosikki: 7 Laari laukkasi viimeksi, kun jalat menivät mailin kiivaan kiihdytyksen jälkeen solmuun. Tamma on muuten tehnyt pitkään hyvää jälkeä. Hevosella kestää tehdä aikaisiakin ratkaisuja.

Haastajat: 11 Pelipiste laukkaili läpi kesän. Ruuna haki Riihimäellä koelähdöstä taas starttiluvan. Siinä se ei loistanut, mutta joutui juoksemaan yksinään ja porukassa löytyy enemmän tehoja.

4 Kipinä Rols oli Turussa keulasta asiallinen, mutta Forssassa taas nahkeampi johtavan takaa. Hevonen laukkasi viimeisessä kaarteessa, mutta ei tainnut menettää siinä kärkisijaa. Nyt on paikka edetä taas johtoon, jossa hevonen menee innokkaimmin.

8 Malus Huvitus on kunnossa, mutta laukkoja tulee turhan taajaan.

Yllättäjät: 10 Vilox jäi Teivossa voimissaan pussiin, mutta ei ole muuten mikään innokkain voittajatyyppi. 9 Jasun Velho ja 5 Ulvin Tuuli palaavat tauolta. Kumpikin on pystynyt menestymään tämän tasoisissa kisoissa, mutta tauolta saattaa olla tarvetta saada ensin paikkojenavausstartti.

Pelijakauma: Pelipiste (11 %) voisi olla enemmän pelattu.

Juoksunkulku: Kipinä Rols etenee johtoon. Takaa Laari tai ainakin Pelipiste saattaa tehdä aikaisen ratkaisun.

IS-pelisuositus - Toto4-2

Pieni: 7, 11
Suuri: 7, 11, 4, 8

Toto4-3

Suosikki: 3 Suejedi jyräsi viimeksi johtavan rinnalta vakuuttavaan voittoon, vaikka alla oli puolentoista kuukauden starttiväli. Edellisestä kisasta on taas reilu kuukausi, mutta viime kerran perusteella siitä ei tarvitse olla huolissaan. Hyvältä paikalta avainhevonen.

Haastajat: 2 New Grove United on yksi koko illan kiinnostavimpia pelihevosia. Viime kisan saa unohtaa, sillä hevosella katkesi sekki. Sen jälkeen on ollut mahavaivoja, mutta nyt kaikki on taas kunnossa. Kesäkuun tasollaan tamma on hyvältä paikalta hyvinkin mahdollinen menestyjä.

11 Peacock Comerylla on kykyjä, mutta koko kapasiteetti ei tule ulos kuin ajoittain. Vermossa ruuna jäi tätä kovemmassa seurassa aivan pussiin 3. ulos.

5 Prada Nights voitti kaksi kertaa sopivan seuran, mutta voitto on tietysti aina voitto. Viimeksi ruuna juoksi jenkeillä ja nousi hänniltä positiivisesti totoon.

1 E.V. Mici oli varsin tasapaksu Vermossa keskiviikkona, mutta saattaa tietysti terävöityä, kun startti on lähempänä.

Yllättäjät: 6 Our Lexa on tehnyt tasaisen varmaa työtä ja kehittyy koko ajan, vaikka voitto vielä uupuukin. Ilveksen 12 Rehab on ollut pettymys, mutta tauon aikana on saattanut tapahtua kehitystä. 9 Typhoonsky tuli Teivossa Suomen debyytissään aivan juosten loppua. 8 Royalty Diamondkin parantaa hiljalleen.

Pelijakauma: New Grove United (3 %) ja Peacock Comery (11 %) ovat parhaat merkit.

Juoksunkulku: Suejedi on todennäköisin keulahevonen.

IS-pelisuositus - Toto4-3

Pieni: 3, 2, 11
Suuri: 3, 2, 11

Toto4-4

Suosikki: 4 Credit To Love oli Teivossa tasokkaassa lähdössä hyvä kolmas johtavan takaa ja voimiakin saattoi hieman jäädä. Nyt ruuna marssii johtoon ja se asema voi aivan hyvin pitää perille saakka.

Haastaja: 11 Truedream A.F. on aloittanut Suomessa hienosti, mutta lähtörataonni ei ole puolella. Ruuna on suosikin veroinen, mutta näistä asemista selkeä altavastaaja. Vermossa 4-vuotias polki taustalta 11,3/700 metriä ja oli edelleen oikein mainio, vaikka jäikin neljänneksi.

Yllättäjät: 7 Queen of the World oli Solvallassa pieni pettymys, mutta ilmeisesti matkustus ei ollut mennyt aivan nappiin. Jyväskylässä tamma kiersi sitkeästi. Pari kovaa on vastassa, joten voitto olisi yllätys, mutta totosija ei. 5 Hope Sunrise ja 8 Black Brego ovat nopeita hevosia, mutta kumpikin sijoittuu mielummin kuin voittaa. 12 Si Luckylla on kapasiteettia, mutta eiköhän nyt huonolta paikalta haeta ensisijaisesti ehjää starttia pitkästä aikaa. 10 Seaside Grenade meni Kasvattajakruunu-alkuerässä 14-tuloksen, mutta saman uusiminen tässä porukassa on hankalampaa.

Pelijakauma: Ei ihmeitä.

Juoksunkulku: Credit To Love etenee johtoon. Truedream A.F. saattaa kiertää matkalla rinnalle, mikäli vauhti menee hiljaiseksi.

IS-pelisuositus - Toto4-4

Pieni: 4
Suuri: 4, 11