Ravivihje: Toto65 Riihimäki 18.8.2019

Julkaistu:

toto65
Riihimäen Toto65-kierroksen varmat ovat Miss Universe ja Miran Siru. Peliaika päättyy klo 18.40.

Toto65-1

Suosikki: 3 Personal Trainer on muutaman vaisumman startin jälkeen suorittanut taas tasollaan. Vermossa se tuli johtavan takaa päätöskierroksen alle 13-vauhtia haastaen Bismarck Comerya. Viimeksi Lahdessa ruuna kiri lujaa takapareista. Nyt vastus on edellisiä kisoja helpompi ja Juha Utalan ajokki päässee keulaan ja siitä Personal Trainer on lähellä sopivan näköisessä sakissa.

Haastajat: 2 Wall In Carlina on pilannut viime kisansa laukkoihin, mutta kunnossa ei ole vikaa. Nopea tamma on luokaltaan lähdön kärkipäätä ja Ari Moilasen ajokki saa väkisin hyvän juoksun.

Yllättäjät: 6 Callela Everest on juossut aavistuksen kovemmissa porukoissa ja lujaa lähtevä ruuna saa avannee ensimmäiseen keulaan. 9 Brown Recluse pystyisi luokkansa puolesta pärjäämään näissä lähdöissä. Viimeksi ruuna hävisi keulasta vain Edward Sisulle ja viime starttien esitykset ovat olleet muutenkin nousukuntoisia. 1 Ztella Beluga ei ole vielä Suomessa suorittanut tasollaan. Hyväluokkainen tamma treenaa taustajoukkojen mukaan hyvin ja tasollaan operoidessaan se pystyisi pärjäämään näissä lähdöissä. 4 Turmalin on väkivahva tamma ja viime Loviisan kisan perusteella se on nousukunnossa.

Juoksunkulku: Callela Everest ottaa keulat, jotka se luovuttaa Personal Trainerille.

Pelijakauma: Ei huomauttamista.

IS-pelisuositus - Toto65-1

Pieni: 3
Suuri: 2, 3

Toto65-2

Suosikki: 10 Hillevi Milleri kohoaa tasaisen suomenhevosvoltin niukaksi suosikiksi. Viimeksi tamma voitti osin onnenkin sävyttämänä hitaassa lopetuksessa. Lähtö oli tasoltaan tämänkertaista aavistuksen kovempi ja vielä rutinoitumaton menijä parantaa saatuaan startteja alle.

Haastajat: 5 Viimavirta teki viimeksi uransa parhaan esityksen, mutta laukkasi voittotaistosta. Laukka on turhan pinnassa, mutta ravia polkiessaan tamma pärjäisi heti. 1 Jasun Ilo laukkasi viimeksi Teivossa lähtöön ja kierteli sitten tähtivauhteja toiseksi. Tamma pystyykin huomattavasti ennätyksiään parempiin tuloksiin. 3 Pihlajan Vennamo on nopea tamma, joka saa tässä unelmajuoksun ja se on jäänyt peleissä turhan unohdetuksi. 7 Kaino Helmi on lupaava tamma, joka ravia polkiessaan pärjäisi näissä lähdöissä.

Yllättäjät: 11 O.Å. Erikuva otti tulosrivistössä näkyvät voittonsa helpommista porukoista ja otteiden pitää parantua mikäli ori meinaa pärjätä tässä lähdössä. 8 Jukolan Justiina oli viimeksi yllättävän kesy keulasta, mutta luokkaa tammalla riittäisi. 16 Valdemar Lax on kovassa tikissä ja huomattavasti tauluaan paremmassa kunnossa. Ruuna riittäisi kevyesti näissä lähdöissä mikäli vain ravaa, mutta laukka tahtoo olla turhan pinnassa. 2 Vosmari saa paalulta loistoreissun ja sellaisella totosija on ulottuvilla, voitto yllättäisi.

Juoksunkulku: Pihlajan Vennamo ottaa ensimmäiset keulat, ja tässä porukassa sillä saatetaan myös ajaa keulasta.

Pelijakauma: Hillevi Milleri (31%) on turhan iso suosikki. Yllättäjistä kiinnostaa erityisesti Valdemar Lax (1%).

IS-pelisuositus - Toto65-2

Pieni: 10, 5, 1, 3, 7, 11, 8, 16
Suuri: 10, 5, 1, 3, 7, 11, 8, 16

Toto65-3

Suosikki: 2 Miss Universe on vihjaajan oma suosikki. Tamma palasi viimeksi tauolta ja voitti pitkän kirin päätteeksi hallitusti. Lähtö oli tämänkertaista helpompi, mutta Miss Universe parantaa saatuaan startin alle ja saanee kakkosradalta keulat, mistä olisi vahvoilla. Maltillisesti pelattuna Juha Utalan ajokki kelpaa varmaksi.

Haastajat: 4 Queen Of Pirates ei näyttänyt viimeksi ennen lähtöäkään hyvältä ja startissakaan tamma ei ollut oma itsensä. Yhteen starttiin ei pidä liikaa tuijottaa ja jos Ari Moilasen on yhtä hyvä kuin toissa kerralla Vermossa, niin se pystyy haastamaan Miss Universeakin.

Yllättäjät: 7 Afrodite Ax on hyväluokkainen tamma, joka ei suoraan tauolta voi olla parhaimmillaan, mutta ainakin jatkoa varten seurattava tapaus. Ennakkotietojen mukaan se menee ensimmäistä kertaa ilman kenkiä. 3 Piri-Piri lähtee hyvin matkaan ja saa namureissun. Suosikkien kukistaminen tulisi yllätyksenä. 9 Confess Tess voitti viimeksi Orimattilan radalle hyvällä ajalla. Tamma vaatinee silti muutaman startin alle pitkältä tauolta ennen kuin olisi aivan parhaimmillaan. 1 Teresa Max on elämänsä kunnossa ja ykkösradalta on tiedossa nappireissu, mutta voittaminen on tammalle ollut vaikeaa läpi uran.

Juoksunkulku: Miss Universe lataa keulaan ja Teresa Max saa asemat sen takaa. Todennäköisesti matkavauhti on rauhallista.

Pelijakauma: Miss Universe (37%) ei ole edes suosikki, jota sen kuuluisi olla.

IS-pelisuositus - Toto65-3

Pieni: 2
Suuri: 2

Toto65-4

Suosikki: 1 Cameron Evo on Riihimäki Grand Prixin itseoikeutettu suosikki. Ori on kärsinyt epäonnesta viime starteissaan. Suur-Hollolassa se laukkasi voittonsa loppusuoralla, St. Michelissä se jäi puolestaan kuolemanpaikalle ja viimeksi laukkasi menestystään loppukurvissa. Ori ei todennäköisesti saa pidettyä johtopaikkaa, mutta pussitusriskillä tuskin kannattaa liikaa spekuloida.

Haastajat: 5 Le Gros Bill on tehnyt jatkuvasti hienoja esityksiä ja ori ampuu niin kovaa matkaan, että se on todennäköinen keulahevonen, ja juuri keulasta se tekee parhaat esityksenä. 2 Hotshot Luca avaa Pekka Korven treenistä ja on ravien yksi mielenkiintoisimpia seurattavia. Ori ei ole suorittanut tällä kaudella täysin tasollaan, mutta tasollaan operoidessaan se nousee lopussa voittotaistoon. 6 Mark More on hirmuiskussa ja Kouvolan kesäkuisessa startissaan se haastoi hienosti Cameron Evoakin. Paremmalta lähtöpaikalta ruuna maistuisi enemmänkin, mutta nyt dödsivaara on ilmeinen.

Yllättäjät: 3 Piece Of Rock luokaltaan hurja peli, mutta huippukuntoon on vielä matkaa. 7 Callela Lisbeth ei ole suorittanut tasollaan viime starteissa ja paikkakin on nyt hankala. 4 Twist Of Fate on ollut pitkään kaukana parhaastaan.

Juoksunkulku: Tulinen alkukiihdytys, jossa Le Gros Bill ottaa lopulta keulat ja siitä myös oriilla ajetaan.

Pelijakauma: Ei isompaa huomauttamista.

IS-pelisuositus - Toto65-4

Pieni: 1
Suuri: 1, 5, 2, 6

Toto65-5

Suosikki: 1 Scream Carambola on noussut elämänsä kuntoon. Toissa kerralla ruuna tuli hyvin perille toisesta sisältä asti huolimatta kovasta avauksesta. Viimeksi se voitti Riihimäellä keulasta lopulta oloisesti. Nyt lähtö on viime kertoja helpompi ja ykkösradalta ruunalla on hyvä mahdollisuus koko matkan johtoon.

Haastajat: 4 Liberace oli viimeksi ruuna vain tasainen sisäratajuoksun päätteeksi. Lähtökin oli toki huomattavasti tämänkertaista kovempi. Toissa kerralla se kiri hyvin ja lähestyi lopussa Callela Einsteinia, joka olisi tähän lähtöön jättisuosikki. 2 Brass N Sassy kiri viimeksi hyvin kun sai vihdoin kiritilat ja oli aiempaa positiivisempi. Kakkosradalta tiedossa on nappireissu kenties suosikin selässä.

Yllättäjät: 10 Micro Queen kirii tarkan reissun päätteeksi palan matkaa lujaa ja se on tauluaan paremmassa iskussa. Viime kisoissa juoksut eivät ole onnistuneet ja nyt kyytiin hyppää vahvistuksena Olli Koivunen. 3 Sapphira kohtaa nyt selvästi helpomman vastuksen ja luokaltaan se on lähdön parhaimmistoa. 5 Maysa McCool on tehnyt asialliset esitykset uusista käsistä ja lujaa avaava tamma saanee nappireissun. 6 Stonecapes Rococo on juossut kovemmissa porukoissa ja juoksun onnistuessa se pystyy kirimään lopussa korkealle.

Juoksunkulku: Tiukka kiihdytys, jossa Scream Carambola koittaa torjua Maysa McCoolin. Vaikka jälkimmäinen onnistuisikin pääsemään edelle, niin keulat ovat hyvin todennäköisesti tarjolla suosikille.

Pelijakauma: Scream Carambola (48%) on pelattu liian isoksi suosikiksi.

IS-pelisuositus - Toto65-5

Pieni: 1, 4, 2, 10, 3, 5, 6
Suuri: 1, 4, 2, 10, 3, 5, 6

Toto65-6

Suosikki: 1 Miran Siru on voittanut kolme viimeistä starttiaan keulasta helpon oloisesti ja nuoressa tammassa vaikuttaa olevan potentiaalia kovempiinkin tehtäviin. Ykkösradalta se pitää keulat ja varsin sopivan näköisessä porukassa se jatkanee voittokulkuaan.

Haastajat: 3 Hehkeä Hellu on noussut elämänsä kuntoon. Viimeksi Lappeessa se voitti helposti kuolemanpaikalta ja sitä ennen Joensuussa kesti keulasta hyvin, vaikka joutui viimeisellä takasuoralla menemään pätkän valiovauhteja. Mikko Valtosen ajokki jaksaa tehdä omaakin juoksua ja se on suosikin selvä ykköshaastaja.

Yllättäjät: 10 Lumo-Pekuna on luokkatamma, joka ei vielä tällä kaudella ole toistaiseksi näyttänyt parasta osaamistaan. Jos tamma selvittää voltin vitosradan niin se nousee ainakin totokamppailuun. 6 Millikka on nopea ja ravivarma tamma, joka kamppailee nytkin totosijoista, mutta voittaminen on ollut vaikeaa. 13 Kanjonin Kulta teki toissa kerralla uransa kenties parhaan juoksun runtatessaan toisesta ulkoa voittoon ja puristamalla aiempaa paremmin maaliin asti. Keskiviikon välistartissa tamma ei vakuuttanut, mutta lähtökin oli tämänkertaista kovempi. 7 Passikuva on juossut kovemmissa porukoissa ja se seuraa kovemmassakin matkavauhdissa. Voitontahtoa tammassa saisi olla enemmän. 8 Noran Pot lähtee kovaa liikkeelle ja saanee tässäkin loistoreissun. Voittaakseen puristusta tarvitsisi olla enemmän.

Juoksunkulku: Miran Siru pitää helposti johtopaikan ja matkavauhti tuskin tulee olemaan kovaa.

Pelijakauma: Miran Siru (53%) voisi olla enemmänkin pelattu.

IS-pelisuositus - Toto65-6

Pieni: 1
Suuri: 1