Ravivihje: Pitkäveto Vermo 24.7.2019

Julkaistu:

PITKÄVETO
Vermossa pitäisi pelata yhteen kohteeseen suosikkia lukuun ottamatta kaikkia muita vaihtoehtoja. Muuten tarjonta on köyhää.
Toto64-pelin avauskohteen kerroinasettelu on todella mielenkiintoinen. Vihjaaja näkee, että Amazing Warrior on Toto64-pelissä selvästi yliarvostettu, mutta Veikkaus hyppää myös kansan kelkkaan ja käytännössä kaikki muut vaihtoehdot Bombard, Snowdon ja muu voittaja ovat siten edullisia pelivalintoja Pitkävetoon. Leveää peliä ei tarjota sekavuudessaan suositukseen, mutta käytännössä kisaan olisi edullista veikata painotuksin siten, että Amazing Warrior ei voita lähtöä. Amazing Warriorille on todennäköisesti tarjolla johtopaikka tasaisen tasokkaassa lähdössä, mutta se on kohdannut näitä samoja hevosia aiemmissaankin, eikä ole mitenkään erottunut. IS Ravien arvio voitolle on 25 prosenttia, kun kansa luottaa hevoseen yli 50-prosenttisesti.

Toisessa Toto64-kohteessa mielenkiintoista on se, että kertoimia ei aukaistu ensimmäisessä aallossa laisinkaan. Se johtunee siitä, että kolme lähdön osallistujista jännittää vielä iltapäivällä paikkaansa Lahden Kuninkuusraveissa ja mahdollinen valinta voi vaikuttaa ajotaktiikkaan passiivisesti Vermossa.

Kolmanteen Toto64-kohteeseen saadaan sitten jo pelisuosituskin. Talisman Avenger ja Truedream A.F. erottuvat vihjaajan arvioissa selvästi muista. Niistä kaksi kertaa kolmesta voittanut ja kerran laukan jälkeen vahvasti esiintynyt Talisman Avenger on Veikkauksella niukasti pelikelpoinen, vaikka voltin vitoselta on olemassa alussa laukkariski.

Lähdöt on psyykattu tarkemmin Toto64-vihjeessä ja lähtölistasivuilta löytyvät myös todennäköisyysarviot jokaiselle hevoselle.

Pelisuositus

Kohde 2080: Talisman Avenger 3,25*

Kohteet sulkeutuvat kello 18.30. Pelikohteiden tähtiluokitukset ovat asteikolla 1–5, joista viisi tähteä on paras.