Ravivihje: Pitkäveto Vermo 10.7.2019

Julkaistu:

PITKÄVETO
Vermon keskiviikkoon löytyy useampi pelikelpoinen kohde.
Kolmivuotispokaali on vihjaajan mielestä tasaisempi kuin Veikkauksen kerroinasettelu antaa olettaa. Muu voittaja -kategoriaan jää 59 prosentin edestä todennäköisyyttä, joten kerroin 2 on huipputarjous.

Tawaststjernan Muistoajossa uskotaan vahvasti suosikkiin. Vixeli käynnisteli Härmässä koneitaan tasaisen varmasti ja nousi lopulta voittotaistoon 3. sisältä/2. ulkoa. Ori kiri parasta vauhtia muttei ehtinyt ohi keulasta voittaneesta Baggegubbenista. Jyväskylässä Vixeli pääsi keulaan ja otti suursuosikkina omansa. Viisivuotias starttaa sopivassa tehtävässä ja on selvä suosikki mailin pikapyrähdykseen. Kykyori pystyy menestymään juoksulla kuin juoksulla. Arvio 60 prosenttia.

40000 euroa tienanneiden maililla kelpaa peliin kaksikin eri hevosta. Cavalier Brodde starttaa neljännen lähdön suosikkina. Ruunan voittomahdollisuus olisi suurimmillaan, mikäli hevonen pääsisi johtopaikalle mutta helpolla piikkipaikka ei nopeiden avaajien ulkopuolelta irtoa. Toissa kerralla ruuna ei päässyt ohi Sun Capitanosta ja joutui matkaamaan tämän takana saaden tilaa vasta ihan lopussa. Viimeksi Cavalier Brodde jäi toisen radan veturiksi. Ruuna pystyy paljoon kunhan välttää kuolemanpaikan tai liian kovan avauksen keulassa. Vastus on sopiva. Arvio 35 prosenttia. Wall Street Comeryn lähtöpaikka ei mairittele, mutta se joutui starttaamaan suht' ulkoa viimeksikin, ja ohjastaja Jukka Torvinen luovi ajokkinsa 3. sisälle. Kiriluukku avautui loppukurvissa ja maalisuoralla kaksikko oli omaa luokkaansa. Arvio 12 prosenttia.

Päätöskohteessa tammat kisaavat niille harvinaisella 3100 metrin matkalla. Juliette Lax on kauden aikana voittanut paljon lähtöjä volttilähetyksellä päästyään johtopaikalle, mutta viimeksi tamma osoitti että työntekokin onnistuu. Hevonen joutui taivaltamaan toisella radalla ensimmäisenä, mutta pystyi haastavasta juoksusta huolimatta runttaamaan maalisuoralla ykköseksi. Kyseessä on erittäin lahjakas tamma, joka kuitenkin on vasta kasvamassa tammasuosikkien joukkoon. Kasikaistalta sen voittoa ei voi pitää varmana, kun vastassa on tällä tasolla rutinoituneempia menijöitä. Suosikinviitan Juliette Lax joka tapauksessa ansaitsee, sillä pohjia ei ole viime starteissa tarvinnut katsoa. Arvio 45 prosenttia.

Lähdöt on psyykattu tarkemmin Toto64-vihjeessä ja lähtölistasivuilta löytyvät myös todennäköisyysarviot jokaiselle hevoselle.

Pelisuositus

Kohde 8791: Muu voittaja 2***

Kohde 8793: Vixeli 1,85**

Kohde 8794: Cavalier Brodde 3,2*

Kohde 8794: Wall Street Comery 9,2*

Kohde 8796: Juliette Lax 2,9***

Pelikohteet sulkeutuvat klo 18.00. Kohteet ovat asteikolla 1-5, joista viisi tähteä on paras.