Ravivihje: Pitkäveto Kouvola 15.6.2019

Julkaistu:

PITKÄVETO
Kouvolan urheilullisesti hieno ravipäivä on Pitkävedon osalta pelimielessä köyhä.
Veikkauksen ja vihjaajan todennäköisyysarviot osuvat harmittavan pahoin samaan muottiin Kymi GP-raveissa, eikä yhtään kohdetta voi nostaa pelisuositukseen saakka. Kolmeen lähtöön ollaan siinä rajoilla, että niistä saa aikaan jotain, jos haluaa lähteä jännitysbetsilinjalle.

Päälähdön suosikin Handsome Bradin kerroin on noussut ravipäivänä 2,8:aan, jolla se nippanappa saavuttaa kerroinrajan 36 prosentin arviolla. Ori on sisäradaltaan keulasuosikki ja varmasti vaikea lyötävä, ellei matkalla hullutella.

Tammalähdössä Merit on harvoin osuva edullinen yllättäjä kertoimessaan 12. Hevosen, kuten koko Koivusen tallin kohdalla on tällä hetkellä melkoista epäselvyyttä balansseista, sillä kaikki tallin ravurit on ilmoitettu alustavasti juoksevaksi kengät jalassa, joka ei kuulosta loogiselta, mutta muuta vahvistustakaan ei ole vielä saatu. Kengillä ei tietystikään kiinnostava kohde, eikä siksi suositus.

4-vuotislähdössä Muu voittaja -kategoria kohoaa niukasti yli kerroinrajan, mutta koska syynä on pääasiassa Staro Moschino, on suositeltavampaa sijoittaa rahaa toto-puolella hevosen omaan voittajaan. Sekin tosin on tässä vaiheessa ilmoitettu kengälliseksi.

Lähdöt on psyykattu tarkemmin Toto75-vihjeessä ja lähtölistasivuilta löytyvät myös todennäköisyysarviot jokaiselle hevoselle.

Pelisuositus

*

Kohteet sulkeutuvat kello 14.30.