Ravivihje: Pitkäveto Kajaani 1.6.2019

Julkaistu:

pitkäveto
Ravien pitkävedossa voi hakea pientä jännitystä kolmessa kohteessa. Huippuedullisia kertoimia ei tänä lauantaina ole tarjolla.
Ensimmäiset verkot voi nakata avauskohteessa juoksevalle Alladin Brolle, jonka kerroin on 7,0. IS Ravien rajakerroin hevoselle on 6,25.

Ruuna oli loppukevään kilpailuissaan mainio. Hevosen viime esitys oli hieman odotettua pehmeämpi, mutta kenties se on lyhyellä starttivälillä taas terävämpi.

Neljännessä kohteessa kakkossuosikki Hard To Trickin kerroin 4,5 on niukka ylikerroin. Hevonen voittaa lähdön mielestämme 24 prosentin todennäköisyydellä, joka vastaa kerrointa 4,2.

Tamma on todella kyvykäs tällaiseen tehtävään, eikä tulosrivi kerro sen vireestä tai kapasiteetista mitään. Toissa kerralla hevonen jäi hyvissä voimissa pussiin. Viimeksi parijonosta ei lohjennut sille paikkaa kiihdytyksessä, ja lopussa sen oli mahdotonta parannella hänniltä asemia tasokkaassa Ypäjä Louvren voittamassa kisassa.

Kolmas yritys on muu voittaja -kategoria suomenhevosten tasoitusajossa. Sitä pääsee pelaamaan kertoimella 3,75. Oikeampi lukema on 3,33.

Pelisuositus

Kohde 1354: Alladin Bro 7,0*

Kohde 1357: Hard To Trick 4,5*

Kohde 1373: Muu voittaja 3,75*

Kajaanin ravien pitkävetokohteet sulkeutuvat klo 14.30. Pelikohteiden tähtiluokitukset ovat asteikolla 1–5, joista viisi tähteä on paras.