Ravivihje: Pitkäveto Vermo 17.4.2019

Julkaistu:

PITKÄVETO
Vermon Pitkävetoon läiskitään pelejä oikein urakkahommina.
Hymynvirne löi toisen kohteen pelisuosikin Mopoheikin viimeksi selityksittä keulapaikalta. Mopoheikki mennee nyt kengittä ja juossee nyt vuorostaan keulassa, mutta yli puolen vuoden tauolta palanneella Hymynvirneelläkin on parannuspotentiaalia, eikä se saisi jäädä suosikin varjoon missään pelimuodossa. Kerroin 3,65 antaa mahdollisuuden pieneen vetoon arviolla 30 prosenttia.

Illan ensimmäinen todellinen herkkupala on kolmannessa Toto64-kohteessa. Look Completen onnistumiset ovat olleet tänä vuonna harvassa, mutta kunnossa ei ole vikaa. Viimeksi ruuna tuli oikein voimissaan pussissa maaliin. Hevosella on nyt pitkästä aikaa hyvä lähtöpaikka. Jopa keulajuoksu on mahdollinen, mutta kovin pieleen reissu ei mene missään tapauksessa. Arviolla 26 prosenttia huippukohde kertoimeen 5.

Herkkua on tarjolla myös pitkälle matkalle. Viime aikoina vakuuttaneet Cyrius d'Ariane ja Knocking Match erottuvat luonnollisesti pelissä, mutta pelimielessä kiihottavinta on hypätä Notablen kelkkaan. Ruuna on ollut mainio päästyään taas kesäbalanssiin ja Antti Teivaisen oletetusti aktiivisilla ajolinjoilla voidaan hankkia tässä melkoinen etu muihin koviin nähden. Notable ei tietysti ole lähdön todennäköisin menestyjä, mutta kerroin 9 on melkoisen makoisa tarjous 16 prosentin arvion omaavalle hevoselle.

Pelitalkoot jatkuvat Kultadivisioonassa. Edward Ale kippasi Helsinki-ajossa hieman keulasta, mutta nyt taakse viritellään jenkkikärryt ja veto kestää taatusti ainakin paremmin. Arviolla 27 prosenttia oiva pelikohde kertoimeen 4,2.

Draken kiehtoo puolestaan päätöskohteessa. Ruuna oli Forssassa vielä oikein vireällä otteella laukatessaan viimeisessä kaarteessa kärjen tuntumasta. Se kiri hyppynsä jälkeen siihen malliin, että hurja Kartierkin olisi saanut juosta lopussa. Vihjaajan mielestä ei olisi väärin, vaikka hevonen nostettaisiin peleissä aivan suosikki Eetin rinnalle. Arviolla 29 prosenttia erittäin maistuvien osastoon kertoimella 5,00.

Avauskohteessakin vielä kengittä paljon tauluaan paremmin esiintynyt ja pitkästä aikaa hyvällä lähtöpaikalla oleva Dreambow aukesi melkoisella ylikertoimella 7,7, mutta lähti laskuun minuutissa, eikä siihen kelkkaan ollut mahdollista ehtiä vihjeen muodossa.

Lähdöt on psyykattu tarkemmin Toto64-vihjeessä ja lähtölistasivuilta löytyvät myös todennäköisyysarviot jokaiselle hevoselle.

Pelisuositus

Kohde 8318: Hymynvirne 3,65*

Kohde 8319: Look Complete 5,00***

Kohde 8321: Notable 9,00**

Kohde 8322: Edward Ale 4,2*

Kohde 8223: Draken 5,00***

Kohteet sulkeutuvat kello 18.00. Pelikohteiden tähtiluokitukset ovat asteikolla 1–5, joista viisi tähteä on paras.