Ravivihje: Toto4 Mikkeli 14.4.2019

Julkaistu:

TOTO4
Paras Toto4-varma löytyy päätöskohteesta.

Toto4-1

Suosikki: 3 Glen Amore on hyvistä asemista ykkösmerkki. Tamma kiri Seinäjoella tilaa saatuaan hyväksyttävästi loppua eikä ollut huono Vermossakaan, missäs tamma matkasi 5. sisällä. Se ei jäänyt päätöspuolikkaalla merkittävästi kärjestä lisää, muttei toisaalta saavuttanutkaan. Tällä kertaa tehtävä on sopivampi, mutta emme silti täysin allekirjoita hevosen selvää ennakkosuosikin asemaa. Näemme lähdön tasaisempana.

Haastajat: 7 Yanni ei riittänyt Vermossa, mutta Lappeessa tamma esitti mainion loppuvedon 3. sisältä. Viisivuotias on yksi mahdollisista, mikäli hevonen pääsee juoksulangan lähtöpaikalta hyviin asemiin. 2 Rick Rubin kiri Mikkelissä mukavasti 4. ulkoa. Kuopiossa esitys oli hyvä 2. ulkoa siihen nähden, ettei hevonen saanut radasta kunnon pitoa. 9 Granite laukkasi Forssassa alussa ja peli oli kärkisijojen suhteen siinä. Ruuna on oleellisesti tauluaan vaarallisempi menijä.

Yllättäjät: 11 Nizza on peruskapasiteetiltaan oiva menijä tällaiseen lähtöön. Tamma ei ole vakuuttanut tämän kauden kisoissaan, ja starttiväli on tällä kertaa pitkähkö. 13 Ranch Qluisa oli Mikkelissä kelpo kolmas 3. sisältä ja Vermossa hevonen otti maksimit 3. ulkoa. Sarja ei tällä kertaa suosi sitä kuten ei myöskään Vermossa 3. sisältä tasaisesti lopettanutta 12 Selannetta. 1 Ciao Ferrari teki ok-juoksun Kuopiossa 3. sisältä. Lappeessa hevonen matkasi 3. ulkona ja laukkasi viimeisellä takasuoralla. Ruuna ei ole täysin mahdoton pärjääjä näistä asemista.

Pelijakauma: Glen Amoren peliosuudessa (54%) on roimasti liikaa. Granite (3%) kuuluu joka lapulle.

Juoksunkulku: Glen Amore päässee keulaan ohi Ciao Ferrarin ja Rick Rubinin. Yanni tai Granite juoksee toisen radan veturina.

IS-pelisuositus - Toto4-1

Pieni: 3, 7, 2, 9
Suuri: 3, 7, 2, 9, 11, 13, 12, 1

Toto4-2

Suosikki: 2 Rim Bay Kickapoo ei saanut toissa kerralla tilaa 2. ulkoa. Viimeksi ruuna juoksi 2. sisällä kovavauhtisessa lähdössä eikä saanut lopussa mahdollisuutta. Toisaalta voimiakaan ei vaikuttanut olevan paljoa jäljellä. Rim Bay Kickapoo pääsee loistoasemista liikkeelle ja kohtaa sopivan vastuksen. Se on ykkösmerkkimme.

Haastajat: 1 Marshall Maurice kärsi viimeksi radasta. Joensuussa ruuna seuraili Minto's Don Juania ja kumppaneita sen minkä pystyi ollen kelpo neljäs maalissa. Ruuna avaa hyvin ja pääsee asemiin. Sillä on riittävä kapasiteetti pärjätä tässä lähdössä, mikäli päivän vire on mallillaan. 9 Racehill Victory pääsi Forssassa keulaan 900 metriä ennen maalia, muttei ollut valmis menestymään ja jäi viidenneksi. Lappeessa ruuna oli parempi paikaten lähtölaukkansa erittäin positiivisesti. 3 Enjoy Pepper matkasi Teivon vauhtilähdössä 3. sisällä. Tamma sai startin alle, ja tällä kertaa sillä saatetaan ajaa aktiivisemmin.

Yllättäjät: 8 Midnight Mover kiskaisi Kuopiossa ykköseksi tarkalla selkäjuoksulla. Lahdessa ruuna oli 5. sisällä pitkään pussissa Tanpopon voittamassa lähdössä eikä pystynyt tilaa saatuaan parantamaan. 11 Gene Touch kärsii hyvänä lähtijänä takarivin lähtöpaikasta. Viimeksi ruuna pysyi startista maaliin hännillä kun taas Lappeessa ruuna oli parempi haastaen tarkalla selkäjuoksulla Minto's Don Juanin. 5 Crisp Look teki Kouvolassa positiivisen kirin 4. ulkoa. Hyvästä esityksestä huolimatta voittoon taitaa olla vielä liikaa matkaa.

Pelijakauma: Enjoy Pepper (33%) on ylipelattu. Marshall Maurice (14%) ja Racehill Victory (8%) maistuu.

Juoksunkulku: Sisimmiltä radoilta lähdetään reippaimmin liikkeelle. Rim Bay Kickapoo pystynee torjumaan Enjoy Pepperin kiihdytyksessä ja siirtyy tämän jälkeen keulaan ohi Marshall Mauricen.

IS-pelisuositus - Toto4-2

Pieni: 2, 1, 9
Suuri: 2, 1, 9

Toto4-3

Suosikki: 4 Pete Pointti runttasi Kuopiossa asiallisesti perille toiselta ilman vetoapua. Lappeessa hevonen oli etusuoralla kaukana kärjestä sijalla seitsemän, mutta ehti hyvällä lopetuksellaan kaksariin. Tällä kertaa Pete Pointti saattaa päästä jopa aina keulaan saakka.

Haastajat: 9 Sissin Sisu kiri Mikkelissä kovaa 2. sisältä ja ehti ykköseksi. Vermossa hevonen jäi heikolta lähtöpaikaltaan 5. ulos, mistä ori ei kyennyt nousemaan tototaistoon. Sissin Sisu kuuluu aikaisin peleihin. 16 Limuska voitti Mikkelissä varmasti 2. ulkoa. Lahdessa tamma teki erittäin hyvän juoksun 6. ulkoa, mutta Mopoheikki kiskaisi maalisuoralla tylysti ohi. Kunto on edelleen hyvä. 1 Välkyn Vesku pääsee loistoasemista matkaan. Lappeessa ruuna kulki pitkästä aikaa ravia ja lopetti selkäjuoksulla asiallisesti.

Yllättäjät: 13 Huima Hermanni oli Turussa etusuoralla sijalla kaksitoista, mutta ehti upealla viimeisen kierroksen kirillään kaksariin. Kunto on nousussa. 10 Viksu Vilivei on tauolta arvoitus. Sillä ajetaan heti kengittä, jos rata on hyvä. 6 Tuurin Poika paikkasi Kouvolassa rehdisti pahan alkulaukan. Samanlaisena ruuna pystyy paljoon, mikäli pysyy tällä kertaa ravilla.

Pelijakauma: Oikein pelattu.

Juoksunkulku: Pete Pointti edennee keulapaikalle avausmatkan aikana.

IS-pelisuositus - Toto4-3

Pieni: 4, 9, 16, 1, 13
Suuri: 4, 9, 16, 1, 13, 10, 6

Toto4-4

Suosikki: 1 Boulder Rocket laukkasi Kouvolassa juuri kun oli löytämässä loppukurvissa vapaata. Ruuna oli tuntunut kuskin mukaan paremmalta kuin aikaisemmin, eli kuusivuotias on tällä hetkellä hyvällä mallilla, kunhan ravi maittaa koko matkan ajan. Boulder Rocket pääsee kilpailemaan optimibalanssillaan kengittä ja on papereissamme selvähkö ykkösmerkki.

Haastajat: 4 Franklin Web sai Lappeessa tarkan juoksun sisäradalla ja pakeni maalisuoralla kauas muista. Ruuna avaa auton takaa hyvin ja pääsee asemiin. 5 White Cross Bicholla ajettiin Lappeessa maltillisesti parijonossa, eikä ruunaa käännetty kiriin kuin vasta viimeisellä puolikkaalla. Kuusivuotias kiri hyvin. White Cross Bicho avaa hyvin ja pääsee heti kärkiryhmään käsiksi. Uskomme ruunan juoksevan keulassa. 3 Lovemore oli Kuopiossa tasainen 4. ulkoa. Viime vuonna kovissa tammojen ikäluokkalähdöissäkin nähty menijä on viime sijoituksiaan vaarallisempi.

Yllättäjät: 10 Vaniere jäi tauolle, kun ravi ei ollut viime starteissa sataprosenttista. Ruuna on iltaraveihin hyvä menijä, jos kaikki on heti kohdallaan. 2 Triple Ray otti edellisen voittonsa keulasta, muttei ollut viimeksi samanlainen 3./2. ulkoa jääden kauas kärjestä. 6 Boss Amiraal lopettaa tarkalla selkäjuoksulla hyvin. Sekä Kouvolassa että Jyväskylässä hevonen matkasi kärjen takana sisäradalla ja säväytti Kouvolassa mainiolla loppuvedollaan.

Pelijakauma: Boulder Rocket (25%) käy kakkossuosikkina aina varmaksi asti.

Juoksunkulku: Franklin Web avaa sisäradalle ja päästää White Cross Bichon edelleen. Boulder Rocket nousee toiselle radalle heti kun siihen avautuu mahdollisuus.

IS-pelisuositus - Toto4-4

Pieni: 1
Suuri: 1