Ravivihje: Toto64 Eskilstuna 11.3.2019

Julkaistu:

Toto64
Eskilstunan Toto64-pelin varma löytyy monté-lähdöstä. Vidivici C.C. kohtaa normaalia sopivamman porukan ja saa ratsastajakseen viime vuoden komeetaksi valitun Emilia Leon.

Päivän Pankki: 6 Vidivici C.C. (Lähtö 5, T64-2)

Vidivici C.C:llä on kärrylähdöissä ollut toisinaan pieniä motivaatio-ongelmia, mutta raviratsastuksessa meno maittaa. Erityisen hyvin ruuna on onnistunut Ruotsin naisohjastajien ykköseksi kohonneen Emilia Leon kanssa. Neljästä monté-startista valjakko on ottanut kolme täysosumaa ja yhden kakkosen. Viimeksi Bergsåkerissa Vidivici C.C. sortui Jenni H Åsbergin ohjastuksessa lähtölaukkaan, mutta sitä ennen Solvallassa ruuna pusersi niinkin kovan monté-menijän kuin Assaultin ohitse. Läheskään saman tason hevosia ei tämän illan lähdöstä löydy.

4 Ashbury Park kerää Sofia Adolfssonin ratsastamana paljon peliä, mutta Solvallan viitossija ei helpohkossa porukassa ollut mikään ihmeellinen suoritus.

Ideaveto: 7 Tobacco (Lähtö 4, T64-1)

Tobaccon edellinen voitto on marraskuulta 2017, mutta nyt moni asia puhuu menestyksen puolesta. Ruuna esitti viime Gävlen startissa vahvaa nousuvirettä. Kenneth Haugstad odotteli ajokillaan kiriinlähtöä hänniltä maalisuoran alkuun saakka ja ruuna ennätti tulisella lopetuksella täpärästi toiseksi. Vaikka Gävlen rata on tunnetusti nopea, oli Tobaccon 09,3-vauhtinen päätöspuolikas talvikeleille kovaa kyytiä.

Tänä iltana hevoselta päästäneen ottamaan etukengät pois, joten optimibalanssilla menon pitäisi vahvistua entisestään. Vastuskaan ei näytä ylitsepääsemättömältä. Muista suosikeista sekä 1 Flash Håleryd että 6 Baron d’Inverne palaavat useamman kuukauden tauolta, eikä kummankaan vire liene heti Tobaccon tasolla.

Ideaveto/Hyvä Suomi! -veto: 4 Sethmikael Blanche (Lähtö 8, T64-5, T4-3, Päivän Duo-1)

Sethmikael Blanchella ei ole kunnostaan tuoretta näyttöä, joten ideahevoseksi nostaminen perustuu korkeaan kapasiteettiin ja kovaan kuskinparannukseen. Ruunaa kilpailutettiin etenkin kolmevuotiaana kunnianhimoisesti ja se väläytteli ikäluokkalähdöissäkin lupaavia otteita. Lyhyeksi jääneellä nelivuotiskaudella Sethmikael Blanche ei ihmeempää esittänyt, mutta nyt parempaa voisi olla jälleen luvassa. Hevosta on lähes kaikissa uran kilpailuissa ohjastanut melko vaatimattoman statistiikan omaava amatööri Mats Ulriksson. Tänään rattaille hyppää Kaj Widell ja ammattikuskin käsissä menoon pitäisi tulla aivan uutta terävyyttä. Kun tulosrivi ei ole erityisen korea, jäänee ruuna pelaajilta liian unohduksiin.

Päivän Pommi: 10 Thengill (Lähtö 6, T64-3, T4-1)

Thengill oli nuorempana pärjäävä hevonen Etelä-Ruotsin iltaravitasolle, mutta hankosidevamman vuoksi se on joutunut olemaan runsaan vuoden sivussa radoilta. Ruuna tekee nyt paluuta kaviourille uusista käsistä, eikä ensimmäinen Solvallan startti ollut lainkaan hassumpi. Rebecca Dahlénin ajokki oli sisäratajuoksun päätteeksi pitkään vailla kiritilaa ja tuli viimeisen satasen vastustajien välistä ihan juosten. Valmentajan mukaan Thengillin pitäisi startin myötä edelleen parantaa, sillä kotioloissa se on vaikuttanut pirteältä ja iloiselta. Tämä lähtö ei näytä ainakaan Solvallaa kovemmalta, mutta pelaajien enemmistö tuskin ruunaa juurikaan noteeraa.


IS-pelisuositus

Pieni
Toto64-1: 7
Toto64-2: 6
Toto64-3: 9, 10
Toto64-4: 1, 5, 4, 3, 2
Toto64-5: 10, 4, 8, 5
Toto64-6: 4
Hinta: 4,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto64-1: 7, 4, 9, 6
Toto64-2: 6
Toto64-3: 9, 10
Toto64-4: 1, 5, 4, 3, 2
Toto64-5: 10, 4, 8, 5, 1
Toto64-6: 4, 10, 5
Hinta: 60,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi