Ravivihje: Toto65 Magic Monday 4.3.2019

Julkaistu:

TOTO65
North Lexus on itseoikeutettu varma Toto65-peliin.


Toto65-1

Suosikki: 1 Grouse Man nappasi edellisen voittonsa koko matkan johdon jälkeen, vaikka jäikin painamaan hieman ohjille. Myös Kuopiossa hevonen matkasi keulassa, mutta pääsi sinne vasta etusuoralla. Loppusuoralla hevonen oli tasainen. Viimeksi Grouse Man pilasi pelinsä alkulaukkaan. Hevonen avaa hyvin ja tähtää keulaan, mistä se pystyy paljoon kunhan ei jää painamaan ohjille.

Haastajat: 2 Black Bean starttaa loistoasemista. Kyseessä on voitokas menijä, jolle paussi ja suuri lähtölaukan vaara ovat miinusmerkkisiä tekijöitä. Lisäksi hokkien sopivuus on kysymysmerkki valmentajallekin. Hän oli odotuksissaan maltillinen. 9 Moonlight Black kiri Oulun Toto75:ssä kakkoseksi lähdössä, missä vastustajien laukat olivat suosiollisia. Kuopiossa ja Vermossa ori jäi epäonnekseen toiselle radalle ilman vetoapua. Tällä kertaa juoksusta tulee suurella todennäköisyydellä osuvampi eikä ori ole ulkona kärkikuvioista.

Yllättäjät: 10 He's A Keeper tuli Joensuussa pahoin häirityksi ja menetti loppukurvinsa täysin vauhtinsa. Ori lopetti hyvin ja sai startin alle. 3 Amiraal Victor pääsee liukkaasti matkaan, joten lähtöpaikka suosii. Ruuna palaa varsin positiivisin kommentein paussilta eikä valmentaja sulkenut ulos voitonkaan mahdollisuutta, mutta silloin Amiraal Victorin pitäisi päästä keulaan. 6 Casper Frost oli Mikkelissä tasainen kirissään vaikka ennätyksensä menikin. Joensuussa ruuna pääsi keulaan, mistä hevonen tsemppasi mainiosti perille. 5 Markus Vane lopetti Jyväskylässä mukavasti löydettyään maalisuoralla vapaata ja olisi matkan jatkuessa kuitannut hopealle. Mikkelissä ohjastajanvahvistuksen kokeva menijä laukkasi johtavan rinnalta 700 metriä ennen maalia. Tankki ei näyttänyt tyhjältä tuossa vaiheessa. 7 Gladstone Comery oli toissa kerralla sijoitustaan parempi, mutta viimeksi ruuna alisuoritti. Kykyjen puolesta ruuna pystyisi parempaan. 11 Royal Riddle kokee ohjastajanparannuksen. Otteet ovat olleet vaisuja viime starteissa. Lähtöpaikka on hankala 8 Miss Lady Lindylle, joka vaatisi tarkan juoksun menestyäkseen. Lisäksi paussia on alla.

Pelijakauma: He's A Keeper (5%) ja Amiraal Victor (1%) ovat alipelattuja kun taas Casper Frostia (16%) on vedetty liikaa.

Juoksunkulku: Grouse Man pyrkii torjumaan Amiraal Victorin, joka mielii myös keulaan. Avaus on reipas. Markus Vane hakeutuu toisen radan veturiksi.

IS-pelisuositus - Toto65-1

Pieni: 1, 2, 9
Suuri: 1, 2, 9, 10, 3, 6, 5, 7

Toto65-2

Suosikki: 1 Yeezuz teki Turussa vahvan juoksun prässäten etusuoralla keulaan ja karaten vastustamattomaan voittoon. Solvallassa hevonen oli erittäin hyvä siihen nähden, että se tuli kipeäksi startin jälkeen. Suorituksesta kuolemanpaikalla ei voi jakaa kuin pelkkiä plussia. Viisivuotias palaa sairauspaussilta eikä lähtöpaikka suosi tasaista avaajaa eli varmistukset ovat tarpeen.

Haastajat: 6 Heavy Beat otti edellisen voittonsa keulasta. Turussa ruuna laukkasi loppukurvissa sijoituksen neljän joukossa ja viimeksi ruuna kiri 2. ulkoa tiukkaan kärkimatsiin mukaan. Kunto on hyvä ja ruuna kuuluu joka lapulle mukaan. 2 Burnhill's Luck aloitti asiallisella esityksellä uusista käsistä ja tsemppasi keulasta kakkoseksi. Lähtöpaikka on paras mahdollinen ja kärkisija on jälleen otettavissa. 9 Unequalled Stride voitti nahkeasti keulasta Porissa eikä vakuuttanut Turussakaan. Viimeksi tamma oli parempi kuin aikaisemmin tsempaten toiselta ilman selkää väkevästi perille.

Yllättäjät: 5 Memphis Minnie hyötyy nopeana avaajana lähtöpaikasta. Tamma pystyy suorittamaan viime startteja korkeammalla tasolla. 10 MAS Bellalla ajettiin pitkään maltillisesti sisäradalta, mutta viimeksi tamma sai rehdin mahdollisuuden. Juoksu meni turhan vaativaksi, kun MAS Bella joutui kääntelemään viimeisellä takasuoralla jo neljännelle. 3 Langen's Cza Cza seuraili Teivossa 2. sisältä kakkoseksi ja pääsee loistoasemista matkaan. Sijoitus kärjen tuntumassa on mahdollinen. 8 King Of Memory paransi selvästi toiseen kisaan tauon jälkeen. Ruunan lähtöpaikka on heikko, ja tuuriakin pitää olla ripaus matkassa. Jyväskylässä 4. ulkoa mukavasti kirinyt 11 Capo Birdland tulee rankingissa seuraavana ennen Kouvolassa 3. ulkoa hopealle lopettanutta 12 Hazelhen Hemeraa.

Pelijakauma: MAS Bella (2%) on turhan unohdettu.

Juoksunkulku: Memphis Minnie katsoo keulat ensimetreillä. Burnhill's Luck tai Heavy Beat on kiinnostunut saamaan johtopaikan nimiinsä ja saattaakin päästä vetämään ryhmää.

IS-pelisuositus - Toto65-2

Pieni: 1, 6, 2, 9
Suuri: 1, 6, 2, 9, 5

Toto65-3

Suosikki: 1 Rupeltaja kulki Jyväskylässä ravia, jolloin ori on harvoin hävinnyt lähtöjään. Ei tälläkään kertaa, kun kuusivuotias karkasi keulasta maisemiin. Rupeltaja avaa auton takaa mukavasti, mutta ohjastaja olisi epävarmalla avaajalla varmasti ottanut jonkin muun kuin ykkösnumeron. Rupeltaja on ilman muuta kärkitaistossa, mikäli pääsee ravia matkaan ja pysyy jatkossakin sallitulla askellajilla.

Haastajat: 3 Marmadu laukkasi Mikkelissä alussa ja reipasteli tämän jälkeen tuimasti 1900 metriä 25,3 -kyytiä. Startti alla tamma saattaa päästä varmemmin ravia matkaan, kun painetta ei ole yhtä paljon kuin suoraan paussilta. Laukatta Marmardu runttaa korkealle. 2 Tähtituula lopetti Jyävksylässä asiallisesti 4. ulkoa ja sai startin alle. Tasainen avaaja pääsee loistoasemista matkaan. 4 R.R. Valssitar jatkaa tasaisessa iskussa. Oulussa tamma oli tasainen kun taas Mikkelissä hevonen jäi kärkisijojen suhteen turhan kauas. 7 Vennelmon Varmalla on alla asialliset lopetukset viime kisoistaan. Tamma ei tahmeana avaajana ehdi nopeimpien matkaan ja saattaa huonolla tuurilla olla pakotettu pakittelemaan hännille.

Yllättäjät: 9 Vuvuzela laukkasi Mikkelissä kolmannelta radalta hyvästä noususta loppukurviin. Tamma ei ollut laukatessaan väsynyt. Nähtäväksi jää, kulkeeko epävarma menijä tällä kertaa ravia ja aukaisiko yksi startti riittävästi paikkoja. 11 Sarsis ei vakuuttanut tauolta paluussaan, mutta viimeksi tamma oli selvästi parempi ja runttasi johtavan rinnalta asiallisesti perille. Tamma olisi paras kärkipäästä ja etenkin keulasta eli starttaaminen 11-numerolla on sille miinusta. 5 Valtori kesti Mikkelin Toto75:ssa toton tuntumaan. Tällä kertaa ruuna starttaa ylisarjassa. 10 I.P. Soturi laukkasi ensimmäisellä takasuoralla ja kulki tämän jälkeen mukavasti. 8 Välkyn Tuuli kiri tasaisesti molemmissa Joensuun kisoissaan ja pystyy samanlaisena sijoittumaan kärjen taakse.

Pelijakauma: Marmardu (12%) kiinnostaa). Sekä Rupeltaja että Marmardu ovat epävarmoja, mutta luotamme siihen, että ainakin toinen kulkee ravia.

Juoksunkulku: Rupeltaja, R.R. Valssitar ja Valtori pääsevät parhaiten matkaan. Rupeltaja pystyy ravilla pitämään keulat hallussaan. Tämän laukatessa Valtori juossee piikissä.

IS-pelisuositus - Toto65-3

Pieni: 1, 3
Suuri: 1, 3

Toto65-4

Suosikki: 4 Matter Of Course on kerännyt tällä kaudella pelkkiä kaksarisijoja. Forssassa tamma tsemppasi mukavasti perille, mutta 10 Cape's Caviar iski lopussa selästä ohi. Turussa Matter Of Course teki asiallisen kirin 2. ulkoa ja meni ennätyksensä. Lähtöpaikka on suoritusvarmalle menijälle mainio.

Haastajat: Cape's Caviar kesti Vermossa johtopaikalta kakkoseksi lähdössä, missä voittoakin tarjottiin. Kunto on voitokkaalla menijällä hyvä ja hevonen paranee paussin jälkeen koko ajan. 2 Westcoast Skipper ei ole viime kisoissaan ollut parhaimmillaan. Mikäli ruuna suorittaisi Teivon keulavoiton kaltaisella tasolla, ykkössijakin on mahdollinen.

Yllättäjät: 8 M.J.'s Pearl laukkasi Turussa alussa ja menetti mahdollisuutensa. Porissa tamma pääsi johtopaikalle, mistä viisivuotias on usein tehnyt hyviä suorituksia. Niin tälläkin kertaa, kun hevonen vastaili ykköseksi. 3 Rullebackens Ejnar nappasi toissa kerralla totosijan hyvällä juoksulla 2. sisältä. Viimeksi viisivuotias otti lähtökiihdytyksessä laukan, mutta selvisi 4. sisälle. 6 Patman jäi viimeksi hankaliin asemiin eikä asiallisesta kiristä huolimatta ehtinyt totoon. Tasainen avaaja saattaa jälleen jäädä turhan kauas parijonoon. Asiallisessa iskussa kilpaileva 1 Nelson Avenger ja tauluaan vaarallisempi 9 O.F.V.Prince tulevat seuraavina. Kummankin voitto olisi yllätys, kun lähdössä on hyviä hevosia mukana.

Pelijakauma: Matter Of Coursen kuuluu olla suosikki, mutta 50 prosenttia on liikaa.

Juoksunkulku: Westcoast Skipper pyrkii kiihdytyksessä torjumaan ulkopuolelta lähtevät - etunenässä Matter Of Coursen. Ruuna onnistunee tässä ja juossee keulassa.

IS-pelisuositus - Toto65-4

Pieni: 4, 10, 2
Suuri: 4, 10, 2, 8, 3

Toto65-5

Suosikki: 4 Minto's Don Juanin nelossijaa ei voinut pitää viimeksi huonona, kun ruuna joutui taivaltamaan toisella ilman selkää lähdössä missä voiton vei kova Atupem. Tätä ennen ruuna voitti keulasta. Starttiväli on pitkä, mutta lähtöpaikka suosii. Sopivassa tehtävässä Minto's Don Juan on selvähkö ykkösmerkki.

Haastaja: 9 Elliot Web kilpailee tauluaan paremmassa vireessä. Kuopiossa ruuna otti laukan viimeisellä takasuoralla, mutta lopetti tämän jälkeen hyvin. Elliot Web on erittäin hyvä menijä pitkille matkoille.

Yllättäjät: 10 E.V. Jory voitti Kuopiosssa keulasta, muttei tämän jälkeen ole ollut yhtä hyvä. Viimeksi juoksukin epäonnistui, kun ruuna joutui kiertämään kolmatta rataa ennen kuin pääsi pudottamaan toiselle radalle. E.V. Jory taipui ymmärrettävästi varhain. 6 Boulder Cannon ei ollut oma itsensä Oulussa johtavan kupeelta, mistä ori on usein tehnyt erittäin väkeviä suorituksia. Kykymenijä on maanantaina arvoitus. 1 Prayer's Hope avaa auton takaa positiivisesti ja kilpailee hyvässä kunnossa. Ruuna ei ole tätä nykyä hanakka voittamaan ja sijoittuu mieluummin. 3 Honorary Consul lopetti Kuopiossa oman vauhtinsa säilyttäen. Matka on tällä kertaa plussaa ja ohjastaja parhaasta päästä.

Pelijakauma: Prayer's Hopeen (18%) on luotettu liikaa.

Juoksunkulku: Prayer's Hope avaa johtoon ja valitsee tämän jälkeen selän eteensä. Minto's Don Juan päässee johtoon. Boulder Cannon tai Elliot Web etenee rinnalle.

IS-pelisuositus - Toto65-5

Pieni: 4, 9
Suuri: 4, 9

Toto65-6

Suosikki: Mikäli ihmeitä ei tapahdu, jatkanee 1 North Lexus voittovireessä. Ruuna on tehnyt upeita juoksuja eikä tuoreimmassa keulavoitossaan joutunut edes tiukoille. North Lexus kiihtyy mainiosti ja pystyy kukistamaan tämän kertaisen porukan juoksulla kuin juoksulla. Todennäköisimmin tämä tapahtuu johtopaikalta.

Haastajat/yllättäjät: Uhkakuvat on suosikilla vähissä, kun pahimmat vastustajat on joko arvottu takariviin tai ne ovat tasaisia lähtijöitä. 10 Dreamy Chip olisi Turussa noussut kamppailemaan voitosta ilman laukkaa loppukurvissa. Hevonen juoksi toisen radan veturina ja eteni selvän johtohevosen takana kakkoseksi ennen hyppyään. Tätä ennenkin ruuna suorittu upeasti haastavalla juoksulla toiselta ilman selkää. 6 Selene Lune ei tasatahtisena hevosena osallistu kiihdytykseen. Sillä ei ole samanlaista rytminvaihtokykyä kuin monella muulla, mutta ylivauhtisella juoksulla sen mahdollisuudet menestyä ovat paremmat. Ylivauhdin vaara on tässä lähdössä normaalia matalampi. 9 Arnold Halm kesti Lahdessa kakkoseksi, kun Ranch Kelly vyöryi väkisin ohi. Mikkelissä ruuna oli tasaisempi 2. ulkoa. Lähtöpaikka on miinusta, kun hevonen olisi paras keulapäästä ja etenkin johtopaikalta. Terävä 4 Hunters Hero saattaa laittaa kapuloita suosikin rattaisiin kiihdytyksessä, mutta tuskin loppusuoralla.

Pelijakauma: North Lexus (87%) on ansaitusti suursuosikki ja kelpaa varmaksi.

Juoksunkulku: Hunters Hero saattaa ryöstää North Lexukselta keulat, mutta suosikki lopulta pääsee johtoon.

IS-pelisuositus - Toto65-6

Pieni: 1
Suuri: 1

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 1, 2, 9
Toto65-2: 1, 6, 2, 9
Toto65-3: 1, 3
Toto65-4: 4, 10, 2
Toto65-5: 4, 9
Toto65-6: 1
Hinta: 14,40 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto65-1: 1, 2, 9, 10, 3, 6, 5, 7
Toto65-2: 1, 6, 2, 9, 5
Toto65-3: 1, 3
Toto65-4: 4, 10, 2, 8, 3
Toto65-5: 4, 9
Toto65-6: 1
Hinta: 80,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Toto65-1

Suosikki: 1 Grouse Man nappasi edellisen voittonsa koko matkan johdon jälkeen, vaikka jäikin painamaan hieman ohjille. Myös Kuopiossa hevonen matkasi keulassa, mutta pääsi sinne vasta etusuoralla. Loppusuoralla hevonen oli tasainen. Viimeksi Grouse Man pilasi pelinsä alkulaukkaan. Hevonen avaa hyvin ja tähtää keulaan, mistä se pystyy paljoon kunhan ei jää painamaan ohjille.

Haastajat: 2 Black Bean starttaa loistoasemista. Kyseessä on voitokas menijä, jolle paussi ja suuri lähtölaukan vaara ovat miinusmerkkisiä tekijöitä. Lisäksi hokkien sopivuus on kysymysmerkki valmentajallekin. Hän oli odotuksissaan maltillinen. 9 Moonlight Black kiri Oulun Toto75:ssä kakkoseksi lähdössä, missä vastustajien laukat olivat suosiollisia. Kuopiossa ja Vermossa ori jäi epäonnekseen toiselle radalle ilman vetoapua. Tällä kertaa juoksusta tulee suurella todennäköisyydellä osuvampi eikä ori ole ulkona kärkikuvioista.

Yllättäjät: 10 He's A Keeper tuli Joensuussa pahoin häirityksi ja menetti loppukurvinsa täysin vauhtinsa. Ori lopetti hyvin ja sai startin alle. 3 Amiraal Victor pääsee liukkaasti matkaan, joten lähtöpaikka suosii. Ruuna palaa varsin positiivisin kommentein paussilta eikä valmentaja sulkenut ulos voitonkaan mahdollisuutta, mutta silloin Amiraal Victorin pitäisi päästä keulaan. 6 Casper Frost oli Mikkelissä tasainen kirissään vaikka ennätyksensä menikin. Joensuussa ruuna pääsi keulaan, mistä hevonen tsemppasi mainiosti perille. 5 Markus Vane lopetti Jyväskylässä mukavasti löydettyään maalisuoralla vapaata ja olisi matkan jatkuessa kuitannut hopealle. Mikkelissä ohjastajanvahvistuksen kokeva menijä laukkasi johtavan rinnalta 700 metriä ennen maalia. Tankki ei näyttänyt tyhjältä tuossa vaiheessa. 7 Gladstone Comery oli toissa kerralla sijoitustaan parempi, mutta viimeksi ruuna alisuoritti. Kykyjen puolesta ruuna pystyisi parempaan. 11 Royal Riddle kokee ohjastajanparannuksen. Otteet ovat olleet vaisuja viime starteissa. Lähtöpaikka on hankala 8 Miss Lady Lindylle, joka vaatisi tarkan juoksun menestyäkseen. Lisäksi paussia on alla.

Pelijakauma: He's A Keeper (5%) ja Amiraal Victor (1%) ovat alipelattuja kun taas Casper Frostia (16%) on vedetty liikaa.

Juoksunkulku: Grouse Man pyrkii torjumaan Amiraal Victorin, joka mielii myös keulaan. Avaus on reipas. Markus Vane hakeutuu toisen radan veturiksi.

IS-pelisuositus - Toto65-1

Pieni: 1, 2, 9
Suuri: 1, 2, 9, 10, 3, 6, 5, 7

Toto65-2

Suosikki: 1 Yeezuz teki Turussa vahvan juoksun prässäten etusuoralla keulaan ja karaten vastustamattomaan voittoon. Solvallassa hevonen oli erittäin hyvä siihen nähden, että se tuli kipeäksi startin jälkeen. Suorituksesta kuolemanpaikalla ei voi jakaa kuin pelkkiä plussia. Viisivuotias palaa sairauspaussilta eikä lähtöpaikka suosi tasaista avaajaa eli varmistukset ovat tarpeen.

Haastajat: 6 Heavy Beat otti edellisen voittonsa keulasta. Turussa ruuna laukkasi loppukurvissa sijoituksen neljän joukossa ja viimeksi ruuna kiri 2. ulkoa tiukkaan kärkimatsiin mukaan. Kunto on hyvä ja ruuna kuuluu joka lapulle mukaan. 2 Burnhill's Luck aloitti asiallisella esityksellä uusista käsistä ja tsemppasi keulasta kakkoseksi. Lähtöpaikka on paras mahdollinen ja kärkisija on jälleen otettavissa. 9 Unequalled Stride voitti nahkeasti keulasta Porissa eikä vakuuttanut Turussakaan. Viimeksi tamma oli parempi kuin aikaisemmin tsempaten toiselta ilman selkää väkevästi perille.

Yllättäjät: 5 Memphis Minnie hyötyy nopeana avaajana lähtöpaikasta. Tamma pystyy suorittamaan viime startteja korkeammalla tasolla. 10 MAS Bellalla ajettiin pitkään maltillisesti sisäradalta, mutta viimeksi tamma sai rehdin mahdollisuuden. Juoksu meni turhan vaativaksi, kun MAS Bella joutui kääntelemään viimeisellä takasuoralla jo neljännelle. 3 Langen's Cza Cza seuraili Teivossa 2. sisältä kakkoseksi ja pääsee loistoasemista matkaan. Sijoitus kärjen tuntumassa on mahdollinen. 8 King Of Memory paransi selvästi toiseen kisaan tauon jälkeen. Ruunan lähtöpaikka on heikko, ja tuuriakin pitää olla ripaus matkassa. Jyväskylässä 4. ulkoa mukavasti kirinyt 11 Capo Birdland tulee rankingissa seuraavana ennen Kouvolassa 3. ulkoa hopealle lopettanutta 12 Hazelhen Hemeraa.

Pelijakauma: MAS Bella (2%) on turhan unohdettu.

Juoksunkulku: Memphis Minnie katsoo keulat ensimetreillä. Burnhill's Luck tai Heavy Beat on kiinnostunut saamaan johtopaikan nimiinsä ja saattaakin päästä vetämään ryhmää.

IS-pelisuositus - Toto65-2

Pieni: 1, 6, 2, 9
Suuri: 1, 6, 2, 9, 5

Toto65-3

Suosikki: 1 Rupeltaja kulki Jyväskylässä ravia, jolloin ori on harvoin hävinnyt lähtöjään. Ei tälläkään kertaa, kun kuusivuotias karkasi keulasta maisemiin. Rupeltaja avaa auton takaa mukavasti, mutta ohjastaja olisi epävarmalla avaajalla varmasti ottanut jonkin muun kuin ykkösnumeron. Rupeltaja on ilman muuta kärkitaistossa, mikäli pääsee ravia matkaan ja pysyy jatkossakin sallitulla askellajilla.

Haastajat: 3 Marmadu laukkasi Mikkelissä alussa ja reipasteli tämän jälkeen tuimasti 1900 metriä 25,3 -kyytiä. Startti alla tamma saattaa päästä varmemmin ravia matkaan, kun painetta ei ole yhtä paljon kuin suoraan paussilta. Laukatta Marmardu runttaa korkealle. 2 Tähtituula lopetti Jyävksylässä asiallisesti 4. ulkoa ja sai startin alle. Tasainen avaaja pääsee loistoasemista matkaan. 4 R.R. Valssitar jatkaa tasaisessa iskussa. Oulussa tamma oli tasainen kun taas Mikkelissä hevonen jäi kärkisijojen suhteen turhan kauas. 7 Vennelmon Varmalla on alla asialliset lopetukset viime kisoistaan. Tamma ei tahmeana avaajana ehdi nopeimpien matkaan ja saattaa huonolla tuurilla olla pakotettu pakittelemaan hännille.

Yllättäjät: 9 Vuvuzela laukkasi Mikkelissä kolmannelta radalta hyvästä noususta loppukurviin. Tamma ei ollut laukatessaan väsynyt. Nähtäväksi jää, kulkeeko epävarma menijä tällä kertaa ravia ja aukaisiko yksi startti riittävästi paikkoja. 11 Sarsis ei vakuuttanut tauolta paluussaan, mutta viimeksi tamma oli selvästi parempi ja runttasi johtavan rinnalta asiallisesti perille. Tamma olisi paras kärkipäästä ja etenkin keulasta eli starttaaminen 11-numerolla on sille miinusta. 5 Valtori kesti Mikkelin Toto75:ssa toton tuntumaan. Tällä kertaa ruuna starttaa ylisarjassa. 10 I.P. Soturi laukkasi ensimmäisellä takasuoralla ja kulki tämän jälkeen mukavasti. 8 Välkyn Tuuli kiri tasaisesti molemmissa Joensuun kisoissaan ja pystyy samanlaisena sijoittumaan kärjen taakse.

Pelijakauma: Marmardu (12%) kiinnostaa). Sekä Rupeltaja että Marmardu ovat epävarmoja, mutta luotamme siihen, että ainakin toinen kulkee ravia.

Juoksunkulku: Rupeltaja, R.R. Valssitar ja Valtori pääsevät parhaiten matkaan. Rupeltaja pystyy ravilla pitämään keulat hallussaan. Tämän laukatessa Valtori juossee piikissä.

IS-pelisuositus - Toto65-3

Pieni: 1, 3
Suuri: 1, 3

Toto65-4

Suosikki: 4 Matter Of Course on kerännyt tällä kaudella pelkkiä kaksarisijoja. Forssassa tamma tsemppasi mukavasti perille, mutta 10 Cape's Caviar iski lopussa selästä ohi. Turussa Matter Of Course teki asiallisen kirin 2. ulkoa ja meni ennätyksensä. Lähtöpaikka on suoritusvarmalle menijälle mainio.

Haastajat: Cape's Caviar kesti Vermossa johtopaikalta kakkoseksi lähdössä, missä voittoakin tarjottiin. Kunto on voitokkaalla menijällä hyvä ja hevonen paranee paussin jälkeen koko ajan. 2 Westcoast Skipper ei ole viime kisoissaan ollut parhaimmillaan. Mikäli ruuna suorittaisi Teivon keulavoiton kaltaisella tasolla, ykkössijakin on mahdollinen.

Yllättäjät: 8 M.J.'s Pearl laukkasi Turussa alussa ja menetti mahdollisuutensa. Porissa tamma pääsi johtopaikalle, mistä viisivuotias on usein tehnyt hyviä suorituksia. Niin tälläkin kertaa, kun hevonen vastaili ykköseksi. 3 Rullebackens Ejnar nappasi toissa kerralla totosijan hyvällä juoksulla 2. sisältä. Viimeksi viisivuotias otti lähtökiihdytyksessä laukan, mutta selvisi 4. sisälle. 6 Patman jäi viimeksi hankaliin asemiin eikä asiallisesta kiristä huolimatta ehtinyt totoon. Tasainen avaaja saattaa jälleen jäädä turhan kauas parijonoon. Asiallisessa iskussa kilpaileva 1 Nelson Avenger ja tauluaan vaarallisempi 9 O.F.V.Prince tulevat seuraavina. Kummankin voitto olisi yllätys, kun lähdössä on hyviä hevosia mukana.

Pelijakauma: Matter Of Coursen kuuluu olla suosikki, mutta 50 prosenttia on liikaa.

Juoksunkulku: Westcoast Skipper pyrkii kiihdytyksessä torjumaan ulkopuolelta lähtevät - etunenässä Matter Of Coursen. Ruuna onnistunee tässä ja juossee keulassa.

IS-pelisuositus - Toto65-4

Pieni: 4, 10, 2
Suuri: 4, 10, 2, 8, 3

Toto65-5

Suosikki: 4 Minto's Don Juanin nelossijaa ei voinut pitää viimeksi huonona, kun ruuna joutui taivaltamaan toisella ilman selkää lähdössä missä voiton vei kova Atupem. Tätä ennen ruuna voitti keulasta. Starttiväli on pitkä, mutta lähtöpaikka suosii. Sopivassa tehtävässä Minto's Don Juan on selvähkö ykkösmerkki.

Haastaja: 9 Elliot Web kilpailee tauluaan paremmassa vireessä. Kuopiossa ruuna otti laukan viimeisellä takasuoralla, mutta lopetti tämän jälkeen hyvin. Elliot Web on erittäin hyvä menijä pitkille matkoille.

Yllättäjät: 10 E.V. Jory voitti Kuopiosssa keulasta, muttei tämän jälkeen ole ollut yhtä hyvä. Viimeksi juoksukin epäonnistui, kun ruuna joutui kiertämään kolmatta rataa ennen kuin pääsi pudottamaan toiselle radalle. E.V. Jory taipui ymmärrettävästi varhain. 6 Boulder Cannon ei ollut oma itsensä Oulussa johtavan kupeelta, mistä ori on usein tehnyt erittäin väkeviä suorituksia. Kykymenijä on maanantaina arvoitus. 1 Prayer's Hope avaa auton takaa positiivisesti ja kilpailee hyvässä kunnossa. Ruuna ei ole tätä nykyä hanakka voittamaan ja sijoittuu mieluummin. 3 Honorary Consul lopetti Kuopiossa oman vauhtinsa säilyttäen. Matka on tällä kertaa plussaa ja ohjastaja parhaasta päästä.

Pelijakauma: Prayer's Hopeen (18%) on luotettu liikaa.

Juoksunkulku: Prayer's Hope avaa johtoon ja valitsee tämän jälkeen selän eteensä. Minto's Don Juan päässee johtoon. Boulder Cannon tai Elliot Web etenee rinnalle.

IS-pelisuositus - Toto65-5

Pieni: 4, 9
Suuri: 4, 9

Toto65-6

Suosikki: Mikäli ihmeitä ei tapahdu, jatkanee 1 North Lexus voittovireessä. Ruuna on tehnyt upeita juoksuja eikä tuoreimmassa keulavoitossaan joutunut edes tiukoille. North Lexus kiihtyy mainiosti ja pystyy kukistamaan tämän kertaisen porukan juoksulla kuin juoksulla. Todennäköisimmin tämä tapahtuu johtopaikalta.

Haastajat/yllättäjät: Uhkakuvat on suosikilla vähissä, kun pahimmat vastustajat on joko arvottu takariviin tai ne ovat tasaisia lähtijöitä. 10 Dreamy Chip olisi Turussa noussut kamppailemaan voitosta ilman laukkaa loppukurvissa. Hevonen juoksi toisen radan veturina ja eteni selvän johtohevosen takana kakkoseksi ennen hyppyään. Tätä ennenkin ruuna suorittu upeasti haastavalla juoksulla toiselta ilman selkää. 6 Selene Lune ei tasatahtisena hevosena osallistu kiihdytykseen. Sillä ei ole samanlaista rytminvaihtokykyä kuin monella muulla, mutta ylivauhtisella juoksulla sen mahdollisuudet menestyä ovat paremmat. Ylivauhdin vaara on tässä lähdössä normaalia matalampi. 9 Arnold Halm kesti Lahdessa kakkoseksi, kun Ranch Kelly vyöryi väkisin ohi. Mikkelissä ruuna oli tasaisempi 2. ulkoa. Lähtöpaikka on miinusta, kun hevonen olisi paras keulapäästä ja etenkin johtopaikalta. Terävä 4 Hunters Hero saattaa laittaa kapuloita suosikin rattaisiin kiihdytyksessä, mutta tuskin loppusuoralla.

Pelijakauma: North Lexus (87%) on ansaitusti suursuosikki ja kelpaa varmaksi.

Juoksunkulku: Hunters Hero saattaa ryöstää North Lexukselta keulat, mutta suosikki lopulta pääsee johtoon.

IS-pelisuositus - Toto65-6

Pieni: 1
Suuri: 1

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 1, 2, 9
Toto65-2: 1, 6, 2, 9
Toto65-3: 1, 3
Toto65-4: 4, 10, 2
Toto65-5: 4, 9
Toto65-6: 1
Hinta: 14,40 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto65-1: 1, 2, 9, 10, 3, 6, 5, 7
Toto65-2: 1, 6, 2, 9, 5
Toto65-3: 1, 3
Toto65-4: 4, 10, 2, 8, 3
Toto65-5: 4, 9
Toto65-6: 1
Hinta: 80,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi