Ravivihje: Toto64 Vermo 20.2.2019

Julkaistu: , Päivitetty:

Toto64
Keskiviikon T64-kierros Vermossa on varsin mielenkiintoinen kattaus niin urheilu- kuin pelimielessä.
Illan kiinnostavin seurattava on Ranch Kelly ja houkuttelevin pelikohde Zo Zo Hoss. Jälkimmäiseltä sopii odottaa koko matkan johtoa.

Vihjesysteemit tehdään jälleen T6-merkinnällä eli vain päävoittoluokkaa kohden. Neljä oikein -voittoluokan toteutuminen olisi tälläkin kertaa yllätys. Sitä ei kannata tavoitella varsinkaan suursuosikki Ranch Kellyn kautta kulkevilla riveillä.


Toto64-1

Suosikki: 3 Zo Zo Hoss on kilvan makoisa idearasti. Ruuna oli lauantain T75-lähdössä varsinkin odotuksiin nähden hyvä neljäs 3. ulkoa 650 metrin kirillä. Valmentaja Matias Salo arvioi ennen välistarttia, että hevonen on keskiviikkona kisa kropassa terävämpi. Nyt hyvä avaaja sai pelihevosista parhaan lähtöpaikan, minkä se pystyy myös hyödyntämään. Kun Ice Wine jäi pois, keulajuoksu näyttää jopa todennäköiseltä. Ideavarma!

Haastajat: 9 Celebration Song on varmamme kovin haastaja. Tamma on ollut jo pitkään hienossa vireessä. Toissa kerralla avoimessa tammalähdössä se taisteli kakkoseksi johtavan rinnalta Callela Elizan voittaessa. Viimeksi Porissa Celebration Song juoksi myös johtavan rinnalla ja vaati kärjessä juosseelta Freelancerilta tuimasti vauhtia 12,5-vauhtisella kolmannella puolikkaalla. Tamma löi keulahevosen ja oli hyvä kolmas, vaikka verekset voivat spurttasivat ohi lopussa Nitro Diablon johdolla. 8 Hazelhen Hermes voitti lauantaina kovavauhtisen T75-lähdön, jossa Ice Wine kangistui lopussa. Ruuna hyötyi kovasta matkavauhdista ja runnoi kärkeen kilometrin kirillä 5. ulkoa. Nyt pienessä lähdössä ulkoradalta juoksunkulusta tuskin tulee yhtä suosiollista.

Yllättäjät: Nousukuntoa väläytellyt 4 Sacramento S oli toissa kerralla tätä vastaavassa lähdössä pitkään pussissa 3. sisällä ja spurttasi tilaa saatuaan viimeisen satasen terävästi. Viimeksi tuli laukka kiihtysvaiheen ahtaassa paikassa. 1 Finest Chocolate ja 2 Fika avaavat reippaasti ja kärkkyvät nappijuoksua kärken takana sisäradalla, mutta molempien pitää terävöityä viime kilpailuista selvästi, jotta voitosta voisi haaveilla.

Juoksunkulku: Tiukka kiihdytys, jonka päätteeksi Zo Zo Hoss hakee keulat.

Pelijakauma: Zo Zo Hoss (25%) on alustavan pelijakauman kolmossuosikkina kiehtova rasti ja nousee selkeästi pelikohteeksi.

IS-pelisuositus - Toto64-1

Pieni: 3
Suuri: 3

Toto64-2

Suosikki: 4 Cape's Caviar starttaa kärkirankkauksena. Hyvällä avaajalla on mahdollisuudet keulajuoksuun ja kunto on kohdillaan. Viimeksi Forssassa ruuna aloitti keulassa, mutta antoi paikan pois ensimmäisen takasuoran päätteeksi. Loppusuoralla Antti Teivaisen ajokki spurttasi varmoin ottein ohi kehutun Matter of Coursen. Tässä ei ole sen kovempia hevosia vastassa.

Haastajat: 7 Ready Credit on ehdottomasti joukon kovakuntoisimpia. Toissa kerralla se piti keulasta niukkaan voittoon ennen Confidence Mania. Viimeksi Teivossa tamma jyräili ykköseksi 6. ulkoa pitkällä kirillä ja kulki kiritonnin 16,5-vauhdilla. 3 Confidence Manin voitto roikkuu ilmassa. Ruuna on ollut viime juoksuissaan oikein hyvä johtavan rinnalta.

Yllättäjät: Riviään paremmassa kunnossa pitkin talvea kilpailleelta 1 Stella's Boylta odotettiin viimeksi helpossa lähdössä paluuta voittokantaan, mutta ruuna jäi johtavan rinnalle ja jätettiin tasaisessa maalintulossa kolmanneksi Oven ja Leemark's Celican jälkeen. Nyt tarjolla on taas hyvä sisäratajuoksu. 9 Granite teki viimeksi hyvän 900 metrin kirin 4. ulkoa tätä kovemmassa lähdössä. Sijoitus tosin parani parilla pykälällä vastustajien laukkojen ansiosta. 8 Explosive Elvis on ihan lahjakkaan oloinen 4-vuotias. Ruuna oli viime keskiviikkona hyvä neljäs 5. sisältä, Graniten kanssa samassa tätä kovemmassa Ian Bokon voittamassa lähdössä. Paremmalta lähtöpaikalta Markku Niemisen suojatti olisi ollut ylempänä rankingissa.

Juoksunkulku: Cape's Caviar lähtee viemään joukkoa. Confidence Man kiertää rinnalle.

Pelijakauma: Parhaat merkit löytyvät yllättäjistä Stella's Boyn (4%) ja Graniten (4%) johdolla.

IS-pelisuositus - Toto64-2

Pieni: 4, 7, 3, 1, 9
Suuri: 4, 7, 3, 1, 9, 8

Toto64-3

Suosikki: 6 Larsman nostetaan tauoltakin selvällä marginaalilla rankingin kärkeen. Kyseessä on kovaluokkainen menijä, joka viime kaudella kisasi tasapäin ikäluokan kärkihevosten kanssa. Derbyssä Larsman oli hyvä kolmas Herra Heinämiehen ja Vixuksen jälkeen. Jos ruuna on kohdillaan heti tauolta, sillä ei ole vaikeuksia voittaa sopivannäköistä tehtävää. Valmentaja Leo Mönttisen mukaan Larsmanille kaavaillaan tauon jäljiltä selkäreissua. On makuasia, haluaako kyvyiltään ylivertaisen taukohevosen luottaa T64-varmaksi.

Haastaja: 3 Pyöriän Vilistys on tosi hyvässä kunnossa. Toissa kerralla Forssan haastajadivarissa ruuna pakitteli alussa takapareihin ja matkusti 5. ulkona. Teemu Keskitalon ajokki löi kirissä hyviä T75-tason hevosia Sokkerin johdolla ja kiskaisi loppusuoran ihan omaa vauhtiaan viidettä rataa pitkin. Viimeksi Jokimaalla Mysteerion voittamassa T75-lähdössä Pyöriän Vilistys laukkasi kiihdytyksessä ja kauas takapareihin, mutta näytti sen jälkeen huippuvireen pitävän ja kierteli vauhdikkaasti.

Yllättäjät: 9 Pappan Paras yllätti keulasta lauantain välistartissa ja jätti selvästi taakseen muun muassa 2 Virin Vihtorin. Ruuna kesti tasaisen reippaan matkavauhdin yllättävän hyvin, minkä perusteella sitä ei sovi nyt aliarvioida. 1 Annin Vappu otti viimeksi haastajadivarissa maksimisijan 3. sisältä lähdössä, jota hallitsi keulasta Kartier. Voittaja pinkoi lopun peräti 22,5-vauhdilla, joten ei ihme, että ankkuriköysi venyi lopussa. 8 Intoiivari on esittänyt viime kilpailuissaan hyvää virettä laukkojen jälkeen. Hyppy lienee nytkin herkässä. 5 Tuviker on vahva menijä, mutta huippunopeutta puuttuu, minkä vuoksi sen juoksuista ei tule juuri koskaan helppoja. Toissa kerralla Kouvolassa Marko Heikarin ajokki jyräsi kärkeen johtavan rinnalta ja löi pari taas vastassa olevaa hevosta. 4 V.G. Vilman Tähti jäi viimeksi pussiin ja oli sijoitustaan parempi. Keulavoittaja Jontikan takana pysyessään tamma olisi ollut todennäköisesti kolmas.

Juoksunkulku: V.G. Wilman Tähti hakee ensin keulat Annin Vapulta, mutta sille kelpaa Larsmanin tai matkalla eteenpäin ajavan Pyöriän Vilistyksen selkä.

Pelijakauma: Larsman (56%) on liian pelattu suoraan talvitauolta, varsinkin jos valmentajan ennakoima selkäjuoksutaktiikka toteutuu.

IS-pelisuositus - Toto64-3

Pieni: 6, 3
Suuri: 6, 3

Toto64-4

Suosikki: 12 Cyrius d'Ariane jatkaa suosikkina, vaikka alla on pari tappiota. Toissa kerralla Vermossa keulassa juossut Krampus jai ohittamatta ulkopuolelta, vaikka ruuna haastoi vahvasti. Viimeksi Solvallan kolmella kilometrillä Timo Korvenheimon suojatti juoksu alkumatkan aikana toisella radalla ilman selkää ja pudotti kirikierroksen käynnistyessä johtavan taakse, riittäen kovassa kyydissä kahdeksanneksi.

Haastajat: 15 Guido di Quattro on väkivahva kolmen kilometrin hevonen ja viime starttinsa perusteella kuntokin on kohdallaan. Ruuna oli oikein hyvä johtavan rinnalta. Se lopetti helpon näköisesti 14-vauhtia. 7 The Rector ei varsinaisesti loistanut toissa kerralla helpossa pistelähdössä keulahevosen rinnalta, mutta oli viimeksi jo selvästi terävämpi. Se taittoi matkaa johtavan rinnalla ja hävisi vain huippukuntoiselle Johnny Flamelle. 16 Large Point avasi viimeksi reippaasti takamatkalta ja selvisi toiseen pariin ulos, mistä hävisi vain suvereenille Sahara Sandstormille.

Yllättäjät: 8 Valiant Dream haastoi toissa kilpailussaan hyvän sisäratareissun jälkeen parhaiten Cyrius d'Arianea, jolta saa tällä kertaa 20 metriä eteen starttihetkellä. Viimeksi 11-vauhtinen alkurevitys keulaan oli liikaa kärkisijoja ajatellen. Nyt lienee taas tarkan selkäjuoksun vuoro. Pitkä matka ei ole ruunalle ongelma, joten se on kiinnostava yllätyshaku. 14 Mister Lane jäi toissa kerralla pussiin Sirpa Tienhaaralta debytoidessaan ja pelattiin sen perusteella viimeksi suosikiksi Guido di Quattroa vastaan. Ruuna kuitenkin riitti keulasta vain kolmanneksi, kun myös Pops' Sunrise kiri ohi. Mister Lanea ei kuitenkaan unohdeta vielä. 13 BWT Angryman on tehnyt hyviä esityksiä talven pitkillä matkoilla ja kannattaa pitää ainakin revityksissä, vaikka ori on ollut terävämpikin lopussa kuin viimeksi 4. ulkoa North Lexuksen voittamassa T65-lähdössä.

Juoksunkulku: Paalulla ei ole vakavia voitontavoittelijoita, joten takamatkan pelihevosilla tehdään ratkaisuja aikaisin kärkipaikka mielessä. Välikarsinan Valiant Dream voisi olla ensimmäinen hevonen, joka hakee keulat.

Pelijakauma: Valiant Dream (6%) ja Mister Lane (3%) ovat prosenttien valossa kilvan kiinnostavimmat rastit.

IS-pelisuositus - Toto64-4

Pieni: 12, 15, 7, 8
Suuri: 12, 15, 7, 16, 8, 14, 13, 1

Toto64-5

Suosikki: 7 Ranch Kelly palasi voittokunnossa talvitauolta ja oli mainio varsinkin maltillisiin odotuksiin nähden. Supertamma matkasi 5.-6. ulkona ja kierteli kirikierroksen alle 13-vauhtia kolmatta neljättä rataa pitkin. Avoimessa tammalähdössä vastus kovenee, mutta niin petrannee myös Ranch Kelly startin alle saatuaan. ME-hevosta ei varmistella, vaikka kannatus on korkealla. Varsinkin avauskohteen ideavarmaan yhdistettynä rivin todennäköisimmästä voittajasta saa kelpo kombinaation T64-lapulle.

Haastajat: 5 Callela Eliza alkaa palailla tasolleen syksyllä löytyneen allergian ja siihen saadun täsmälääkityksen avulla. Viimeksi tamma oli mainio keulasta 10,5-vauhtisen avauksen jälkeen. Jos se polkee taas 13-alkuisen kilometriajan ja juoksu onnistuu, Ranch Kellykin saa pinkoa ykköshaastajan lyödäkseen. 3 Stoneisle Ocean meni syksyllä mahtavasti ja kerää sen perusteella nytkin peliä, mutta kun tuoreet näytöt puuttuvat, tamma jää rankingimme kolmoseksi. Tallikommenteissa lisää tietoa hevosen tilanteesta. Kommenttien perusteella ei ole ainakaan mahdoton ajatus, että tammalla kokeiltaisiin keulasta.

Yllättäjät: 4 Bosses Lily oli kovasti tukkoinen tauolta ja pullahti keulavoittaja Callela Elizan selästä mitalisijojen ulkopuolelle. Startti alla tamma on kaiken järjen mukaan parempi, mutta paljon pitääkin terävöityä, jotta Ranch Kellyn ja kumppaneiden haastaminen olisi mahdollista. 1 Merit on huippukunnossa ja kiri mahtavasti kakkoseksi lauantain välistartissa. Nyt rima on paljon korkeammalla, mutta Olli Koivusen ajokki silti ihan mahdollinen totohevonen.

Juoksunkulku: Stoneisle Ocean ja Bosses Lily ratkovat keulapaikan kohtalon aluksi. Myös Callela Eliza saattaa yrittää hakea paikkaa. Varsinkin jos kiihdytys venyy pitkäksi, Ranch Kellyn selkä kelpaa kaikille matkalla.

Pelijakauma: Ranch Kellyn (80%) kannatus on aavistuksen yläkantissa, mutta rivin todennäköisin voittaja on silti ihan hyvä T6-varma. Jos sitä varmistelee, ensimmäisenä mukaan Callela Eliza (7%).

IS-pelisuositus - Toto64-5

Pieni: 7
Suuri: 7

Toto64-6

Suosikki: 2 Daddy Boy sai suosikeista parhaan lähtöpaikan ja on vahvoilla varsinkin, jos kiihdytys ei veny ja keulapaikka lohkeaa ilman revitystä. Viimeksi kun ruunalla oli kakkosrata, se otti 11,5-vauhtisessa kiihdytyksessä helpot keulat ja voitti helposti. Kunto pitää, vaikka viime kilpailuista ei ole tullut totosijoja. Viime keskiviikkona Vermossa ruuna kiersi puolimatkassa johtavan rinnalle ja oli siitä ihan hyväksyttävä neljäs.

Haastajat: 10 Cavalier Brodde tykitti viimeksi 3. ulkoa selvään voittoon ja on noussut huippukuntoon. Se sai vetoapua kirissä loppukaarteen pohjaan saakka ja kulki viimeiset 700 metriä 12,3-vauhdilla. Jos pitkä kiihdytys toteutuu, kovakuntoinen kirihevonen on vahvoilla. Ylivauhti auttaisi myös 11 Krampusta, joka vastaili viimeksi keulasta kovalle Cyrius d'Arianelle ja on noussut hienoon kuntoon. 4 Flash Spruce on nopea startista, mutta uskomme Daddy Boyn selän kelpaavan, jos valinnan paikka tulee. Toissa kerralla Oulussa ruuna matkasi johtavan takana ja nitisti kirissä voitokkaan Cool On Photosin. Viimeksi ruuna matkasi 3. sisällä ja oli pussissa maalisuoran puoliväliin saakka. 12 Fontaine Brodde teki hienoja suorituksia syksyllä ja palaa tallitietojen mukaan kelpo vireessä viivalle.

Yllättäjät: 7 Dream of Celebrityltä on odotettu kärkisijaa pitkin talvea, mutta juoksunkulut eivät ole natsanneet kirveelläkään. Lähtöpaikka ei nytkään helpota tehtävää, mutta ruuna ei ole ihan niin mahdoton ajatus menestyjäksi kuin mitätön peliosuus antaa ymmärtää. Paikka paranikin hieman, kun Pesco Velvet jäi pois sisäpuolelta. Samat sanat pätevät 8 Musclemaniin, joka on ollut viime aikoina hurjan Roberto Diverin voittamissa lähdöissä hyvä. Viimeksi ruuna pääsi liian myöhään pussista. 9 Leon Coger on kunnossa, mutta takarivin lähtöpaikka on miinusta. 1 Overfun Match on väläytellyt riviään parempaa virettä, vaikka maanantain välistartissa kova alkuvauhti ja juoksupaikka johtavan rinnalla olivat ymmärrettävästi liikaa. Nyt huippuasemista mitalisija ei yllättäisi mahdottomasti.

Juoksunkulku: Overfun Match, 3 Global Spellbound ja Flash Spruce kilpailevat paikasta keulaan etenevän Daddy Boyn selässä, joten kiihdytys voi venyä. Takahevosista Krampus kiertää todennäköisimmin jo matkalla kohti kärkeä.

Pelijakauma: Daddy Boy (23%) on alustavasti aliarvostettu, mutta tilanne muuttunee iltaan mennessä. Dream of Celebrityn (1%) tai Musclemanin (1%) ei kuuluisi olla pelaamaton.

IS-pelisuositus - Toto64-6

Pieni: 2, 10, 11, 7, 8
Suuri: 2, 10, 11, 4, 12, 7, 8, 9, 1, 3

IS-pelisuositus

Pieni
Toto64-1: 3
Toto64-2: 4, 7, 3, 1, 9
Toto64-3: 6, 3
Toto64-4: 12, 15, 7, 8
Toto64-5: 7
Toto64-6: 2, 10, 11, 7, 8
Hinta: 20,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto64-1: 3
Toto64-2: 4, 7, 3, 1, 9, 8
Toto64-3: 6, 3
Toto64-4: 12, 15, 7, 16, 8, 14, 13, 1
Toto64-5: 7
Toto64-6: 2, 10, 11, 4, 12, 7, 8, 9, 1, 3
Hinta: 96,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi