Ravivihjeet

Ravivihje: Pitkäveto Vermo 6.2.2019

Julkaistu:

pitkäveto
Illan paras pelikohde on Toto64.
Vermon ravi-illan ykkösjuttu keskiviikkona on muhkean jackpotin ryydittämä Toto64. Jos pitää valita kahden pelin väliltä, pelimerkit on järkevämpää suunnata sinne.
Jotain pientä kivaa löytyy kuitenkin myös illan pitkävetolistalta. Ensimmäisenä pelisuositukseen nousee ravien viidennen lähdön (T64-2) idearasti Mikimani. Hevonen on esiintynyt kahdessa viime kilpailussaan lupaavasti Jukka Grönforsin valmennuksesta, varsinkin viimeksi reippaan ja pitkäksi venyneen kiihdytyksen jälkeen. Veikkauksen tarjous 6,50 on niukka ylikerroin ja panostaso pidetään pienenä.

Kuudennen lähdön (T64-3) Piri-Pirillä on hieman paremmat saumat yllättää sisäradalta kuin Veikkauksen tarjoama kerroin 10,0 antaa ymmärtää. Tamma kiri pussista päästyään vahvasti viimeksi ja voimia oli vielä maalissakin tallella. Pussitusriski on toki huomioitava.

Kohteiden kattavammat analyysitekstit löydät Toto64-vihjeestä ja todennäköisyysarviot kaikille hevosille päivän ravien lähtölistoilta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pelisuositus

Kohde 4380: Mikimani 6,50 *

Kohde 4382: Piri-Piri 10,00 *

Veikkaus sulkee Vermon ravien pitkävetokohteet keskiviikkona klo 18. Pelikohteiden tähtiluokitukset ovat vihjeessä asteikolla 1–5, joista viisi tähteä on paras.