Ravivihje: Toto65 Magic Monday 4.2.2019 – 22 756 euron jackpot

Julkaistu:

TOTO65
Toto65-pelistä löytyy pari mielenkiintoista varmaa. Lisäraha jaetaan kaikkien kuusi oikein veikanneiden kesken eli suosittelemme pelaamaan pelkästään ylintä voittoluokkaa.

Toto65-1

Suosikki: 8 Hipatsu on suosikkimme tasaisesta suosikkikolmikosta. Ruuna voitti toissa kerralla keulasta, vaikka 5 Viano uhkaavasti lähestyikin. Teivossa Hipatsu lähti ohjastaja Niko Jokelan mukaan kirimään liian totisesti, kun hän käänsi hevosen kolmannelle radalle etusuoralla. Tämä näkyi tasaisuutena loppumetreillä. Hipatsu pääsee auton takaa asiallisesti matkaan eikä jää pahimmassakaan tilanteessa liian kauas kärjestä, kun mukana on vain yhdeksän osallistujaa. Hipatsu on vaarallinen, mikäli se saa säästää kirinsä myöhempään kuin viimeksi. Pidämme sitä erittäni hyvänä menijänä sarjoihinsa.

Haastajat: Viano lopetti Seinäjoella positiivisesti 5. sisältä ja viimeksi tamma esitti asiallisen loppuvedon 5. ulkoa. Eturivin lähtöpaikka on ohjastajan mukaan haastava, ja laukkariski on olemassa. Ravia lähtiessään Viano pystyy paljoon. 4 Ruhvanan Urho katsoo hyvänä lähtijänä keulat - ainakin aluksi. Siitä ruuna piti viimeksi varmaan voittoon. Tätä ennen vain yksi vastustaja ehti edelle, kun Tähti Kepu voitti uransa viimeisen startin kotiradallaan. Kyvykäs 3 Valtroks on starttaillut turhankin katkonaisesti. Reilu kuukausi sitten ruuna oli etusuoralla sijalla yhdeksän, mutta ehti hyvällä lopetuksellaan toton tuntumaan. Valtroks olisi parantanut sijoitustaan matkan jatkuessa. Ruuna ei ole auton takaa nopeimpia. 7 Aparis on ailahteleva menijä, joka saa hyvänä päivänäkin laittaa parastaan peliin. Sen verran tasokas porukka on tällä kertaa vastassa. 1 Aika-Sisu ei vakuuttanut ensimmäisessä startissaan uusista käsistä. Ruuna oli 4. ulkona erittäin tahmean oloinen ennen laukkaansa 1200 metriä ennen maalia.

Pelijakauma: Hipatsu (21%) on alipelattu suosikkimme. Rankingin kärkinelikolla pärjää pitkälle.

Juoksunkulku: Ruhvanan Urho katsoo keulat kiihdytyksessä ja Hipatsu kiertänee rinnalle. Vastus on tiukempi kuin aikaisemmin, joten Ruhvanan Urholle saattaa kelvata myös selkäjuoksu.

IS-pelisuositus - Toto65-1

Pieni: 8, 5, 4, 3
Suuri: 8, 5, 4, 3

Toto65-2

Suosikki: 4 Johnny Flame starttaa jo kuudetta kertaa tälle kaudelle. Tiheä starttaaminen ei ole näkynyt huonontuneina suorituksena vaan pikemminkin päinvastoin. Johnny Flame on tehnyt erittäin hyviä juoksuja ja kilpailee tällä hetkellä timanttisessa tikissä. Viisivuotias voitti Kuopiossa ja Joensuussa keulasta, mutta juuttui Lappeessa pussiin. Viime viikolla ruuna jäi johtavan rinnalle, mistä se pakeni maalisuoralla horisonttiin vastustajiltaan. Vaikka Kouvolassa on viivalla hyviä nimiä, kysymys kuuluu, että löytyykö keulaan etenevälle Johnny Flamelle pysäyttäjää tämän omista sarjoista? Luulemme, että ei. Hyppäämme ruunan kelkkaan laittamalla sen rohkeasti Toto65-piikiksi.

Haastaja: 1 Oxan Cockadoodledo haki Vermossa toisessa kaarteessa johtopaikan ja kesti kovalla ajalla kakkoseksi. Ruuna on kerännyt hyvä aika alla paljon peliä, vaikka totuus on, että Vermon tai Lahden nopeat ajat eivät ole vertailukelpoisia esimerkiksi Joensuun tai Jyväskylän kaltaisten talviratojen kanssa. Toissa kerralla Oxan Cockadoodledo suoritti periksiantamattomasti johtavan rinnalla ja tuli asiallisesti maaliin, mutta Johnny Flamelle se ei voinut mitään. Kuusivuotias ei mitä todennäköisemmin pysty pitämään keulapaikkaa haastavalta Kouvolan ykkösradalta ellei ihmeitä tapahdu. Joka tapauksessa se saa hyvän reissun ja on mukana taistossa kaksarisijoista.

Yllättäjät: 3 The Rector kesti Kouvolan kolmella kilometrillä hyvin toiselta ilman vetoapua ja sai startin koneeseen. 9 White Cross Beso oli Kouvolassa 2. ulkoa tasainen selvähkönä suosikkina. Ori pystyy parantamaan saatuaan kisan alle, mutta parannettavaa taitaa olla liikaa, että suosikit kukistuisivat. 2 Doolin Dalton on suorittanut viime starteissaan tasaisesti. Edellisen voittonsa hyvä avaaja otti tavallisesta iltaravilähdöstä keulasta. 8 Stonecapes Pro otti Kouvolassa ykkösen johtopaikalta eikä sen tarvinnut antaa parastaan ulos. Lähtöpaikka on ikävä, mutta ruuna saattaa nopeana avaajana päästä yllättävän hyviin asemiin. 10 MAS Bella oli Lahdessa sijoitustaan parempi 3. ulkoa Roberto Diverin voittamassa lähdössä, mutta viimeksi tamma ei jaksanut puristaa odotetulla tavalla perille 2. ulkoa. 11 Wild Card S ei saanut Kouvolassa vapaata ja viimeksi ruuna matkasi terävän avauksen jälkeen 2. ulkona. Kova duo Krampus - Cyrius d'Ariane vei kärkipään sijat. Wild Card S kilpailee tauluaan paremmassa vireessä eikä sitä kannata unohtaa revityksistä.

Pelijakauma: Johnny Flame (35%) käy kakkossuosikkina mainiosti piikiksi. Pommeista Wild Card S:n ei kuuluisi olla vain 0-1 prosenttia pelattu.

Juoksunkulku: Johnny Flame avaa johtopaikalle ohi Doolin Daltonin. Doolin Dalton saattaisi pystyä täydellä avauksella torjumaan suosikin. Hovikuskilla sillä saatettaisiin kokeilla keulasta näinkin kovassa lähdössä, mutta uskomme uuden ohjastajan ajavan selästä, sillä hän useasti valitsee hevosystävällisen taktiikan.

IS-pelisuositus - Toto65-2

Pieni: 4
Suuri: 4

Toto65-3

Suosikki: 1 Bakels Birdland on heikolla tulosrivistölläkin löydetty oikeaksi suosikiksi. Voitokas ruuna jäi tauolta paluussaan pussiin ja viimeksi hevonen näytti erittäin hyvältä runtaten johtavan rinnalta periksiantamattomasti maaliin. Ruuna pääsee hyvältä paikalta liikkeelle, mistä se pitää ilman kommelluksia johtopaikan, kun ulkopuolelta starttaa tasaisia avaajia. Lähdössä ei ole mukana hevosta johtavan rinnalle, kun 3 Don Juan Sisukin palaa paussilta ja sillä todennäköisesti tähdätään normaalia tarkempaan juoksuun. Maltillisen matkavauhdin jälkeen Bakels Birdlandia on korostetun vaikea lyödä.

Haastajat: Don Juan Sisu on kyky-ykkönen yhdessä Bakels Birdlandin kanssa. Ori osaa voittaa lähtöjä, mutta ohjastaja epäili suuresti, että hevonen vaatii paussin jälkeen startteja alle. 10 Quiet Leader otti Kuopiossa maksimit 2. sisältä kovassa Wilhelm Nashin voittamassa lähdössä. Ylivieskassakin ruuna matkasi johtavan kannassa kovaa vetäneen 12 Hamis Fameraiserin takana ja runttasi kakkoseksi. Kunto on hyvä, mutta voittoja saisi tulla enemmänkin.

Yllättäjät: Hamis Fameraiser veti Ylivieskassa johtopaikalla liian kvoaa ja taipui. Jyväskylässä tempo oli maltillisempaa ja ruuna oli maalissa kelpo kakkonen. Seinäjoen startin voi unohtaa, sillä radan pinta lohkeili eikä se sopinut hyvän pidon vaativalle menijälle alkuunkaan. Lähtöpaikka on Hamis Fameraiserille hankala, sillä eturivistä se olisi nopea avaaja. Ruunalta on nähty reippaita loppuvetoja toivottomistakin asemista, kun se on käännetty sisäradalta kiriin päätöspuolikkaan alkaessa. Taktiikka on tällä kertaa juuri sellainen. 5 Heidi Alella olisi kykyjä parempaan, mutta tamma on mennyt vain tasaisesti. Sairaspaussilta se on arvoitus. 7 Fade To Jam oli Seinäjoella tasainen 5. sisältä. Lähtöpaikka on hankala ja ruunan tarvitsemaa tarkkaa reissua on vaikea saada. 6 Arctic Ile olisi keulasta paras, mutta sille ei Bakels Birlandin ohi ole asiaa.

Pelijakauma: Bakels Birdland (37%) jätetään toiseksi varmaksi maistuvien varmistusmerkkien puuttuessa.

Juoksunkulku: Bakels Birdland pitää johtopaikan ja saa Better Boostin tai Arctic Ilen kantaansa. Matkavauhti rauhoittuu ensimmäisen 300 metrin jälkeen selvästi.

IS-pelisuositus - Toto65-3

Pieni: 1
Suuri: 1

Toto65-4

Suosikki: 2 Drakenin tulosrivistö on lähes täydellinen. Ruuna on nopea ja ravivarma, mikä riittää matalissa sarjoissa pitkälle. Joensuussa vaivattomasti keulasta voittanut ruuna avaa tälläkin kertaa piikkipaikalle, mistä se kamppailee ilman muuta voitosta. Vastassa on hyviä menijöitä eli voittoa ei voi pitää kirkossa kuulutettuna. Todennäköinen ykkössija toki on.

Haastajat/yllättäjät: 11 B. Riitu paikkasi Kouvolassa alkulaukkansa esimerkillisesti nousten kolmanneksi. Ehjällä juoksulla se ohittaa nipun vastustajia ja pystyy nousemaan aina voittokamppailuun asti. 1 Arvon Herra laukkasi viimeksi pahanpäiväisesti lähtöön. Tätä ennen ori jäi keulasta etusuoralla 2. sisälle, mistä kolmossija oli kovia hevosia vastaan kelpo saavutus. 5 Liipan Toivo oli Vermossa tasainen 3. ulkoa. Ruuna avaa hyvin ja taustajoukot toivoivat sille selkäjuoksua. Paikka Drakenin takana olisi ihanteellisin juoksuasetelma. 3 Vispaus laukkasi Lappeessa ensimmäisellä takasuoralla haitariliikkeen seurauksena. Alla oli puolentoista vuoden tauko eli ehjä kahden kilometrin suoritus olisi ollut elintärkeä. On luonnollista, että ruuna vaatii lisää startteja alle ennen kuin siltä voi odottaa voittoa. 6 Nuga Rols palaa tauolta hyvätasoiseen lähtöön. Voitto vaatisi sen, että suosikilla olisi normaalia huonompi ilta. Nuga Rols mahtuu mukaan peleihin yhdessä Vispauksen kanssa, kun rivistä löytyy kaksi hyvää varmaa ja tähän lähtöön on varaa useaan merkkiin suursuosikin suojaksi. 4 Terroristi on tasainen avaaja, jolla on paussia alla. Edellisestä voitosta on aikaa, ja rahasija olisi hyvä saavutus. 10 Willen Wappu on tulosriviään kyvykkäämpi, mutta otteet ailahtelevat.

Pelijakauma: Drakenia (75%) on pelattu hurjasti eikä siinä ole pelillistä mielenkiintoa. B. Riitu (2%) on erittäin maistuva merkki.

Juoksunkulku: Draken katsoo keulat ja Liipan Toivo pyrkii tämän taakse Arvon Herran eteen. Vispaus tai Nuga Rols jää toiselle radalle.

IS-pelisuositus - Toto65-4

Pieni: 2, 11, 1, 5, 3, 6
Suuri: 2, 11, 1, 5, 3, 6

Toto65-5

Suosikki: 4 Johnny English lopetti toissa kerralla 2. ulkoa Pam Halloverin rinnalle ja viimeksi hevonen esitti hankalista asemista 6. sisältä asiallisen loppuvedon. Edellisellä kerralla kun hevosella oli säädyllinen lähtöpaikka, voitti se johtopaikalta haukotellen. Johnny English pääsee suurella todennäköisyydellä keulaan, mistä siltä kuuluu odottaa paljon. Se on yksi kierroksen varmaehdokkaista.

Haastajat: 3 Don Pescador runttasi Seinäjoella väkevästi raskaalla reissulla toiselta ilman selkää. Lähtöpaikka on tällä kertaa hyvä, mistä ruuna pääsee asiallisesti matkaan muttei pysty torjumaan Johnny Englishiä. Kuukauden starttiväli ei ole etu, minkä myönsi valmentajakin. Silti kuusivuotias on suosikin ykköshaastaja, kun 5 Bunker Shotin starttiväli on vieläkin pitempi. Tamma on epäonnistumisaltis, mutta oikeana päivänä erittäin väkevä menijä. Se ei ole juoksupaikasta riippuvainen.

Yllättäjät: 9 Cutthecrap on aloittanut varsin positiivisesti uudessa kotimaassaan ja tuureilla voittotilikin olisi avautunut. Starttiväli on tällä kertaa pitkähkö. Lähtöpaikka ei suosi 12 Diesel Degatoa, joka olisi paras kärkipäästä. Kaustisella 10,5-avauksen jälkeen ymmärrettävästi päätöspuolikkaalla pyörtynyt menijä ei ole ylivauhtisella juoksulla täysin ulkona saatuaan startin kroppaansa. 8 Snowline Cherry voitti Ylivieskassa tarkalla juoksulla sisäradalta. Viimeksi tamma matkasi sisäradalla, kun Diesel Degato veti keulassa reipasta. Snowline Cherry ei päässyt päätöspuolikkaalla tulemaan vapaasti. Näistä asemista voitto olisi suurehko yllätys. 6 Västerbo Locksmith kilpailee selvästi tauluaan paremmassa vireessä ja pystyy jatkossa voittamaan. Ylisarjassa sijoitus kärjen tuntumassa olisi hyvin. 2 Gunvald on hyvän kapasiteetin omaava menijä, joka hakee parasta kuntoaan. Seinäjoella ruuna ei esittänyt ihmeitä 6. ulkoa. Tarkan juoksun vaativa 7 Alfas Finans yllättelee silloin tällöin hyvillä sijoituksilla. Voitot ovat vähissä.

Pelijakauma: Johnny English (44%) voittaa arviomme mukaan noin kerran kahdesta eli peliosuus voisi olla suurempikin.

Juoksunkulku: Johnny English täräyttää johtopaikalle ohi Don Pescadorin, joka pyrkii pitämään suosikin selän Västerbo Locksmithia vastaan. Kuolemanpaikka langennee Bunker Shotille.

IS-pelisuositus - Toto65-5

Pieni: 4
Suuri: 4, 3, 5, 9, 12

Toto65-6

Suosikki: 6 Ripasso Classico lopetti vahvasti viimeksi ja rehti menijä on kokonaisuutena suorittanut yleensä vahvasti. Tällä hetkellä se kilpailee niin hyvässä vireessä, että voitto on vain ajan kysymys. Kyseessä on tasainen avaaja ja juoksu voi mennä hankalamman kaavan mukaan eli varmaksi sitä ei uskalla jättää.

Haastajat: Voitto ei olisi ollut Forssassa vääryys 8 Lassic Pointille. Ruuna teki umpivahvan suorituksen johtavan rinnalta, mikä on juoksupaikkana sopinut sille erinomaisesti. Lassic Point runttasi viimeisellä takasuoralla keulaan ja taisteli sen minkä pystyi kirikykyistä Pops' Sunrisea vastaan. 1 Large Point oli Lahdessa asiallinen 2. sisältä tauko huomioiden. Lappeessa ruuna sai erittäin hyvän juoksun 2. ulkona voittajan takana, mutta joutui tunnustamaan tämän paremmaksi selvällä marginaalilla. Juoksupaikka on Large Pointille etu pahimpiin vastustajiin nähden, mutta huippukuntoon sillä on vielä piirun verran matkaa.

Yllättäjät: 5 Rim Bay Kickapoo taipui Jyväskylässä johtavan rinnalta ja Vermossa ruuna otti laukan ensimmäiseen kurviin mentäessä. Se ei ole täysin ulkona, mikäli Kouvolassa asiat menevät valoisammin. 2 Ready Press kesti Joensuussa asiallisesti johtavan rinnalta, mitä ei voi kutsua ruunan mielipaikaksi. Kunto on tällä hetkellä nousuvireinen ja hevonen pääsee auton takaa positiivisesti matkaan. 3 Exptectalot oli Turussa asiallinen johtavan rinnalta ja Kouvolassa se laukkasi viimeisen takasuoran alussa kiirinlähtövaiheessa. Kunto on selvästi tulosriviä parempi. 9 The Best Spruce otetaan vielä viimeisenä mukaan. Se sai Lahdessa startin alle ja runttasi 3. ulkoa asiallisesti perille.

Pelijakauma: Suosikiksi pelattu Large Point (27%) on papereissamme vasta kolmosmerkki. Ripasso Classico (20%) on suosikeista paras ruksi.

Juoksunkulku: Parhailla paikoilla ei ole rakettiavaajia, joten Large Point saattaa pystyä pitämään johtopaikan nimissään. Myös Ready Press avaa hyvin, mutta suoraan rinnalta on vaikea ottaa valjakonmitan verran etua Large Pointiin.

IS-pelisuositus - Toto65-6

Pieni: 6, 8, 1, 5, 2, 3, 9
Suuri: 6, 8, 1, 5, 2, 3, 9

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 8, 5, 4, 3
Toto65-2: 4
Toto65-3: 1
Toto65-4: 2, 11, 1, 5, 3, 6
Toto65-5: 4
Toto65-6: 6, 8, 1, 5, 2, 3, 9
Hinta: 16,80 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto65-1: 8, 5, 4, 3
Toto65-2: 4
Toto65-3: 1
Toto65-4: 2, 11, 1, 5, 3, 6
Toto65-5: 4, 3, 5, 9, 12
Toto65-6: 6, 8, 1, 5, 2, 3, 9
Hinta: 84,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi