Ravivihje: Toto75 Lahti 2.2.2019

Julkaistu: , Päivitetty:

toto75
Hurjasti kehittynyt Beat Of Love ja pitkästä aikaa keulaan pääsevä William Pine ovat Toto75-finaaleissa oivia apuvarmoja kierroksen pankille Roberto Diverille.

Toto75-1

Suosikki: Voitosta voittoon kulkenut 4 Roberto Diver ei ole T75-finaalissakaan pysäytettävissä ilman suurta epäonnea. Viime kierroksella epäonni kävi vähän kummittelemassa laukan muodossa lähtöauton takana, mutta siitä selvittyään ylimääräiseen urakointiin joutunut ruuna marssi vielä varmaan voittoon. Normaalisti Roberto Diver kiihdyttää Lahdessa johtoon ja vetää parastaan antamatta lähtöä perille asti.

Haastajat: Myös 6 Sweet Malkinin talvikausi on sujunut loistavasti. Se ravasi välillä kolmen voiton putken näyttävillä juoksuilla, mutta oli viimeksi 2. ulkoa kierroksen kirillä aseeton Roberto Diveriä vastaan kovassa lopetuksessa. Koska ruuna ei avaa lujaa, sen juoksusta uhkaa tulla haastava, minkä takia kakkossijan uusiminenkin olisi huippusaavutus.

Lujaa lähtevä 2 Wall Street Comery oli Vermossa mukana 10,0-avauksessa 5 Elegant Prayerin rinnalla ja seuraili maalisuoralla 2. sisältä tälle ja 11 Daddy Boylle mitään mahtamatta asiallisesti kolmanneksi. Kakkossija olisi ruunalla täysin haarukassa suursuosikin peesistä.

11 Daddy Boy oli mainio tammikuun juoksuissaan. Ensin se sooloili piikistä väljän voiton ja kiri viimeksi 3. ulkoa ratkaisumetreillä vastustamattomasti ohi vetotöistä vastanneen Elegant Prayerin. Tällä kertaa huonojen lähtöratatuurien hevonen on matkavauhdin armoilla.

Syksyllä hurjia juoksuja tehneen 7 Capo The Amourin vire on taas nousussa pikkutauon jälkeen. Ruuna spurttasi viime lauantaina sähäkästi taistoon kakkossijasta Roberto Diverin takana, kun pääsi pussista. Tosin sen ravi oli loppumetreillä vähän nykivää. Capo The Amour voisi tarjota keulasta jopa jonkinlaisen haasteen suosikille, mutta tämän ulkopuolelta temppu ei onnistu.

Aiemmin mainittu Elegant Prayer oli oikein hyvä jo toissa kerralla Lahdessa, missä se tykitti 10,5-lopetuksessa voittoon ohi edessään keulassa juosseen Mark Moren. Kovien avaajien ulkopuolelta oriin juoksusta tulee väkisin viime startteja monimutkaisempi.

Pelijakauma: Roberto Diver on aiheesta jättisuosikki, mutta sen kannatus on vähän yläkantissa.

Juoksunkulku: Roberto Diver avaa johtoon ohi Wall Street Comeryn. Suosikki saanee tehdä oman juoksunsa.

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 4
Suuri: 4

Toto75-2

Suosikki: Suomenhevosten 16 hevosen tasoitus kierroksen hankalin, eikä rasteja kannata säästellä. On makuasia, minkä monista vaihtoehdoista nostaa suosikiksi. IS Ravien valinta on kovasti varmistunut 1 Ohikiitävä, jolla on jo kolme täysipainoista starttia alla. Se jyräsi toissa kerralla 2. radalta ilman vetoapua varmaan voittoon ja tarjosi viimeksi Vermon pitkällä matkalla keulasta hyvän vastuksen voimapesä Morisonille.

Haastajat: Myös 7 Lulun Lupaus on ollut loistava tuoreimmissa juoksuissaan. Tamma marssi toissa kerralla alkulaukan jälkeen 2. ulkoa selvään voittoon 26-lopetuksessa ja hallitsi viime lähtöään leikitellen piikistä, minne yrittää varmasti nytkin päästä.

14 T.T. Hunsvotti on viime juoksunsa perusteella nousukunnossa. Ori eteni Lappeen T75-lähdössä matkalla kuolemanpaikalle, mistä irtosi selvään voittoon. Takamatkalta tempun uusiminen onkin jo paljon työläämpää, muttei suinkaan mahdotonta.

6 Sykloni juoksi kolme kilpailua sitten kuolemanpaikalla, mistä oli päätöspuolikkaalla aseeton peesistään iskenyttä Lulun Lupausta vastaan. Se piti muut hevoset selvästi loitolla. Viime lauantaina vahva ori voitti niukasti kuolemanpaikalta ennen huikeasti spurtannutta vastustajaa. Lyhyemmällä matkalla Syklonin laukkariski kasvaa.

Yllättäjät: 5 I.P.Vapari on lähdön lahjakkaimpia menijöitä, mutta myös melko epävarma. Välillä laukatkaan eivät ole estäneet sitä pärjäämästä. Ori on pysynyt kiltisti askelillaan kahdesti peräkkäin, mutta voltin viitosrata ei ole sille varmasti mikään toivepaikka. Viimeksi I.P.Vapari jyräsi 4. ulkoa 1300 metrin kirillään hallittuun voittoon.

13 Sakarin ja 15 Puhti-Veikko kävivät Teivon kierroksella tiukan väännön voitosta. Puhti-Veikko teki 6. ulkoa vahvan pitkän kirin, jolla se kurotti jo kärkeen, mutta 1. kurvin laukkansa mainiosti paikannut Sakarin kurotti kalkkiviivoilla edelle. Sakarin sai laukastaan huolimatta kaksikosta taloudellisemman juoksun sisemmillä radoilla. Viimeksi sen kiri katkesi pahasti Vermon pitkällä matkalla, jolla se laukkasi myös alussa.

3 Karlo nousi toissa kerralla 4. ulkoa mainiolla pitkällä kirillä taistelemaan voitosta Ohikiitävän kanssa ja kiri viimeksi 2. ulkoa myös tämän tuntumaan kolmossijalle. Tasavauhtista hevosta voi harkita muiden joukossa revityksiin.

8 Kuutti kamppaili viimeksi Turussa keulasta 25,5-lopetuksessa tiukasti voitosta perille asti ja oli samalta paikalta hyvä kolmas myös Teivossa, missä Sakarin ja Puhti-Veikko ohittivat sen vasta loppumetreillä. Nyt sille on tarjolla hyvä peesijuoksu suosikin perästä.

Pelijakauma: Lulun Lupaus ja Kuutti ovat aliarvostettuja ja T.T.Hunsvotti ja 16 Villiäijä ovat ylipelattuja.

Juoksunkulku: Radoilta 1, 2 ja 7 avataan parhaiten. Ohikiitävä on hiukan Lulun Lupausta todennäköisempi keulahevonen.

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 1, 7, 5, 14, 15, 13, 6, 3, 8
Suuri: 1, 7, 5, 14, 15, 13, 6, 3, 8

Toto75-3

Suosikki: Huimaan kuntoon loppuvuonna noussut 11 Beat Of Love on 15 hevosen tammalähdössä varmaehdokas takarivistäkin. Tamma ei ole lainkaan nirppanokka tarkasta juoksusta, vaan on pystynyt suorastaan jyräämään vastustajat alleen pitkällä kirillä, kuten teki viimeksi Teivon kierroksella. Suurin huolenaihe on se, että kolmannen rivin hevoset ehtivät täyttää parijonon tammalta, jolloin se voi joutua tarpomaan ulkoratoja pitkin yliluonnollisen pitkään.

Haastajat: 12 M.T. Kittyllä on vielä pykälää heikompi lähtöpaikka. Vaikka tamman sijoitukset ovat heikentyneet, sen kunto ei ole kadonnut. M.T. Kitty tuli toissa kerralla kilometrin kirinsä 3. ulkoa rehdisti perille kärkihevosten tuntumassa ja jäi viime lauantaina pussiin. Hevosella on todella terävä spurtti, jos se saa säästä sen päätöspuolikkaalle.

Ikäluokkalähdöissäkin aikaisempina kausina välillä kovia otteita väläytellyt, mutta myös harmittavasti laukkaillut 9 May Rose sai maanantaina startin alleen taukonsa jälkeen. Se oli vielä melko tasapaksu, mutta arvolähdössä sillä on varmasti jo eri ääni kellossa. Lähtöpaikka huippuavaajan perässä on fyysisiin suorituksiin pystyvälle tammalle oikein hyvä.

May Rosen edestä starttaava 2 Memphis Minnie taipui Lappeessa piikistä pikkurahoille ja sen on myös aikaisempien juoksujensa perusteella vaikea riittää kärkeen kovassa T75-finaalissa.

5 Overfun Match spurttasi samassa Lappeen lähdössä 3. sisältä pirteästi totoon, kun pääsi vasta päätössatasella tulemaan vapaasti.

Yllättäjät: 3 Die Kaiserin on ollut viime kilpailuissaan kuuma tipsihevonen Lahden startin kovan spurttinsa perusteella, mutta sen juoksut eivät ole onnistuneet. Toissa kerralla hevonen oli pussissa, ja viime lauantaina sen reissu meni liian vaikeaksi takarivistä. Sitä ei kannata vielä kokonaan unohtaa hyvältä lähtöpaikalta.

6 Radiance Broline näytti viikko sitten hyvältä kauden avauskilpailussaan, jossa ei ehtinyt saada kunnon mahdollisuutta pussista. Helppo startti varmasti palveli hevosta tätä lähtöä varten.

14 Blowmywhistle teki uudelta valmentajalta kaksi hyvää juoksua kuolemanpaikalta, mutta laukkasi viimeksi tallikommenttien mukaan kovan radan takia keulavoittajan takaa 800 metriä ennen maalia. Tammalta kysytään kovia ponnisteluita kolmannesta lähtörivistä, mutta täysin ulkona kärkisijoista se ei ole.

4 Le Blixten on ollut elämänsä kunnossa. Se harasi toissa kerralla hyvin M.T. Kittyä vastaan saatuaan nappireissun 2. sisällä ja tuli viimeksi voimia tallella maaliin ilman kunnon kiritilaa.

Uusissa maisemissa kautensa viime lauantaina avannut 10 Susan Journey ei kestänyt pitkää kiriään maaliin asti, mutta jos tamma otti startin oikein, siltä voi odottaa pontevampia otteita.

Pelijakauma: Beat of Love voisi olla suurempikin suosikki. Yllättäjämme ovat aliarvostettuja. M.T. Kittyä on rastittu ronskin puoleisesti.

Juoksunkulku: Radoilta 2-5 avataan hyvin. Memphis Minnie on ainakin alkumatkalla keulahevonen, mutta sille voi tällä kertaa kelvata selkäreissukin jonkun hyvän hevosen takana. Beat Of Love iskee ajoissa eteenpäin.

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 11
Suuri: 11

Toto75-4

Suosikki: Takarivin lähtöpaikka oli Seinäjoen kierroksella myrkkyä meneväiselle 3 Ellin Sisulle, kuten valmentaja vähän etukäteiskommenteissaan varoittelikin ja se laukkaili jo paljon ennen lähtölinjaa. Tallikommenteissa arvuutellaan, että hyppy saattoi johtua kärrynpyörän räjähtämisestä.

Lahdessa ori pääsee matkaan lähtöauton siivekkeen takaa, mistä sillä on parempi mahdollisuus pysyä nahoissaan. Jos Ellin Sisu menee ravia, se painuu luultavasti keulaan ja johtaa loppuun asti. Ori oli toissa kerralla yllätystappiostaan huolimatta aivan hyvä. Silloin 1.21-vauhtinen avauslenkki kahdelta pakilta kuolemanpaikalle painoi ymmärrettävästi hevosen kintereissä loppumetreillä.

Haastajat/Yllättäjät: Mikäli suosikki laukkaa jälleen, valiodivisioonafinaali muuttuu täysin avoimeksi pelikohteeksi. Nostamme ykköshaastajaksi 5 Pyörylän Paronin, joka on jäänyt talvella useita kertoja pussiin. Näin kävi muun muassa viimeksi Seinäjoella, missä ruuna leikkasi maalilinjan täysissä voimissa keulasta voittoon pitäneen 12 Josveisin takana. Tällä kertaa Pyörylän Paroni juoksee joko Ellin Sisun takana 2. sisällä tai keulassa.

11 Polaran Vermon kilpailu takamatkalta meni täysin poskelleen, mutta se on tehnyt muuten mukavia juoksuja jatkuvasti. Ruuna hävisi Seinäjoella kuolemanpaikalta mittansa verran Josveisille, mutta pääsee nyt juoksemaan todennäköisesti tämän etupuolella.

10 Diktaattori oli parissa kilpailussa normaalia vaisumpi, kun ei saanut kunnolla pitoa, mutta näytti viime lauantaina, ettei sen vire ole romahtanut. Ruuna paikkasi lähtölaukkansa vahvasti ja nousi kolmossijalle kahden kymmenyksen päähän Josveisista.

Josveis voitti Seinäjoen jälkeen myös Lappeessa, missä porukka oli tähän verrattuna paljon kevyempi. Ruuna porskutti ykköseksi 2. radalta ilman vetoapua, mutta tällä kertaa sitä ei voi nostaa kuumimpien pelihevosten joukkoon piippuhyllypaikalta.

6 Koskelan Akseli voitti tammikuun alussa kotitallissaan ollutta Ellin Sisua lukuun ottamatta nämä hevoset keulasta Vermossa, missä pääsi lähtemään paalukarsinasta. Koska se joutuu nyt starttaamaan isorahaisten kanssa samalta matkalta, sen voitto olisi pieni yllätys.

9 Tee Wee Paroni oli Vermossa sitkeä Koskelan Akselin rinnalta ja jäi viimeksi Seinäjoella Pyörylän Paronin tavoin sisäratareissulla pussiin kärkirintaman taakse. Nyt sen lähtöpaikka ei ole häävi heikkojen avaajien perästä.

1 Rokin Maxi on kirinyt viime starteissaan vauhdikkaasti Koskelan Akselin kupeelle, mutta sillä on nyt iso pussitusriski sisäradan lähtöpaikaltaan.

7 Viktor Kärppä teki viimeksi väkevän pitkän kirin 2. ulkoa ja leikkasi maalilinjan lähes tasapäin Koskelan Akselin ja Rokin Maxin kanssa. Koska ori nyt vasta debytoi huippujen joukossa, voitto on ehkä liikaa vaadittu heikolta lähtöpaikalta.

Pelijakauma: Ellin Sisu on liian suuri suosikki ja myös Josveis on ylipelattu. Lähes kaikki muut kilpailijat ovatkin sitten aliarvostettuja Pyörylän Paronin ja Polaran johdolla.

Juoksunkulku: Radoilla 3, 5 ja 6 on kovat avaajat. Jos Ellin Sisu ravaa, se vastaa vetotöistä, mutta muussa tapauksessa Pyörylän Paroni johtaa joukkoa.

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 3, 5, 11, 10
Suuri: 3, 5, 11, 10, 12, 9

Toto75-5

Suosikki: Lähes voitosta voittoon viime kuukausina kulkeneen 8 Wilhelm Nashin joutuminen ikävälle lähtöpaikalle veti pelin entistä jännemmäksi kovatasoisessa pronssidivisioonassa. Sillä ei taida olla nyt mitään asiaa keulaan, ja kun hyvän selkäreissunkaan saaminen ei ole sanottua, nostamme suosikiksi 5 Ice Winen.

Elämänsä kuntoon noussut Ice Wine kiri toissa kerralla 2. sisältä voittoon kovalla talviajalla 13,3/2100a, vaikka oli mukana kiivaassa alkumatkan revittelyssä. Viimeksi tamma jäi taktiikkajuoksussa pussiin Wilhelm Nashin taakse. Jos Ice Wine välttää kuolemanpaikan, se on vahvoilla.

Haastajat: Kuolemanpaikkariski uhkaa myös Wilhelm Nashia. Johtopaikka ei ole ruunalle välttämätön, vaan siltä löytyy melkoisesti myös kirivoimaa, kuten toissa kerralla Teivossa nähtiin. Silloin se pääsi samalta lähtöradalta 3. ulos pidemmällä matkalla.

9 Excalibur It on ollut superluotettava kuukausikaupalla, eikä sen vire ole laantunut, vaikka voitot ovat vaihtuneet himmeämmiksi totosijoiksi. Se joutui revittelemään melko paljon Vermon keskipitkällä matkalla avauslenkillä ennen kuin pääsi keulaan eikä jaksanut vastata enää lopussa Ice Winelle ja Piedmontille. Viimeksi se taisteli Wilhelm Nashin kupeelta vahvasti kolmanneksi. Ellei vauhti mene lönköttelyksi, hyväfysiikkainen ruuna nousee varmasti taistoon.

Lappeenrannan lähdön voitti mukavalla ajalla 2 Luxorious Lord, joka pääsi mielipaikalleen keulaan. Sama taktiikka on varmasti nytkin ruunan taustavoimien mielessä, mutta sieltäkin voitto olisi paljon tiukemmassa kovemman vastuksen ja pidemmän matkan vuoksi.

Yllättäjät: Hirmuiskussa kilpaileva 1 Piedmont ansaitsisi jo Toto75-voitonkin. Toissa kerralla täysosuma oli lähellä, kunnes Ice Wine tavoitti viimeisessä kaarteessa keulaan tykittäneen ruunan loppumetreillä. Viikko sitten hevosella ajettiin Lappeenrannassa passiivisemmin ehkä tätä lähtöä silmälläkin pitäen, mutta se lopetti aivan hyvin, kun pääsi pussista. Jos Piedmont löytää sopivasti kiritilan sisäradalta, finaalivoittokaan ei saa sen kummemmin yllättää.

10 Elliot Web on ollut talvella mainio etenkin pitkillä matkoilla. Varsinkin hevosen neljän kilometrin esitys Vermossa vaativalla reissulla oli täyden kympin arvoinen. Viimeksi se kiri epäsopivan matkavauhdin jälkeen aivan hyvin neljänneksi Excalibur Itin tuntumaan.

Viime vuoden toiseksi uutterin lämminverikilpailija 11 Hazehen Hermes jaksaa aina vaan puurtaa esimerkillisesti. Ruuna on räväytellyt jatkuvasti hienoja kirejä, mutta kovassa finaalilähdössä se vaatii ylivauhdin avukseen jääkylmältä lähtöpaikaltaan. Se tykitti viikko sitten Lappeenrannan korkeammassa divisioonassa näyttävästi maalisuoralla.

7 Lindy Poppins nousi loistojuoksulla toiseksi viikko sitten Lappeen maililla, mutta astetta kovemmassa lähdössä sen on vaikeampi yltää kärkisijoille, koska se jää luultavasti juoksemaan takajoukkoon arveluttavalta lähtöpaikaltaan.

Pelijakauma: Wilhelm Nash on tällä kertaa väärä suosikki kasipaikalta. Piedmont ja Elliot Web ovat selvästi alipelattuja.

Juoksunkulku: Radoilla 2, 3 ja 5 on hurjat avaajat. Luxorious Lord tai Ice Wine vastaa vetotöistä. Wilhelm Nash saattaa joutua toisen radan vetojuhdaksi.

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 5, 9, 1
Suuri: 5, 8, 9, 1, 10, 11, 7

Toto75-6

Suosikki: Kuumimmat suosikit lähtevät takamatkalta. Vahva 14 Mysteerio on välillä epäonnistunut laukkojen takia, mutta on ollut pitelemätön talven ehjissä juoksuissaan. Viimekertainen laukka johtui tallikommenttien mukaan sopimattomasta radasta, josta vahvapotkuinen hevonen ei saanut kunnolla pitoa. Toissa kerralla hevonen jyräsi vakuuttavaan voittoon väkivahvalla esityksellä. Nelosrata aiheuttaa Mysteeriolle jonkinlaisen laukkariskin.

Haastajat: 12 Hexan Voksu on tuhrinut viime juoksunsa laukkoihin kärkipaikalta. Ainakin toissa kerralla johtoon matkalla edenneeltä ruunalta paloi hypyssä selvä voitto. Valmentajan mukaan epäonnistuminen johtui etenkin viimeksi hengitysongelmista. Hevoselta loppui happi (kts. talllikommentit), mutta lima on hävitetty sen keuhkoista kuukauden tauon aikana höyryttämällä. Aikaisempien huippuesitystensä perusteella Hexan Voksu pystyy taatusti kiertämään kaikki vastustajansa.

Vauhdikas 9 Aatsi on napannut kahdella viime kierroksella voiton ja kakkossijan keulasta. Ykkössarjoissa kilpaileva Josveis oli viime lauantaina ruunalle liian kova kahdelta takamatkalta. Vaikka ruuna joutuu starttaamaan suljetulta paikalta, se voi edetä tasavauhtisten hevosten seassa nytkin nopeasti piikkipaikalle.

Kehityskykyinen 7 Morison on elämänsä vaativimmassa tehtävässä. Viimeksi keulahevosen kupeelta pitkällä matkalla voittoon porskuttaneen ruunan olisi voinut nostaa kuumimpiin pelihevosiin kolmella kierroksella, mutta 2100 metrillä sen vauhtivarat ja varmuus joutuvat tosi koetuksella.

Yllättäjät: 3 Herra Hopo kiri toissa kerralla maalisuoralla lujaa, kun pääsi vapaaksi sisäradalta. Se menetti viimeksi kärkisijoituksen ajovirheeseen, kun nousi viimeisellä takasuoralla Aatsin perästä 2. radalle, jonne jäi pussiin.

Paalulla on monia muitakin Morisonin tyylisiä hevosia, joille pitkät matkat sopisivat paremmin. Näistä yllättäjistä ovat lähinnä systeemeihin tyrkyllä Lappeen kovassa lopetuksessa neljänneksi Aatsin perästä seurannut 10 Julianne Dahlia, Forssassa vahvasti kärkisijoille kiertäneet 5 Pyöriän Vilistys ja 1 Sokker ja Seinäjoella väkevästi alkumatkan laukkansa paikannut 6 Tutun Impi.

Pelijakauma: Kuumimmista pelihevosista Hexan Voksu on roimasti alipelattu ja Aatsi ja Morison ovat ylipelattuja. Yllättäjäkandidaattejamme on huomioitu turhan vähän.

Juoksunkulku: Herra Hopo ampaisee startissa kärkeen, mutta Aatsi käy luultavasti hakemassa siltä vetotyöt alkumatkalla.

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 14, 12, 9, 3, 10
Suuri: 14, 12, 9, 7, 3, 10, 1, 6

Toto75-7

Suosikki: Finaalikierros huipentuu hopeadivisioonafinaaliin, jonka ideavarmaksi vihjaamme kylmän viileästi 1 William Pinea. Ratkaisu perustuu kuumimpien pelihevosten lähtöpaikkoihin, joissa suosikillamme on selkeä etu puolellaan.

William Pinen viime juoksut eivät ole menneet putkeen heikoista asemista, mutta nyt kovakuntoisella starttiraketilla on hyvä mahdollisuus johtaa alusta loppuun. Ruuna teki Teivon ja Lappeen kierroksilla oikein hyvät kirit takaa, ja noiden starttien välissä sen askel painoi jo maalisuoralla kuolemanpaikkajuoksulla.

Haastajat: Pelaajien suosikki 9 Shadow Of Brisbane on taistelijahevosten perikuva. Koska kiritykki joutuu starttaamaan neljännen kerran peräkkäin takarivistä, se ei saa nytkään mitään ilmaiseksi.

Vaikka ruuna jäi toissa kerralla kolmanneksi, sen kiri oli jopa terävämpi kuin alkuvuoden muissa juoksuissa. Viikko sitten se sai kirissä oivaa vetoapua William Pinelta ja työntyi loppumetreillä päänmitalla tämän edelle. Kaksikon väliin mahtui vielä tuikkaamaan nappireissun sisällä saanut 12 Ebu B.Boko, jonka juoksusta tulee piippuhyllypaikalta monimutkaisempi.

4 Tapiro Jet ja 6 Robin Roof kirivät Teivossa William Pinen tavoin mukavasti takajoukosta. Ensin mainittu oli mukana myös viime kierroksella, jolla se lopetti melko tasapaksusti 3. sisältä.

Yllättäjät: Toissa vuonna huimia juoksuja tehnyt 8 I’m Just A Sund on tullut talvella takaisin sairasteluista johtuneen heikomman kauden jälkeen. Tarkoituksella sieviä reissuja saanut ruuna pääsi viimeksi jo voiton makuun Vermon sopivassa lähdössä, jossa kurotti 3. ulkoa maalikuvan perusteella ohi johtaneen Ida’s Owenin. Ruunan vastus kovenee hurjasti, ja sitä uhkaa myös vaativampi reissu, muttei se missään nimessä ulkona kuvioista ole.

Suuryllätysten metsästäjille on tarjolla 2 Zigge Silvio. Ruuna lopetti toissa kerralla takajoukosta asiallisesti totosijojen tuntumaan ja menetti viimeksi sisäradalla mahdollisuutensa, kun keulahevonen hyytyi jo loppukurvissa. Sille on luvassa loistoreissu luultavasti William Pinen takana.

10 Amaretto Scoop spurttasi hyvin viime lauantaina, kun pääsi myöhään vapaaksi taipuneen keulahevosen perästä. Lähtöpaikka vie kovan avaajan haaveet voitosta, mutta sen virettä kannattaa ainakin seurata tulevia kilpailuja varten.

Pelijakauma: Shadow Of Brisbanen selvän suosikkiaseman voi kyseenalaistaa, ja myös vapaalta radalta parhaat juoksunsa tekevä 11 Ypäjä Hereiam on ylipelattu. William Pinea, I’m Just A Sundia, Zigge Silviota ja Amaretto Scoopia on pelattu liian vähän.

Juoksunkulku: Neljällä sisimmällä radalla on riuskat avaajat. William Pine johtaa ja Zigge Silvio varjostaa sitä. Prässääjän paikalle ei ole välttämättä tunkua.

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 1
Suuri: 1

IS-pelisuositus

Pieni
Toto75-1: 4
Toto75-2: 1, 7, 5, 14, 15, 13, 6, 3, 8
Toto75-3: 11
Toto75-4: 3, 5, 11, 10
Toto75-5: 5, 9, 1
Toto75-6: 14, 12, 9, 3, 10
Toto75-7: 1
Hinta: 27,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto75-1: 4
Toto75-2: 1, 7, 5, 14, 15, 13, 6, 3, 8
Toto75-3: 11
Toto75-4: 3, 5, 11, 10, 12, 9
Toto75-5: 5, 8, 9, 1, 10, 11, 7
Toto75-6: 14, 12, 9, 7, 3, 10, 1, 6
Toto75-7: 1
Hinta: 151,20 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi