Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Åby 23.1.2019 – jättipottikierros

Julkaistu:

Toto86
Jackpot-kierroksen luottohevoset Åbyn kohteista.
Viime keskiviikon ylivaikean rivin johdosta tänään T86:ssa on jaossa 554 319 euroa ylimääräistä. Betonivarmoja kierros ei vilise ja läpivarmoina kokeillaan Åbystä kahta hevosta joilla molemmilla on saumat keulajuoksuun. Pikkulappuun nostetaan apuvarmaksi myös Mika Forssin Solvallassa ajama suomalaisnimi.

Molemmilla paikkakunnilla säätila on melko stabiili, pientä pakkasta ja poutaa.


Toto86-1

Suosikki: 6 Hennessy Boko on mennyt viime starteissa vakuuttavasti ja on perusteltu suosikki avauskohteeseen. Toissa kerralla ykkössija tuli hallitusti 2. ulkoa, viimeksi ruuna hallitsi tapahtumia haettuaan vetotyöt ensimmäisellä takasuoralla. Keulaan sujuvasti päästessään Conrad Lugauerin 5-vuotiaalla on tilaisuus jatkaa edelleen voittosarjaansa.

Haastajat ja yllättäjät: Pari mielenkiintoista varmistusrastia poimitaan paljon pelatun suosikin kavereiksi. 5 Cadillac Shadow on ollut niin ikään vakuuttava ja otti Momarkenissa 3. ulkoa helpon kirivoiton. Ålborgin marraskuun ensimmäisessä kisassa ori painui johtavan rinnalta loppukaarteen alussa kärkeen ja jatkoi vaivattomaan voittoon. Myös kakkossijaan päättyneessä startissa se juoksi toista ilman vetoapua, mutta silloin yksi tuli kalkkiviivoilla edelle. Hyvät asemat saadessaan Mads H. Nielsenin ajokki voi haastaa Hennesy Bokon. 1 Crossfire Simoni laukkasi viimeksi lähtösuoralla ja juoksi sen jälkeen hiitin taustalla. Startti alla vire lienee parempi ja vaikkei se ykkösradasta hyödykään, voi se sopivalla juoksulla olla vaarallinen. Vähän pelattuna mukaan. 8 Fantasia Sisu tuli lauantaina Solvallassa 3. ulkoa viimeiset 800 metriä vahvasti 11,3-vauhtia voittajan tuntumaan. Lähtöpaikka on nyt vaativa. 9 Moruga latasi viimeksi takarivistäkin muiden välistä avauskurviin mentäessä keulaan ja hallitsi 12-lopetuksella. Verkkaiset selät eivät samaa taktiikkaa nyt mahdollista, mutta Lutfi Kolgjini voi tietysti aiheuttaa keulahevoselle päänvaivaa vauhdinpidolla. Tauolta tuleva 2 The Muffin Man laukkasi viimeksi 75-kisassa paineissaan 4. sisällä loppusuoralla. Voitto voi olla heti liikaa vaadittu, vaikka paikka onkin hyvä. 7 Alicia Bore putosi viime kerralla 2. sisältä voittajan kyydistä maalisuoralla. Näistä asemista alkuun satsaaminen voi verottaa liikaa. 4 Batman S.H. otti voiton joulukuun alkupuolella 2. ulkoa ja on tehnyt viimeisissäänkin parijonosta asialliset lopetukset. Kuskiplussasta huolimatta rima lienee liian korkealla.

Juoksunkulku: Batman S.H. ja Cadillac Shadow avaavat hyvin, mutta Hennesy Boko voi kuitenkin olla kummallekin liian nopea. Alicia Bore lähtee myös reippaasti, mutta kaikkien sisäpuolelta starttaavien ohittaminen ei ole helppoa.

Pelijakauma: Hennesy Bokon (60%) peliosuus on yläkantissa. Sekä Cadillac Shadow (12%) että Crossfire Simoni (5%) tuntuvat aliarvostetuilta.

Ranking: A) 6 B) 5, 1, 8, 9, 2, 7, 4 C) 3, 10, 12 D) 11

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 6, 5, 1
Suuri: 6, 5, 1

Toto86-2

Suosikit: 9 Lil Belinda teki pari viikkoa sitten Solvallassa 3. ulkoa vahvan kirin ja otti lopulta varmahkon voiton. Viimeiset 800 metriä suomalaistamma porhalsi 11,4-lukemiin. Vastus vaikuttaa melko passelilta, eikä voitto tällä kertaa enää olisi yllätys, vaikka lyhyt matka olisikin ehkä parempi. Juoksusta tullee viime kerran kaltainen. 1 Romance Amok on lähdön paras hevonen, mutta onnistumisia on tullut harvakseltaan. Solvallassa Jorma Kontion ajokki laukkasi avauskurviin, Örebrossa se kiersi 3. ulkoa viimeisellä takasuoralla johtavan rinnalle, josta punnersi ihan sitkeästi perille vaikkei tyyli aivan sataprosenttinen ollutkaan. Ykkösrata voi tietää ongelmia, mutta ne selättäessään kärkeen on eväitä. 2 Feather Sisu on hyvässä vireessä. Toissa kerralla tätä kovemmassa seurassa suoritus johtavan takaa oli positiivinen, viimeksi tamma tuli 5. sisältä maalisuoralla tilaa löydettyään myös hyvin perille. Paikka on paras mahdollinen.

Haastajat ja yllättäjät: 3 Vedalia sai viime kerralla 3. sisältä vapaata 400 metriä ennen maalia, mutta loppumetreillä 5-vuotias ei enää näyttänyt ollenkaan hyvältä. Asetelmat ovat nopealle lähtijälle varsin passelit, mutta parantaa pitää. 10 Tina Gel vaihtoi viimeksi 4. sisältä toiselle 4. ulos päätöskierroksella ja tuli lopun mukavasti 11-vauhtia. Hyvillä vetoavuilla jenkkikärryt peräänsä saava tamma voi kivuta korkealle. 5 Zarah Zolide teki viimeksi pitkä tauko huomioiden ihan asiallisen suorituksen sisältä ja omaa parantaessaan edellytyksiä pärjätä. 4 Ensemble Amin kiri ei oikein kantanut viime kerralla 3. ulkoa, mutta Erik Adielssonin ajokki pystyy kyllä parempaankin. Hyvät asemat saadessaan ei aivan mahdoton. Myös nopeat 6 Pearl Face ja 7 Kiss Me Kate T.J. Mahdutetaan mukaan isommalle lapulle, vaikka voitot ovat niilläkin olleet harvassa. Lähtö on kuitenkin yllätysaltis.

Juoksunkulku: Vedalia, Ensemble Am, Pearl Face ja Kiss Me Kate T.J. pystyvät lähtemään reippaasti, etu sisimpää starttaavalla. Romance Amok pyrkii nousemaan toiselle radalle ja etenee mahdollisuuden tullessa kyselemään keulapaikkaa.

Pelijakauma: Vedalia (21%) tuntuu liikaa pelatulta. Zarah Zolide (2%) maistuu yllättäjistä.

Ranking: A) 9, 1, 2 B) 3, 10, 5, 4, 6, 7 C) 11, 8 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 9, 1, 2, 3, 10, 5, 4
Suuri: 9, 1, 2, 3, 10, 5, 4, 6, 7

Toto86-3

Suosikki: 2 Queen Of Sandin viime startti meni täysin pieleen, mutta tässä tarjoutuu mainio tilaisuus revanssiin. Stefan Söderkvistin ajokki tahkosi ensimmäisen ringin kolmatta pitkin ja pakitteli sitten porukan perälle. Ulkoisesti tamma näytti hyvältä. Kakkosradalta vaihtoehtoja on nyt monenlaisia, todennäköisesti se pääsee kuitenkin hakemaan johtopaikan jossain vaiheessa kun matka on normaalia pidempi ja sisäradan ohituskaistat käytössä. Voitto on ulottuvilla. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Global Rhapsody oli myös toivottoman tehtävän edessä samaisessa Jägersron 75-lähdössä, sillä juoksupaikka oli 9. ulkona. Peter Ingvesin ajokki tuli lopun asiallisesti 12-vauhtia. Halmstadin kiri oli vahva 4. ulkoa. Kärjen tuntumasta saumat korkealle. 9 Tahays Blue Amber yritti viimeksi 4. ulkoa lopussa kolmatta, mutta laukkasi taustalla loppusuoran alussa. Åbyssä Peter Untersteinerin suojatti kulki 5. sisältä viimeiset 600 metriä 11-vauhtia, joten kunto on aivan hyvä. Se menee matkan ja voi sopivasta paikasta toiselta radalta nousta lopussa ylös. Jos suosikki pääsee keulaan, sille voi tosin jäädä toisen radan vetäjän paikka, eikä voitto ole siitä todennäköistä. 5 Stella Newmen laukkasi viimeksi juuri kun oli loppukurvissa nousemassa 2. sisältä kiriin. Matkasta ei ole sille etua, mutta selkäjuoksulla sekin menettelee. 4 Frances Yoda leiskautti Jägersrossa 3. ulkoa viimeisellä takasuoralla vauhdilla kärkeen asti, mutta loppusuora osoittautui työlääksi. Åbyn suoritus johtavan takaa oli terävä. Nätillä reissulla silläkin on saumoja totokamppailuun.

Juoksunkulku: Eturivissä on iso liuta hyviä avaaja, mutta tällä matkalla selkäjuoksu on Queen Of Sandia lukuun ottamatta kaikkien tavoitteena. Suosikki hakee siis vetotyöt alun jälkeen.

Pelijakauma: Queen Of Sand (49%) on oikea suosikki, ehkä aavistuksen liikaa pelattu. Frances Yoda (13%) on ylipelattu, Tahays Blue Amber (7%) on jäänyt hieman aliarvostetuksi.

Ranking: A) 2 B) 1, 9, 5, 4 C) 3, 7, 6, 8, 10 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 2
Suuri: 2

Toto86-4

Suosikit: 12 Yeezuz teki Turussa vahvan suorituksen mankeloituaan puolimatkassa väkisin keulaan ja pidettyä siitä huolimatta lopussa vielä varmasti pintansa. Suorituksen perusteella voitto tuskin jää uran ainoaksi ja sitkeällä ruunalla on nyt sopivassa tehtävässä tilaisuus ottaa toinen heti perään. Vastus ei vaikuta erityisen kovalta. Pienemmässä lapussa kokeillaan Mika Forssin ajokkia varmana. Pelisuosikki 2 Selfie Brodde laukkasi ensimmäisissä starteissaan loppumatkalla, mutta on mennyt kahdesti ravia ja voittanut varmasti keulasta. Ruunan tyyli ei kylläkään hivele silmiä ja on vaikea sanoa, pystyykö se ajallisesti parantamaan minkä verran. Johtoon se tässä päässee ja siitä voitto on tietysti edelleen mahdollinen.

Haastajat ja yllättäjät: 8 Gobo's Flyover teki loppukaudesta ihan hyviä suorituksia ja voitti viimeksi keulasta varsin helposti. Lähtönopeus ei kuitenkaan riittäne ulkoa saman paikan hankkimiseen. Sopivat iskuasemat löytäessään mahdollisuudet kärkipäähän ovat olemassa. 11 Kryptonite Zon laukkasi viimeksi sisällä loppusuoralla, eikä ollut tyhjä siinä vaiheessa. Edellisessä kisassa ruuna oli tahmea, mutta voitti Färjestadissa keulasta. Juoksun juontuessa ihan kyvykkään oloinen 4-vuotias ei ole mahdoton. 15 Jackpot Tooma laukkasi viimeksi 2. ulkoa viimeisellä takasuoralla. Bollnäsissä ruuna kiri 5. ulkoa ihan hyvin 13-vauhtia, mutta painoi lopussa melko lailla sisälle. Vauhtiensa puolesta se voisi menestyä. Tauon aikana Pasi Aikiolle siirtynyt 1 Whoopee on osoittanut erittäin epävarmoja otteita, viimeksi erhe tosin tuli valmentajan mukaan putsin pudottua ensimmäisen takasuoran alussa. Tamma jää alussa hitaaksi, joten tuuriakin tarvitaan. Poimitaan sekin vielä isommalle lapulle mukaan, kuten myös 6 Lennart Sjöhammar, joka on ihan kelpo hevonen tähän seuraan. Uran ainokainen tuli keulasta. 4 Magica de Hex otti voitot aikanaan putkeen keulapaikalta, mutta viime suoritukset ovat olleet vaatimattomia.

Juoksunkulku: Selfie Brodde on lähtenyt kohtalaisen hyvin ja voi päästä suoraankin kärkeen. Magica de Hex on ulompaa ehkä nopein, mutta suosikin selkä kelpaa. Gobo's Flyover pyrkii myös ohittamaan eturivin hevosista ison osan heti alussa. Yeezuz voi tulla puolimatkassa eteenpäin.

Pelijakauma: Selfie Brodden (41%) suosikkiasema on liian iso. Yeezuz (18%) on liian vähän pelattu, samoin Kryptonite Zon (2%).

Ranking: A) 12, 2 B) 8, 11, 15, 1, 6 C) 4, 3, 14, 9 D) 6, 13, 7, 10

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 12
Suuri: 12, 2, 8, 11, 15, 1, 6

Toto86-5

Suosikki: 7 Milles Fighter joutui viimeksi puolustamaan keulaa kovassa 07,9-avauksessa ja väsyi ymmärrettävästi lopussa vedettyään matkalla selvällä erolla muihin. Carl Johan Jepsonin vahvistuksena rattailleen saava ruuna voi päästä tässä tasaisemmalla aloituksella vetotöihin ja valjakon tavoittaminen 40 metristä (!) voi olla silloin vaikeaa. Åmålin heinäkuun voitossa ruuna prässäsi johtohevosta pitkään, joten se pystyy tekemään vauhdinjaollakin takamatkalaisten tehtävän tukalaksi. Kakkossuosikkina varmaksi!

Haastajat ja yllättäjät: 8 Top Yllit palasi puolen vuoden tauolta varsin positiivisesti Mantorpissa. Vahva ruuna teki 5. ulkoa rehdin kirin ja pinkoi viimeiset 600 metriä 12,5-vauhtia. Alussa Jens Laursenin ajokki ei ole nopeimpia, mutta jaksaa tulla loppua hyvin. Se voi joutua toki vetotöihin toisella radalla. 13 Oki Doki Face on ollut voittostarttien jälkeen kahdessa viimeisessään aivan kelvollinen, vaikka sijoitukset eivät sitä kerrokaan. Viimeksi ori pisteli 2. ulkoa lopun 12-vauhtia ja tuli Solvallassa juosten hänniltä. Volttilähtö ei puolla, mutta yksin juoksuradalta se voi päästä ravilla matkaan. 10 Jula Extreme voitti viimeksi johtavan takaa hyvällä tuloksella, mutta on kerännyt suhteettoman suuren pelikannatuksen. Voitto ei ollut millään muotoa vakuuttava. Toki Björn Goopin suojatti on yksi mahdollisista, mutta juoksunkin tarvitsee hieman onnistua. 6 Bitcoin veti viimeksi toista rataa kaukana keulahevosesta ja väsyi päätöspuolikkaalla. Robert Berghin tamma voi päästä juoksuradalta sisälle ja silloin hyväkin sijoitus olisi mahdollinen. Jos kuski intoutuu ylioptimistiseksi, takaa tulevien mahdollisuudet paranevat. 4 T.Rex Face omaa hyvän kapasiteetin, mutta voltin nelosrata voi olla liian vaikea paikka. Toissa kerralla se lähti ykköseltä heti laukalla, viimeksi erhe tuli ensimmäisen takasuoran auetessa. 11 Wildintention Ås oli Jägersron startissa 5. sisällä pitkään vailla kiritilaa, mutta tuli lopun vapaata saatuaan riuskasti. Sopivalla selkäjuoksulla ruuna kohota yllättävän korkealle. 12 Ramon Dekkers oli viime lauantain 75:ssä mahdottoman tehtävän edessä, mutta loppu oli siitä huolimatta aika vaisu. Normaalina se voisi suotuisalla juoksulla kivuta tototaistoon.

Juoksunkulku: Juoksuradan hevoset avaavat parhaiten, joista Milles Fighter ottanee vetotyöt. Jula Extreme käynnistyy voltista reippaasti ja päässee pakilta etummaiseksi. Top Yllit lienee kuitenkin se, jonka on alettava hommiin, jotta takamatkalaisilla olisi mahdollisuuksia kärkisijoille.

Pelijakauma: Milles Fighter (24%) tuntuu ainakin vielä edulliselta. Jula Extreme (47%) on rajusti ylipelattu. Top Yllit (6%) ja Oki Doki Face (4%) ansaitsisivat enemmän peliä.

Ranking: A) 7 B) 8, 13, 10, 6, 4, 11, 12 C) 2, 5, 3, 9, 1 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 7
Suuri: 7

Toto86-6

Suosikit: 7 Hugo R.C. teki vuoden alkajaisiksi Solvallassa asiallisen suorituksen 2. ulkoa, mutta viime starttiin Johan Carlfjordin suojatti paransi vielä selvästi. Mantorpissa ruuna otti 3. ulkoa 11,8-vauhtisella 700 metrin kirillä helpon voiton. Se avaa voltin juoksuradalta varsin mukavasti ja voi päästä heti keulaan. Siitä voitto on ulottuvilla. Hugo R.C:n voiton puolesta on liputettu jo monessa paikassa, joten peliprosentit voivat kivuta keskiviikon kuluessa korkeiksi. Niinpä asetelmat huomioiden melko tasaveroisen oloinen 11 Religious otetaan myös mukaan kupongille. Nina Pettersson-Perklénin 4-vuotias tuntuu vain parantavan startti startilta ja irrotteli viimeksi 13-lopetuksella helpon voiton. Mikäli sillä ei ajeta liian passiivisesti, pystyy ori haastamaan ja ehkä kukistamaankin edellisen näistäkin asemista.

Haastajat ja yllättäjät: 4 Jamie Oliver on hyväluokkainen menijä ja pystyisi parhaimmillaan ollessaan tällaisen lähdön voittamaan. Saksalaisruunan meno ei kuitenkaan ole näyttänyt yhtä hyvältä kuin viime keväänä. Viimeksi se putosi lyhyen alkulaukan jälkeen taka-alalle ja punnersi kohtalaisesti perille. Myös Solvallan laukka oli lyhyt ja tässäkin voltin neloselta avauksesta tulee vähintäänkin hidas. Muiden mahdollisuudet voittoon tuntuvat ohuilta. 1 Spotlite Son M.L. sai Örebrossa sisältä myöhään tilaa. Ruuna voi saada makoisan juoksun johtavan takana, jolloin totosija ei ole mahdoton. 9 Wilds Celebrity löysi viimeksi takarivistäkin nopeasti 3. sisälle ja tuli lopun terhakasti. Jos juoksu juontuu yhtä sujuvasti, ei hyvän sijoituksen tarvitse olla tässäkään poissuljettu. 10 Champion Chipin lopetus viimeksi harvan porukan perältä oli kohtalainen. Ruunalla on kapasiteettia tähän seuraan. 2 Al's Orlando Boy käynnistyi viimeksi ykkösradalta laukalla, eikä kakkonen tee asiaa helpommaksi. Mantorpin 75-lähdössä ruuna jäi sisälle voimissaan pussiin. 12 Sambuco debytoi viimeksi Svante Ericssonin käsistä, mutta koko oli seuraamisvaikeuksissa käytännössä koko matkan. Ruuna pystyy parempaankin.

Juoksunkulku: Hugo R.C. ottanee juoksuradalta keulapaikan ja saa Spotlite Son M.L:n taakseen.

Pelijakauma: Hugo R.C:n (35%) kuuluu olla niukka suosikki, mutta peliosuus voi kohota vielä reilusti. Religious (31%) jäänee siksi edulliseksi. Jenna E. (11%) on rajusti liikaa pelattu, ilmeisesti kuskin takia.

Ranking: A) 7, 11 B) 4, 1, 9, 10, 2, 12 C) 3, 6, 8, 5 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 7, 11
Suuri: 7, 11

Toto86-7

Suosikit: Viime talven tapaan Flemming Jensenin valmennukseen siirtynyt tuulennopea 7 Highspirit saa ulompaakin ykkössuosikin viitan. Kengät eivät keulassa viihtyvää ruunaa suuremmin haittaa, vuosi sitten se voitti Åbyssä 11,2-tuloksella vastaavanlaisen kisan. Marraskuun voitto tuli helposti johtopaikalta ja valmentajan mukaan vireen pitäisi olla tässäkin asiallinen. Troels Andersen ei välttämättä nauti rattailla samanlaista kunnioitusta kuin valmentaja itse ja reipastahtisessa kisassa muillakin on mahdollisuuksia. 5 Making Loven kohdalla odotukset olivat korkealla jo viime lauantaina, mutta lähtölaukan takia suoritus jäi näkemättä. Ruuna paransi tuntuvasti Axevallan kisasta Åbyyn ja on ravilla tässä vaarallinen.

Haastajat ja yllättäjät: 4 Rushmore Face nousi Ålborgissa 3. ulkoa viimeisellä takasuoralla kirikaistalle ja tuli hyvin perille saakka. Suhteellisen nopea lähtijä voi päästä tässä parempiinkin asemiin, eikä ole ulkona kuvioista. 1 Pampalo osoitti Rommen 75:ssä hyvää virettä kipuamalla 6. sisältä viimeisellä ringillä kolmannen kautta totosijalle. Viimeiset 700 metriä sujuivat 10,6-tahtia. Ykkösradan paikka ei ole keskinkertaiselle avaajalle paras, mutta juoksun juontuessa mahdollisuuksia on ylös. Tämä nelikko lapuille. 2 New Star Power on ollut viime startin jälkeen kerran poissa ja tuorein vire on arvoitus. Hyvällä juoksulla tamma voi otella totosijasta. 8 Iago Zonin suoritus viimeksi oli oikeaan suuntaan, vaikkei ruuna pystynytkään 2. sisältä haastamaan kärkikaksikkoa millään lailla. Highspiritin ulkopuolelta alkuun panostaminen lienee turhaa, joten tämäkin startti ajettaneen vielä rakentavassa mielessä. 9 Felix V.M. piti Örebrossa keulasta ajettuna varmaan voittoon, mutta kohtaa nyt muutamia liian kovia. Kunto on ollut hyvä jo pidempään. 10 Twigs Briard laukkasi viime kisassa ulkoradoilla loppukurvissa eikä ollut siinä vaiheessa vielä tyhjä. Bjerkessä ruuna putosi 2. ulkoa lopussa hännille.

Juoksunkulku: Rushmore Face ja Making Love pystyvät avaamaan rivakasti, mutta Highspirit voi silti ottaa ulkoakin keulat.

Pelijakauma: Highspirit (39%) ansaittu suosikki. Rushmore Face (9%) on peliosuuden valossa edullinen, Pampalo (22%) taas ylipelattu.

Ranking: A) 7, 5 B) 4, 1, 2, 8, 9, 10 C) 3, 6 D) -

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 7, 5, 4, 1
Suuri: 7, 5, 4, 1

Toto86-8

Suosikit: 4 Kabanoss paransi viime kaudella tuntuvasti otteitaan siirryttyään Daniel Redénin valmennukseen. Syksy päättyi 75-voittoon 3. sisältä. Tällä kertaa ruuna menee kengät jalassa, muttei loppukauden parannusta voi ainoastaan kengättömyyden piikkiin laittaa. Ruuna on avannut reippaasti kengät jalassakin ja on todennäköisin keulahevonen. Mikäli vire on tauolta heti asiallinen, voitto on ulottuvilla. 3 Counterfeightr on maistuva varmistusrasti. Terävällä lopetuksella johtavan takaa toissa kerralla voittaneen ruunan viime juoksun saa unohtaa, sillä se jäi taivaltamaan toista ilman vetoapua. Tällä kertaa Per Lennartssonin ajokki päässee taas sisäpuolelta starttaavien ohitse ja on vaarallinen lopussa.

Haastajat ja yllättäjät: Joulukuun 75-finaalissa sisältä vapaille päästyään lopun juosten pistellyt 5 Leader Brodde puristi viime kerralla johtavan rinnaltakin hyvin perille, mutta yksi kiri takaa edelle. Nopea ruuna ei pääse tässä todennäköisesti Kabanossin ohi alussa, joten juoksun suhteen voi tulla taas hankaluuksia. 10 Global Unlimited osoitti huippuvirettä kuukausi sitten nousemalla 4. ulkoa 13-vauhtisella kierroksen kirillä helppoon voittoon. Pikamatkalla takarivistä starttaava 5-vuotias on nyt vähän muiden armoilla menestyksen suhteen. 09-vauhtia viime kerralla sisältä lopun ladanneen 12 Pablo Andoverin mahdollisuudet eivät myöskään huippukunnosta huolimatta tunnu tällä kertaa erityisen makoisilta. Samaan sarjaan kuuluu virettä vuoden alkajaisiksi osoittanut 8 Davy Jones Sisu, joka kipusi 5. ulkoa 12-vauhtisella kirillä toiseksi. Stefan Melanderin kaksikko 1 Earl Variera7 Digital Performer on suorittanut lähinnä tasaisesti ja voittomatsiin yltämiseen vaadittaisiin vähän petraamista.

Juoksunkulku: Kabanoss torjuu Leader Brodden alussa ja juoksee keulassa. Counterfeightr hakee paikkaa johtavan takaa.

Pelijakauma: Counterfeightr (11%) maistuu erityisesti, Leader Brodden (23%) ja Global Unlimitedin (21%) kannatus tuntuu liian suurelta.

Ranking: A) 4, 3 B) 5, 10, 12, 8, 1, 7 C) 6, 9, 2 D) 11

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 4, 3
Suuri: 4, 3

IS-pelisuositus

Pieni
Toto86-1: 6, 5, 1
Toto86-2: 9, 1, 2, 3, 10, 5, 4
Toto86-3: 2
Toto86-4: 12
Toto86-5: 7
Toto86-6: 7, 11
Toto86-7: 7, 5, 4, 1
Toto86-8: 4, 3
Hinta: 16,80 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri
Toto86-1: 6, 5, 1
Toto86-2: 9, 1, 2, 3, 10, 5, 4, 6, 7
Toto86-3: 2
Toto86-4: 12, 2, 8, 11, 15, 1, 6
Toto86-5: 7
Toto86-6: 7, 11
Toto86-7: 7, 5, 4, 1
Toto86-8: 4, 3
Hinta: 151,20 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi